Sevişmek istemeyen partnerini sekse nasıl ikna edersin? Kimimiz sevişmeyi dört gözle beklerken kimimiz kendini naza çekmeyi çok seviyor. Biri çok istekliyken diğeri monotonsa işte o zaman işler zor bir hale dönüşüyor. İsteksiz partnerinizi seks'e nasıl ikna ederdiniz?
Sevişmek istemeyen partnerini sekse nasıl ikna edersin?
Alternatifleri olduğunu hissettirirsen seksin sadece kendi istediğinde değil karşı cinsinde istediğinde yapılması gerektiğine kolayca ikna olacaktır. Seks iki tarafta isteyince daha güzel daha zevkli olur ama sadece bir taraf isteyince de diğeri için görevdir aynı zamanda. Bunu konuşmakla da olur hissettirmekle de olur ama dikkatli olup rencide etmemek gerekir.
İkna etmeye uğraşmam sonuçta o yokken ihtiyacımı nasıl görüyorsam öyle devam ederim O da benim için çıldırdığı zaman Ben de onu kabul etmem pişman ederim
Bak yapmazsak komşuya giderim😂😂😂. Düşünsene böyle dediğini kadın delirir 😂😂😂. Ikna etmekle falan uğraşmam ya Manuel forever gider rahatlarim vurur kafayı yatarim. Napicaz başka 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle soyunup iç camasiriyla yatağa yatıyorum hadi azcık bana masaj yap diyorum. Bazen ise yarıyor bazen yaramıyor 😂😂
Boyun ve ense çevresinden başlarım onu hareketlendirmeye, öperek, dokunarak nefesimi hissettirerek, acele etmeden onu mayistirip huylandirana kadar devam ederim