30 yas ustu f*ck gibi olaylara terimlere hakim degil mi ya yani lutfen yargilamayin bekarim tek yasiyorum zaten katta iki daire var karsi komsumdan hoşlanıyorum ilgimi çekiyor ben 24 yasindayim o 30dan buyuk ama boyle adama asik falan degilim herhalde ama cinsel olarak bir seyler yasamak istiyorum nasil ilgisini cekebilirim yani iliski falan istesem bi sekilde yolunu bulurum ama duygusal bi sey istemiyorum nasil anlaticam bunu ona ya da kabul eder mi daha once dvlenip bosanmis cocugu var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yas uzeriyim seni beğeniyorsa ikna edebilirsin dikkatini ilgisini cekebiliyorsan güzelsen auran yuksekse fakat komsu ne kadar sağlıklı olur adam. ne kadar guvenilir istedigini verebilecek bir 30 uzerimi bunlar değişiklik gösterebilir sohbetiniz var mı ne kadardır tanısiyorsunuz vs vs daha çok bilgi lazim net konuşabilmek icin
12 Yorumla
Soran+1 yılSohbetimiz yok
Cevap sahibi+1 yılBiraz zor gibi sanki o zaman ilgisini dikkatini çekmek gerekebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
Ben ikna etme kısmına takılmadım. O kolay. Ben şuna takıldım. Karşı komşu diyorsun. Bir arıza olursa seni kim korucak?
00 YorumlaÜzerine etkileyici bir şeyler giyinip tamire ihtiyacı olan bir musluk olduğunu söyle. Çok basit. 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılEvde arıza var de eve çağır seksi giyim tavrına bak
04 Yorumla
Soran+1 yılO da cok cringe olur wmsks
- +1 yıl
Evde film izlemek için davet et
Soran+1 yılYa adam yasli iste colugu cocugu var ne filmi der offff yasitim olsa cok kolay
- +1 yıl
Benim yaşım 45 işyerinde bir kız bilgisayar arızası için çağırdı... sonra dekoltesi açıp niyetini belli etti ben evli olduğum için tepki vermedim. adam bir bahane ile eve cek. hsguf dekolte göster adam anlar
Annem gibi gençlik nereye gidiyor yazacağım buna 😀
10 YorumlaGözüne güzel gelirsen kabul eder. Reddederse de sürekli gözüne görün zamanla ister
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenip boşanmış kesin kabul eder. Hatta daha sevinir duygusal bir şey olmadığına
Bence sosyal medyasını vs bulup oradan açık açık yürü. İsteğini şöyle net ol00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi şey için evine çağır yardım etsin o sırada tahrik et onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni farketmediği müddetçe bir adım atmasını bekleyemezsin. bu tarz şeylerde erişim ne kadar kolay olursa heyecan o kadar kısa sürer. bence yanlış yönden bakıyorsun olaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Sakin bir ortamda konuşup uygun dille söylersen en iyisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Bu konuda konuşmak en mantıklısı. Yüz yüze olmuyorsa sosyal medyadan
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçlar teorisinden gir konuya bu bi ihtiyaç de onunda vardır zaten ilgisi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkapıda karşılaştığın bi gün komşumm banyomun musluğunda akıntı var yardımcı olabilir misin deyip iiçeri çağır gereğini yapar zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biliyorum da söyleyemem günahına alet olmam
00 Yorumla
+1 yılDışarıdan birilerini bul komşu ile olmaz f*ck işleri
02 Yorumla
Soran+1 yılOf vardi zaten o sekilde bulmak tabi zor degil ama bu adamdan asiri hoslanmaya basladim o yuzden
- +1 yıl
Ne şanslı adammış
+1 yılİstanbul içindeysen görüşelim
01 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle gorusmek istemiyorum sadece o kişiyle
Açılmışın kapalımısın
02 Yorumla
Soran+1 yılAcigim kapali olsam allah askina ne isim olur boyle şeylerle yapanlar var ama hic dogru bi sey degil
Birşeyler istemeye git çözülür
00 Yorumla
+1 yılDikkat et Sonra Başın belaya girmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalı isen kabul etmez
09 Yorumla
Soran+1 yılKapali degilim abi kapali bi insanin f*ck ne isi olur ki anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılVar öyleleri de açık olunca dinsiz mi oluyon ne saçma
Soran+1 yılHayir olmuyorsun ama kapanacak kadar bilincliysen daha uzak durursun yani bilemedi.
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle neden f*ck takılmak istiyorsun ki düz sevgili yap
Soran+1 yılŞu an iliski yapmak istemiyorum kimseyle yeni biten bi iliskim var bu adamdan da cekim hissediyorum yani o yuzden baska biriyle dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım knk bu olgun sevdası her kızda var mı peki
Cevap sahibi+1 yılÇünkü şu an 25 yaşında bir kız var ben 20 yim ısrarla konuşmak istiyorda
Soran+1 yılKendimden kucuk biriyle olmam ben
Cevap sahibi+1 yılHm anladım bu arada zina etmeyi bırak çok günah
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyarlayamasan tanışabiliriz seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerede yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ikna oldum bile hiç başkasıyla uğraşma 😃
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşındayım duygusal şeyler beklemiyorum sadece cinsellik senin istediğin gibi bi şans vermeye değerim😃
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konuşmalı ve niyetini söylemelisin
00 YorumlaÇok zor değil akıl verilir istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılVer
+1 yılErkeği ikna etmek zor olamsa gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılYasi buyuk oldugu icin boyle seylere ters olabilir belki
- +1 yıl
Ben 30 yaşındayım. Benim arayışım da bu yönde. Ama denk gelmiyor işte
+1 yılTahrik et
00 YorumlaNude at
00 YorumlaKolay aslında taktik bil yeter