bir ay önce evlendik ama hala ilşkiye girmedikk.. çünkü eşimin anneannesi vefat ettii doğal olarak ordayızz 1 aydan beri cenaze evinde odaya girdiğim an hadi yapalım diyor yani sonuçta ses duyulur vs olmaz diorum kötüyüm diooo ben mi fazlaaa tedbirli davranıorum yoksa istediği normal mi sizce yapayım mı akıl versenizzz yani daha 1 ay kalıcaz ordaa
Cevabın nedir?
Şimdi evde olmaz gerçekten, bir tek sizde kalmıyorsunuzdur, kalabalıktır zaten diye tahmin ediyorum.
İki yolu var, ilki cinsel birleşme olmadan sevişin ve onu rahatlat, orgazm yaşasın adam :) çünkü cinsel birleşmede ne olacağını şu an sizde bilemezsiniz, hem sesiniz, hemde senin sesin çıkabilir, bunu öngöremezsiniz ilk seferden. İkinci yol ise alışveriş yapmaya, biraz gezinip kafa dağıtmaya diye çıkın evden, bir otele gidin ve birkaç saat geçirin.
Ama her halukarda böyle stresli tutma adamı...29 Yorumla
Soran+1 yılyani ortadan kaybolursak evdekiler anlarlar die korkuoruz... ayıp die çıkamıoruzzz
- +1 yıl
Yahu 2 ay bir evin içinde durmak nedir. Hiç mi bakkala markete çıkmıyorsunuz. Ayrıca kim ne anlayacaksa anlasın ki nereden anlayacaklar... Bir aydır evdesiniz, cenaze çıkmış evden, kocanın seni alıp bir çay bahçesine götürmesi, bir öğün yemeği dışarıda yemeniz, biraz kafanızın dağılmasında kötü anlaşılacak ne var?
Şimdi durum sebebiyle sizin kafanızda bir o mesele var, sanıyosunuz ki herkes onu düşünüyo :))) yok öyle bir şey...
Soran+1 yılevet biz öyle düşündüğümüz için herkes öyle düşünüo sanır die düşünüorum bilmiorum napıcamm herhalde öyle olurrr... çünkü kocama yazık yaniii garipim :D
Soran+1 yıldevamını isterse napıcammm
- +1 yıl
Yahu aklı başında insanlarsınız, devamını istemeyecek baştan konuşacaksınız böyle olsun şimdilik diye. Sen istemeye istemeye devam edecek değil ya...
Sen O'nla baştan seni anlıyorum, en azından rahatlatmak istiyorum diye konuşup başlamazsan O zaten istediğinin olduğunu düşünüp devam etmek ister. Sen sınırını çizeceksin :)
Bizde bir laf vardır, biraz kaba ama af buyur tam yerine geldi, kalkmışın imanı olmaz derler :D o yüzden sen sınırlarını çizip sınırdan çıkartmayacaksın ;)
Soran+1 yılbugün deyim barii garipim sevinsinn...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgazeteye düşersiniz bacım cenaze evinde skandal olay olay olay :D :D :D gerdeğe giremeyen çift cenazeye koştular 1 ayı geçik süredir hiç bişi yapmamaları kocayı çileden çıkarttı :D :D kendı evınıze gıdın bı kaçın ya ev yanmış deyın hahaha :D 3 -5 saat pompiş :D
00 Yorumla
belirli bir saatliğine otele gidin canım ne var bunda, ayrıca böyle devam edersen kocan başka yollara başvurabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılhotele gidelim dedim yanlış anlarlar dediler sonuçta yeni evliyiz ilk akla gelincek o yaniii... derler yani biz ne derdindeyiz onlar ne derdindee alla alla ya herhalde evde yapıcam bu gidişleee
Soran+1 yıltavsiyeleriniz dinlicem.. çok saol canımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerdek olayı sıkıntı rezil olursunuz ve kendini rahat hissedemezsin sakın kocanı dinleme
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi olur diosun.. daha kalıcz yanii ayıp istemiorummm...
Cevap sahibi+1 yılilla ki ses çıkar hele ki bakireysen kendini zor kontrol edersin. ayrıca evde milyon tane kişi varken o stresle hazır olamazsın. anlamadığım şu neden 2 ay kalıyorsunuz orda? çok saçma bir gelenek. ama bir yandan da kocana üzüldüm. bence siz bir otel odası tutun sabahtan akşama kadar takılın orda akşam da eve döner uyursunuz en mantıklısı bu
Soran+1 yılevet öyle ama anlamıo ne zaman yanlız kalsak gelio üstüme üstümee... aynı odada bile kalmak istemiorum yani çok zor durumda ciddenn. gideriz bakalım hotele artıkkkk
Cevap sahibi+1 yıladam da haklı kendince ama o ev o iş için uygun bir ortam değil
Soran+1 yıldeğil tabii canımmm.. ama evde olsun dioo çıkmak istemioo dışarııı çünkü yanlış anlarlar diooo
Cevap sahibi+1 yılne anlayacaklar yahu hava almaya dolaşmaya diye çıkın. sesleri duysalar daha mı az ayıp olacak
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
42Cevap
+1 yılAfedersiniz başınız sağolsun ama tutamadım güldüm bayağı :))
Cevaba gelince
Eşine hasta "regl" olduğunu söyle devamlı uydur bişeyler. Sonra gerekli açıklamayı yaparsın00 Yorumla
+1 yılOrada yapmamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü olur da öğrenirlerse kesinlikle senden bilirler ve o ailenin sana bakış açısı tamamiyle değişir, bir daha zor toparlarsın arayı.
10 YorumlaSakın.. Bırak karıya gitsin.. Eğer birileri farkederse.. Kadın ne kadar abaza çıktı cenaze evinde bile dayanamayıp kocasını ayarttı.. Derler.. Gidin otelde felan yapın be kuzum..
05 Yorumla
Soran+1 yılbu gidişle öyle olucak zatennn
Soran+1 yılkocam haklıdaa ailesini yanlış anlar abicimmm
Soran+1 yıltamam bakalım diyim bugünn bakalımm
+1 yıl1 aydır ne anneanneymiş be duvara çivilerdim çoktan.
21 Yorumla
Soran+1 yılben de anlamadımmm kalıoruz hem kalmak istio hemde orda yapmak istioo şaka gibi
Adam iyi bile dayaniyor baskasi olsa solugu ruhospuda almisti ya da bir guz döverdi:)
00 Yorumla
+1 yılbaşkasının evinde olmaz o iş gidin evinizde yapın
evlendik diyorsun ilişki yok diyorsun çok garip00 Yorumla
+1 yılTedirgin olmaktan rahat yapamazsınız. İlk ilişkiniz güzel olsun sabredin:)
03 Yorumla
Soran+1 yılevde toplasak 20 kişi varr her adım insannnn anlıcann
- +1 yıl
Anlarlarsa rezil olursunuz cenaze evinde yaptıklarına bak derler. Yakın bir ilçedeki otele gidin bence bikaç saat rahat rahat yapın.
Soran+1 yılbakalım yani yanlış anlamazlar inşş.. çünkü kocamın durumlarından anlıolar yaniii.. ondan korkuorum birazz
+1 yılBiraz anlayışsızmış. Dayanamayabilir; ama duyulduğu zaman hoş karşılanmaz. Bunu bilmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılSizin işiniz gücünüz yok mu? cenaze dediğin 1 hafta sürer 2 ay kalınır mı bir yerde, pek gereksiz gördüm bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılgelde annesine anlattt bizdde rahatlayalım ne dersinn
- +1 yıl
Evlenmiş bir adamın, anasına anlatması gereken ne vardır? Çalışmıyo mu bu adama yoksa çok mu zenginsiniz,
Soran+1 yılkendisi öğretmenn arkadaşımm 28 yaşında bende yeni üniteden mezun oldum 22 yaşındayım.. yani annesi çok sert bir kadın diktatör gibi yani çok sinirli korkusuna ben bile kedi gibi oluorummm beni bile korkuttu yani ondan adım atanmmıoruz bide annesi ölmüş doğal olarak hiçbişey diyemioruzz
- +1 yıl
Güzel sindirmiş o zaman, Bol şans
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha nasıl duruyosun yapçaksın tabi evlenmişsiniz admaın istemesi çok normal evinize gitsenize len:D böyle pısırık adamla da hayat zor geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay olmuş daha napıonz siz orda. ölenlemi ölmeye gttinz
40 Yorumlaistemesi normal ya o kadar süre beklemiş tam zamanı gelmiş vermiyosun olmaz ki. Ben olsam zorla yapardım
041 Yorumla
Soran+1 yılzorla odayada bütün aile fertleri gelsin diosunn
Soran+1 yılyahu benim kocam bir ay bekledi senin kine allah sabır versin ne dyimm
Soran+1 yılbendede var ama karşılı verirsemm işler karışcak anlıcannn yani ben karşılık verirsemm olur o gün yani vermiorum ki bu zamana kadar kaldıı
Soran+1 yılgelirler tabiii düşün kapılarda kilitte yokk olmadığı için rahatsızız zatennn
Soran+1 yılbeceriksizliğinden değil ona kalsa umrunda değil yani ben istemiorummmm anladınn...
Soran+1 yılyahu zaten ramazan die sabaha kadar oturuoruzzz yani 3 4 gibi herkes ayaktaaa.. bir günn odadayızz yanlız bir anda üstüme çıktıı yani şaşırdım zorla yapıcakk resmen kaçtım yanındannn acıorum zaten halineeee..
Soran+1 yılzor anlıcannn.. senin karında olsaydım olmazdıı
Soran+1 yıluyanmıcan sankiii
Soran+1 yılvayy karın yandıı
Soran+1 yılvallah benim hoşuma gitmez ayriyetten bugüne kadar bekledii zar zorrr
Soran+1 yılbende heyacan var olmaması işime geliooo...
Soran+1 yılbu gecede olmucak vallah onun öyle yalvarışları delirtiyo neşemi buluorum vallah :D
Soran+1 yılalla allah nasıl bağırtıcak zor birazz
Soran+1 yılbekledirim koca benim değil miiii... hem cenaze çıkmış evdennn oldu yani
Soran+1 yılyani kader kısmett alın yazısı diyelimmm 1 ay dile kolayy aynı odada dokunamadan yatmakk garibim yazık yaaa
Soran+1 yıltabikide istiorumda ama olmaz yani ölsekte olmazz
Soran+1 yılevimize gidelim orası iyiiii tabii kocam o zaman yaşarsaa
Soran+1 yılnie öldürcek mi düşünüorum acaba şimdi yapsak mııı
Soran+1 yılhadi ben kaçarrr.. olayları anlatırım sanaa sonraa
Çok fena yanlış anlaşılır millet dedikodu peşinde zaten iyi konu olursunuz onlara
08 Yorumla
Soran+1 yıloluruz tabikidee ondan bir aydan beri yapmıoruzz
Soran+1 yıltabikideee nerde kalcazzz başkaaa..
Soran+1 yıldaha adım bile atmadık evimize yeni evlendik o gün vefat etti anneannesi gelinlikle gittim bennn... kocamın durumu çok vahimmm
Soran+1 yılevet 30 gün ama biz bu gidişle bir ay daha kalıcazzz
anneannesi bir kere ölmüş biz her gün ölüyoruz desene :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ölee çünkü her gece sıkıştırmasına bıktım kendisi rezil olmucak ben olucammm.. yapıcamm evde bilmiorum acır die çığlık atarımmm
- Cinsellik konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma kocanin okuzlugu hemde ilkiliski boyle oldu bittiye getirilirmi yaaa ve cenazen var 40 gun yas tutulur ne adamlar varya
10 Yorumla evinize gidin bir ara.. işimiz var halledip gelicez diyin, rahatlasın adam :D
06 Yorumla
Soran+1 yılmuğladayız evimizde ankaradaaa off napıcam bilmiorumm
Soran+1 yılyani ayıplarlar die gitmioruz bir yere ama bizde yeni evliyiz yaniii.. biz evlendikkk gecesinde birlikte olamadık ordan hastaneye gittik annenannesi öldüü bendekide şans gelinlikle gittim resmennn
Soran+1 yılbir ay dile kolayda öncesinde nasıl oluomuşş yani beklsein diorum beklemiioo
Adam haklı yav. 1 ay olmuş ölenle ölmeye mi gittiniz? Çıkın evinize gidin olmuyorsa otele gidin. Benim başıma gelse ordakileri... :-D
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef gidemioruzzz
Soran+1 yılalla alla napayım cenazede mi birlikte olayım ilk cinsel birlikteliğim olucak özel olsun ne o öleee.. korka korka biri görücek diee evde hayatta olmaz.. dışarıda pek fazla çıkamıoruz anca bir saatlikkk çünkü ev çok kalabalık gelen giden var boş durmuoo onlara yemek hazırlıosun vsss günler geçtii.. tabiki de kocam olucak insanda boş olduğu için istio tabikideee anlamıo
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam haklı gibi ya.. uzun bir süre bu.. ama layıkıyla olmalı tabi buda var.. çelişkili bir durum :|
05 Yorumla
Soran+1 yılcidden öyle halini görsen acırsın :D
Cevap sahibi+1 yılgörmeden acıdım inan (: sende biraz koklat bari...
Soran+1 yılbugün koklatırım inşallah
Cevap sahibi+1 yılkoklat koklat.. biraz ellet biraz dillet idare etsin şimdilk:)
Cevap sahibi+1 yılama hep bişey derim sizin bu durumun sonunda da bu olucak.. ATIN İNTİKAMI.. gişe rekortmeni :))) beline falan dikkat et o zaman geldiğinde..
+1 yılilk yapacak çift siz değilsiniz bu ne büyüttün olayı arkadaş. vereyim mi vermeyeyim mi anketi yapanda ilk gördük sayende.
00 Yorumla
+1 yılSen herifi oldurmek isyiyon galiba:) bir gece millete caktirmadan otele gidin orda rahat rahat yaparsiniz.
00 Yorumlabence artık müsait bir yerde yapın işinizi yoksa adamda ölcek :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşün yanında soyunamıorum bile adamkötü oluyor napıcam bilmiorum
bence doğal bir istek kaç yılın arzusuz vardır bırak ver gıtsın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsonunda rezil olmak varr ev de kalabalık yaniii
Soran+1 yılsonuçta cenaze evi hasta ziyareti değil kii.. ondan kasıoruz kendimizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah düşman başına vermesin böyle olayı ömrün boyunca hatırlayacaksınız evliliğinizin içine edilmiş inşallah rahata kavuşursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay dayanmışsa büyük mucize :D 6 gün zor dayanmıştım :D
00 YorumlaHotele neden gitmiyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılAdam yine iyi dayanmış. D
00 Yorumlaiki günlüğüne kaçın canım bir yerlere
00 Yorumla
+1 yılgec kalmıssınız baslayın artık
00 Yorumla
+1 yılSes cikar sessiz yapamazsin
00 Yorumla1 ay mı? 1 ay cenaze evinde kalınır mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılbiz kaldıkk malesef kalmayada devam edioruzzz
Eşin sonuçta, yapın gitsin hayat devam ediyor
00 Yorumla
+1 yıl1 ay geçmiş o evde olmaz o iş ama oda istek normal
00 YorumlaOlurda cenaze evinde olması tuhaf geldi :)
00 YorumlaYapacan tabi, eşinde çok sabırlıymış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen iki arada bir derede hallederdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen hallederdin biz halledemioruzz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanyo imkanın varsa yapman iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayirdir bir kisi icin 2 ay niye bekliyorsunuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılannesi öyle istioo yani onlarda öleymişş bilmiorummm... annesi kocam la arama gircek zaten :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bence yap adamin kursaginda kalmistir hem yaparsan iyilik edersin nenesine sovmekten vazgecer.
Soran+1 yılyapıcamm da ilk kez ilşkiye giricem yanii ne olur sonu bilmiourm çığlığı basarım yani
Cevap sahibi+1 yılHayir basamazsin agzini kapatsin.
E yani hakkı adam istiyor yap artık :)
00 Yorumla
+1 yılotele gidin rahat rahat takılın
00 Yorumlaotele gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanin yerinde olsam seni doverim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal Tabiki adam yanıyo Fuat Abi :D
00 YorumlaFantazi gibi bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan yoldan çıkmış
00 Yorumla
+1 yılSende adamda hakli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok olmuş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapıştırsın bırak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkolaydı sanki
Cevap sahibi+1 yılnıe canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtele gidin
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!