Biz sevgilimle ilk baslarda hatta bulustugumuz ilk gun opusup dokunusmustuk sonra 3 ay felan baya boyle devam etti korana felan var diye hep onun evinde bulusuyorduk ve bulustugumuz her zaman yakinlasiyorduk. noramalde asla ama asla cinsellik yasayacagimi dusunmeyen ben bildigimiz yasiyorduk ve asla kendimede iananamiyordum ilkskismin 4. ayi ben bakireligimi kaybettim sonra cok uzuldum ama yinde devam ettim neyse ilişkımiz bu şekilde devam ediyordu bikere ayrıldık sonra biz yani o terk etti beni sonra geri dondü ve bana itiraf etti baslarda seni cinsellik icin kullaniyordum dedi ama sonra anladımki ben seni cok seviyormusum sensiz nefes bile alamadım felan dedi ve biz yine baristik busefer hayatimizda cinsellik yok oldu iste ayda 1 felan yapiyorduk 2 ayda bir felan ama nadiren sonra yok oldu cinsellik bianda benimle hep evlilik konsuyor gelecek planı yapiyor gelecegimiz icin para felan biriktiriyor felan gece gündüz çalışıyor cinnsellik hakkında konusmuyor bile benimle bulsuunca öpüşüyoruz felan sadece okadar. haatta annesiyle bile tanıştım annesini geçtim anneannesi ve dedesine 2 kere yemege bile giitim onlar da beni cok sevdi daha 18 yasinda oldugumuz için evlilik düşünmüyoruz tabi ama gelecek için aşırı heycanlı yani benden bile heyacanlı hatta ben bazen bu heycanından sıkılıyorum bile. neyse ayrılip baristiktan sonra eski kisilikten eser kalmadı beni sevdigini bana aşırı hissetiriyor şu an 1,5 senelik sevgiliyiz sevgiliyimizin ilk baslarinda her gun olan cinsellikten eser kalmadı şu an konusunu bile açmıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Öncelikle anlattıklarının birçoğunu kendime benzettim. Benzer şeyleri başımdan geçti, sonu hariç tabii. Ben de cinsellik istemiyordum hatta sırf bu yüzden yıllarca yalnız kaldım. Sonra hayatıma sevgilim girdi ve ateşle barut misali -onun da ilkti- ne olduğumuzu anlayamadan oluverdi. Sonra bende üzüldüm pişman oldum ne yalan söyleyeyim, iyi ki yaptım diyecek kıvamda değilim bunun için evlilik hayatımızın da çok iyi gittiğini görmem lazım ancak gerçekten mutluyuz. Senin bence yaşla ilgili çok büyük bir dezavantajın olacak. Senin de yaşın genç tabiki ama kadınlar daha erken evleniyor, çevremden tanıdıklarım 21-22'sinde evlendi. Erkekler ise gerçekten geç olgunlaşıyorlar. Sevgilimin 26'sı ile 28'i bile ne kadar fark etti şaşarsın. O ilk günden beri bana evlilikle geldi ama şu anda daha olgun tabi ciddi adımları da attık. Tahmin ediyorum ki yaşınız yakınsa onun daha önünde oo olgunlaşmak için çok yolu vardır. Evlilik vs konuşuyor olabilir ama ben bunu boş şekilde konuşanı da çok duydum çevremden. Yani bu kadar evlilik lafı etmesine ya da ailesiyle tanışmana çok kaptırma. Gerçek niyeti olan yüzüğü takar. Yaş mevzundan dolayı ayrılma ihtimaliniz yüksek bence ve cinsellik yaşandığı için çok üzülürsün sonrasında ama olan olmuş tabi. Esas soru kısmına gelirsek de bu söylediğin cidden çok şüpheli. Bizim iki senede ne isteğimizde gram azalma oldu ne tutkumuzda heyecanımızda vs hiçbir eksiklik yok. Başta seni sadece cinsellik için kullandığını söyleyen bir adam belli ki cinselliğe düşkün tutkulu bir adamdır. Yani istisnai olarak burada gördüğümüz kadınların eşim benimle birlikte olmuyor ayda yılda bir vs dedikleri adamlardan olmadığı aşikar. Bu kadar zaman "normal" bir adam cinsellik olmadan duramaz. Ayrıca sen müsaitken neden böyle bir oruca girsin? Bunun altından çok fena şeyler çıkar benden söylemesi.
315 Yorumla
Soran+1 yılİste o yüzük takma işini bile geldi mevzu iste evlenelim birkikte okuruz felan annemle tanismak felan istedi ama ben asla böyle birseyi kabul etmedim çunku kendimi buna hazır hissetmiyorum daha 18 yasindayim ne kadar yalvardı bana iste ne olcak felan diye felanda ben 24 e kadar evlenmem dedim konuyu kaptım. evet pismanim cinsellik yasadigim icin boyle konular fazlaca uzagım hatta bu yasima kadar sevgili konusuna bile uzaktım aileden gelen birsey galiba hep büyuk konusurdum asla öyle bisey yapmam felan diye yapan arkadaslarima ya nasıl böyle birsey felan yapiyorsunuz derdim yapanlar garip gözle bakardım ama anladımki büyuk konusmamak gerekiyormus bu olay baana bunu anlattı asla buyuk konusmuyorum artık. olgunluk konusuna gelirsek ben hic olgun degilim daha cocuk gibi o tam tersi asiri olgun buyuk biri gibi herseyi bilyor bilmedigi bisey yok yani 10 yasindsn beri calisiyorumuş zaten kızlar erkeklerden daha olgun olur diyorsunuz ya bizde o tam tersi bende hic olgunluk yok Diger konuya gelirsek iste evnelmez beni bırakir konusunaa asla oyle bir korkum yok evet pismanim evet vicdan yapiyorum gunahim yuzunden uzuluyorum aileme nasil boyle bisey yapaprim diye uzuluyorum ama asla ama asla ilerde napcam beni boyle kimse almaz diye uzulmedim uzlmeyiyorumds oyle bir korkum yok yani. ilerde bu sekilde evlilik olursa olur olmassada yapacak hic bisey yok olan oldu ölmüşle olmuşa çare yok sonuçta. Bide eskiden şöyle düşünürdüm evlenmeden bunu yapanlar kötu kalpli , yelloz garip insanlar diye dusunurudm ama ne bilim ben asla oyle biri degilim asiri iyi kalpli sevacan yumuş yumuş bir kizim iste asla kimsenin kalbini kırmam , kimseyi üzemem hic birseye hayir diyemem belkide basima gelen olay hic biseye hayir diyemem dir ama ne bilim Şu an sevgilimi seviyorum oda beni seviyor bunu aşırı derecede hissediyorum ileri ne gosterir bilmiyorum aslınds ileryi çokta dusunmuyorum
- +1 yıl
Ohaaa
- +1 yıl
Gerçekten çok büyük konuşmuşsun hep başına gelmiş. Buna bende çok inanıyorum neyi büyük konuşsak anında başımıza geliyor. Ben o konuda senin kadar rahat değildim. O yüzden ayrılmak istediğim zaman olduğunda ilişkimde ayrılamadım. Yani şu ana bakarsam iyi ki ayrılmamışız tabi güzel gidiyor her şey. Ben istediğim çoğu erkeği elde edebilecek potansiyele sahipken altı yıl yalnızlığı seçtim çünkü gerçekten erkeklerin beynini pe*nisleri yönetiyor. Sen benim gördüğüm kadar erkekle muhattap olmamışsın, yaşın küçük zaten. Çoğunun cümlesi hep aynı kalıplaşmış "cinsellik olmadan ilişki olmaz"dı. Kimse de benim bakire olduğuma inanmıyordu sorun orada. Erkeklerin kafasında bu kız güzelse çok erkek peşinde koşmuştur bu da vermiştir gibi saçma canım zihinleri var. Yani ben bakireyken benim bakire olduğuma erkekler inanmazken biz ayrılsaydık ben kimseye sadece bir kişi oldu diyemezdim. Benimle dalga geçerlerdi. Yüzüme olmasa bile arkamdan kıza bak bir tane diyor yiyeceğimi sanıyor falan derdi arkadaş çevresine. Bu yüzden en çok pişman olmuştum. Senin için de hayırlısını dilerim. Yolun çok başındasın. Bence de yüzük takmak için çok gençsin. Sevginiz baki kalırsa zaten vakti geldiğinde olur.
- +1 yıl
Yine ohaa ya
- +1 yıl
Niye kizdinki simdi
- +1 yıl
Yani beklemiyodum bana ters seyler bende buyuk konusuyom hep basima gelmedi hatta ciddimi diyon yoksa trolmu diyede dusundum ohalar ondandi
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee Hayır ciddi ne yaşadıysak onu konuşuyoruz. Bence çok büyük konuşma derim ben. Bahsettiğim şeyler bana da düz şeyler değildi. Öyle olsaydı yanımda çok istediğim zamanlar oldu şöyle bir sevgilim olsun, birlikte bir kahvaltıya gidelim vakit geçirelim vs masumane şeyler ama maalesef sırf ama sırf bu sebepten altı sene yalnız kalmak zorunda kaldım. Sonra da böyle beklemediğim bir şey oldu. Yani sen sen ol büyük konuşma.
- +1 yıl
Cok ters geliyo ama napim zaten evlenip bosandim bu buyuk konusmadan cok kendinden emin olma bence dogru olduguna inandigin yolda hicbi yere sapmama kararlilik gibi bise yoksa bazi konularda hep buyuk konusuruzki zaten insanlar olarak mesela aldatmamda derimki aldatmadim kocami bilemedim kisiye gore degisiyo bence
- +1 yıl
Yoo ben onu buyuk konusma olarak gormuyom evlenmeden oncede yasamadim hep karsi cinsten uzak durdum zaten utangac kendi halinde bi kizdim hep ates barut olayi zaten bariz bisey mantikende tahmin edilebiliyo yani zaten inancimda oldugu icin hepsini toplarsak hic zorluk cekmedim bu konularda yani aldatmaya mevzusuna gelince hala oyle dusunuyom ne esim ne ben esimi aldatmadik gonlune gore biri cikiyo yani oyle diyim iste
Soran+1 yılGercekten buyuk konusmaa olayı dogru valalha hala kendime inanamiyorum ben bazen aynanın karşısına gecip ya bu benmiyim felan diyorum. normalde beni gorsen sakin namuslu temiz kiz gibi gozukuyorum ya aslinds ben kendimi hala temiz goruyorum bence bir insan kalbinin kirlenmesiyle kirlenir önemli olan kalbide temiz tutamk yoksa bakire olup pis bir kalple yasamaktansaaa aslinda boylede yasamaktan da mutlu degilim aama yanii kafam allak bullak yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen adım atmadığın sürece adım atmaz. Eğer düzelmesini istiyorsan da iki ihtimal var. Ya karşına alıp istediğini söyleyeceksin ya da spontane gelişecek. Bence spontane gelişmeli. Yani öpüşürken kucağına oturabilirsin mesela. Ne bileyim bu fazla gelir ama şaplak atabilirsin buna :D
Veya ne bileyim aynı evde kaldığınız zaman daha açık dolaşabilirsin evde; gecelikle falan.
Veya mini şort göğüs dekoltesi ile. Bu adamla cinsellik yaşamışsın zaten, yanında açık dolaşmanda çok bir sakınca yok.
ya da direk şu aşağıdaki gibi gecelik giy, biraz kadınlığını o an hisseder ikna edici konuşursan şu aşağıdaki kıyafeti görünce kesin cinsel ilişki yaşarsınız:
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben Şu an gayet mutluyumm cinsellik yaşamıyorum diye memununm bu halimden yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doymuşsunuz...
Zaten cinsellil yaşamadan evlenseydiniz bile böyle olacaktı. Uzun vadeli ilişkilerde olur böylesi şeyler. Iki taraf ta doyduysa sıkıntı yok ama bir taraf isterken diğeri isteksiz ise bu sorun olur.02 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla şöyle diyim senle birlikte olunca senden soğumuş ve ayrılmış ayrılınca yoklukta olduğunu fark edip geri dönmüş ama anlamadığım yer dönünce neden hiç ilişki kokusunu açmamış
33 Yorumla
Soran+1 yılDaha cok gelecek plani yapiyor romantik sozler felan annneannesi dedisine bile gittim
- +1 yıl
Belki de tatmin olamadığı için olabilir
- +1 yıl
Yoğun libido düşüklüğü ya tam erekte olamadığı için olur ya da hayatında FB olabilir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
41Cevap
+1 yılSanki normalde yaptığın düzgün bir şeymiş gibi Şimdi sevgilin olan kişiyle yaşayamadığın cinselliğimi sorun ediyorsun?
Bir defa dini bir nikahın yok resmi bir nikahın yok evli değilsin öncelikle zina yaptığını açık açık söylemek isterim tabii Allah inancının varsa Allah korkun varsa bu işten uzak durursun ama Allah korkusu olmayan bir insana benim diyecek de bir sözüm yok. Yaptığınız öncelikli büyük bir günahtır yani dini nikahınız olmayan resmi nikahınız olmayan eşiniz olmayan bir adamla sevgilim diyerek cinsel ilişki yaşamak birlikte olmak öncelikle kendi bedeninize ve bir kadın olarak kendinize saygısızlık olarak görmeniz gerektiğini düşünüyorum, ne olacak 2 gün sonra o adamla aran bozulacak ya da başka bir şey olacak adam seni terk edecek sen onu terk edeceksin ondan sonra da vay efendim buraya geleceksin beni sevgilim terk etti biz cinsellik yaşamıştık benim halim ne olacak diyeceksin?
Ya da herif iki gün sonra psikopatın teki çıkacak bıçakla ya da silahla seni öldürdükten sonra akşam haberlerinde falanca ilde falanca ilçedeki bir kadın erkek arkadaşı tarafından öldürüldü haberi izleyeceğiz.
kusura bakmayın ama kızlar izlediğiniz televizyon dizilerinin Yahudi içeriklerini ve zina içeriklerini özenerek yapmış olduğunuz ahlaksızlıklar dan sonra da çıkıp da mağdur edebiyatı yapmanızı anlam veremiyorum, bundan dolayı Evet sevgilini cinsellik yaşamaktan soğumuşsun veya problemler yaşamışsın daha beter ol ne diyeyim00 Yorumla
+1 yılBu durumda seni sevdiğini, sana değer verdiğini düşünüyorsun, öyle düşündürüyor sana değil mi? Cinsellik istememesi, düşünmemesi, konusunu dahi açmıyor olması onun evlenilecek biri olduğunu düşündürüyor olmalı. Sevgisi, sana olan bu düşkünlüğü evlendiğinuzde yeter gibi geliyor sanırım sana.
Evliliklerde, sevgi de saygı da son derece önemli kavramlardır. Saygı olmadığı sürece hicbirseyin anlamı olmaz zaten. Ancak en az bunlar kadar önemli olan diğer bir nokta ise yatak odasıdır. Seks sadece bir keyf aracı değil, aynı zamanda ihtiyaçtır. İstekler arzular vardır her iki taraftada. Şu anda cinselliği ikinci hatta üçüncü plana atan biri, evlenildiginde belkide sadece çocuk için ilişkiye girecektir. Tabiki sevsin seni, bu önemli, ama seven insan sevdiğini arzular. Ailesiyle vs tanistirmalar, yemek yemeler vs, evet güzel şeyler bunlar. Ancak bunlar olurken arzuların da harekete geçmesi gerekir. Sevgilin aradaki dengeyi tutturamiyor pek galiba00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılYaptıklarına pişman olmuş seni kullandığı için ve ayrılık döneminde seni sevdiğini fark etmiş. Sana değer verdiği için hata yapmak istemiyor. İleriye dönük düşündüğü için senin yanlış anlamaman onu kullandığını düşünmemen için cinsel olarak sana yaklasmıyor
10 Yorumla
+1 yılBu ilişki uzun sürmez daha yaşınız küçük
Herşeyi hızlı yasamjssijnuz birbirinizi çabuk tüketmissiniz
Bu ilişkiden hayr gelmez evlilik düşünüyor diyorsun o yaşlarda hayal kurulur ciiddi düşünülmez
Taş çatlasa 1-2 sene daha böyle sevgili olarak kalırsınız sonrası yine ayrılık...00 YorumlaSevgi yok olmuş sizin aranızda. Sevgilinde geri dönme sebebi bence vicdan yapmış dönmüş bakireliğini almış bari evleneyim diye düşünmüş olabilir. Ama ilk söylediği doğru seni cinsellik için kullanmış. Sevgi yok sevgi olmayınca cinsellikte olmuyor işte.
00 Yorumla
+1 yılNormal herseyi yaparsiniz eskisi gibi olmaz hicbisey bosuna evlenmeden yapmayin demiyoz yazik gidin kendiniz gibi erkeklerle layiginizla muhattap olun yani o yasadigin tipteki kisilerle birbirinize layiksiniz cunku
29 Yorumla
Soran+1 yılBiliyormusun bende bu olayı yaşamadan tamda senin düşündügüm gibi düşunuyordum hatta bu ugulamda yapan birine boyle yorum bile paylaşmıştım. haytimda hiş sevgilim olmamıştı uzaktim boyle seylere ama olunca bianda oluyor nasıl oldugunu bile anlamıyorsun ben bu konudan sonra büyuk konuşmamam gerektigini anladım. ama neyse umarım senin başina böyle birsey gelemez inan bok gibi bir duygu
Soran+1 yılVe zaten şu an kendim gibi bir erkekle birilikteyim
- +1 yıl
Oha lan vicdan azabi cektim ilk defa boyle tepki aliyom bi kotu oldum
- +1 yıl
Madem pismansin ugrasma boyle seylerle samimi sekilde tovbe et ve bulasma bi dahada evlenmeden once asla ama asla yelteneyim deme kalbin kararir yoksa
Soran+1 yılYa zaten Şu an cinsellik yok hayatimzda bitti
Soran+1 yılAyrilca kurtulamiyorum kara deligin icinde gibi hissediyorum kendimu sanki cikmaz sokak kac gece agladim allahim beni kurtar bu durumdan diye kendim cikamiyorum diye beni kendi yoluna al diye
- +1 yıl
Ah be kizim nediyim simdi sana iki ucu bklu degnek
- +1 yıl
Ama tahmin etmen gerekiyodu atesle barut diyosun yani
Soran+1 yılGaliba oyle oldu keskee yasamasydimmm ianan eskisi gibi olmayi cok istiyorum zaten. evelene kadar dahada yapmam zaten dersimi aldım ben
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızım sen mapushaneliksin. Adam kullanmamış seni. Bir gelecek kurmaya çalışmış senle... Sen de gitmiş o geleceği, n ortasına dışkılamışsın... Afferrin sanaaa 👍👍👍 Erkeklerin %0 suçu var. Tüm suç ehe işte vizyonsuz misyonsuz şu genç kadınlarda...
O çocuk erkeğim diyorsa ayrılır senden vizyonu ve misyonu olan bir kız bulur.00 YorumlaYa cinsellik istese tam tersini istersiniz oğlan seni saf sevgiyle seviyo şimdi de cinsellik yok diye mi ağlıyorsun? Böyle kızlar iflah olmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik istemiyorum zaten ben şu an cok mutluyum
+1 yılSanırım o seni değil sen onu cinsellik için kullanmışsın 😁😁önünde 3 seçenek var ya adamı gördüğün yerde üzerine çıkacaksın ya hergun mastürbasyon yapacaksın ya da bir veya birkaç tane seks partneri bulacaksın
00 YorumlaOh valla yaipy edim çocuk edepli işte sevdiği kişi olarak davranıyor biz bu yaşınıza geldik düzgün birini bulamadık. Bakire olduğumuz halde aslında düzgün kızlar elde tutulmuyor artık onu biliyorum da iyi şanslısın yani.
00 Yorumlanekadar cinsellik yaşadıktan sonra ayrılıp geri döndüğünde itiraf etse de, bir kadını cinsellik için kullanabilecek zihniyete sahip insanlardan uzak durun. 'karşılıklı olmadığı sürece'
00 Yorumla
+1 yılEvliligi bekleyin
Karisik birsey ya bijdan yapti seni bozup ortada birakmadi
ya da gercekten sevdi01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Seni eşi olarak görüp sana değer vermeye başlamış Eski yaptığı haksızlığı anlamış sanırım. Umarım çok mutlu olursunuz :).
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanamıyorum daha 18 yaşındasınız ve o kadar çok şeyi yaşayıp tüketmişsiniz ki.. bu kadar hızlı yaşarsanız böyle duvara toslarsınız işte
31 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum 👏👏insanlar nerdeyse 30 una kadar nefsini terbiye eder 18 yaşındaki bebekler daha b*ok yerini temizlemeyi bilmezken cinselliği öğreniyorlar ne acı
Gizli Üye(25-29)+1 yılMezara girdiğinde napıcaksın acaba bu kadar günahla. Abaza gibi sormuşsun bi de cinsel bi şey istemiyor diye
311 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnlar bitmedi namussuzlar
Cevap sahibi+1 yılOha amcam yaş 53 bana yazma istersen
Soran+1 yılKardesim zaten ben cinsellik istemiyorum ki şu an gayet mutluyumm yaniii hic bir zaman istemdim ben hayatimda oyle bisey yoktu bile sevgilim bile olmuyordu aileden dolayı bende çok buyuk konsudurum boyle yapanlari yargilardim felan ben buyuk konusmamam gerektigini analdim umarim seninde basina boyle bisey gelmez bok gibi bir durum
- +1 yıl
Banami laf attin kiz anlamadim
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır amcaya
- +1 yıl
Islerine gelmiyo cunku cinsellik yasayamayacaklar ya evlenmeye gelince 180 derece doner namussuzlar belalarini bulsunlar insallah iki cihandada
Soran+1 yılAyrica cinsel bisey istemiyor lafı mutlu oldygum icin sordum istemiyor artık gorsuleriniz ne diye zaten bende istemiyorum Şu an mutluyumda
Soran+1 yılDkdkkdkdkdk iymis
Cevap sahibi+1 yılHahahh soran çok doğru konuştun.😄
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee Peki herkesin sizinle aynı inançta olduğunu nereden çıkardın?
Bu hayatta ne kadar hızlı yaşarsan o kadar hızlı yok olursun tabi senin durumun farklı ama böyle konular da Zyzz aklıma geliyor.
11 YorumlaPeki ilişkiniz komple sona ererse sonrası için ben ne yaparım diye düşünmüyor musun
22 Yorumla
+1 yılBu şekilde devam etmesi daha güzel degil mi. Seninle evlilik hayali kuruyor. Öpüşüp koklaşıyor. Senden soğumuş da değil. Hic kurcalama bence.
00 Yorumla
+1 yılBakire olduğun için ve bakireliğini ona verdiğin için.
Şükret adam çıkmış, s*ktir olup gidebilirdi.00 Yorumla
+1 yılKarşına al konuş, ciddiye giden ilişkimiz var ben cinselligi de özledim de. Stres, yogunluk cinselligin düşmani, sebebi odur
00 Yorumla
+1 yılYokluğunu fark edip geri dönmüş ama anlattığına göre iyi birine benziyor tehdit etmemiş falan çoğu erkek kızı kullanıp bunu yapıyor da
03 Yorumla- +1 yıl
Apaçık her şey söylenmez düşünmesi lazm sen söyledin gerisi önemsiz
Geçmiş olsun senden alacağını almış yol sana yakın görünüyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılSoruyuu tam okumadin galiba ayrildu zaten geri dondu simdi ise cinsellik konusunu acamiyor bile
Soran+1 yılLan eger boyle bisey olsa ayrildiginds niye geri donuyor kurtulmustu iste niye geri dondu
+1 yılDediği gibi seni ilk başlarda kullanmış ama şu an ciddi evleneceği kadın gözüyle bakıyor bu yüzden bu tavrı
00 Yorumla
+1 yılElinin altında bi hatun var istediği zaman kullanıyor işte ezik hala anlamıyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılKulllanmiyor diyor bende iste
Soran+1 yılAyrica o beni kullanirsa bende onu kullanirim ne yani kadinlar kullanamazmi
- +1 yıl
Trabzonda olsaydin ben senin her ihtiyacini karsilardim emin ol cesur kadinlari severim
Demekki gerçekten seviyor seni belli olmaz ama vicdan da yapmış olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl vicadan yapcakki taş olasa çatlar ozaman bukadsr sey yapiyoru
Yüzük takmadan ciddi düşünmesi bi anlam ifade etmez bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılSahiplenmiş artık seni evleniceği kadın olarak gördüğü için seks yağmıyor
10 Yorumla Tutku bitmiştir ilk baslardaki gibidavrnamaya çalış
Kitap ve video izle ilişki koçlarinin00 Yorumla
+1 yılerkeklerin büyük çoğunluğu sevdiği kadına dokunmaya kıyamaz bence seviyor seni
02 Yorumla- +1 yıl
ay yani sevdiğinden dokunamıyor😅çok iyi bişey bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer gerçekten seni cinsellik için kullandıysa ve gerçekten buna pişmansa (ki öyle görünüyor) sana yaklaşmaya çekinecektir, seni gerçekten seviyorsa üzülmenden de korkuyor olabilir ve eski şeyleri hatırlayıp üzülmemen içinde uzak duruyor olabilir. Sen adım atmayı dene, sinyali alınca gelir zaten erkek bu :)
00 YorumlaKeşke evlenmeden olmasaymış ama olmuş. Cocuk belki evleneceği kiza dokunmak istemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda her şeyi yaşayıp doyuma ulaşmışsınız. Birbirinizi özlemelisiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Çocuk seni seviyor ve belli ki ciddi düşünüyor bu yüzden de kendisini hazırlıklara vurmuş bence.
00 Yorumla
+1 yılCinselliğe evlenince devam etmek istiyordur belki bebeğem 😏
00 Yorumla
+1 yılKadınlar çok hata yapıyorsunuz ilişki de kimseyle hemen ilişkiye girmeyin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyy benim hikayemin aynısı yaaaa bizde yaşamıyoruz benim hiçbir cinsel isteğim kalmadı ona ama ayrılamiyorum da bir bağlılığım alışkanlığım var ona
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yomeyamo evet öyle sayılır bide biz ön ilişki hiç yaşamadık benim korkum var diye vajinismus gibi bir şey ters ilişki yaşadık bende pişman oldum artık oralı değilim
- +1 yıl
Kendi aranızda ne güzel konuşuyorsunuz birde bana anlatsanız seks konuşmak yaptığımız şeyleri anlatmak hoşuma gidiyor
+1 yılVay be ne aşklar var dedirtmedi. Sen çok naif bir kızsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çünkü ilk başlarda cinsellik için kullandığını söylediği için sen ona artık güvenmezsin diye cinselliği kaldırmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle ciddi düşündüğü için artık o konudan uzak durmuş
00 Yorumla
+1 yılYalama olmus yavrum sizin iliski, yasananlar yasandi ve bitti okadar en fazla 6 ay daha veriyorum size cok kaptirma kendini daha cok gencsiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken olsa bisey olmazdi sindi keyfini alip tekmeyi atmaya hazirdir🤣
08 Yorumla- +1 yıl
evliyken olsa kızı aldatırdı artık şu evlenmeden olmaz klişesini atjn ya😏
- +1 yıl
Yani herkes beni onaylar ama bakire olmayan onaylamaz
- +1 yıl
seni gerikafalılar onaylar beyni olanlar onaylamaz. İşine git amca
- +1 yıl
Yasim genç noldu zoruna mi gitti 😀 gerikafalilik degil bu kadinlarin kullanılıp atilmasini sevmiyorum böyle kutsal bir varlığın
- +1 yıl
a*cı olduğun belli kutsal varlık diyor. Kadınlsr da erkekler de kutsaldır. Ayrıca 28 yaş genç mi lselslwlslels
- +1 yıl
Evlenmek iyidir :) boyle kullanilmazsin
- +1 yıl
aldatılırsın, şahsen senin gibi birisi eşim olsa aldatırdım
- +1 yıl
O yüzden evlenmiyorum senin gini birine denk gelmemek icin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yas ne evliliği! Ailelerle tanışmalar felan şaka gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik yok zaten 24 e kadar evlenmem ben zaten o ısarar etti ama ben kabul etmedim
Cevap sahibi+1 yılCocukca şeyler ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDokunusmak ne yav :D bikmis rutine baglamis
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Monotonluk sanrm biraz değişmek gerek bazı şeyleri
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanii
Soran+1 yılNe sıradalanmış
Soran+1 yılNasıl harlanancak
+1 yılNasıl yani vurmuyor musunuz dibine dibine
00 YorumlaBoşan başkası ile evlen sende
00 YorumlaSizin işten huzur çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılNasıl cinsellik yaşayabiliyorsunuz... ?
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak sorun yapma
00 YorumlaHızlı başladığınız için bitmiş
00 Yorumla
+1 yılAmca oğluna bağlamışsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa böyle şey duyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir şey
- +1 yıl
bende cinsellik istemeyen
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden seviyor.
Sevince kıyamıyor insan.09 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi dersin
Soran+1 yılOzaman evliler birbirni sevmiyormu
Cevap sahibi+1 yılBence öyle.
Ama hevesini almışsa yandın.
Evlenince de başkasına gidebilie.
Soran+1 yıl6 7 ayda ne hevesi alcakki
Cevap sahibi+1 yılBen 1 ayda sıkılıyorum
Soran+1 yılGaripmis
Cevap sahibi+1 yıl6 yıldır her ay en az 2 kızla konuşuyorum eşzamanlı
Cevap sahibi+1 yılCidden sıkılıyorum aynı kişiden artık, sadece yenilikten ve farklılıkran beslenir oldum
Soran+1 yılKarakter meselesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkı sağlık sorunu vardır sen ıstıyorsan söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılYok iyim ben böyle
Cevap sahibi+1 yılsorunu vardır
Gizli Üye(18-24)+1 yılHevesini almış daha ne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocuk mal anladık tamam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer şeyi hızlı yaşamışsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazık
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye yazık
Soran+1 yılAçık ol
Soran+1 yılOlmusuz birseymi var peki ortada olmsuz olan şey ne
pompalamis yol vermis eleman
10 YorumlaAbaza misin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be dkkdkdk
Soran+1 yılIyde bende cinsellik istemiyorum ki basindan beri istemiyordum zaten hic birsye hayir diyemedigim icin yasamistim sen yanlis anlmışsın beni ya da ben yanlis anlatmisim
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 1,5 senelik sevgiliyiz, aramızda cinsellikten eser kalmadı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler