Cinsel Yaşam Düzenli seks yapmaya başladığımdan beri daha çok istiyorum, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Düzenli seks yaptığımdan beri isteğim çok arttı haftada ikiye çıkartıyorum bazen ama yetmiyor normal mi? Güncellemeler+1 yıl sürekli yaparsam vajinam genişlemez mi partneriminki çok kalın canımı bile acıttığı oluyor Düzenli seks yapmaya başladığımdan beri daha çok istiyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düzenli partner ile arada aşk varsa haftada 2 bence çok az benim ilişkilerimde genellikle günde 2 olurdu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl aşk yok Yorumla Loger +1 yıl Aynı partner ile mi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Loger +1 yıl Duygu yoksa eh işte Yorumla Vlaad +1 yıl Dostum gönde iki diyorsunya aradan zaman geçiyor muydu günler arasında Yorumla Loger +1 yıl @Vlaad hayır bildiğin bir hafta boyunca günde minimum 2 hatta rekorum 24 saatte 12 posta Yorumla Vlaad +1 yıl Hıhı okey Yorumla Loger +1 yıl @Vlaad sıfır şaka Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bazı zamanlarda hergün bile yetmiyor. Üç günden fazla ara verince daralıyorum. Özetle gayet normal bir şey yaşıyorsun. 1 0 Yorumla
azra4381 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Bence bu normal degil kendini cok stres altında ya da baskıda hissediyor olabilirsin bu nedenle surekli rahatmak istiyorsun bence 1 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal tabi ki saglikli bir insansin tip insanlarida haftada iii ya da uc u saglikli seks olarak soylerler 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hafta da iki çok az tabiki yetmez istersin o tadımlık gibi olur 4 5 e çıkar onu 1 0 Yorumla
ayperilll Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gayet normal ama parasız yapma barı aldıgın parayla daraltırsın 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Sürekli yaparsan genişler arada bir azalt ki daralsın 👍 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Bu senin sağlıklı bir birey olduğunun göstergesi en başta. 0 0 Yorumla
soruuisareti Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 96% +1 yıl Normal tabi tatmin oldukca daha fazla isticeksin 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aferin. Bu tarz sorulari eksik etmeyin anasayfadan. Aslanlarım benim 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. haftada 2 zaten öyle abarti bir şey dğeilki. 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yetmemesi normal. alışan bırakamaz zaten. genişleme de olabilir çok sık yapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl duzenli dedigin nasil birden ikiye uce cikaracan kiminle yapiyon ki ve ne zamandir... 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl yaptıkça yapasın gelir. yaş kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl ilk ne zaman oldu? Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl çok tatlısındır sen ya. boy ve kilo nasıl Yorumla
αяdαα1066 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl Alistinki birakamazsin😈 0 7 Yorumla αяdαα1066 +1 yıl Boyle istekli bi esim olmasini isterdm ve izlemek isterdm onu😈 Soran +1 yıl belki olurum nerede yaşıyorsun αяdαα1066 +1 yıl İstanbul sen αяdαα1066 +1 yıl Nik acik Soran +1 yıl uzağız boş ver αяdαα1066 +1 yıl Peki😂 αяdαα1066 +1 yıl Sen yeri soyle gelirim😂
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Düzene alıştın normal 0 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Bende yapmaya yapmaya isteğim gitti. d 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Alışmış kudurmustan beterdir derler ya bu olmuş 0 1 Yorumla Akrep1112 +1 yıl Sen gibi biri benim olacaktı var ya Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normalll tadını aldın artık 0 0 Yorumla
RuLinggirl Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Zamanla genişler 1 1 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İlişki ile değil yaş ile genişler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç yaşında başladın Kaç yaşındasın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 18 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kere girdin toplam Yorumla Soran +1 yıl saymadım 10-15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kişiyle yaptın Yorumla Soran +1 yıl 6-7-8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En çok ve en az kaç cm yedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tadını almak libidonu etkilemis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fb mi yaptın 6 2 Yorumla sopso +1 yıl Ole bellıkı Yorumla arslansss +1 yıl Bu fb bulmak bu kadar kolay mı MK ya Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kimle yaptin peki 0 3 Yorumla lvebdy +1 yıl Aslinda sana guzel bir oral seks yapmak isterim Yorumla lvebdy +1 yıl Ne dersin Yorumla lvebdy +1 yıl ... Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. yaptılca istersın 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. gayet doğal 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. E normal 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Normal, gel bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Düzenli partner ile arada aşk varsa haftada 2 bence çok az benim ilişkilerimde genellikle günde 2 olurdu
aşk yok
Aynı partner ile mi
evet
Duygu yoksa eh işte
Dostum gönde iki diyorsunya aradan zaman geçiyor muydu günler arasında
@Vlaad hayır bildiğin bir hafta boyunca günde minimum 2 hatta rekorum 24 saatte 12 posta
Hıhı okey
@Vlaad sıfır şaka
Bazı zamanlarda hergün bile yetmiyor. Üç günden fazla ara verince daralıyorum. Özetle gayet normal bir şey yaşıyorsun.
Bence bu normal degil kendini cok stres altında ya da baskıda hissediyor olabilirsin bu nedenle surekli rahatmak istiyorsun bence
Normal tabi ki saglikli bir insansin tip insanlarida haftada iii ya da uc u saglikli seks olarak soylerler
Hafta da iki çok az tabiki yetmez istersin o tadımlık gibi olur 4 5 e çıkar onu
gayet normal ama parasız yapma barı aldıgın parayla daraltırsın
Sürekli yaparsan genişler arada bir azalt ki daralsın 👍
Bu senin sağlıklı bir birey olduğunun göstergesi en başta.
Normal tabi tatmin oldukca daha fazla isticeksin
Aferin. Bu tarz sorulari eksik etmeyin anasayfadan. Aslanlarım benim
haftada 2 zaten öyle abarti bir şey dğeilki.
yetmemesi normal. alışan bırakamaz zaten. genişleme de olabilir çok sık yapma
duzenli dedigin nasil birden ikiye uce cikaracan kiminle yapiyon ki ve ne zamandir...
Tadını aldın mı durduramazsın kendini. Bizde öyleyiz
yaptıkça yapasın gelir. yaş kaç
19
ilk ne zaman oldu?
18
çok tatlısındır sen ya. boy ve kilo nasıl
Alistinki birakamazsin😈
Boyle istekli bi esim olmasini isterdm ve izlemek isterdm onu😈
belki olurum nerede yaşıyorsun
İstanbul sen
Nik acik
uzağız boş ver