Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz, cinsellikte yaşadık ama sevgisinden emin değilim. Ne yapmam lazım?

Ama çok kendini beğenmiş çok kez benim güvensizliğimden dolayı çok ayrıldık {mesela ilk ilişkiye girdiğimizde bile ayrılmıştım -ondan önce çok şey tecrübem yokt- evimin önünde saatlerce beklemişti ama sürekli beni manipüle ettiğini düşünüyorum sanki her şey benim hatammış gibi özgüvenimi sağlam sanıyor ama değil sonra beni bazen aşağılıyor mesela senin organın iğrenç demişti ayrıldığımızda sonra seni üzmek istediğim için dediğini söyledi artık 3 aydır kendi memleketine çok ayrıldım çünkü onun da boyu biraz kısa ve ben de çoğu kez bundan bahsediyorum ben 1.70 im o da 1,75 falan bende de suç yok demiyorum ama bana yetemiyor aslında ilgili de fakat pek parası yok benim durumum ondan daha beraber olmadan önce durumu iyi sanıyordum bilmiyorum acıyormuyum ona bu yüzden mi birlikteyim beni aldattığını düşünmüyorum ama ben aldattım diyemem eski sevgililerimle konuştum ama sonradan ona söyledim bazen de bazı uygulamalardan o uyuyunca yayın yapııyorum. hep telefonda uyuyoruz beraber ama vicdanım rahat değil ayrılmak istiyorum ama senle evlenecem diyor burada kötü görünen ben gibi oldum ama onun aşağılamaları bazen her şeyi bana bırakıyor her şeyi parayı ben hesaplıyım planı ben yapayım hatta parayı ben vereyim istediği oluyor beni çok sert yapıyor sanki benden öç alıyor gibi hissediyorum kullanıldığımı hissediyorum. Çok alıştım ona ama ayrılmak istiyorum ama yeni birini bulamak için de uğraşmak istemiyorum beğenilmemekten korkan anksiyetesi olan biriyim ne yapıyım sevdiğimden de emin değilim çok güvendiğim bir seks ve duygu açlığımı gideren liman gibi mi görüyorum onu emin değilim düşüncelerinizi merak ediyorum ne yapıyım sizce?

aynı yaştayız yaşımla ilgili yalan söylemiştim ama kabul etti hiç ilişkiye girmediğimi de söylemiştim ama 1 kere başkasıyla girmiştim ondan önce onu da kabul etti her şeyi kabul ediyor ben anlamadım seviyor mu seviyorsa da ben ne yapıyım yardım edin daha anlatacak şey var ama okumanız için uzatmayacam…

Güncellemeler
+1 yıl
Ve yaptığımız şeyler hep aynı evine gidiyoruz AVm daha sinemaya bile gitmedik beraber bu kadar zamandır bir kere araba kiraladı bana yüzük de verdi ondan ayrıldığımda çok hızlı gidiyor ben daha bir şey yaşamadım o zaten Azeri her boku yapmış ben yapmadım yapalım diyorum parası yok benim de vaktim kısıtlı off
Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz, cinsellikte yaşadık ama sevgisinden emin değilim. Ne yapmam lazım?