Sorun en çok etkileşim alanlar arasındaydı ben de bir cevap bırakmak istedim :) Cinsellik olmadan ilişki yürür mü? Bence kesinlikle yürür. Çünkü gerçek ilişki sadece ten değil, en çok da ruh uyumudur. Birbirini anlayan seven ve saygı duyan iki insan için en güçlü bağ kalpten geçer.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 6 gü
Yürür neden yürümesin ki her şey cinsellik değil.. Temiz olup kalmak önemli bu tür insanlarla ayrılman ayrılman onların karakterlerini. s...
13 Yorumla- Soran6 gü
Ağzına sağlık
- 6 gü
eyvallah teşekkür ederim.. :) hakediyorlar yani :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- 6 gü
Cinsellik olmadan da ilişki yürütebilir, ama bu tamamen iki kişinin ne istediğine, ne beklediğine bağlı.
Bazı çiftler için duygusal bağ, güven, saygı ve birlikte geçirilen zaman yeterlidir. Fiziksel yakınlık onlar için öncelik olmayabilir. Bu tarz ilişkiler gayet sağlıklı olabilir.
Ama bazıları için cinsellik, sevginin bir parçası, bağ kurmanın bir yolu gibidir. Bu olmadığında eksiklik hissedebilirler. Bu da zamanla problem yaratabilir.
Yani özetle
Eğer iki taraf da aynı sayfadaysa, cinsellik olmadan da ilişki yürür.
Ama taraflardan biri bunu ister diğeri istemezse, orada çatışma başlar. Bu yüzden açık ve dürüst iletişim çok önemli.20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)6 gü
Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayanlara saygım sonsuz ama bence yaşanmalı. Sorulara bakıcak olursanız evli çiftlerin cinsellik hayatlarıyla ilgili bir ton dert yandığını görüceksiniz. Ten uyumluluğunun olmayışı insanları boşanmaya kadar itebiliyor.
Sorduğun sorunun bu olmadığını biliyorum ama burdan konuya girmek istedim çünkü büyük ihtimalle evli değilsin ve evliliğe saklıyorsun kendini. Hayatında olan ya da aklında olan biri var onunla yürür mü yürümez mi diye sormak istedin.
Cevabım şu; yürür ama bi noktaya kadar yürür özellikle erkek için. Kısa sürede evleniceksen sorun olmaz. Hiçbir erkek de hayır yürür bilmem ne demesin, yalan söylemesin.
Daha öncesinde erkek cinsel ilişki yaşamışsa çok daha zor hatta. Aldatmaya kadar gidebilir.
Evlilik konusuna neden girdiğimi açıklayayım. Dediğim gibi erkek cinsel ilişki yaşamışsa sen yaşamadıysan ve saklıyorsan kendini erkeklerin çoğu evlendikleri kadının bakire olmasını ama yatakta iyi olmasını beklerler. Ama senin ilk deneyimin olucağı için beklentisini karşılayamicaksın büyük ihtimalle, bazı erkeklerin hoşuna da gidebilir ama zamanla sıkılabilir bilemem orasını.
Ten uyumu evlilik için de çok önemli ayrıca belki sen ondan zevk almicaksın, belki o senden zevk almicak dediğim gibi boşananlar da var.
Biraz uzun oldu ama kısaca cinselliğin ilişkide yaşanması taraftarıyım. Tabi herkes özgür.50 Yorumla - 6 gü
Arkadaş olarak yürür. Sevgili olarak yürümez. Ben istemem, sürdürmem, içinde cinsellik olmayan ilişkiyi. Evlenmeden olmaz diyen bir kadınla da çok temel bir noktada uyumsuz olduğumuz için ondan hoşlanmam, sevmem, aşık olmam mümkün değil, isterse Miranda Kerr ayarında güzel olsun.
11 Yorumla- 6 gü
"Sevgili olalım ama aramızda cinsellik olmadığı gibi, erkeğin de cinsel hayatı olamasın, evlenene kadar beni beklesin" diyerek erkeğin cinsel hayatına set çekmeye, erkeğe cinsellikten mahrum kaldığı bir ilişki yaşatmaya hakkınız yok. Cinsellik yok diye ayrılan erkeği eleştiremezsin. Nasıl ki erkeğin seni cinselliğe zorlamaya, ikna etmeye hakkı yok ise, senin de erkekten cinsellikten mahrum bir ilişkiyi sürdürmesini beklemeye hakkın yok.
Seni seven sana değer veren adam gibi adamlarla çok da güzel yürür. Burdaki yorumlara aldanma çoğu g@tten sallıyor
63 Yorumla- Soran6 gü
Ya burdan değil normalde de hep cinsellik konuşmaya başlıyorlar ben bunu istemiyom ki gerçekten sevilmek istiyorum
- 6 gü
Konuşmayan var. Sana denk gelmemiş. Denk gelir umarım
- Soran6 gü
Umarım
- Gizli Üye(18-24)6 gü
Yürür gayet neden olmasın? Evlilik için buna pek katılmıyorum sonuçta sizi iki arkadaştan ayıran tek şey bu denebilir de ama sevgililikte hayır
21 Yorumla- Soran6 gü
Bence de öyle
- 6 gü
Tabikide yürür her xaman bütün guzellikler dostluklar veya arkadaşlıklar cinsellikten geçmez sohbet muhabbet etmek bazen cinsellikten daha fazla mutluluk verin insana
10 Yorumla Yürüyebilir. Ama yeri geldi mi bu konudaki istekler artabilir.
10 Yorumla- 6 gü
Yürür neden yurumesin ufak yaklasmalar olur sevgililigin yüzü biberi oda
10 Yorumla Aslında cinsellik olmadan da yürümeli ilişki..
Bağ kurmak ile ilgili çünkü.
Bu hiç olmamalı demek değil.
Dozunda iyidir sanırım ama hiçbir şey dengeli değil, aşırılıklarda ilerleniyor.20 YorumlaYürür niye yürümesin?
53 Yorumla- Soran6 gü
Kimle konuşsam ben istemediğim için ayrılıyoruz ben çok yoruldum
- Soran6 gü
Aynı fikirdeyim
- 5 gü
Cinsellik olmadan arkadaşlık bile yürümüyor artık o dereceye geldi
31 Yorumla- 4 gü
Doğru söylüyorsun hele ki iki taraf da ateşli ve enerjili ise bırakın salın hayatı yaşanan her şey yaşandığı kadar yaşansın 😉
- 6 gü
Arkadaşlar oluruz cinsellik olmadan zaten ne gerek var
20 Yorumla Yürür bence ama beklentiler önemli, kimisi beklentileri karsilanmazsa bilerek bile yürütmeye bilir
00 Yorumla- 5 gü
İki sene elini bile tutmaya kıyamadım demişti bir erkek o günden beri her şeyi on kere düşünüyorum
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)5 gü
Yürür tabi. Asıl cinsellik olduktan sonra ilişki biter
10 Yorumla - 6 gü
Bi yerden sonra çiftlerin belirleyeceği ölçüde eşlik etmesi daha sağlıklı kılar ilişkiyi diyelim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ben yuruyemezdim en azından ufak tefek oynasma öpüşme birbirini rahatlatma olmalı
10 YorumlaYürür erkek bir başkasıyla cinsellik yaşar senide sever
10 Yorumla- 6 gü
Evlilik yürümez ama ilişki yürür..
21 Yorumla- Soran6 gü
Katılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yürür elbet ama bi yerden sonra cinsellik isteniliyor. Karşı çıkılırsa falan ilişki kopuyor
00 Yorumla- 4 gü
Nasıl yürüyecek
bana bir insan evladı açıklasın
00 Yorumla - 5 gü
Cinselik yoksa ilişki bir yere kadar yürür yoksa bununun yakın arkadaşlıktan başka bir farkı kalmaz
00 Yorumla - 5 gü
Belirli bir yere kadar yürür ardindan iki tarafta istekli olur zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Yürür ama arasıra şart mesela ihtiyaç. meselesi
00 Yorumla- 6 gü
Yürür ama sürekli sorunlu olur ama seks varsa iki tarafta mum olur cok iyi olur
00 Yorumla - 6 gü
Gayette yürür sevmenin aşık olmanin cinsellikle ilgisi yok bence şart ya da koşul olmamalı
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)6 gü
Türk erkeğiyle sakın yapma adını çıkarır onlar kendileri yapınca övünür gurur duyar Türk kızı yapınca adını çıkarır yapmazsa egolu kezban der sakın Türk erkeğiyle olma yabancı erkekler daha iyi
24 Yorumla- 6 gü
yani her türk erkeği aynı değil kanı bozuk olan çoğunlukda olabilir ama yüzde 90 iyi olanlarda var.. bende bakirim hiç bir kızda böyle teklif etmedim.. yani herkes aynı değil.. bu arada yabancılar diyorsunuz ama onlar ister bence çünkü bir çok ülke de normal görülüyor erkekleri geçersek de kadınlarda normal ve oralarda bakire bulmak zor..
- Cevap sahibi6 gü
@MastrClass bakire kadını tek bakir namuslu erkek hak eder ama öylede çok nadir
- Cevap sahibi6 gü
@MastrClass Türk erkeği için cinselik olmadan olmaz ama Türk kadınıyla istemezler rusla Ukraynalıyla her şeyi yaparlar Türk sevgilinin yanına giderler sonra
- 6 gü
Anladim aynen haklısın yani bu arada ben bakirim yani evet bakir bulmak zor olabilir de imkansız değil yani ama dediğinler ikiyüzlü maalesef
Cinsellik olmadan ilişki mi yürürmüş sende?
Nerede görülmüş cinselliksiz ilişki yaşamı?
İnsanlar var tanışıyorlar ilk günde beraber cinsellik yaşıyor ilk gün olmazsa bile çoğu ikinci gün yaşıyorlar.00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)6 gü
Yani illaki cinsellik gerekir cinsellik sadece ihtiyac değil partnerlerin birbirlerine olan sevgisini göstermesidir
00 Yorumla - 6 gü
Kişiden kişiye değişir. Cinsellik hiç olmazsa ben yürütemem ha toplumsal normlardan dolayı tabi ki partnerimin evlilik öncesi/sonrası kararına saygı duymak lazım
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)6 gü
Yürür her şey sexuality demek değildir.
13 Yorumla- Soran6 gü
Helalsin
- Cevap sahibi6 gü
İlk defa birisi böyle bir şey söyledi teşekkür ederim 😅
- Soran6 gü
Rica ederim 🙂
- 6 gü
Yürür , yürümez diyenler sapık dnnd
20 Yorumla Karşımdaki kız kapaliysa evet ona dokunmam bile ve evlilik teklifi ederdim hemen. Kapali degilse sürtünme yoluyla idare ederdim.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)6 gü
Yürür sevgi saygı hoşgörü sadece seks yapmakla olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. yürür her şey cinsellik degil
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)6 gü
Inan bana eskiden evlilige saklarim diyordum simdi ise kafa yapim degisti, her sey hormonlara bagli ask da ayni sekilde. Cinsellik olmadan hicbir sey olmaz
10 Yorumla Gayet yürür 2 yıllık iliskimde 0 ciinsellık hatta daha iyi bence boylesı
11 Yorumla- 6 gü
çok iyi olmuş bence bu şeklide takdir ediyorum bizi :)
- 2 gü
Evliysen yürümez. Seks yapıldıysa bir daha yapılmazsa yürümez.
00 Yorumla - 6 gü
Yürür
14 Yorumla- Soran6 gü
Keşke anlatabilsem
- 6 gü
Neyi
- Soran6 gü
Konuştuğum kişilere cinsellik olmadan da ilişki yürüyebileceginini
- 6 gü
Anlat direk anlamıck be var
- Gizli Üye(30-35)6 gü
Dostluk ilişkisi olarak yürür.
510 Yorumla- 6 gü
ne gibi anam :)
- Cevap sahibi6 gü
Ben böyle bir ilişki istemem ki yuruteyim. Ona sevgili demem dostun derim. Bunu söyledim.
- Cevap sahibi6 gü
Hayır cinsellik yaşadım ben.
- Cevap sahibi6 gü
Cinsellik yoksa sevgililik yok, dostluk var demek istedim
- 6 gü
@mlkyldz35 herkes cinsellik yaşamak zorunda değil.. sevgilikte ben bakirim hiç bir kızla cinsellik istemedim.. evlenmeden yapmayın yani
- Cevap sahibi5 gü
Allah başka dert vermesin kardeş.
Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı. Yürümez bencede
10 Yorumla- 6 gü
Yürümez, imkansız, doğa kanunlarına ters.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yürür tabiki İstanbul'da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Yürür de bi yere kadar
00 Yorumla- 6 gü
İki taraflı öyleyse yürür
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yürümez. Bir yere kadar yürür
00 Yorumla- 6 gü
eskiden belki ama şu an pek mümkün değil
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)6 gü
Herturlu yasariz. Saplamaya devam, samatyali kİKo reizzz
00 Yorumla - 6 gü
kadın akıllı değilse ne yapacaklar
00 Yorumla - 6 gü
Kraliçe de öldü be. Şimdi kime asılacağız
00 Yorumla - 6 gü
Yürür
42 Yorumla- Soran6 gü
Dimi bence de yürür saf temiz sevgiyse
- 6 gü
İmkanı yok, üç gün, beş gün yürür. Günün sonunda bitmeye mahkumdur ya da o ilişkideki kişiler başka heyecanlara kapı aralar.
- 6 gü
Yürüyebilir
20 Yorumla - 4 gü
Yürür
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yürür bence
10 YorumlaYürür
10 Yorumla- 6 gü
Yürür
10 Yorumla - 6 gü
Yürür
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)6 gü
Arada gerekiyor