Cinsel Yaşam Düzenli cinsel ilişki yaşamadığım için mi bu kadar istekliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler+1 yıl Kafanıza göre sorularimi değiştirmekten vazgeçin artık hesabımı kapatip temelli gidicem artık iyice b*kunu cikardiniz Düzenli cinsel ilişki yaşamadığım için mi bu kadar istekliyim? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet ondan. Evliyim düzenli ilişkim var. İki günde bir garanti 6 yıldır böyle eşim bir iş gezisine gitsin 1 ay şinazwm kayıyor. Düzen önemli 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sadık kalıyorsun? Ben olsam başaramam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon. ? Ben seviyorum bu adamı başkasını mı görür gözüm. Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kesinlikle. Düzenli olunca ve hatta bkunu çıkarınca aklıma bile gelmiyor uzun bir süre. Denendi onaylandı. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olabilir yafa lbido seviyen normlain altinda ya da bastan cikaracak biri olmuyo binsuru neden var 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır alakası yok. Hormonlarla alakalı bir durum bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok onunla alakalı değil düzenlide yaşasan daha çok istekli olabilirsin bakireysen eğer ilişkiye girsen bundan daha çok istekli olursun 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Bakire falan değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım o zaman düzenlide yaşasan isteğin bitmez Yorumla Soran +1 yıl Sence ne zaman durulurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Durulmazsın yani yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 28... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha dur bakalım 35-43 arası o isteğin tavan yapacak Yorumla Soran +1 yıl Imm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuyu iyi bilirim o yüzden söyledim görürsün 30 u geçince belli olur Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın yesin seni yavrum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli olmasan Yorumla Soran +1 yıl Özelden konuşma taraftarı değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamda sapık filan değilim Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 33 Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl FFM ile çözülecek sorun. Libidoyu ve dürtüleri tamamen tatmin eder. 0 2 Yorumla Hunterr_ +1 yıl Ffm ne Yorumla magnumelegant +1 yıl Tek doğru cevap lutfen hanimefendiyi eig secelim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır, karakterin böyle. Hormonların düzenli çalışıyor ve sağlıklı bir bireysin. Düzenli cinsel ilişkin olsa da istekli olma hali devam edecektir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende yaşamıyorum ama yaşasam bile değişeceğini sanmam azalmıyor hiç 0 0 Yorumla
sexyhatununbirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bende öyleyim ya aylardır seks yaotigim halde hala doymuyorum çok azginim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen erkeksin bir kere siiktir git Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ben de düzenli istiyorum artık off hep yanıyorum resmen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bakireyim. ama senin gibi istekli değilim. 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakireler istekli oluyo genelde Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bu daha çok hormon seviyeleri ile alakalı 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet o yüzden tabii ki 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bi düzenin olana kadar böyle devam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha önce hiç yaşamadıysan normal ben de aynıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşadım Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet hergun seks yapman lazim 0 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sağlam bi sqilmen lazım 5 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahh evet 😆 Yorumla viopiaylin2 +1 yıl benimde 😂 mal gibi gizlemeden yazmışım Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Sakladık tan sonra ihtiyaç duysan ne olurki Yorumla Anlarım3005 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bedenin aradığı zevkleri yaşayamadı mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yeteri derecede değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmeye aranan zevk bulunmamışsa yaşanan cinselliğin hiç bir gazzı zevki olamaz akılda hep bir arzuda kalır fiziğine dayalı bazı sevişmeler zevkler Yorumla Soran +1 yıl Fiziğim gayet iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sana tüm zevkleri sevişerek oral ile verilmesi demektir tutkuları dilde yaşamalısın Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Vaginal orgasmi yasamadiginiz icin 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Düzenli yaşa öyleyse 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Formülü uygula o zaman 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. evet. 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. olabilir yani 0 0 Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Yaş kaç ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 28. Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Arkadaş olabilirmiyiz Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet ondan. Evliyim düzenli ilişkim var. İki günde bir garanti 6 yıldır böyle eşim bir iş gezisine gitsin 1 ay şinazwm kayıyor. Düzen önemli
Nasıl sadık kalıyorsun? Ben olsam başaramam
Pardon. ? Ben seviyorum bu adamı başkasını mı görür gözüm.
Kesinlikle. Düzenli olunca ve hatta bkunu çıkarınca aklıma bile gelmiyor uzun bir süre. Denendi onaylandı.
Olabilir yafa lbido seviyen normlain altinda ya da bastan cikaracak biri olmuyo binsuru neden var
Hayır alakası yok. Hormonlarla alakalı bir durum bu
Yok onunla alakalı değil düzenlide yaşasan daha çok istekli olabilirsin bakireysen eğer ilişkiye girsen bundan daha çok istekli olursun
Bakire falan değilim
Anladım o zaman düzenlide yaşasan isteğin bitmez
Sence ne zaman durulurum
Durulmazsın yani yaşın kaç
28...
Daha dur bakalım 35-43 arası o isteğin tavan yapacak
Imm
Bu konuyu iyi bilirim o yüzden söyledim görürsün 30 u geçince belli olur
Sağol canım
Canın yesin seni yavrum
Gizli olmasan
Özelden konuşma taraftarı değilim
Tamamda sapık filan değilim
Yaşın kaç
33
Nerde yaşıyorsun
Ankara
Sen
FFM ile çözülecek sorun. Libidoyu ve dürtüleri tamamen tatmin eder.
Ffm ne
Tek doğru cevap lutfen hanimefendiyi eig secelim
Hayır, karakterin böyle. Hormonların düzenli çalışıyor ve sağlıklı bir bireysin. Düzenli cinsel ilişkin olsa da istekli olma hali devam edecektir.
ben her gece yaptığım halde sabah azarak uyanıyorum ya
Bende yaşamıyorum ama yaşasam bile değişeceğini sanmam azalmıyor hiç
Bencede oylee istegin surekli olarak islanmana sebep oluyormu
Bende öyleyim ya aylardır seks yaotigim halde hala doymuyorum çok azginim
Sen erkeksin bir kere siiktir git
Ben de düzenli istiyorum artık off hep yanıyorum resmen
bakireyim. ama senin gibi istekli değilim.
Bakireler istekli oluyo genelde
Bu daha çok hormon seviyeleri ile alakalı
sana akrep burcu bi
erkek lazım
Evet o yüzden tabii ki
Bi düzenin olana kadar böyle devam
Bakireler istekli mı oluyo
Daha önce hiç yaşamadıysan normal ben de aynıyım
Yaşadım
Evet hergun seks yapman lazim
Sağlam bi sqilmen lazım
Ahh evet 😆
benimde 😂 mal gibi gizlemeden yazmışım
Sakladık tan sonra ihtiyaç duysan ne olurki
😂😂
Bedenin aradığı zevkleri yaşayamadı mı
Yeteri derecede değil
Sevişmeye aranan zevk bulunmamışsa yaşanan cinselliğin hiç bir gazzı zevki olamaz akılda hep bir arzuda kalır fiziğine dayalı bazı sevişmeler zevkler
Fiziğim gayet iyi
Bu sana tüm zevkleri sevişerek oral ile verilmesi demektir tutkuları dilde yaşamalısın
Evet ya nasıl geçiriyorsun bıktım bende
Vaginal orgasmi yasamadiginiz icin
Düzenli yaşa öyleyse
Formülü uygula o zaman
Süpersin Pakize.
evet ondan
evet.
Evet ondan
olabilir yani
İlişkiyi az mı yaşadığından
Yaş kaç ki
28.