3 yıldır çıkıyoruz benim ilk erkek arkadaşım yaşlarımız 22 , çok güvendiğim beni çok seven biri , ilerde bana bişi olur sen zora girme dediğinden hiç ilişkiye girmedik , bu yaz söz nişan yapıcaz. Ama ilişkiye girmeden kıyafetlerle seviştiğimiz zamanlarda çok terliyor ve yarım saat sonra oflayıp puflamaya başlıyor ne yapsa rahatlayamıyor bu nırmal mi kot pantolon ya da eşofman olduğundan mı oluyor bu , o böyle olunca zevk alamıyorum ve bu çabası çok uzun sürüyor artık bitse de uyusak demeye başlıyorum. Sizce geç boşalma sorunu mu var yoksa bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Hayır normal değil. Evlenmeden önce cinsellik yaşamak ahlaki ve dini olarak doğru değil ancak bir faydası da yok değil. Böylece çiftler evlenmeden birbirlerine uygunlar mı görebiliyorlar. Bu cidden önemli bir mesele. ben evliliğin %70'inin cinsellik olduğunu düşünüyorum. Boşanmaların çoğunun ardında da cinsel problemler yatıyor sadece herkes dile getiremiyor tabiki. Bizde iki yıldır birlikteyiz ve cinsel olarak o kadar uyumluyuz ki yani nasıl 1 de 1 denk geldi bilmiyorum şanslıyız herhalde. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz yardımcı olur musun bu konuda çok bilgili değilim ve ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum normal süresinden bahseder misin ben çoktan rahatlamışken onun oflayıp puflaması canımı çok sıkıyor
- +1 yıl
Yani sadece kıyafetlerle sevişmede terlemek abes. Yani ya çok kilolu ya ter bezlerinde bir sıkıntı var doktora gitmesi lazım. Sadece üstten sevişmede böyleyse gerçeğinde neler olur kim bilir. Yani mesela benimki de terliyor az miktarda ama nasıl çok uzun süren seksten ve por*no yıldızları kadar sürekli pozisyon değiştirerek hiperaktif bir seksten bahsediyoruz o normal yani olsun o kadar da. :D Yarım saat sonra oflayıp puflamak da neden anlam veremedim açıkçası. Belki şundan kaynaklanıyor olabilir, erkekler bizden çok farklı ön sevişmeyi pek sevmezler direkt mevzuya girmek isterler. Siz tabi çok kısmi miktarda bir şeyler yaptığınız için yarım saat boyunca ön sevişme istemiyordur. İçine giremeyince de rahatlayamıyor haliyle. Bir de bunların mekanizması gaza getiriyorsan devamını getirmek zorundasın gibi bir şey. :D Yani azdırıp azdırıp bırakırsan olmuyor. Pe*nisleri acıyor şişiyor gibi boşalması lazım yani sende onu yapamayınca öyle oluyor. En azından devamında oral yapmayı deneyebilirsin ona.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl69 yapın rahatlar strese giriyor
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonu çok etkiliyorsun hiç kaybetme kız kadın avcısı değil tam bir beyefendi seni hakediyor
Soran+1 yılnasıl çıkardın bunu
Cevap sahibi+1 yılterlemesinden oflayıp puflamasından
Cevap sahibi+1 yılsen yazmışsın yazdığını oku istersen
+1 yılaman ugrasilmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılasıl yani
+1 yılEee ne var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok endişeliyim, erkek arkadaşımla 3 yıllık bi ilişkimiz var ama cinsel konuda sıkıntılı gibi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat