Doğum yaptım 43 gün önce ve cinsel isteksizlik yaşıyorum ilk doğumda kadınlarda çokça olan bir durum eşim birkaç kez yakınlaşmak istedim istemiyorum dedim anlayış gösterdi sabah kahvaltıda çay verirken eğildim kolumdan tutup boynumu öpmeye başladı bende dur lütfen dedim çok özledim dedi kendimi çektim sertçe öyle öptüm içimden geldi seni birşeye zorlamıyorum seni anlıyorum dedi bende gerçekten anlıyormuşsun dedim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Zaten 40 gün vücut normal hale dönme süreci var bunun üstüne birazda yeni anne olma bebek emzirme gibi faktörler birleşince biraz zorlanabilirsin. Eşinin seni Anlayacağını umarım. Pisikiyatriste gidip boş yere kimyasal sakinlestirci içme. O ilaçlarında %100 u cinsel isteksizlik ve orgazm olamama yannetkileri var. Hemde bebeğe emzirme yoluyla taşınır. Biraz daha zaman lazım sana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet 6 ay falan sürer çünki emzirdiğin için süt hormonunun fazla yani prolaktin. Prolaktin yükselince cşnsel isteksizlik olur ama bu normal bişey. Eşinşn anlayışlı karşılaması lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gittim
- +1 yıl
Piskologla alakası yok boşuna uğraşma bu doğal yasütün gelmicek cinselliğin olcak ya da sütün olup cinsellik olcak insan anatomisi 2si bir arada olmaz
- +1 yıl
Prolaktin nedir bunu internete yaz bak yükselince ne olur.
+1 yılSende onu biraz anlamalisin yani onun seni anlamasini bekliyorsan öyle düşün.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hastayım. Ben onu anlıyorum ama psikoloğa gidiyorum
- +1 yıl
En az 2 aydır ilişkiye girmiyor yani ve seninde biraz bunlari asman gerekiyor bu surecte 45 günlük dogum az bı sure degil yanii
Soran+1 yılBende girmiyorum? Bende tek o mu girmiyor kafaya bak ya. Psikoloğum bunun normal bir süreç olduğunu onun sabırlı olması gerektiğini söyledi. Milletin zevki için psikolojinmi tehlikeye atamam
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAdam özlemiş belki tahrik edersem ister düşüncesi ile davranmis
00 Yorumla
+1 yılBencil birisin. Kadınlar yapmadan durabilir ama erkekler yapamaz. Birşekilde onu tatmin etmelisin. Bu sebebten aranız açılacak seni uyuarmış olayım daha kötüsü aldatıcak seni
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar yapmadan durabilir mi Allah bin belanı versin insanın temel ihtiyacı cinselliği bile kadın erkek ayıran senin gibi hanzolat evlenmesin senin gibi cahiller cinselliği erkek için gördükçe zaten kadınlar orgazm olamıyor o beni aldatırsa bende onu aldatırım yallah cabill
- +1 yıl
Saçmalamışsın sa lak kadın ben ne diyorum sen ne diyosun😅kocana vermeyen sensin tam cahilya
- +1 yıl
Biliyormusun pis li ğin tekisin. Ağzın lağım kokuyor eşine sabırlar diliyorum senide kınıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan kadın dilinden anlamıyor. 43 gün çok erken. Ona göre çocuk çıkıp kendi girecek herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana anlayış göstermiş bir kaç defa belli ki durumu kötü sende mi anlayış göstersen acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hastayım. Evlikik hastalıkta sağlıkta
Cevap sahibi+1 yılHastalıktan bahsetmemişsin neyin var
Soran+1 yılPsikolojik
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum geçmiş olsun umarım iyi olursun
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kocan seni aldatır böyle yapmaya devam edersen
013 Yorumla
Soran+1 yılAldatırsa boşanırım beyefendi
Soran+1 yılSee anlamazsam sorun ne?
Soran+1 yılKendi namusu kendi günahı nabiyim
Soran+1 yılÖğrenmezsem nasıl benlij sorun olucsk djekdj
Soran+1 yılBende onu aldatırım öğrenirsem o ayrı kendi ağlar sonra. Ki eşime güveniyorum karısının psikolojik hastalığı varken bunu düşünevek kadar değildir düşmes kalkmaz bir Allah yarın sende hastalanırsın erkeklerde de görüluor bu olay karın başkasına gidince böyle gevrek gevrek konuş
Soran+1 yılKonu ben değil senin karın ilerde sen bu semptoma yakalandın diyelim erkeklerde çok oluyor karının seni aldatmasına izin mi vericeksin
Soran+1 yılUlan senin karında değil. Sende problem olduğu zaman diyoruz. ? Erkeklerde çok görülen bir hastalık bu artık. Sende isteksizlik hastalığı oldu karın seni aldatsın mı?
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Kocana izin ver eskorta gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSende genel bir isteksizlik olursa evliliğinde ilerde (erkeklerde de çok görülen bir olay bu ) sen karına izin ver başka adama gitmesine
Soran+1 yılKimse evlenmez
+1 yılÇok ayıp ediyor başkasına gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da uzatma bu isteksizlik hallerini
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim elimde olan bir şey değil hani hastalıkta sağlıkta diyoruz ya.
- +1 yıl
Eşinde anlayışlı biridir umarım. Senin için de kolay değil. Doğum yapmışsın. İllaki zor bir süreç bu. Yakında toparla kendini. Yoksa eşinin gözü dışarıya kayabilir
Soran+1 yılOnun kayarsa benimde kayar ben kimse için kendimi toparlamak zorunda değilim. Bu bir hastalık milletin uçkuru için kendimi zora sokamam.
- +1 yıl
Yani bu günlerde karşılıklı anlayış önemli. Zorlamamak en iyisi de. Onun gözü kayarsa benim de kayar diyorsun. Oldu mu hiç öyle
Soran+1 yılÖyle bende kısasa kısas evlilik hastalıkta sağlıkta değil mi? Yarın o hastalansa ben başkasına mı bakayım ne saçma şey
- +1 yıl
Git sen de bak demiyorum be. Tabi ki hastalıkta sağlıkta beraberlik önemli.
+1 yılPeki sen ne hissediyorsun eşine karsi
00 YorumlaKarşılıklı anlayış çok önemli
00 Yorumlaİsteğin yok my
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem