Arkadaşlar 20 yaşındayım kocam 25 yaşında 2 senelik evliyiz 4 aylıkta hamileyim bunu yazmaya cok utanıyorum ama bazen onu cok istiyorum ama bana olmaz bebeğe zarar gelir deyip duruyor 4 aydır belki öpmedi bile beni. Ve şöyle bir sorunumuz var kayınvalidem sürekli biz de ya da bizi çağırıyor istemiyorum kocama söylüyorum, ben ne yapayım bende söylüyorum ama ısrar ediyor büyüğüm diye üzerine de gidemiyorum bizi düşünüyor kötülüğünden değil ya alışana kadar sabret bir süreden sonra yapmaz zaten diyor, ben onunla vakit geçirmek istedikçe böyle yapıyor ne yapmalıyım ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBebeğe bir şey olacak diye kaygılanıyor olabilir ama bu durumun gayet normal olduğunu kendisi ile konuşabilirsiniz ya da hekiminizin bilgi vermesini sağlayabilirsiniz. Keyifli akşamlar..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmeyi anlarım ama öpüşmemesi bebeğe nasıl zarar verir. Seni istemiyor kandırıyor. Ayrıca 7 aya kadar ilişkiye girmek zarar vermez. Kocan seni sevmiyor canım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
30Cevap
Doktor bişey demediyse ne alaka ya hamilelikte kadınların hormonları daha çok çalışıyor. Seni bu şekilde ötelemesi onur kırıcı. Konuş açık açık cinsel birleşme olmuyorsa bile başka bi şekilde hallettsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlâsik işler bunlar..9 aya kadar hiçbir sorun olmaz doktor zaten söyler bı problem varsa bebekte. eger yoksa doğurana kadar seks yapılır. bu erkekleri anlamıyorum ben ya.. ona deki bebek nerdeee vajinam nerde penisinin bebeğe değmesi imkansız.. zorla sende olmuyorsa da bırak adamı.. sinir oldum ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor kontrolünde doktora danisilirsin sorun yok ilişki olabilir dediği zaman ilişkiye girebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılhakli ama cok sasiridim evliler istyor mu ya merwk etigim seyler var
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
evet nasil detay giremiyoruz burdanan ama iff ssnk adam yiyiruz bakamazmsin dmatarmsn tp
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sen evlisin ne kocan var ne hamilesin bu paylaşımlar artık eskidi yeni troller üretin. q
326 Yorumla
Soran+1 yılNasil sacma ve gereksiz bir cekememezlik bu ya? Eminim bu mesajı da konusucak kimsen bile olmadığı icin birilerine saldırmak adına atıyorsundur. Herkesin sorunu var her sorundan muzdarip olan insanların dertlerini veya sorularını trol zannetmen ayrı bir zavallılık sana kocamla olan düğün fotoğraflarımı atmak isterdim ama senin gibi bir zavallıyı neden inandırmaya çalışayım ki😂
Cevap sahibi+1 yılNeyini cekemeyim evliyim gayet sağlıklı ve güzel bir cinsel hayatım var senin gibi g-ö-t-ü-mden uydurmuyorum bu durumda sensin zavallı
Soran+1 yılEvli gayet sağlıklı ve güzel bir ilişkin var ve böyle akıl sağlığının yerinde olmadığını açıkça belli eden yorumlar yapıyorsun, nasıl evliliğin sağlıklı olabiliyor ki böyle her şeye zavallı bir şekilde kendi kafanda kurduğun cevaplara inanarak bir şeyler yaparken 😂 gerçekten evlilik icin bir akıl sağlığı muayenesi şart, sorum normal bir soru herkesin yaptığı gibi bende sorumu aktarmışım nasıl trol olduğu kanaatine varabildin zavallı insan eminim ki bu evli sağlıklı ilişkin de bir senaryodur ahsjdjdjfn
Cevap sahibi+1 yılTatlım , tatlımm sakin ol bebeğim asıl sagliksiz olan burada kocalarınizin sizi s-i-k-medigini şikayet etmeniz.. burada kimse profesyonel yardım vermiyor neden yatak odanızı anlatıyorsunuz ilişki uzmanına gidin mesela? Bir defa olsun eşimle sorunlarını burada sormadım. O yüzden boş beleş fikirlerini kendine sakla yalanci k-a-ş-ar seni
Cevap sahibi+1 yılHeh sen geldin tam oldu..😃psikolog bey hanımefendinin kocası hanımefendiyi s-i-kemiyormus yardimci olurmusunuuuz🙏
Soran+1 yılZavallı cok üzülüyorum sana, ama senin gibi kafadan kurma bir insana saygımı bozup cevap vermeyeceğim onun yerine bu küfürlere daha güzel bir cevabım olabilir ilerleyen vakitler de 😊 kocamın benimle ilişkiye girmemesinden yakınmadım, bana yaptığı şey saçma geldiği ve kocama sormadığım icin burada aynı şeyleri yaşamış olabilecek insanların fikirlerini merak ettim sebebini belki bulurum aynısını yaşayan insanlar vardır diye benim kocam cok pimpirikli her şeyi kuruntu ediyor bunu bile kuruntu etmesinin nedenini merak ettim. Neden yatak odamı bir ilişki uzmanına anlatma gereği duyayım? Aşırı derece de normal hayatımı etkileyecek bir şiddetli sorunum yok, ya da senin deyiminle burada sorumu rahat bir şekilde sorabildim neden bir ilişki uzmanına özelimi yatak odamı anlatayım (!) kocamla çözmek varken 😂 bana ne senin eşinle sorunlarını burada sorup sormadığından herkes hür bir şekilde istediği soruyu sorabilir bana ne senden de kocandan da beni kendi hayatım ilgilendirir zavallı
Cevap sahibi+1 yılTamam hanımefendi sorsun size özelden belki işini görürsünüz 😂
Cevap sahibi+1 yılKocasına soramadigin şeyi burada elin adamlarina sorabiliyor olman hakikaten takdire şayan 😃
Soran+1 yılSen nasıl arsız zavallı bir insansın ya benim özelden sorulucak bir sorum yok yıkık insan ama sen demek ki özelden soru sormayı biliyorsun cok komiksin ama beni hic güldürmüyorsun yaşın gördüğüm kadarıyla benden büyük teyzecim ama 19 yaşında kızın yaşında birisine bu muameleleri yapıp fesatlığından catlarken umarım aklına bir kızının olduğu ya da olabileceği gelir teyzecim
Soran+1 yılSana ne istediğimi sorar ya da sormam sen misin ahlak bekçisi
Cevap sahibi+1 yılPsikolog bey söz sizde efenim nedir yorumunuz😂
Soran+1 yıl@Uzm_psk bu kadının ciddi sorunları var ne kadar doğru mesleğiniz bilmiyorum ama bir meslektaş olarak, bu kadında ciddi bir şekilde aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum😂
Soran+1 yıl@Uzm_psk bir insan bir insanın hemcinsinin evli olduğunu ya da evlilikle ilgili soru sorduğunu görünce neden çıldırır ki, asırı derece de kıskançlık seziyorum böyle insanlar genel de toplumdan soyutlanıp dışlanılmış, aile baskısı görmüş bireylerdir başkalarının hayatlarında kendilerinin görmediği şeyler olunca tepki verir sinir krizleri geçirirler cok zavallı bir durum acıyorum
Cevap sahibi+1 yılKızım senin kocan seni yapamıyo. neyini kıskanayim😂
Cevap sahibi+1 yılKadın erkek farketmez evliliğini burada döken herkese sinir oluyorum sende dahi. Hele evliyim ama mutsuzum yalanını söyleyen erkeklerden igreniyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet psikolog bey konu bu
Soran+1 yıl@Uzm_psk bir konu yok dahil olabileceğiniz bir konu yok. Bu kadına cevap vermiyorum artık bununla mi uğrasıcam sizin de cevaplayacağınız bir şey yok
+1 yılKocan Kürt mü bu kadar erken yaşta nasıl evlendin hamilesin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senin isteklerini nasıl görmezden gelir yaaa şu an daha çok istekli olmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 4 aylıkken rahat yaparsın 8 aya kadar dikkatli cinsellik yaşayabilirsin sorunlu hamilelik degilse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen istekli olup esin sana yaklasmiyor mu. Herhangi bir zarar olsa doktor size söyler zaten birlikte olmayin diye. Sadece sert şekilde değil de biraz da soft şekilde iliskiye girersiniz
00 YorumlaSeks yapmasa da oksayarak veya oralla seni bosaltmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İlişkiye girmiyorsa bile farklı aksiyonlar yapmasını sağla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora gidin doktora sorun o söylerse zararı yok diye sıkıntı olmaz artık ister
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doktora gittik doktor bebek gayet sağlıklı düşük riskin yok dedi henüz bu aylar da zaten ilişkiye girmenin bir zararı olmazmıs. Ama kocam cok pimpirikli sana zarar gelicek bebek düsücek diye cok korkuyorum diyor bu bebekten önce de vardı canın acıycak bir şey olucak deyip duruyordu biraz fazla kollama ic güdüsü var nasıl asıcağımı bilmiyorum beni karısı olarak değil de bebeği olarak görüyor sanki
Cevap sahibi+1 yılYani siz biraz ön ilişki yaşamak isteseniz onun etkisiyle tutamaz belki kendini
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sayılacak yaşta evlenirseniz bilinçsiz davranıslar görürsün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doktora sor izin verirse girersiniz de sana dokunmaması korktuğundan olabilir de eşini de öpmez mi insan
00 Yorumla
+1 yılHiç kocanla açıkça konuşmak istedin mi konuşmadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKonustum ben sana bir şey olucak canın acıycak bebek düşücek diye cok korkuyorum diyor
- +1 yıl
Gizli olmasan bişe soracaktım
Kocanla daha açık bir şekilde konusmalisin utanmadan
10 Yorumla
+1 yılOha iğrenç be. En azından kucakta yapanikir
02 Yorumla
Soran+1 yılBebek düsücek sana bir şey olucak diye korkuyorum diyor
- +1 yıl
Ya mal mi niye düşsün sen altta değilsin ki. Kucakta olucan. Ne iş yapıyorsun sen
+1 yılUlan hayat neyse ya iyi geceler arkadaşlar:'')
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dedin
- +1 yıl
boş ver kral herkesin bir derdi var işte:'')
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğe bişey olmaz düşme riskin yoksa.
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşme riskim yok cok pimpirik yapıyor sana bisey olur falan saçma sapan şeyler söylüyor bebek olmadan önce de böyleydi cok çekiniyordu ben cok korkuyorum canının acımasından falan diyordu
- +1 yıl
mastürbasyon yapıyo musun
Soran+1 yılHayır tabiki de
- +1 yıl
Kocanı ikna edemiyosan yap niye yapmıyosun ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seni sevmiyor. Kadınlar hamileyken daha istekli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbisi olmaz pozsyon dogru oldugu surece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşında gebe kalacak kdr sık ve sert yrrrrrr ak yemek güzel mi
00 Yorumla
+1 yılDamızlık mıymış
00 Yorumla
+1 yılDogyy pozisyonu al rahatla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsızınkı ask evlılıgı mı gorucu usulumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılAsk evliliği
Cevap sahibi+1 yılpekı uzunca konusmak ıster mısın dertlesmek ıkı kanka gıbı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz önce de yorumladım sorunu kaldırdılar
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet soru etiketi yanlışmış tekrar koydum..
Cevap sahibi+1 yılO gelmiyorsa sen git ona karşı koyamaz. Tabi dikkatli olmak şartıyla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu evlilik ilerde sorun olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük bir sorun ayrıca zarar gelmez
00 YorumlaNe olursun karini skm4zsen baskasi sever
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomşuya vurdurmak lazım böyle zamanlarda
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen ya pis zihniyetli sapık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni beğenmeme gibi bir durum olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tanıştığımız da bile peşimde koşan oydu böyle bir şeyin imkanı yok hamile olduğum icin cekici mi gelmiyorum desem sürekli bakımlarımı da yapıyorum kilo da almadım cok fazla dikkat ediyorum ondan değil eminim cok pimpirikli bir adam bebek olmadan önce de canın acıyacak diye cok korkuyorum deyip çekiniyordu beni biraz fazla kolluyor nedenini anlamadım nasıl asıcağımızı da
Cevap sahibi+1 yılKontrolü sen eline alacaksın ve zorla yaptıracaksın
+1 yılDört aylık bebeğe zarar vermezki
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yap
00 Yorumla
+1 yıluyuz demek kş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTroollllll
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki kocanız sizi ka çaydır tatmin etmiyor?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOturup konuştunuz mu bu konuyu ve normalde bebek olmadan önce isteklimiydi size karşı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin seni doyurmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleydim
00 YorumlaDoktora sordunuz mu?
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği