Kocam neden bu kadar isteksiz?

Dört yıllık evliyiz ve dört aylık bebeğim var son bir buçuk yıldır gebelikten önceki altı ay falan doğru düzgün bir birliktelik yaşamadık Bebek te biraz şansa oldu gibi. bebekten sonra da durum değişmedi dört aydır sadece iki kez birlikte olduk ne Zaman ona yaklaşsam bir bahane buluyor dönüp arkasını uyuyor zaten yatakları da Bebek uyandırır da sürekli işe yorgun gider diye ayırdık ben Bebek uyuduktan sonra yanında yatmak için sırf yarım saatliğine gidiyorum sarılıyor öpüyor ama o işe gelince dönüp uyuyor anlamıyorum. iyi anlaşıyoruz aldattığını da düşünmüyorum gün içinde sürekli konuşuruz ama neden böyle artık çok üzülüyorum her gece ağlıyorum artık konuşmaya çalıştım fakat sürekli hiddetlenip konuyu kapatıyor evlendiğimiz ilk zamanki gibi olmaz diye.. üstüne gitmek istemiyorum daha çok soğuyor çünkü ne yapmam lazım yardım lütfen 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Ya insan gibi yorum yapamayanlar var edep biraz ya iyi ki gizliden sormadım 50 kişi takip yolladı yeter artık insan gibi yardım edecekseniz edin abazalık için burdaysanız başka kapıya
Kocam neden bu kadar isteksiz?