1,5 senelik sevgiliyiz, aramızda cinsellikten eser kalmadı. Ne yapmalıyım?

Biz sevgilimle ilk baslarda hatta bulustugumuz ilk gun opusup dokunusmustuk sonra 3 ay felan baya boyle devam etti korana felan var diye hep onun evinde bulusuyorduk ve bulustugumuz her zaman yakinlasiyorduk. noramalde asla ama asla cinsellik yasayacagimi dusunmeyen ben bildigimiz yasiyorduk ve asla kendimede iananamiyordum ilkskismin 4. ayi ben bakireligimi kaybettim sonra cok uzuldum ama yinde devam ettim neyse ilişkımiz bu şekilde devam ediyordu bikere ayrıldık sonra biz yani o terk etti beni sonra geri dondü ve bana itiraf etti baslarda seni cinsellik icin kullaniyordum dedi ama sonra anladımki ben seni cok seviyormusum sensiz nefes bile alamadım felan dedi ve biz yine baristik busefer hayatimizda cinsellik yok oldu iste ayda 1 felan yapiyorduk 2 ayda bir felan ama nadiren sonra yok oldu cinsellik bianda benimle hep evlilik konsuyor gelecek planı yapiyor gelecegimiz icin para felan biriktiriyor felan gece gündüz çalışıyor cinnsellik hakkında konusmuyor bile benimle bulsuunca öpüşüyoruz felan sadece okadar. haatta annesiyle bile tanıştım annesini geçtim anneannesi ve dedesine 2 kere yemege bile giitim onlar da beni cok sevdi daha 18 yasinda oldugumuz için evlilik düşünmüyoruz tabi ama gelecek için aşırı heycanlı yani benden bile heyacanlı hatta ben bazen bu heycanından sıkılıyorum bile. neyse ayrılip baristiktan sonra eski kisilikten eser kalmadı beni sevdigini bana aşırı hissetiriyor şu an 1,5 senelik sevgiliyiz sevgiliyimizin ilk baslarinda her gun olan cinsellikten eser kalmadı şu an konusunu bile açmıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir
1,5 senelik sevgiliyiz, aramızda cinsellikten eser kalmadı. Ne yapmalıyım?