Gizli Üye(25-29)11 ayEvlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayanlara saygım sonsuz ama bence yaşanmalı. Sorulara bakıcak olursanız evli çiftlerin cinsellik hayatlarıyla ilgili bir ton dert yandığını görüceksiniz. Ten uyumluluğunun olmayışı insanları boşanmaya kadar itebiliyor.
Sorduğun sorunun bu olmadığını biliyorum ama burdan konuya girmek istedim çünkü büyük ihtimalle evli değilsin ve evliliğe saklıyorsun kendini. Hayatında olan ya da aklında olan biri var onunla yürür mü yürümez mi diye sormak istedin.
Cevabım şu; yürür ama bi noktaya kadar yürür özellikle erkek için. Kısa sürede evleniceksen sorun olmaz. Hiçbir erkek de hayır yürür bilmem ne demesin, yalan söylemesin.
Daha öncesinde erkek cinsel ilişki yaşamışsa çok daha zor hatta. Aldatmaya kadar gidebilir.
Evlilik konusuna neden girdiğimi açıklayayım. Dediğim gibi erkek cinsel ilişki yaşamışsa sen yaşamadıysan ve saklıyorsan kendini erkeklerin çoğu evlendikleri kadının bakire olmasını ama yatakta iyi olmasını beklerler. Ama senin ilk deneyimin olucağı için beklentisini karşılayamicaksın büyük ihtimalle, bazı erkeklerin hoşuna da gidebilir ama zamanla sıkılabilir bilemem orasını.
Ten uyumu evlilik için de çok önemli ayrıca belki sen ondan zevk almicaksın, belki o senden zevk almicak dediğim gibi boşananlar da var.
Biraz uzun oldu ama kısaca cinselliğin ilişkide yaşanması taraftarıyım. Tabi herkes özgür.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
11 ayCinsellik olmadan da ilişki yürütebilir, ama bu tamamen iki kişinin ne istediğine, ne beklediğine bağlı.
Bazı çiftler için duygusal bağ, güven, saygı ve birlikte geçirilen zaman yeterlidir. Fiziksel yakınlık onlar için öncelik olmayabilir. Bu tarz ilişkiler gayet sağlıklı olabilir.
Ama bazıları için cinsellik, sevginin bir parçası, bağ kurmanın bir yolu gibidir. Bu olmadığında eksiklik hissedebilirler. Bu da zamanla problem yaratabilir.
Yani özetle
Eğer iki taraf da aynı sayfadaysa, cinsellik olmadan da ilişki yürür.
Ama taraflardan biri bunu ister diğeri istemezse, orada çatışma başlar. Bu yüzden açık ve dürüst iletişim çok önemli.20 Yorumla
Sorun en çok etkileşim alanlar arasındaydı ben de bir cevap bırakmak istedim :) Cinsellik olmadan ilişki yürür mü? Bence kesinlikle yürür. Çünkü gerçek ilişki sadece ten değil, en çok da ruh uyumudur. Birbirini anlayan seven ve saygı duyan iki insan için en güçlü bağ kalpten geçer.
20 Yorumla
11 ayYürür neden yürümesin ki her şey cinsellik değil.. Temiz olup kalmak önemli bu tür insanlarla ayrılman ayrılman onların karakterlerini. s...
13 Yorumla
Soran11 ayAğzına sağlık
- 11 ay
eyvallah teşekkür ederim.. :) hakediyorlar yani :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 ayArkadaş olarak yürür. Sevgili olarak yürümez. Ben istemem, sürdürmem, içinde cinsellik olmayan ilişkiyi. Evlenmeden olmaz diyen bir kadınla da çok temel bir noktada uyumsuz olduğumuz için ondan hoşlanmam, sevmem, aşık olmam mümkün değil, isterse Miranda Kerr ayarında güzel olsun.
11 Yorumla- 11 ay
"Sevgili olalım ama aramızda cinsellik olmadığı gibi, erkeğin de cinsel hayatı olamasın, evlenene kadar beni beklesin" diyerek erkeğin cinsel hayatına set çekmeye, erkeğe cinsellikten mahrum kaldığı bir ilişki yaşatmaya hakkınız yok. Cinsellik yok diye ayrılan erkeği eleştiremezsin. Nasıl ki erkeğin seni cinselliğe zorlamaya, ikna etmeye hakkı yok ise, senin de erkekten cinsellikten mahrum bir ilişkiyi sürdürmesini beklemeye hakkın yok.
Seni seven sana değer veren adam gibi adamlarla çok da güzel yürür. Burdaki yorumlara aldanma çoğu g@tten sallıyor
63 Yorumla
Soran11 ayYa burdan değil normalde de hep cinsellik konuşmaya başlıyorlar ben bunu istemiyom ki gerçekten sevilmek istiyorum
- 11 ay
Konuşmayan var. Sana denk gelmemiş. Denk gelir umarım
Soran11 ayUmarım
Gizli Üye(25-29)11 ayYürür gayet neden olmasın? Evlilik için buna pek katılmıyorum sonuçta sizi iki arkadaştan ayıran tek şey bu denebilir de ama sevgililikte hayır
21 Yorumla
Soran11 ayBence de öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 ayTabikide yürür her xaman bütün guzellikler dostluklar veya arkadaşlıklar cinsellikten geçmez sohbet muhabbet etmek bazen cinsellikten daha fazla mutluluk verin insana
10 Yorumla Cinsellik olmadan ilişki mi yürürmüş sende?
Nerede görülmüş cinselliksiz ilişki yaşamı?
İnsanlar var tanışıyorlar ilk günde beraber cinsellik yaşıyor ilk gün olmazsa bile çoğu ikinci gün yaşıyorlar.00 YorumlaYürüyebilir. Ama yeri geldi mi bu konudaki istekler artabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayYürür neden yurumesin ufak yaklasmalar olur sevgililigin yüzü biberi oda
10 Yorumla Aslında cinsellik olmadan da yürümeli ilişki..
Bağ kurmak ile ilgili çünkü.
Bu hiç olmamalı demek değil.
Dozunda iyidir sanırım ama hiçbir şey dengeli değil, aşırılıklarda ilerleniyor.20 YorumlaYürür niye yürümesin?
53 Yorumla
Soran11 ayKimle konuşsam ben istemediğim için ayrılıyoruz ben çok yoruldum
Soran11 ayAynı fikirdeyim
11 ayCinsellik olmadan arkadaşlık bile yürümüyor artık o dereceye geldi
31 Yorumla- 10 ay
Doğru söylüyorsun hele ki iki taraf da ateşli ve enerjili ise bırakın salın hayatı yaşanan her şey yaşandığı kadar yaşansın 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
11 ayArkadaşlar oluruz cinsellik olmadan zaten ne gerek var
20 Yorumla Yürür bence ama beklentiler önemli, kimisi beklentileri karsilanmazsa bilerek bile yürütmeye bilir
00 Yorumla
11 ayİki sene elini bile tutmaya kıyamadım demişti bir erkek o günden beri her şeyi on kere düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYürür tabi. Asıl cinsellik olduktan sonra ilişki biter
10 Yorumla
11 ayBi yerden sonra çiftlerin belirleyeceği ölçüde eşlik etmesi daha sağlıklı kılar ilişkiyi diyelim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben yuruyemezdim en azından ufak tefek oynasma öpüşme birbirini rahatlatma olmalı
10 YorumlaYürür erkek bir başkasıyla cinsellik yaşar senide sever
10 Yorumla
11 ayEvlilik yürümez ama ilişki yürür..
21 Yorumla
Soran11 ayKatılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürür elbet ama bi yerden sonra cinsellik isteniliyor. Karşı çıkılırsa falan ilişki kopuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
10 ayNasıl yürüyecek
bana bir insan evladı açıklasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
11 ayCinselik yoksa ilişki bir yere kadar yürür yoksa bununun yakın arkadaşlıktan başka bir farkı kalmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayBelirli bir yere kadar yürür ardindan iki tarafta istekli olur zaten
00 Yorumla Yürür ama arasıra şart mesela ihtiyaç. meselesi
00 Yorumla
11 ayYürür ama sürekli sorunlu olur ama seks varsa iki tarafta mum olur cok iyi olur
00 Yorumla
11 ayGayette yürür sevmenin aşık olmanin cinsellikle ilgisi yok bence şart ya da koşul olmamalı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTürk erkeğiyle sakın yapma adını çıkarır onlar kendileri yapınca övünür gurur duyar Türk kızı yapınca adını çıkarır yapmazsa egolu kezban der sakın Türk erkeğiyle olma yabancı erkekler daha iyi
24 Yorumla- 11 ay
yani her türk erkeği aynı değil kanı bozuk olan çoğunlukda olabilir ama yüzde 90 iyi olanlarda var.. bende bakirim hiç bir kızda böyle teklif etmedim.. yani herkes aynı değil.. bu arada yabancılar diyorsunuz ama onlar ister bence çünkü bir çok ülke de normal görülüyor erkekleri geçersek de kadınlarda normal ve oralarda bakire bulmak zor..
Cevap sahibi11 ay@MastrClass bakire kadını tek bakir namuslu erkek hak eder ama öylede çok nadir
Cevap sahibi11 ay@MastrClass Türk erkeği için cinselik olmadan olmaz ama Türk kadınıyla istemezler rusla Ukraynalıyla her şeyi yaparlar Türk sevgilinin yanına giderler sonra
- 11 ay
Anladim aynen haklısın yani bu arada ben bakirim yani evet bakir bulmak zor olabilir de imkansız değil yani ama dediğinler ikiyüzlü maalesef
Gizli Üye(25-29)11 ayYani illaki cinsellik gerekir cinsellik sadece ihtiyac değil partnerlerin birbirlerine olan sevgisini göstermesidir
00 Yorumla
11 ayKişiden kişiye değişir. Cinsellik hiç olmazsa ben yürütemem ha toplumsal normlardan dolayı tabi ki partnerimin evlilik öncesi/sonrası kararına saygı duymak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYürür her şey sexuality demek değildir.
13 Yorumla
Soran11 ayHelalsin
Cevap sahibi11 ayİlk defa birisi böyle bir şey söyledi teşekkür ederim 😅
Soran11 ayRica ederim 🙂
11 ayYürür , yürümez diyenler sapık dnnd
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Karşımdaki kız kapaliysa evet ona dokunmam bile ve evlilik teklifi ederdim hemen. Kapali degilse sürtünme yoluyla idare ederdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayYürür sevgi saygı hoşgörü sadece seks yapmakla olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yürür her şey cinsellik degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayInan bana eskiden evlilige saklarim diyordum simdi ise kafa yapim degisti, her sey hormonlara bagli ask da ayni sekilde. Cinsellik olmadan hicbir sey olmaz
10 YorumlaGayet yürür 2 yıllık iliskimde 0 ciinsellık hatta daha iyi bence boylesı
11 Yorumla- 11 ay
çok iyi olmuş bence bu şeklide takdir ediyorum bizi :)
10 ayEvliysen yürümez. Seks yapıldıysa bir daha yapılmazsa yürümez.
00 Yorumla
11 ayYürür
14 Yorumla
Soran11 ayKeşke anlatabilsem
- 11 ay
Neyi
Soran11 ayKonuştuğum kişilere cinsellik olmadan da ilişki yürüyebileceginini
- 11 ay
Anlat direk anlamıck be var
Gizli Üye(30-35)11 ayDostluk ilişkisi olarak yürür.
510 Yorumla- 11 ay
ne gibi anam :)
Cevap sahibi11 ayBen böyle bir ilişki istemem ki yuruteyim. Ona sevgili demem dostun derim. Bunu söyledim.
Cevap sahibi11 ayHayır cinsellik yaşadım ben.
Cevap sahibi11 ayCinsellik yoksa sevgililik yok, dostluk var demek istedim
- 11 ay
@mlkyldz35 herkes cinsellik yaşamak zorunda değil.. sevgilikte ben bakirim hiç bir kızla cinsellik istemedim.. evlenmeden yapmayın yani
Cevap sahibi11 ayAllah başka dert vermesin kardeş.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yürümez bencede
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
11 ayYürümez, imkansız, doğa kanunlarına ters.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yürür tabiki İstanbul'da
00 Yorumla
10 ayYüzeysel yaşanacak şekilde idare edilebilir
00 Yorumla
11 ayOlmadan yürür eğer olursa yürümez yatar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Yürür de bi yere kadar
00 Yorumla
11 ayİki taraflı öyleyse yürür
00 Yorumla
11 ayBaşkasını bilmem ama benim açımdan yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayKraliçe de öldü be. Şimdi kime asılacağız
00 Yorumla
11 ayHayır yürümez çok fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yürümez. Bir yere kadar yürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
11 ayeskiden belki ama şu an pek mümkün değil
00 Yorumla Yurur tabi ama topallayarak 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHerturlu yasariz. Saplamaya devam, samatyali kİKo reizzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aykadın akıllı değilse ne yapacaklar
00 Yorumla
11 ayYürür
42 Yorumla
Soran11 ayDimi bence de yürür saf temiz sevgiyse
- 11 ay
İmkanı yok, üç gün, beş gün yürür. Günün sonunda bitmeye mahkumdur ya da o ilişkideki kişiler başka heyecanlara kapı aralar.
11 ayYürüyebilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayYürür
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
10 ayYürür
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yürür bence
10 Yorumla
11 ayYürür
11 Yorumla
11 ayYürür
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası