Erkek arkadaşım cinsel kaygılarım olduğu halde birliktelik yaşamak istiyor, normal mi?

Yaşlarımız 27 25. Birliktelik yaşamasak bile elle şey yapma ya da or*l yolla bir şeyler olsun istiyor yan yana gelince biraz reddeder gibi olunca onu İstemiyormuymuşum onu sevmiyormuymuşum neden reddediyormuşum. Niye anormal karşılıyormuşum insan sevdiğini arzularmış beni değil de kimi arzulayacakmış. O cinsel anlamda hiçbir şey istemeyen erkekler masum değilmiş başkasını hayal edip bir şeyler yapıyorlarmış ya da aldatıyorlarmış. Rahat durduklarını mı sanıyorsun dedi. Bende güzel ve balıketli hatlı bir kızım rahat duramıyorum senin yanında işte diyip duruyor bu normal mi şimdi. Bir kez yaptık zaten ama henüz tam anlamıyla hazır değilim o zaman şeyin tadına bak istersen diyor. Onu da istemiyorum. Ortayolu bulmam lazım gibi hissediyorum. Gerçekten üzülüyorum ya. Ben en basitinden ınstagramda hikaye atmasını istiyorum benimle atmıyor hayatının ne noktasındayım ki ben seninle sürekli bir şeyler yapayım.
Erkek arkadaşım cinsel kaygılarım olduğu halde birliktelik yaşamak istiyor, normal mi?