1) Konunun benimle alakası yok sadece sordum
2) Soru, sizi hiç istemeyen bir partnermiş de ona yaltaklanıyormuşsunuz gibi algılanmış. "Baştan çıkarmak için neler yaparsınız?" konunun özü buydu.

Seks ikna edilerek yaşanacak bir olgu değil benim için.. Karşılıklı alev almıyorsa bedenler, zaten çabalamanın alemi yok.. Bir bakış, bi gülücük, bi mimik, bi vücut hareketi bile bazen en tahrik edici olaydan daha etkilidir yeter ki karşı tarafa bir arzu duyulsun.. Keyifli geceler..
Kesinlikle söz ile ikna etmeye çalışmazdım.
Yani arada bir, bu muhabbet açıldığında ben istiyorum, istekliyim lütfen istediğimde istediğimi bana ver falan derim ama
Onun dışında kelimelerimden ziyade eylemlerimle onu baştan çıkarmaya çalışırım.
O an yan yanaysak ve ben istekliysem hassas noktası ne ise -ki herkesin bir hassas noktası vardır - o noktaya oynardım.
Mesela oral yapılmasına dayanamıyor diyelim.
Bir anda onu yalamaya başlar o beni isteyene dek durmazdım.
(Tabi tüm bu durumlara hastalık nedeniyle olan isteksizlik istisna, eğer karşımdaki hasta ve bu sebeple seks istemiyorsa hiç zorlamam. )
Güncellemişsin soruyu ona istinaden yazıyorum bu görüşü.
Eğer karşımdakini uyarmak , baştan çıkartmak istiyorsam ya gider kucağına oturur bana dokunmasını sağlarım ya da o bana ne şekilde dokunmak istiyorsa o noktalarıma dokunur ona izlettiririm. ona bakarak vajinamı okşarım mesela
Sohbet içindeysem konuyu her türlü fantezilerle betimleyerek biraz neşesini artırmak isterim. Keyifli olduğunu hissettiğim anda onu istediğimi söylerim. Buna rağmen isteksizliği devam ediyorsa geri dururum ve bozulurum. Bu süreç devam ediyorsa meselenin benimle alakalı olduğunu hissedersem iletişimime son veririm. Kimseyi kendime zorla arzulatmam mümkün olamaz👒
İkna etmem gerekiyorsa kalsın kimseye zorla bir şey yaptıracak değilim. İkna etmek kırıcı bir kelime ayrıca isteksiz bir erkek hayatımda yer edinemez. Benim erkeğim bir bakışımla, kelimemle, ses tonumla bile hazır olmalı sekse.
Cevap
53Cevap
İkna etmek tarzım değil. Reddedilmekte hoşuma gitmez. Partner seçimi de benimm kontrolümde olduğuna göre 🙄 öyle bir derdim hiç olmadı 😅 o yüzden tavsiye çıkmaz benden
Seni değil geneli kastetmiştim sayın fenomenim 🙄 genele tavsiye çıkmaz
Kör beygirin hamıda geçirdiği gibi giderseniz kadına tabi isteksiz olur kardeşim ağaç sulanmadan büyümez *m yalanmadan siz*ilmez derler bizim orada bir öpüşün ya aceleniz ne yangından mal mı kaçırıyorsunuz ben bu yüzden hemcinslerime ayar oluyorum tadını çıkarıp öpün okşayın yarım saat doyun birbirinize içeri girmek mesele değil yoksa
Ikna etmek? Iknayla yapilacak bi eylem oldugunu düşünmüyorum zorlar gibi. istekle, şevkle ve tutkuyla yasanmali. ikna etmeye calismak bile sacma istemeyen arzusu olmayan birine karsi verilen caba kendine saygisi olmali insanın önce.
Benle olan insanda isteksizlik gibi bir problem görülmez
Çok zor. Sıkça karşı karşıya kalıyorum böylesi durumla ve mutlu olamıyorum. Cevabı bende yok. İstekli olmalı. Ne yapabilirim ki... 😎🌸
Kucağına oturur dudağından öpüp onu istediğimi söylerdim
İkna etmekle uğraşamam 🤦♀️ Davet ederim, kayıtsız kalacağını sanmıyorum...
Oral tabisi kesin çözüm
İkna için en güzeli zorlamam belki ama sert sert soymak o zaten işini çabuk bitir diyor oral başlarken yaaa der sonra bakmışsın 45 dk boyun altta evet evet diye inlemeler değişir hiç olması analdan ağlatıyorum sonra bırakıyorum
Yorumumu beğendiğin sağol ama keşke engellemeseydin mesaj yazmısın yazamıyorum
@sorularımvar00 senden bir cvp bekliyorım
Bir ilişkide benim önemli maddelerden. O nedenle flört esnasında zaten isteksiz oluşunu anlarım, yardımcı olmamı isterse olurum. Yapısı böyle ise zaten benim gibi aexi doruklarda yaşayan birinin sevgilisi olamaz.
Mutlaka hassas noktaları vardir bunları keşfetmek lazim önce
yavas yavas ellerini oksa kulagini em yüzünü okşa parmaklarla sirtini yavasca oksa acele etme 1 saat ugras mutlaka olur.
Saçlarını koklar boynuna sıcak nefesimi verip onu nasıl arzuladığını hissettiririm olumlu sonuçlar veriyor tafsiye ederim
iki kişide istemeden cinsellik olmaz bence her iki taraf birbirini arzulaması gerekir ayrıca ten uyumu olmalı
Bir ömür geçmez böyle insanla, uğraşamam, çok tartışma çıkar. Bırakın böyle insanları bağ bahçe ile uğraşsın
#Bonjour
İsteksiz biriyle bir saniye bile kalmam. Ayrılırım, kimsenin naz yapmasını çekecek değilim. Bana istekli ve sert bir erkek lazım.
Kadınlar için çok zor olmasa gerek erkek ikna etmeye çalışıyorsa baya çaba göstermesi lazım afedersiniz kadın birde cilveli ise k*pek yapar adamı
eğer bu kişiyle karsilikli aşk yasıyorsak evliysek dans ederim twerk falan yaparım ona buna dusmeyende ne bilim yani khlhlhkjhkjh
Ne kadar çekici olursa olsun insan, karşıdaki o insanı arzulamayabiliyor. Uğraşmazdım
Hersey cinsellik degil ikna etmem isteksizse.. sarilirim
Uğraşmam öylesiyle.. Insan sevdiği eşine de öyle olmayacaksa ne yapayım?
İstemiyorsa zorlamam. İlişkiye girsek bile duygusuz olacak sonuçta
Çabaya girmem bi zevk almam çünkü , kendinden istemesi lâzım
O içten gelecek ikna edemezsin bazıları öyle hiç istemiyor
İkna etmek için uğraşmam kendisini hazır hissedince zaten benimle iletişim kuracaktır
Oral seks ile tatlı uykudan bile vazgeçiyorlar her zaman işe yarar
Ufak dokunuşlar ve onu tahrik edici konuşmalar eğer taniyorsan işin daha kolay olur
Bu dediğin tok birine yermek yemeye çalışmak gibi bir şey ne kadar ısrar edersen et iki lokmadan fazlası olmaz ne zaman ki acıkır o zaman sevdiği yemeği yaparak bunu katlayabilşrsin
İkna etmek mi? Peeh denemem bile, direk ordan giderim.
O beni ikna etmeli ben değil bırakmayıp ikna olmam için zorlasa ikna olurum zaten yatağa başlamalı
Karşımdaki bir insan cinsel meta değil. İstemiyorsa ısrar etmem. Zorlamanın gereği yok
Bana mı isteksiz herkese mi önce bunu sorgularım 🙄😂
İkna falan etmem. Kimsenin tribini çekemem sanki tek ben zevk alıp rahatlayacağım.
Yaparsa yapar yoksa kapı orda uğraşamam
Şimdi bunu burda nasıl anlatalım yahu 😂
elimi atmam yeterli olur ki
Çok iyi.
İş iknaya kaldıysaa hiç uğraşamam 🥳
İkna edemem uğraşamam
Niye istemiyor yaaa! İstesin😡
İkna edemem ya işine geliyosa
istemiyosa benimde isteğim kaçıyor
Ikna etmek mi? Daha neler
Zorla yatağa bağlayarak
İstemiyorsa istemez sen yapsan da o duygusuzdur.
Israrcı olmayı sevmem
gerek yok yapmıyorsa defolup gitsin
Hiç işim olmaz oylesiyle
Çok yöntem var aga :d
Çok çok bir bilemedin iki defa ikna edersin
Elmiseli sevilmek beni kudurtur
Yalanlar soyleyerek...
İstemiyosa niye zorlayım ki
Sabah akşam yalvarırdım
Beni arzulamayan birini ikna etmek için uğraşmam
İstek yoksa seviş de yok xd
O s1k1s olacaktı xd