Ben dini inancı olan bi insan değilim sevgilim inançlı bi insan. Üç yıldır birlikteyiz ilk başlarda bi kaç kez oral seks yapmıştık ama artık istemiyor uzun zamandır yaşanmadı. Beni sevdiğine inanıyorum sürekli okul bitsin evlenelim gibi konular açıyor. Öpüştüğümüzde yakınlaştığımızda onu elimle boşaltmamı istiyor bazende sanal yapıyoruz. Aynı okulda olduğumuz için illaki haftada iki kere Falan elimle boşaltıyorum arada bide sanal oluyor. bunlara dayanamıyorum yapıyoruz ama planlı bi şekilde ev tutmak istemiyorum diyor Ortamda olmadığı için daha ileri gidemiyoruz çoğu zaman ama ben istiyorum. Fiziğim güzel değil kilo aldım. Onu bu kararından nasıl döndürebilirim taktik verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnançlı olsa en fazla elele tutuşur memişleri eller istemeden ama başıma kalmasın diyor anlamadınmı hep kendini tatmin ediyor yAni seni kullanıyor inançlı biri olsa bunları yapmaz bi ara ona çırılçıplak görün sen istemesen bile üstüne atlar çok çıplaklık gördüm ne öpüştüm ne seks yaptım gidip bilerek memişlere ellemedim çoğunlukla yanlışlıkla oldu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendinde baya çelişiyorsun inançlı olan bunları yapmaz zina olarak geçiyor haddi seni geçtim sevgilin inançlı olduğunu ima ediyorsun ama bunları yapıyor ne anlamı var ve neden bu kadar acele ediyorsun helaline yapmak varken zina yapıyorsun herseyin yeri ve zamanı vardır seni ailen bu yasa mı getirdi seni bunu yap diye namusunu iki paralık et diye mi teli duvaklı temiz olmak varken neden bir insan bunu yapar yobaz bir düşünce olduğunu düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun kendine saygın yok mu gerçekten böyle kızları anlamıyorum tek gayesi cinselik olması ne kadar üzücü o kadar şey varken zevkin ismini aşk koydunuz gerçekten yazık
106 Yorumla- +1 yıl
Bunu bir kızdan duymak çok şaşırtıcı oldu helal olsun diyorum bu sôzün üzerine bir sey söylenmez daha da
- +1 yıl
Aradiğim yorum 🙏🏼
- +1 yıl
İstediğini verirler zaten ya boşverin 🙃😅
Çocuk dini inançları gereği , o işi gününde vaktinde yapmak istiyor. Tadı kaçar korkusu var … bir kere tadarsam vazgeçemem ondan ona ondan ona atlarım düşüncesi var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
82Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit bir kere gerçekten onu istediğin bir zamanda araya da yanına git ya da onu Çağır artık her nasıl yapıyorsan sana kalmış ve otur güzelce konuş hani bak seni istiyorum artık gerçekten kendime engel olamıyorum biliyorum inançlı bir insansın bunu yapmamızın yanlış olduğunu biliyorsun ama biz zaten birlikteyiz ve bu bozulmayacak seni istiyorum vs yani adamı duygularını açıkla emin ol dayanamayacakdır onu nasıl istediğini göster o senin üstüne atlar zaten zaten.
30 Yorumla
+1 yılAynı benim durumum. İnan çok iradeliyse yapmıyo. Biz yapıyoduk düzenli. Sonradan tövbe etti anlam veremediğim bi şekilde. neler yaptım bilemezsin. Tahrik ettim, yeri geldi ağladım, kendimi ifade etmeye çalıştım uzun uzun. Biz de evlilik düşünüyoruz. Hani onun evinde yiyişme vs tarzı yapıyoruz ama ilişkiye ikna olmuyo. Asssla yani. Adama oral bile yapsam yok gireyim demiyo. Dini kuralları gerçekten kafasına koyduysa yapmıyo. 6 aydır yapmıyoruz yani. Elleşme, yiyişme şeklinde. Yok adam nuh diyo peygamber demiyo. Eskiden yaptık evet ama artık pişman oldum nerden dönsem kâr diyo. Asla ikna edemezsin ya. Çok zor yani kafasına koyduysa. inan yapmadığım şey kalmadı benim.
11 Yorumla- +1 yıl
biz de 1,5 yıldır birlikteyiz. bunu eklemeyi unutmuşum.
+1 yılÖncelikle yanıtım soruyu sorana değil de yanıtlayanlara. Buradaki bir çok kıza ve erkeğe hayret ediyorum. Yazdıklarından anlaşıldığı üzere zaten çok da dolu ve doyurucu bir hayat yaşamıyorlar. Kurallar çerçevesine sıkışmışlar ve bir de bunlar doğruymuş gibi başkalarını da yargılıyorlar. Gülsem mi bilemedim. Ya tamam inanırsınız da, doğanın ve türünüzün size mecbur kıldığı gereklilikleri, mitolojiye konu sayılabilecek zamanlardan akarak günümüze gelebilmiş inanç ve kurallarla engelleme çabanız yetmiyormuş gibi bir de başka insanları da bu zırvalarla zehirleme çabasındasınız. Tamam siz boş ve minimize bir hayat yaşayabilirsiniz ama insanları da bu s*kik hayatınıza yönlendirme çabanızdan da vazgeçmelisiniz. Kızın derdi ne ise çözüm üretin yeter. Yok zinaymış yok tanrı bunu demiş, yok şu şunu demiş. Câmi mi burası kardeşim. Bunu merak etse, Diyanetin sayfasında bununla ilgili alan var. :)
10 YorumlaEleman masturbasyona alışmış. O seks sevmiyor. Sana elle yaptırıyor. Senden de sanal isteyip 31 çekiyor. Evlenirsen çok sorun yaşayacaksın. Bu 31 çekip uyuyacak. Sen de kuduracaksin daha çok. Ya aldatacaksin ya da işte. Sonra şunu da isteyebilir. Coculd. Sen başkası ile seks yaparken seni izleyip 31 çekebilir. İster inan ister inanma. Denemesi bedava. Sanal yaparken böyle bir fantezi den bahset. Bak bakalım ne diyecek cevabını bana bildir. Uzmanı konuşuyor...
52 YorumlaŞimdi bu arkadaş inançlı demişsinde bizler inançsız mı oluyoruz 🤔
Hadi bunu geçtim dindar diyelim arkadaşa, elinle yaptığın için ya da öpüştüğünde günah olmuyor mu? Dinimizde zina sadece birleşmek değil el, göz, ayak zinalarıda var.
Her neyse çok istiyorsan arkadaşa alço gazozu takdim et 😂40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHey yavrum hey. Tadımlık dünyadan doyumluk lezzet bekleniyor. Sende misafirsin ister inan ister inanma. Adam Allah'a inancı olan adam. İmanının farkında Allah'ın yarattığı apaciz insana mi boyun eğecek :)) nefsiyle savaş halinde şuanda Umarım nefsine galip gelen o olur.
613 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs nefsiyle savaşıyor enazindan bir atlama soruma benim damlama çok biliyormus gibi
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs sakin ol bı bağırma bana 😂 tamam bişey demedim. İmandan kastım düşünmeden daladabilirdi ama nefsini terbiye etmeye çalışıyor. Yanında yangın var onu sürekli nefsine sürükleyen düştüğü yerler olmuş ben çok temiz düzgün demedim ki hataları var. Çok var. Ama bataklığa düşmemiş. Pay var orada onu kastettim sakin ol 😂
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs tamam haklisiinnn. Bağırma pes ettim djdk
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs bağırma ahahhaahha
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs hahahahahaah bagirmaa banaaaa yeter djdkdkks bu neeeee yazdığma pişman oldum jsjhaha
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs bağırma ozaman
Cevap sahibi+1 yıl@McCaLLs ay o ne be
Cevap sahibi+1 yılİzlemedim tabi djdkkd
Gizli Üye(36-45)+1 yılinaçlı biri olupta bunları evlenmeden hatta nişanlı olmadan önce yapmasına çok şaşkınım 😳 Herkes sevdiği ile cinsellik yaşamak temas kurmak ister. En azından bir söz kesin. Senin dayanacak sabrın kalmadıysa Bir arkadaşının evinin odasını bir saatliğine kiralanıp yapabilirsiniz. O da en az senin kadar azmış olsun.
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılADAMIN KARARINA SAYGI DUY!!! Nedir bu "kararından nasıl döndürebilirim taktik verin" laflari, adam istemiyor bitti Allah Allah. Kendiniz istemediginiz de zorlanmayi istemiyorsunuz, zorlaninca taciz su bu demeye gidiyorsunuz bu yaptiklarin nedir peki, sende saygi duymayi bil.. Nedir bu "HEP BEN HEP BEN" bencilce ayaklari, dunya bi tek sizin etrafinizda donmuyor...
20 Yorumla
+1 yılMadem okadar inançlı biri sevgililikte haram de dini nikah kıysın. Dini nikah oluncada eğer iki taraftan biri istekliyse diğeri yanaşmak zorundadır. Böylelikle sorun çözülmüş olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılDini inancı olsa evleniriz demeden önce ateist birisiyle dini nikah olmayacağını biliedi yani arkadaş tatlı su müslümanı herhalde.
23 Yorumla- +1 yıl
Basit. Dini nikah olmazsa cariye olarak alır
- +1 yıl
@eksikdopamin alamaz kardeşim.
Cariye dediğin savaş esiridir yani alamaz. - +1 yıl
Jdjske
+1 yılinançlı biri olan evliliği bekler yani siz yaşamışınız herşeyi. Sonuçta zina sadece içe girmeyle olmuyor
10 YorumlaZaten girecegi kadar girmis gunaha zinayi sadece cinsel birlesmeden ibaret mi saniyosunuz
21 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim iç sesimsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bence dini inancı tam olan ona istinaden yaşayan biri o saydıklarını da yapmaz diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu seye benzemiş bir kızın vajinasına dokundurtmayıp gerisini yapıp ben hala bakireyim lafına
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılHmm elle boşaltma dini açıdan sıkıntı olmuyor o zaman 😄
10 Yorumla
+1 yılEtme bazı seyler zamanında güzel neden günaha giriyorsun ya da gireceksin
12 Yorumla- +1 yıl
Sabretmek güzeldir. Doğru zamanı beklemek
- +1 yıl
Acele etme
+1 yılÇok garip sevgilin hangi kafadan merak ettim. normalde bu sorun tam ters cinsiyette olur erkek ister kiz yanaşmaz fazla. sana tavsiyem oral yaparsan ya da elinde oksarken boşaltma sevgilini iyice kudursun ki uzerine nasıl atliyor görürsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendini boşaltır o zaman
O seni kabul etmiş sadece kafasında bazı sorular var onlara yoğunlaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin dindar olsaydı böyle şeyler yaptırmazdı. O yüzden bu kelimeyi kirletmeyin boş yere.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna güzel kadın ayarla onu yapsın öyle ikna edersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten inançlı çocukmuş eliyle filan bosalttiriyor filan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı da yoldan çıkartma, ayrıl bence zira zararınız olur öyle birisine.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Her haltı yapiyorsunuz bir bunu mu yapmıyorsunuz? Enteresan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onun yoldan çıkmasını sağla hazverici şeyler giy libidosunu arttıracak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Döndürmekte ki amacın cinsellik yaşamaksa eve atacaksın bir şekilde.
02 Yorumla
+1 yılYani ortam yok anladığım kadarıyla ortam olsa kendini kaybetmesini saglayacaksin diyecem de
00 YorumlaVay arkadaş ya millette ne hatunlar var bizde gtümüzü yırtıyoruz
00 YorumlaYazık lan size. Acıdım. Yarım yamalak ilişkiler yaşayacağına ayrıl daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de her halti yapmis zaten 😂😂😂 ayh cok komiksiniz gerçekten
10 Yorumla
+1 yılAdam fazla detaya girmeden boşalıp işine gücüne bakmak istiyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkna etmekle uğraşma bence 😂 üzerine orur
42 Yorumla- +1 yıl
fenasinn 😅
Soran+1 yılOrtamımız yokk eve gelmiyor
+1 yıl3 yıldır birlikte siniz ve ikna edemediysen daha edemezsin helal olsun çocuğa valla helel olsun
00 Yorumla
+1 yılUzun uzun anlatayım ama burada olmaz özele gel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIslandım de skfndjjgkfkg
62 Yorumla- +1 yıl
Büyülü söz mü o
Cevap sahibi+1 yılGibi gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer cinselliği zoraki yaşarsanız, senden soğuyacaktır.
00 Yorumla
+1 yılÇok inançlı biri maşallah
10 YorumlaSeninle evleneceğne kurtlasa daha iyi
10 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç?
10 Yorumlainançlı insanı da tanımış olduk 🤭
00 Yorumla
+1 yılnaptınız yapabildiniz mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kurudum desenee 😉😉😉😉
00 Yorumla
+1 yılburdan olmaz istiyorsan çok sana yardımcı olacağım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke senin gibi bir sevgilim olsa.
00 Yorumla
+1 yılGunaha ortakmi olak diycem de anlamassn
00 YorumlaÇılgın bakire şizofrenin hayal dünyası
00 YorumlaKolay kolay dönmez sen işini elinle hallet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBos ver ona sen bana gel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılDini nikah kıyarsanız helal olursunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yemek yapacam bahanesiyle tut kolundan götür eve bunda fazla düşünecek bir şey yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yapamadığını biz nasıl yapalım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBence yeterince onu kendine çekemiyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilginç gerçekten.
00 Yorumla ayrıl ve beni bul istediğin her zaman hazır olurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Böyle bir sevgilimiz olmadı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Birdaha bosaltma bak nasil ikna oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle de zevk veriyorsun bence
01 Yorumla- +1 yıl
Ama seni de düşünmesi gerekiyor
+1 yılsenin başarman gerek biz ne desek boş olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Adamı neden yoldan çıkartıyon olm
00 Yorumla
+1 yılKonuş söyle dokun öp 🌸
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yıleee oglan fakir heralde
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım