Cinsel Yaşam Sekste sertliği sevmek niye ayıp oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sekste sertliği sevmek niye ayıp oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dimi ya. Boğazdan kavrayıp sıkı sıkı bastırıp sert davranmak gibisi var mı 😁 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hihi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sertlik iyidir. Özellikle erkek hakim olup yönetirse Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kime göre neye göre ayıp? 6 3 Yorumla Soran +1 yıl Duyanlara felan Yorumla derinnnnnnn66 +1 yıl kıskanıyorlardır Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom Yorumla
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl ayıp değil, fantezi dünyanızı geniş tutun ki hayatınız daha keyifli olsun. sertlik ayıp diyen çoğu kişi aynı hazzı tatmak istediğine eminim :)) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır herkes istediği şekilde yaşar nasıl daha yüksek zevk alıyorsan öyle yapar set seks iyi olur bendeki utanayayim 0 0 Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Ayıp diyen zevk almasını bilmeyendir. Sekste şu olacak bu olacak diye kendini şartlandırırsan o hazzı, tutkutu hissetmezsin. 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ayıp değildir zate bazen zevk almak için extra ihtiyaçtır hep aynı şekilde seks olmaz zaten farklılıklar olmalı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soru saçma. Ayıp olması veya olmaması başkasının beyanıyla olur. Sert seks seviyorum diye komşuna falan mı anlatıyorsun da ayıplıyor? 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl dile getirdiğin ortam yanlıştır belki 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Ayıp olduğumu kim söyledi askimmm 5 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bağırtıları konu komşu duymadığı sürece sorun yok bence 😂😂 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kim demiş ya 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyen çok ya Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Böyle diyen kızlar genelde hep bakire :) 1 0 Yorumla
sexyboy_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl çok sert hemde. kim dedi ayıp 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O yee Yorumla sexyboy_69 +1 yıl :D Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kim dedi ayıp 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ark ortami Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Onlar ne olduğunu bilmiyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Onların da ilişki oluyor mu Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ayıp diyenler mi varmış 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye ayıp olsun ki gayet iyi bişey 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İş oraya gelince kaciyorsunuz 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sacmalik. herkesin şeyi kendine :) sertligi 0 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Niye ayıp olsun çatır çatır yapmak keyifli 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. kim dedi ayıp diye. tercih meselesı bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç de bile ayıp falan değil 😍🔥😍🔥 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partnerin sert mi bari Yorumla Soran +1 yıl Biri sert biri normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani anlamadım iki tane mi partnerin var 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yess Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3. olabilir miyim acaba 😂♥️🔥😍 Yorumla Soran +1 yıl Sie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
ÖzdemirAsaf61 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. Kim diyo bunları? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkes Yorumla ÖzdemirAsaf61 +1 yıl Saçmalık. Sertliği seven daha çoktur Yorumla Soran +1 yıl İmmm Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gayet normsl 1 1 Yorumla denizseyyahı +1 yıl Ya sen Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yatakta ayıp olmaz 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden olsun 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Ayıp değil ki 1 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence degil 1 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. ayıp değil zaten :) 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kim dedi ayıp oldugunu 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seven kadın var mı ki? 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Niye ayıp olsun ki 0 0 Yorumla
Çapkınzeus38 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Ayıp değil. Ayıp in önüne bir k köy kayıp olur 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Ayıp değil ki 1 1 Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Ayıp diyen seksten anlamıyordur kvksmg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Dimi ya. Boğazdan kavrayıp sıkı sıkı bastırıp sert davranmak gibisi var mı 😁
Hihi
Sertlik iyidir. Özellikle erkek hakim olup yönetirse
Aynen
kime göre neye göre ayıp?
Duyanlara felan
kıskanıyorlardır
Bilmiyom
ayıp değil, fantezi dünyanızı geniş tutun ki hayatınız daha keyifli olsun. sertlik ayıp diyen çoğu kişi aynı hazzı tatmak istediğine eminim :))
Hayır herkes istediği şekilde yaşar nasıl daha yüksek zevk alıyorsan öyle yapar set seks iyi olur bendeki utanayayim
Ayıp diyen zevk almasını bilmeyendir. Sekste şu olacak bu olacak diye kendini şartlandırırsan o hazzı, tutkutu hissetmezsin.
Ayıp değildir zate bazen zevk almak için extra ihtiyaçtır hep aynı şekilde seks olmaz zaten farklılıklar olmalı bence
Soru saçma. Ayıp olması veya olmaması başkasının beyanıyla olur. Sert seks seviyorum diye komşuna falan mı anlatıyorsun da ayıplıyor?
dile getirdiğin ortam yanlıştır belki
Bilmiyom
Ayıp olduğumu kim söyledi askimmm
bağırtıları konu komşu duymadığı sürece sorun yok bence 😂😂
Ben de sert seviyorum ayıp diyenlere inanmaaağ
Niye milletin ağzına bakiyon
Kim demiş ayıp olduğunu? Her kadın sert ister
kim demiş ya
Diyen çok ya
Böyle diyen kızlar genelde hep bakire :)
Sekste ayıp olmaz keyfinr bak
Niye ayıp olsun
çok sert hemde. kim dedi ayıp
O yee
:D
Kim dedi ayıp
Ark ortami
Onlar ne olduğunu bilmiyor o zaman
Aynen
Onların da ilişki oluyor mu
Niye ayıp olsunki
Öyle karsilaniyo