Gizli Üye(36-45)+1 yılYani kişiye göre değişen bir konu. Kişinin çevresine, yaşadığı ilişkilere, edindiği tecrübelerle alakalı bir durum. Çok fazla ilişki yaşamamış, aşık olmamış, cinsel deneyimi olmayan biri seni yıllarca bekleyebilir ama yaşadıysa aşk ile seviştiyse ya da aşk demeyelim çünkü millet aşkı böyle ilah falan sanıyor. Karşılıklı beğeni, hoşlantı, arzulama şeklinde bir ilişki yaşadıysa ve ilişki içinde değer verme de varsa bence her insan cinsellik ister, çünkü insanlar özel şeyleri sever. Dokunmak, birleşmek dediğin şey karşılıklı olunca muazzam bir şey. İlla ben evlenirim diye dokunmak bence saçma ya da öyle ümit edip beklemek çok gereksiz bazı şeyler anında yaşanmalı. Seviyorsan, etkileniyorsan, istiyorsan ve pişman olmayacaksan yaşanmalı. Ama en başta dediğim gibi kişinin hayatıyla bağlantılı bir konu. Böyle kişisel konularda da çok fikir almamak lazım aa bu yapıyorsa doğru aa bu bekliyorsa seviyor diye bir dünyada yaşamıyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende senin gibi düşünüyorum ama evlilik yakın olduğu zaman da cinsel anlamda karşılıklı tatmin var mı yok mu onu bilmek yetebilmek de şart. Yoksa cinsellik olan ilişki evliliğe zor gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKonular konuşulabilir ama işte sınırlar doğrultusunda
Soran+1 yılCiddi ilişki illa sonu evlilik olan ilişkiler değildir yani kişilerin ne istediğinş bildiği karşı tarafın sınırlarına saygı duyduğu ilişkilerdir 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Cinsellik varsa asla karşındakine güvenme bence seviyor rolü yapar. Ayrıca ciddi ilişki cinsellik olmadanda yürüyebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılBende buna inanıyorum kişi seviyosa karşı tarafı zor duruma sokacak bir harekette bulunmaz ve saygı gösterir diye düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilige gitmeyen iliskilerin sorunu bu. Cinsellik er ya ds geç isteniyor. Bence bu durum yadırganmamalı insanın durması zor oluyor. Sadece hadi sevgili olalım sevişelim mantıgina karsiyimn
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle herkesle yaşanacak bir şey değildir cinsellik
- +1 yıl
Öyle. Aklın mantığın yatacak. Güzel
Olacak
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yürümüyor ne yazık ki kadının gerginliğini sınırını en fazla iki haftada bir almazsan sevgiliykenbbiter o ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu cinsellik yaşayarak mı olacağını düşünüyosunuz
+1 yılEvlilik öncesi yaşanabilir, bu tür şeyleri geçin artık. Sevmek, sevilmek mutlu evliliğin cinsellikle ilgisi yok.
00 Yorumlaevlenince de cinsel sorunlar ve uyumsuzluk yaşıyorsunuz sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılİlla her ilişki evlilikle sonuçlanmayabilir
Yürüyor gibi görünüz ama aslında sürünüyordur...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. saçma düşünüyorsun evlilik cinsellik rutin hale düzenli hale gelmesini sağlıyor.
cinsellik olmadan ilişki ve birliktelik olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de sizin düşünceniz saçma onu ne yapacaz
+1 yılİşin içine zina yani haram girince zaten büyüsü bozuluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılAşk= Arzulamaktır zaten... Bu bilimsel olarak da kanıtlanmıştır...
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama iki taraf için de geçerli değil bu konu bilmem anlatabiliyo muyum?
+1 yılSonrasında evlilik düşünerek olan bir ilişki ise evliliğe kadar bejlemeli
00 Yorumla
+1 yılDoğru diyorsun. Ama ilişkinin süresi uzamamali. Evlenmek lazım
00 Yorumla
+1 yılİlla olmalı cinsellik ama belli sınırlar içersirisinde
01 Yorumla- +1 yıl
Birleşme olmamalı ama
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben aşka inanırım ama sıra en çok oral de tuzu, biberi olur o güzelliğin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde yürümüyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBana eski kafalı ve bağnaz muamelesi yapılıyo o yüzden sordum bu soruyu 🤷♀️
- +1 yıl
Bu senin kararın. Senin tercihin. Seni gerçekten seviyorsa zaten bu konuda sıkıştırmaması lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yürütmem. Gitsin meriç bulsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence her şey zamanı gelince yaşanmalı
00 Yorumla
+1 yılneden yurumesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende inanıyorum ama bi çok insan garip bir şekilde bana tepki gösteriyo anlamadım
- +1 yıl
onlara de ki sizin baciniz milletle iliski yasiyormu bak nasil geri vites yapiyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTıkanır
00 Yorumla Yürümez
00 YorumlaBu iki kişinin arasında anlaşacaüı konu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürür
01 Yorumla- +1 yıl
Dini umursamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyürür
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeykm
Soran+1 yılYürümeli yani bencede
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yürümez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026