Eskiden bu kadar değildi ama şu an aşırı libidosu yüksek her gece 1 saat yoruluyorum artık bu durum neden olabilir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Eskiden bu kadar değildi ama şu an aşırı libidosu yüksek her gece 1 saat yoruluyorum artık bu durum neden olabilir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kocanın seni arzulaması ne güzel işte. Seksten yorulmanın keyfi de ayrı olur.
Baskalarini dusunuyodur etraftakileri goruyodur film izliyodur seni istiyodur binsuru sebep olabilir :))
Başkasını düşünüyorsa onunla yapsın derim
Niyet ona kismet sana '))
Çok komiksindjjd öyle biri değilim başkasını aratacak ama siz erkeklerin pis zihinlerine guven olmaz tabi.
Ya sormussun bend eolabile ekmigtimalleri soyledim napim suclu ben oldum ya sensin pis ;)))
Durduk yere ani değişim ise altında çok sebeplere vardır iyi yönde de kötü yönde de
Ne olabilir
Senle alakalı olabilir sana karşı farklı düşünceler oluşmuş olabilir bu çok geniş bir konu
Ayrıca kötü olan başka bir hayallere kapılmış olabilir çok istediği arzuladığı bir şey birisi olabilir ama uzanamaz
Gibi gibi çok şeyler var
Bir dönem tam bu dediğini yaşamıştım bu sebepten dolayı aklıma gelenleri yazmaya çalıştım
Bilemiyorum öyle birşeyini görmedim açıkçası bu ara dibimden ayrılmıyor birde
Senle ilgili farklı hayalleri istekleri olabilir mi beklentileri vs
Mesela nasıl farklı
Farklı bir fantezi farklı bir deneyim yeni bişeyler yaşamak veya seni kıskandığı birileri olabilir mi şüpelendiği durumlar vs
İstiyorsa söylesin yemem yanijsjsj valla bilmiyorum normalde kıskanç ama
O kadar rahat mı acaba sjsjsjsjaj davranışlarını takip etmelisin herhangi bir imada falan bulunuyor mu veya özel ama p*rno falan izliyor mu
Bence grup istiyo
Demek istediğim de buydu zaten
Ama erkek istemez asla kabul etmez
Yanlış düşünüyorsun bu konuda
Erkekler daha fazla meyilli
Bunu cesaret edip hemen söyleyemez
Önce altyapı çalışmaları sonra ikna aşamaları
Uzunca bir süreç
Hele ki eşinin/sevgilisinin bu konuya bakışını bilmiyorsa
Cidden der mi acaba böyle bisey söylemesi için ne yapabilirim?
Evet bunu çoğunluk erkekler merak eder yaşamak ister
Söylemesi için hazırlaman gerek
Mesela birlikte film izliyorsanız eğer önce ondan bir konu seç ve aç deyip sonra da ben seçiyim deyim birkaç sefer grup film açabilirsin
Seks esnasında konuşma fantezisi yapabilirsin veya ben bir vibratör istiyorum alsak kullansak vs gibi nabız yoklayabilirsin
Seni birinden kıskanmış ya da birinden şüpheleniyordur
Şüphelenmek derkenn
Eşiniz sizden son zamanlarda şüphelenmiş olabilirmi. Birinden kıskanmış ya da
Bilmiyorum şüpheci biri zaten şüphelensede belli etmez ama
Evet şüphe duysakta belli etmeyip bazı geceler hıncımızı cıkarıyoruz. Bazı sohbetler dönüyormu senin buranı bu akşam cok kıskandım kısaydı vs gibi
Kaç yıldır evlisiniz
Hayır o tür birsey demedi ama genel olarak kıskanç ve bu yüzden tartışma çıkartan birisi.6 yıl oluyor.
Bizde 11 yıl oldu. Sizi kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor. Tesettürlümüsünüz. Eğer açıksanız sizi giydiklerinizdends kıskanıp bişeyler deniyordur. Eşiniz evdeyken mastürbasyon yapıyormusunuz biraz açık oldu soru ama gizlice yapıyormusunuz
Açık değilim ama bakımlı biriyim yaşımdan genç gözüküyorum. evet gizlice oluyor.
Bakımlı genç olunca tabi en yakınındaki kişilerinde ilgisini çwktiğinizi görüyordur. mastürbasyon ilede siz bazı şeyleri hayal edip gerçekleştirmeyince dahada eşinize karşı kötü oluyorsunuzdur
Dün bana saçımda beyaz var mı diye sordu sanırım dediklerin mümkün. Bu açıdan düşünmemiştim bunun etkisi olabilir yani.. Peki ne yapmalıyım?
Sizi rahatlatamadığını düşünüyor olabilir. Banyoda ya da eşiniz evdeyken mastürbasyon yaptıysanız belkide sizi görmüştür ben eşimi görmüştüm ama ses cıkaramadım gizlice. Bu aralar kendinizi doyumsuz hissediyormusunuz
Çıktın sanırım, gelirsen yaz olur mu
Bu dertten ben de istiyorum. Kız tadını çıkartsana
Çıkarıyorum ama bazen yoruluyorum😄
E ne güzel işte daha ne istiyorsun
Güzelde yoruluyorum
Yavrucum seksin amacı da o ya zaten günde 1 saatte yoruluver nolmuş yani bunu bulamayan bir ton kadın var 😂
Neden yani kadınlar böyle mi istiyor
Evet tabi 😂
Söyle süreyi azaltsın
Eşinin iş ortamı nasıl orayı incele belli ki birilerine halleniyor sonra sende atıyor
25 yaşında Ba ki r bi erkek ğim Ankara 'da beni de bozar mısın 1 saat?
Ben mi bozayım? Djxjjx
Evet o kadar azgınımki ama bulamadım biri.
30 u geçtiyse normal 😎
33 yaşında
Esas şimdi büyük zevk almalar başladı 😎
Ne alakası var ki bununla neden öyle dedin
İnsanın en verimli cinsellik çağları 30-45 arası
E macun filan yiyordur
Ben görmedim.
O zaman enişte belini kırsin senin
Acısını çıkarıyor.
Neyin
Hiç dayak yememiş g*tu rahat tuzu kuru ondan.
Bununla ne ilgisi var
Erkeklerin çoğu öyle ve istekli hele birde açık şeylere bakıyorsa tamamen iştahlı.
Evde açık geziyorum kapalı mı giyinsem
Olabilir
bizede bunun tam tersi lazım
günde 1saat normal
Her gece çok sıkıcı yavv
Zaman zaman hormonlar artabilir normaldir
Şikayetçi misin
Hayır ama bazen yoruyor
Yüksek libido iyi bence
Ne güzel işte
tadını çıkar
Daha fazla detay