Ya kadınların bu sözüne inanmıyorum ben artık. Sert severim sert hoşuma gider. Yatağa geçiyoruz yavaş yavaş serte geçtikçe biraz yavaşlayalımlar başlıyor hemen...
Benim sertlikten kastettiğim onlar değil ki, kırbaçlanma, mum damlatma vs. bunlar işkence metodundan farksız gözümde. Benim istediğim dozunda sertlik. Yani sertce kendine çekme, şaplak atılması, hakimiyet vs. Senin dediklerin direk bdsm ye giriyor
Dışardan bakınca sana göre hafif kalabilir ama bizi zorlar. Dayak yemek ya da işkence görmek istemem zaten onlari isteyen kişi de sağlıklı değildir bence
Ama erkek dile gelen kadını sever. Kimi kadın sonradan açılır. Kimisi çok sonradan. Kimisi isr utanır hiç söyleyemez. Sonra da yaşanmamış hazları içinde kalır
Doggy olarak tabir ettiğimiz pozisyonda iki kalçaya da sırayla üst bölgeye Dalgalanırkende kavrayarak Misyonerde ise doğrulunca meme uçlarına sırayla yine Sadece uçlara ama siyirtarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
sertlik acı seviyorsundur
Doğal bir şey zevkler ve renkler tartışılmaz... Bu senin zevkin ve senin isteğin nasıl mutlu isen öylesi en güzeli...
Fiziksel acı zevk seviyesini yukarı çekebilir. Üstüne erkeğin dominant olması ayrı bir zevk veriyordur.
Saçlarını eline dolamasi da hoşuna gidiyor mu?
Mmm çok
Aynı anda bir de tokatlamak benim de çok hoşuma gidiyor
Sen bu evrenden değilsin. Afroditin yer yüzünde ki temsilcisi falansın 😁
🙂
Ya kadınların bu sözüne inanmıyorum ben artık. Sert severim sert hoşuma gider. Yatağa geçiyoruz yavaş yavaş serte geçtikçe biraz yavaşlayalımlar başlıyor hemen...
Dozunda sertlik olmalı
İlişkiden önce çok sert severim diyorsunuz
Gel tekme tokat dal demiyoruz kanka
Hayır zaten tekme tokat dalmıyorum.
Mesela basit bir örnek mum damlatma gibi şeyler de bile yeter yeter diye oldu
Benim sertlikten kastettiğim onlar değil ki, kırbaçlanma, mum damlatma vs. bunlar işkence metodundan farksız gözümde. Benim istediğim dozunda sertlik. Yani sertce kendine çekme, şaplak atılması, hakimiyet vs. Senin dediklerin direk bdsm ye giriyor
Ya ama onlar artık hafif kalıyor...
Beyaz tenli bir kadın olacak ki şaplak atmanın değeri bilinsin o kalça nar gibi kızarsın
Dışardan bakınca sana göre hafif kalabilir ama bizi zorlar. Dayak yemek ya da işkence görmek istemem zaten onlari isteyen kişi de sağlıklı değildir bence
Belki ben yaptığım için bana hafif geliyor ama bana aşırı zevk veren bir olgu bu
Hoşuna gitmeyen kadın bence yok ama hepsi içinde tutup uslu görünüyor ☺️
Himm ilginç
Ama erkek dile gelen kadını sever. Kimi kadın sonradan açılır. Kimisi çok sonradan. Kimisi isr utanır hiç söyleyemez. Sonra da yaşanmamış hazları içinde kalır
Hazzı arttırıyor bende çok seviyorum özellikle emerken ya da dogy pozisyonda kıpkırmızı yapana kadar devam ediyorum
Dibine Kadar Zevki Yaşadığın Kendini Bıraktığın İçin Öylede olması Lazım
Ben onu kırbaçla yapıyorum kizartana kadar mükemmel oluyo
Ooo süper gel kizaryalim yeterki sen gönülden iste
kızlar sert esviyor çünkü :) helede birde beyaz ten ise :D
Cocukluğuna inmek lazım. Ben de sert severm bağlayıp kalca tokatlamayı severim
:D
😉😉😉ordan anlarız neden sert seviyprsın. İtaat etmeyi sever misin
Kesinlikle sexe bakış açılarımız aynı seks en güçlü iletişim aracıdır benim için...
Ben de çok severim. Softtan bişey anlamıyorum
Aynen ya soft beni de kesmiyor
tamam bütün erkeler sana yazacak
Yarısını da sana göndereyim çok dert ettiysen
Sen onlara yetersin
Sado mazoşist eğilimin var ondan
Senin gibi hatunlar kaldımı ya
Ne güzel devam o zaman
Acı zevke dönüşüyor soft tatmin etmez artık
Bilmiyorum ama ben de çok sert yapıyorum
Sevilirkende romantik olsunmu
Acı haz veriyor