- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü acı değişiyor normal aracı olarak hissetmiyorsun acı evrim geçiyor zevk tutku haz şehvet gibi duygu oluyor yani asla ne kadar çok acı ne kadar çok sertlik o kadar çok böyle zevki demek bence çünkü acıyı zevk olarak hissediyorsun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks bir dürtüdür. İlk çağlardan günümüze kadar gelmiş son derece ilkel ve vahşi bir dürtü. Seksin kendi yalın hali, fazla istek ve tutku sonucunda seks yaşanırken tamamen doğal ve prangasız halde yaşanandır. Fazla istekli olan bireyler içinde makbul olan budur. Bu şekilde yaşanması da son derece sert olunmasına sebebiyet verir. Ve o anki istek ile ne kadar sert olunursa o kadar zevk verir.
Benim gözlemlediğim şey şu yönde. Erkek veya kadın fark etmeksizin sertlik seven insanlar yüksek libidoya, yüksek cinsel isteğe sahipken bundan çok hoşlanmayanlar libido olarak biraz düşük kalıyor. Yani çoğunlukla istekli insanlar sertlik seviyor.
Aynı şeyi daha sert yapmak daha fazla zevk veriyor.. Müzik gibi. Seviyorsak direk sesini açarız. Aynı zamanda tabiki de seks yaparken duyulan acı bunu hissedebilene her zaman yanında zevk getirir. Biraz acıya dayanabilirsen zevk boyutunun seviyesini atlatıp bir süre sonra acıyı hissetmiyor, hissettiğin zevk ile o acıyı boğuyorsun.20 Yorumla
+1 yılSertlik ve acı vermek, aslında buna onu ikna edebilme karizmasından geçiyor.. Herkes herkesin acı vermesinden hoşlanmaz..
Gücü seven insanların ortak özelliğidir bu..
Bana bu acıyı verebilme baskısı ve otoritesi var, diye düşünmek bile zevk verir..
Tabii ki mazoşist bir yönünün de olması gereliyor..10 Yorumla
Psikolojik sebepler olduğu kadar biyolojik etkenlerde var. Kan basıncı artması algının açılması ile tendeki dokunma hissinin güçlü olması iç güdüsel istekliliğin libidoyu arttırrak alınan hazzı güçlendirmesi vb. Etkenler mevcut.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acı duymanın verdiği haz ayrı olabilir tâbi Her insan için geçerli değildir
Bazıları soft sever.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO acıyla karşındakinin tam bi erkek oldugunu hissediyorsun seni parçalayacakmış gibi bi his. Aşırı çekici oluyor. Ne demişler bebek gibi sev hayvan gibi...
41 Yorumla- +1 yıl
Sevdim bunu 😈
+1 yılAğrılı uyaranlar adrenalini arttırır ve sinir uçları uyarılır. Bu durumda da alınan zevk de artar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSebebini bilmem de aşırı hoş bir şey bide argo kullanıyorsa süper
50 YorumlaSeks ile sevgi başka şeylerdir. Sevgi rahmânidir. Seks ise insanın hayvâni içgüdüsüyle yapılır. Karşı tarafa zarar vermediği müddetçe belli bir seviye güç kullanımı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılArgo ve sertlik daha derinden hissettirdigi icindir. Sonucta o anda kisiler kendini partnerine ne kadar cok ait hissederse daha cok odaklanir. Sexin ana unsurlarindan biridir. Odak...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBazen can yakmak Sertlik derecesine göre Hızlanmak Extra Adrenalin Veriyor İçin Kıpır kıpır Oluyor ve bide Argo Kelimeler kullanılması Hoşuna giden partner varsa karşında Offf diyorum
00 Yorumla
+1 yılBana dayanamıyor ve içimdeyken içi gidiyor düşüncesinden doğan bir şey bence
38 Yorumla- +1 yıl
psikolojik diyorsun. zevk varmenin hazzı diyorsun
- +1 yıl
Canımı yakmadığı sürece yerine göre benim de hoşuma gider. Ama seks de değil de sevişme de hafif sertlik (tutkulu öpücükler) daha hoş. Öperken cup cup ses çıkması daha çok yükseltir beni.
- +1 yıl
off seni yükseltmek güzel olurdu
- +1 yıl
Hayali sevgilim ve fantezi dünyam buna müsade etmez 😂
- +1 yıl
hayali sevgili derken?
- +1 yıl
Hayal ettiğim biri, zihnim de oluşturdum
- +1 yıl
burdan biri mi? nasıl biri
- +1 yıl
Zihnim de oluşturdum diyorum, gerçekte olmayan biri 😅 Eski sevgilimi falan etmem doğru olmazdı, sonuçta hayatım da değil ve doğru olmaz. Hayatım da biri yokken bunu yaparım. Hayalimdeki mükemmel adamı oluşturur ve onu kurgularım.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyrum misal bugünkü seximde neredeyse midem parçalancakti o derece ama yinede sert sert yapmasi hoşuma gidiyordu
312 Yorumla- +1 yıl
Bdsm bir hastalık herhalde
Cevap sahibi+1 yılBilmemmm
- +1 yıl
Yaş kaç yeni nesil daha çok seviyor gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet 19
- +1 yıl
Sertlikten kastın ne peki ucu açık çünkü
Cevap sahibi+1 yılHızlı hızlı yapıp bastirmasi
- +1 yıl
Baglama kelepçe vurma var mı
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki okadarda değil
- +1 yıl
Kelepçe çok tatlı bence
- +1 yıl
anal zevk verir mi sana
Cevap sahibi+1 yılEevt zaten anal oluyor
- +1 yıl
Vajinal olmadı mı hiç
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun tam bir erkek olduğunu hissediyorum. Değisik bir duygu hem hız hem sert 😜
Benim ki yine sulandı off31 Yorumla- +1 yıl
🍑🍑🍑🍑🍑🍑
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBence erkekler güç göstermeyi yatakta seviyor kadının naifliğini kullanarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar ilk çağlardan beri güçlü erkekten etkilenirler bu hep böyleydi, güçlü erkekte sert becerir, sert yapar, bu yüzden kadınlar güçten tahrik oldukları için isterler
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@faline Neden sordun :)) mesajlarını aç söylim
+1 yılBeyindeki merkezlerinin aynı yer olması diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yıllibido yüksekte tutar
00 Yorumla
+1 yılkadın hükmedilmek ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Mia malkova ablamız severiz
00 Yorumla
+1 yılİçgüdüsel hırçınlık ve testosteronun etkisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunu sevmem hızlı ilişki olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılVermiyor
00 Yorumlaİnsanların içinde ki gizli hayvani duygular..
00 YorumlaDenemedimki
00 Yorumla
+1 yılMia malkovaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne