30 yaşındaki flört konuyu neden cinselliğe getirmez?
Bir erkek neden cinsellik konusunu açmaz?
30 yaşındaki flört konuyu neden cinselliğe getirmez?
Bir erkek neden cinsellik konusunu açmaz?
Açsak Abaza sapık diyorsunuz, açmasak niye açmadı hiç mi etkileyemedim diyorsunuz. Çok haklısın vallahi. Aslında bizim de aklımızdan cinsellik hiç çıkmıyor. Güvensek o an açarız sonuna kadar, dibine kadar cinselliği yaşamak ve tslatmak isteriz. Senin gibidi bizim karşımıza reelde hiç çıkmıyor, burada bile herkes çok nazlı. Of yaaaa… 🤪🥰🤗
Bir çok nedene göre değişir. En iyi ihtimalle seninle veya karşıcinsi olan biriyle cinsel konuşmaya cinselliğe ihtiyacı yoktur ve kendi kendine yetiyor veya kendini gizliyor zamanı gelince maskesini indirmeyi planlıyordur. Her şey olabilir. Hee saygı duyuyor da olabilir.
Çekingen olabilir. Sınırınızı bilmediği için sizden bir sinyal bekliyor olabilir. Size karşı cinsellik arzulamadığı için olabilir. Çeşitlendirmek mümkün
Cinsellik arzulamıyorsa benimle işi ne
Cevap
75Cevap
Artık devir ciddi değişmiş, cinselliğe açılmayan muhabbet anormal sayılıyor 😅
Belki de aklı başındadır, başka organında değilde…
Gayet basit cinsellik konusu açan erkekler kadınların gözünde itici olduğu için konuyu karşı tarafın açmasını bekliyor binevi manipüle ediyor ben öyle bir erkek değilim havası yaratmaya çalışıyor ki kadın ona bağlansın zamanla cinsellik konusunu rahat rahat açabilsin
@hharharis orası öyle fakat bu ihtimali göz önünde bulundursun sebebi birçok şey olabilir tabi
Cinsellik konusu acincada abaza sapık diyorlar 😂 bu erkekler de ne yapacağını şaşırdı açsa kabahat açmasa kabahat 😂 ölsünmü bu erkekler yasamasinlarmı 😂
Hepde böyle erkekler cinsellik isteyen kizlara denk geliyor ben anlamiyorum ki
bir erkek benle cinselliğin c sini konuṣsa bidaha yüzüne bakmiyorum buda bulmuṣ bunuyor
Neden açalım? Ne gerek var?
Tanışma aşamasındaki biriyle cinsellik konuşulmaz.
Sevgili olduktan sonra ilişki ciddiye binince birbirini daha iyi tanımak, isteklerini bilmek için konuşulur bunlar.
Evlenmeden de cinsellik yaşanmamalıdır.
Elinde olanın dilinde olmaz dilinde olanın elinde olan diye bir atasözü var bilirsin. Çok seks konuşan adamdan/kadından iyi bir seks beklememek lazım. Hayal kırıklığı yaşamak kuvvetle muhtemel
Açsalar açtı oluyor açmasalar açmadı erkekler de ne yapacağını şaşırdı
Öz guvensizse yanlış anlaşılmaktan korkuyorsa ya da oyle biri olmadığı evlenip selamini istediği için ya da başka sorunları olduğu için olabilir
Ciddi düşünüyordur, muhafazakar biridir veya cinsellik açmak zorunda değil ayrıca
Cinsellik konusu açmaması daha sağlıklı bence
Zamanında dile getirmistir ama karşı taraf kotu karşılamıştır yine aynı sey basina gelmesin diye acmiyordur
Getirsek suç getirmesek suç şu ortak zevkleri başta konuşun olmuyorsa ayrılın herkes dengine kavuşsun artık hıaamına
Açarsa aklı fikri orada diyip soğuyacaksın, açmasa neden açmıyor erkek değil mi diye soğuyacaksın. Kadınları ablamak için çqbalqmıyorum zaten artık
yahu acınca amacı buymus acmayınca neden acmaz.. sız kadınların akıl oyunlarına boyle oynanır demıs adam helaaaalll
Erkek flört aşamasında ciddi düşünceye gidiyorsa olaya cinselliği bulaştırıp kirletmek istemez
Sevgili olunca mı cinsellikten konuşacak o zaman
30 yaşında diyorum sana 30 yaşında olup böyle olması normal mi?
O zaman tamam
bazı sıkıntıları olabilir cinsellikle alakalı
efendi çocuk bulmuşsun daha ne istiyorsun sana göre değilmiş belli ki
Konuşmak istemiyordur, karşı tarafın tepkisinden korkuyordur. Yaşla da ilgisi yok bu durumun.
Utangaçtır, yanlış anlamandan korkuyordur veya aseksüeldir. O yoklamıyorsa seni sen adım at
Arada böyle mnumune erkeler çıkıyoır onlarda sizin gilerre denk geliyor şans yok
Bende açmam. Konuyu senden adım atmasını bekliyordur sen laf at tarzanı uyandır 🤣
Bazı konuların sözde kalmasını istemiyordur.
Senin açmanı bekliyor. Düzgün adamlar böyle yapar. Mesaj vermelisin...
Açsa bir dert açmasa ayrı dert. Nedir sizden çektiğimiz bizim 😂
Sevmeyen istemeyenlerde var ceist ceist insanlarla dolu bu hayat
Senden o samimiyeti veya enerjiyi almamış olabilir...
Kalpten sevenler açmaz. Hem siz açsa laf ediyorsunuz açmasa da yine laf ediyorsunuz karar verin aq.
yakın zamanda ayrılık vardır bir daha görüşmeyeceğini düşünüyordur. boşuna muhatap olmak istemiyordur yatak konusu yapıp
Ne güzel işte böyle erkek zor bulunur zaten cinsellik konuşandan korkacaksın
Ağırdan almaya çalışıyor sen aç istek varsa. Karşılık verir
@_Versace_ sevdiğin bir kadınla cinsellik yaşamaz mısın çok alakasız
Sen açarsın konuyu herşeyi karşıdan beklemeyin.
Eğer sen cinsellik istiyorsan seni tatmin mutlu edeceğini bekleme zahmet etme 😄
30 un kadar beklemiş elinde olanı da elinden kaçırmak istemez o yüzden
😂😂😂😂Bu erkekler daha ne yapsın seks konuşmak istese sapık, konusmuyorsa sıkıntı ne diye soruyorsunuz?
Düzgün adamı bulmuş araniyorsun🤦
Ama 30 yaşında böyle olması normal mi onu anlayamadım
Yanlış anlaşılmak istememiş ve seninle düzgün bir yolda ilerlemek istemiş olabilir
O zaman problem yok
Maldr ya da çok sevmiştir ya da zaten terkedecektie sana değer veriyirdur uzmekmistemiyordur
Çekindiği için reddedilecegini düşündüğü için olabilir senin ona belli etmen gerek gerisi gelir
Kimisi açılmasından sikayetci kimisi açılmamasindan. ama bence evlenmeden açılmamali
Flört olduğunuz için?
gerçek bir beyfendi olduğu için?
Açsa bu sefer sapık dersin ondan
Olgundur daha ne istiyon belanı mı
Getirsede sapık diyeceksin.
Ciddi düşünüyor gibime geldı
Açsak bir dert. Açmasak ayrı
Evet
Sen neyi merak ediyorsun, acılmalı mı dersin
Doymustur bu işlere belki?
Doyduysa benimle bir şey yapmayacak o zaman?
Büllü kalkmiyordur belki 😅🤣
😂
Belanı mi istiyorsun artık olgunluğa ulaşmış artık
Bana gelmiyo ki böylesi..
Belki yanlış anlarsın diye
Açmak zorunda değil. Bu anormal bir şey değil
Erkek deyildir de ondan
Profesyonel olduğu için
İstese bi sorun istemese bi sorun
Yaşayacağını yaşamıştır o yaşa kadar zaten
Gel benimle filört et konuşuruz biz 😂
O işlere doymuştur artık.