Benim düşünceme göre seks beslenme ve barınmayla beraber insanın en temel üç dürtüsünden biridir. Aynı zamanda karşı cinse ilgisini ve/veya sevgisini en hayvani dürtülerle gösterdiği tek eylemdir. Bu nedenle de seks sert olmalıdır.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim düşünceme göre seks beslenme ve barınmayla beraber insanın en temel üç dürtüsünden biridir. Aynı zamanda karşı cinse ilgisini ve/veya sevgisini en hayvani dürtülerle gösterdiği tek eylemdir. Bu nedenle de seks sert olmalıdır.

Soruyu sorup cevaplamışsın aslında. Mesele sertlik değil nabza göre şerbettir. Sende varsa yirmi santim zurna, hadi sert ol 😂 Kadın yataktan karşı duvara fırlar, epeyde bir laf yersin. Çakmak kadar olursa da biraz hissettirme çaban olmalı. Ayrıca sert seks hızlı boşalmaya sebep olur. Malzemenin ebatlarına göre, hatunun tepkisine göre bir ayarlama en iyi sonucu verir.
Ben Partnerimle Hard Ve Seri Seks Yaparken 45 Dakikada 20 den Fazla Boşaldığını söyledi Nefes nefese kalmıştı ve Bilincini Kaybedip Bayılmıştı Tabiki Durmadım düt Ayilttim
Ayılınca dediki Böyle bir Zevk Yaşamadığını Söyledi Ve Her zaman Böyle S. kmemi istedi
Zevkten Bilincini Kaybedip Bayılmak Acayip Zevkli bir şeymiş Ve S. kilerek Ayilmasida Çok daha Fazla Zevk Veriyormuş
E seksin temelinde yatan şey budur zaten..
Odun parçalarından ateş yakanlar, hızlı sürtünmeyle elde ediyorlar bunu.. Yavaş ve sakince yapılsaydı ateş çıkar mıydı..
Ya da kaşınan bir yerimizi usul usul kaşıyabilir miyiz..
Teşekkür ederim..
Sekste sertlik seven insan lafta çok. Muhtemelen yokluktan herkes kendini ultra istekli doyumsuz vs sanıyor. Halbuki sert sekste çok daha erken boşalıyorlar. ya da kadınların çoğu acıyor vs diyor. O yüzden lafa bakmamak lazım
Cevap
3Cevap
Daha keyif verdiği için
Sertlik hemen ve uzun olacak bir şey değil. Penisin dik ve sert, vajinanın da ıslak ve kaygan olması gerekir. Bir süre sonra boşalmayı erteledikçe anca sertleşebiliyorum. Kadın da ağrı hissetmiyor. Kolay bir şey değil
serti yalnıs anlyor millet
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?