Birbirimizi çok seviyoruz, benim her anımda yanımda maddi manevi ama cinsellik konuları hiç açmıyor. Belki de kıymet verdiği için gözümde kötü gözükmek istemiyor ama ben onu çok seviyorum aynı oranda da istiyorum. Onunla konuşmayacaksam kiminle konuşacağım. Sarılıyoruz, öpüşüyoruz ama daha ilerisi hiç olmuyor. Tamam olmasın diyelim ama ne mesajda ne telefonda bu konuları açmıyor. Nasıl konuşabilirim bu konuları? Ben onu çok istiyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence uyuyan yılanı uyandırma ileriye dönük bi ilişki istiyorsan
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddiyiz zaten aileler vs tanıştı
Cevap sahibi+1 yılO zaman dediğim gibi boş ver
Soran+1 yılAma beni istemiyosa nasıl evleneceğiz ya ileride de böyle olursa?
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım seni istemezse zaten gider veya o senden bunu isterdi
Soran+1 yılYani şunu diyorum cinsel isteği yoksa nasıl olucak. Aslında bunu test etmek istiyorum. Evlenince de isteği olmazsa ve iliski yaşayamazsak bu kötü olur
Cevap sahibi+1 yılHiiii konuda da sen haklısın bi tkp edermi sin bakalım belki bi yol bulunur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılSen aç? Her şeyi de karşı taraftan beklemeyin. Sevgilisiniz ama seni arzuluyorum demekten çekiniyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılO demediği için ben de diyemiyorum haliyle kötü gözükmek istemiyorum abaza gibi
- +1 yıl
Hiç alakası yok. Birbirinizi gayet güzel seviyorsunuz. Tatlı dille konuşsanız çözülecek her şey
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgerek yüz yüzeyken gerekse telefonda konuşurken imalarda bulun
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum ama bir yere kadar. Sadece bir kere yanında olsaydım sabaha kadar bırakmazdım seni işe geç kalırdım falan dedi. O kadar 😣
- +1 yıl
baş başa kaldığınız oluyor mu müsait ortamlarda
Soran+1 yılEvet arabada baş başa kalıyoruz
- +1 yıl
misal onu tahrik edecek kıyafetler giyip onu tahrik edecek hareketlerde bulunabilirsin. özellikle de baş başa kaldığınız anlarda ;)
sana o gözle bakmıyor işte daha ne istiycen zamanla açılır biraz sen aç konu
08 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kere konuştuk yine ben açmıştım konuyu karşılık verdi ama sonradan konuyu değiştirdi. Napıyosun seni çok merak ettim bugün özledim falan dedi 😢
Soran+1 yıl7 aydır
Soran+1 yılAz önce beni istemiyosun dedim.
Nasıl istemem seni be manyak mıyım ben. Sen ayrı bir harikasın vücudun fiziğin ayrı harika hayatım seni nefessiz s.. arka arkaya hemde dedi
Soran+1 yılEvet şok oldum
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. kuccuktur belkı tatmın edemıycegınden gırmıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen söyle. Duştan çıktım saçım ıslak falan gibi şeyler. Ya da masaj yapmak ister misin gibi şeyler
08 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler söylediğimde gel öpeyim falan diyo sadece o kadar
Cevap sahibi+1 yılÖpmekle kalma de :D
Soran+1 yılBi kere bana şey dedi, azdın mı aşkım hahah falan yaptı bir daha da ağzımı açamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇekingen biri misin?
Soran+1 yılHayır değilim. Sevgilime karşı hiç değilim. O sanki biraz öyle
Cevap sahibi+1 yılEvet neden demedin onun sorusuna?
Nasıl istemem seni be manyak mıyım ben. Sen ayrı bir harikasın vücudun fiziğin ayrı harika hayatım seni nefessiz s.. arka arkaya hemde dedi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnca laf, hiç icraat yok de :D
+1 yılNe kadar zamandır berabersiniz?
015 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır
- +1 yıl
Ohooo artık olması lazım. Bu zaman a kadar olmadıysa onda bir sorun olabilir.
Soran+1 yılAbaza gibi gözükmek istemedim gözünde demişti bir kere konuştuğumuzda. Aşk sözleri söylüyor sürekli ama cinsellik hiç yok. İyi bir şey mi kötü mü anlamadım
- +1 yıl
Yok canım ne alakası varya abazalıkla. İnsan sevdiğiyle sevişir bu dünyanın en normal şeyi. 7 ay diyorsun ya 7 gün değil
Soran+1 yılMesafe koyucam artık. Çünkü kırılmaya başladım. Ben de dişil enerjisi o kadar yüksek bi kızım ki cıvıl cıvılımdır fizik olarakta aynı şekilde. Daha önce görüştüğüm kimse böyle değildi
- +1 yıl
Ya direkt mesafe koyma bence. Önce bir sor. Sonuçta 7 ay Emek verdiğin bir ilişki var ortada. Biz neden sevişmiyoruz de?
Soran+1 yılÇok istekli gözükmek istemiyorum. Gurur yapıyorum galiba. Hani benim için çok abaza gibi düşünür diye 😔
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun bence. Öncelikle şunu kabul et. Sevgililer sevişir bu çok normal bir şey. Senin bunu talep etmen de normal. Sokaktan geçen birine demiyorsun ya 7 aylık sevgiline diyorsun sonuçta
Soran+1 yılÇok mantıklı düşünüyosun keşke o da öyle düşünse. Bi de ailesi muhafazakar biraz o yüzden mi böyle yapıyo diye de düşünüyorum. Ben öyle değilim
- +1 yıl
Hımm ailesi muhafazakarsa olabilir evet. Ancak her ne olursa olsun ilişkide cinsellikte konuşulmalı bu çok normal yani
Nasıl istemem seni be manyak mıyım ben. Sen ayrı bir harikasın vücudun fiziğin ayrı harika hayatım seni nefessiz s.. arka arkaya hemde dedi - +1 yıl
Bak gördün mü denek ki istiyormuş 😂🤣
Soran+1 yılEvet ya mutlu oldum 🤣
- +1 yıl
Sana kalsa ilişkiyi bitirecektin 😅
Soran+1 yılFevriyim biraz yapı olarak 😑😄
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Öpüşürken dökün ona o da sana karşılık verecektir
00 YorumlaEtme benskrm seni o nasl erkek mk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSsn iliskiye girmeyi cok istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla evet. İlişki olmasa bile ön sevişme olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİstersen yardımcı olurum bu konuda tkp edebilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen pas ver o zaman
00 Yorumla
+1 yılSen aç devamı gelir
06 Yorumla
Soran+1 yılAçıyorum çok uzun sürmüyor bu sefer ben utanıyorum kendimi kötü hissediyorum sapık gibi. Onun isteği yok mu varsa da gizliyo mu anlamıyorum
- +1 yıl
Bence gizliyordur hiç bir erkek hayır diyemez buna. Yanındayken yakın ol onu tahrik edici şeyler yap
Nasıl istemem seni be manyak mıyım ben. Sen ayrı bir harikasın vücudun fiziğin ayrı harika hayatım seni nefessiz s.. arka arkaya hemde dedi - +1 yıl
Mutlu oldun mu😂😂😂
Soran+1 yılEvet 🙈🤣😂
- +1 yıl
Şimdi yanına gidince yapacaksın birşeyler 😂
+1 yılİlişki mi istiyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahrik et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. derin konus
00 YorumlaSen aç o atlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz