Ahahaha detaydaki ifadeye çok güldüm 😂
Tabi ki cinsellik olmadan da ilişki yürür. İlişki yaşanması için cinsellik ön şart veya bir gereklilik değildir. Kişiler isterse yaşar isterse yaşamaz.
Sadece şu anda sevgililik cinsellik yaşamak için bir kılıf gibi kullanılıyor o yüzden böyle bir algı oluştu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yürür knk tabii ki de. Önemli olan aslında doğru bir aday bulabilmek ve güvenmekten geçiyor sadece. Karşındakinin ne istediğini bildikten sonra gerçektende farkı görüyorsun ama şu bir gerçek çok az seven değer veren insan var seninle böyle ciddi düşünüyormuş gibi görünüp evlilik olaylarıyla kandırmaya çalışıp aslında farklı amaçla yakınlaştığını anlatan insanlardan uzak durmalısın. Önemli olan hislerinle hareket edebilmek ve gerçekten sana değer veren güven veren biriyle başlayabilmek. Zaten bu olayları yaşadığın biri denk gelirse asla vazgeçemeyeceksin ve herkesin aynı olmadığını göreceksin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sağlıklı bir ilişkide cinsellik de önemli bir rol oynar. Her iki kesimin de temel ihtiyacıdır bu. Ergenlik çağından itibaren başlar ve bu arzu hormonlar izin verdikçe devam eder. Ayrıca bunu "erkeğin kadına yaptığı şeyler" olarak düşünmemek gerekli. Kadınlar da erkeklere dominant olabiliyor bazı pozisyonlarda. İlişkinin temelinde cinsellik varken sadece cinsellik düşünenleri ayrı tutuyorum burada. Sevgi ve saygı olmayan bir ilişkide zaten cinsellik de zevk vermez. İki kesim için de zevkli bir cinsellik sevgi ve saygının olduğu, çiftlerin birbirini düşündüğü ilişkilerde vardır.
00 Yorumla
1 yılyürür tabi ki yürümez diğen kendine saygısı yok demektir.. bakma orada burada hepsi iki yüzlü yürümez diğenler sevgili ayağına kızlar cinsel ojbe gibi kullananlar sonra evlilikte de bakire ararlar.. saçma ve iki yüzlük.. doğru kişi değildi yani ama iyi olan erkeklerde bar tabi ki de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYürümez yürümemeli de bence seks güzel bir şey içinde seks olmadan bir ilişki ne bileyim yarım olur bence
21 Yorumla
1 yılNeden sadece erkeklerin sadece cinselliğe düşkün olduğunu düşünüyorsunuz
56 Yorumla- 1 yıl
Bunu kastedmedim 🤷♀️
- 1 yıl
Buradaki erkeklerin bir kısmından ötürü mu erkeklerin cinselliğe düşkün olduğunu düşünüyorsun
arkadaslık olur öylesi ama olmaz diye bir şey yok yürür ama bi süre sonra gene olur kacınılmaz bir istek ihtiyacf bu sonucta ben istemesem sen sen istemesen ben isterim misal illaki yani örnek bu arada
00 Yorumla
1 yılkadınlar yürütür çünkü sevgi en saf haldedir fakat erkekler yürütemez
32 Yorumla- 1 yıl
ama bence gerçekten seven erkek bekler çünkü bilir o evlenmeden partnerine dokunursa kız hem istemicek ve pişman olucak
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılKimin ne düşündüğü umurumda değil ama cinsellik olmadan bi kadınla. Ne yapılır kanka olsan olmaz arkadaş olsan olmaz sonu hep cinselliğe gider mutlaka ateşle barut misali
00 Yorumla
1 yılTürkiye'de yürür, ama Avrupada Amerika'da yürümez, Hele hatun kişi cok güzelse evlenen kadar ne derse o olur nasıl ister öyle olur. Kadın benim köpeğim ol desin, kopegi olurlar yeminle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılyuruyo yuruttum kisiye bagli
41 Yorumla
1 yılHer zaman ön planda olmamalı fakat insan sevdiğine dokunmak ister elbette. Absürt olarak görmüyorum bunu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılcinsellik bile yetmiyor artık
aynı partner bile kasıyor artık
kadınlar aşırı yorucu<!10 Yorumla
1 yılYürüyor yürüyor yürümüyor diyenin yalanı yerin dibine batsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. erkek sevdiği kadınla yaşamayacak da kimle yaşayacak
00 YorumlaSaf sevgi dediğinde de cinsellik var. Cinsel yaklaşmak sevgiden gelir.
00 YorumlaBelki 18 20li yaşlarda yürü ama ileri yaşlarda yürümez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yoo gayet güzel yürüyor ben 4 yıl yürüttüm yani hiç bişey de olmadı
00 Yorumla
1 yılCok ayip yaaa kadinda erkegi kullaniyo o da bir nevi şey yapoyor ama
01 Yorumla- 1 yıl
Saf sevgi var ama onu verecegin saf kadin yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEekekler için mi sadece cinsellik şey yapmak mi diyorsun :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sağlıklı bireyler için olması gerekem bir şey
Şey yapmasa bile yakınlaşma olmalı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYürümez. Bu hem kadın hem de erkek içinde geçerlidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsimdiye kadar 50 tane erkekle yattın şimdi cinsellik olmadan evlenen olmazmi diye soru sormakta çok saçma harbiden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın bakire değilse ve benimle ilişkiye girmiycekse olmaz ama bakireyse beklerim hazır hissetmesini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgililik yürür de evlilik no
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKişiden kişiye degişiyor bence
Gizli Üye(25-29)1 yılSanırım oyle yürümüyor iste bu yüzden erkek olmadan tek takılmak daha iyi
10 Yorumla
1 yılCinsellik yoksa sevgili değil arkadaşsınızdır zaten?
03 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka?
- 1 yıl
Kaç yaşındasın?
- 1 yıl
23 kral yaşımdan vurmayı bırak
Olduğu halde yürümüyor ki çok fark etmiyo yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHihahaha 😂😂😂 cinsellik illaki olacak ama bunun zamanını aranızdaki ilişki muhabbet süreçi belirleyecektir yaratılışta var tabii evlenmeden cinsellik yaşamam diyorsan bunu karşımdakine belirtmelisin
00 YorumlaYürümez koşarrr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yürümez temeli cinsellik net
10 Yorumla
1 yılYürür ama belli yere kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sadece yürür, koşamaz...
00 Yorumla
1 yılAynen yürümez illa şey yapması lazım
00 Yorumla
1 yılYürümez tabiki. Hele doyumsuz bir partnerin varsa.
00 Yorumla
1 yılKadın sadık olsun yeter 2 hafta sonra olmadan olur
00 Yorumla
1 yılAsıl böyle olmalı ilişki zaten
00 YorumlaEvet illa şey yapmalı
00 Yorumla
1 yılBir noktadan sonra olması gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürür ama şöyle böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yani yürümeyebilir bazilari icin amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kişilere göre degisir
00 Yorumlaİllaki olacak diye bir kanun mu var?
00 Yorumla
1 yılYürümez illa yapıştırmalk
00 Yorumla
1 yılYuzeysel de yasanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik olmadanda olur
00 Yorumla
1 yılYurumjyor canim
21 Yorumla- 1 yıl
Sen yürütemedin mi
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgili ise illa yaşamak istiyor o duyguyu
00 Yorumla
1 yılyürümez gibi
20 YorumlaYürür
20 YorumlaYürümez asla
10 Yorumla
1 yılYürür ama erkek cinselliği başka kollarda arsr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılYürümez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYürümez
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılyurur gider dert ortağı olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Zor yürür canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYürür
00 Yorumla Yürümez
00 Yorumla
1 yılBabana sor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılYok ya zir yurur
00 Yorumla Nono
00 Yorumla
1 yılYürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYaparim bilirsinnn
00 Yorumla Yürür
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat