Bir kaç tane birlikte olduğum çocuk var ama çok nadir arıyorlar normalde beni beğendiklerini söyleyen kişiler yani neden sık olmuyor onu da anlamadım. Hatta bazen ben diyorum özledim buluşalım diye birkaç kez işim var canım cevabı aldım bu beni ayrıca kırdı... sevgili yapsam beğenmediğimle iletişim kuramıyorum begendim de olmuyor. Alımlı güzel kadınım ama cinsel hayatta düzen yok. Ve asla tek gecelik biri değilim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Seni beğeniyorlardır ama senden daha fazla beğendikleri de vardır. Onlarla olunca sana ilgi göstermiyorlardır. Anca onlar olmadığında sana yöneliyorlardır.
Tek gecelik birisi olsan zaten şunları yazamazdın. Senin istediğin dediğin gibi düzenli bir cinsellik ve tatmin olmak. Olursa da beğendiğin ve seni cinsellik konusu dışında da tatmin edecek bir sevgili.
Ya sevgililik konusunda beğendiklerinle neden olmuyor sorusunun cevabını bulup değiştireceksin, ya da bu bahsettiklerin için daha ön planda olacaksın ki öncelik sende olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntı yine de senmişsin gibi bes belli. Yoksa akıllı bir kadın aşık olmadığı, aşık olunmadığı bir ilişkinin için de olmaz. Herkese kolay olmuşsun, hiç iyisine, kötüsüne bakmamış, her gelene buyur demişsin. Bu da seni erkeklerin gözün de tek gecelik ilişkilerin kadını olarak göstermiş. Ucuz, bedava ve sıradan olmuşsun hep...
00 Yorumla
Şimdi öncellikle gerçek insanı bulacaksın yani vefakar insanı değer nedir bilen insanı saygılı insanı merhametli insanı yani öyle sadece bedenin için değil seni mutlu etmek için yanında olacak biri olacak zaten öyle biri sadece seninle olur o özel duyguyu seninle yaşar hep
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Benim de düzenli iliskim yok olmasini isterdim ama guvenmek konu burada guvenebilirsem neden olmasin istersen tanisabiliriz
00 Yorumla
1 yılBence beğenilme olayı fiyasko, beğenilsen bahane bulmazlardı
04 Yorumla
Soran1 yılOzaman niye iletisimdeler
- 1 yıl
Yedek
Soran1 yılHiç kimseyi bulamazsa anca aricak yani
- 1 yıl
Aynen öyle
1 yılDemek ki onları iten bir şey var sebebini bulman lazım
02 Yorumla
Soran1 yılCiddimisin ama çok keyf aldıklarını söylüyorlar ve hepsi de uzun zamandır yıllardır tanıdığım kişiler
- 1 yıl
Ya da uzun süreli düşünmüyorlar sadece arada birlikte olayım diye düşünüyorlar
1 yılO zaman sen baya sağlam ilişki yaşıyorsun sana yetemicekler diye korkuyorlar
04 Yorumla
Soran1 yılGercekten mi ya
- 1 yıl
Bence öyle senin fantazilerin falaan da vardır
Soran1 yılAlakası yok
- 1 yıl
Peki öyle olsun
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgililik istemeyen, duygusallık istemeyen, ama düzenli seks yapmak isteyen birini bulacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılNeden düzenli istiyosun
04 Yorumla
Soran1 yılSence
- 1 yıl
Farklı tenler de olabilir. Kendini ezme. Kimsenin peşinden koşma
Soran1 yılKoşmam asla
- 1 yıl
Tebrik ederim. Nerde yaşıyosun
Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. çok garip bir yazı
04 Yorumla
Soran1 yılNeden amaa
Soran1 yılE napim 2 kişi işte biri şehir dışında çalışıyor sene de 1 veya 2 kere görüşüyoruz diğeri aynı şehirdeyiz yazıyı ediyo ama plan yapmiyo
1 yılAnlat dinleriz fikir veririz
01 Yorumla
Soran1 yılAnlattım ya
f*ck birini bul kendine göre daha rahat edersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İyi değilsin yatakta demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılah ah senin gibisi olsa da düzenli olsak
00 Yorumla Şart bu ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılDüzenlin olurum, tanışalım
00 Yorumla Cidden soruyor musun
05 Yorumla
Soran1 yılEvet niyee sürekli yeni birini tanıyıp onla yatıp diğer istekte farklı birini mi bulcam
Soran1 yılNe sorunu
Soran1 yılHayır asla tek ve düzenli sık olsun istiyorum
Özgüvensizler onlar
018 Yorumla
Soran1 yılBana karşı mi ozguvensiz
Soran1 yılUzaktan sallama ne
Soran1 yılAma aynı şehirdeyiz bazen wp de görüntülü arıyor veya yazıyorlar söyle yapsak böyle yapsak diye , ben plan yapıyorum işleri çıkıyor bu ne abi ya
Soran1 yılBegenmiyolarmi
Soran1 yılDaha önce buluştuğum kişiler ama
Soran1 yılBen sürekli yazmam bulusalim diye 1 kere işim çıktı derse daha demem mesela ama haftada bir alım seni olayı yol aylar oldu yani
Soran1 yılMesela senelerdir tanıdığım Bi tanesi bugün görüntülü aradı, buluşma konusu açıldı bugün musaitim başka değilim dedim gecistirdi konu kapandı sonra. Madem beğenmiyor ilgisi yok niye ariyor
Soran1 yıl😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgun bul
00 Yorumla
1 yılevlenmek lazım bronz ten var mı sende
00 YorumlaTanımak lazım seni
00 YorumlaÇirkinsindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılOlalım nerden sin ki
00 Yorumla evlen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası