Sevgilimle 1 yıldır beraberiz, cinsel birlikteliğimiz var. Sevgisinden şüphe duymaya başladım. Ne yapayım?

Sevgilimle 1 yildirr beraberiz cinsel birlikteligimiz var ve bana olan sevgisinden suphe duymaya başladim bazi kelimelerinden dolayi uzun olucak ama anlatiyorum cafede otururken eski sevgilimden konu acildi ve buna bozuldu yüzü felan düstu dediki ben demekki seni seviyomusum baksana yüzüm düstu canim sıkıldi dedi bu 1. si 2. si ise benimle neden birliktesin dedim yasimiz 25 ciddi iliski istiyirum cinslleik ve senin bana olan sevgin dedi bende dedim ki sirf benim sana sevgimdense bu iliskiyi bitirelim dedim. yo bende seni seviyorum dedi neyse arabada oturuyoruz cinsellik olmasa baska birine yonelmeyi dusunurdum ama Şu an aklima bile gelmiyor dedi Sen yokken hayatim da kizlar bakmiyordu simdi bakiyorlar ama ben valla bakmiyorum allahta beni boyle siniyor dedi sonrasin da bulusma konularimiz hep sorun oluyordu sey kafasinda hatta yuzume dedi surekli bulusamam bende senin oyle 2 3 gunde gelip bulusacagin biri degilim ben dedim o da devamli buluscaksak evlenelim ayri eve cikalim bari diye sitem etti. ben bu konualrdan olan rahtsizligi soyledim ona ayrilalim dedim ayrilmk istemiyor. ben bana olan sevgisinden suphelendim bunlari duyunca ve yatakta da iliskiye girdikten sonra hemen yanimdan gitmek istiyor erkeklerin hormanal mi bu durumu boyle bir yazi da okumustum. Yoksa ayrilmam gerekli galiba siz olsaniz napardiniz?

Sevgilimle 1 yıldır beraberiz, cinsel birlikteliğimiz var. Sevgisinden şüphe duymaya başladım. Ne yapayım?