Cinsel ilişkide neden sert olunulur ve neden sertlik olmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel ilişkide neden sert olunulur ve neden sertlik olmalı?
Cinsel ilişkide sert davranılması konusunda kadınların ne kadarını etkilediği konusunda net bir istatistik olmamasına rağmen, bazı kadınların cinsel ilişkide sert davranılmaktan hoşlandığına dair bir perspektif mevcuttur. Bunun nedenleri arasında şunlar olabilir:
Kontrol hissi: Bazı kadınlar cinsel ilişkide sert davranılmaktan hoşlanır çünkü bu, kendilerini daha güçlü ve kontrol sahibi hissetmelerini sağlar.
Heyecan: Cinsel ilişkide sert davranışlar, bazı kadınlar için heyecan verici olabilir. Yoğun duygular, heyecanı artırır ve kadının zevk almasına yardımcı olabilir.
fanteziler: Bazı kadınlar, cinsel ilişkide sert davranılmaktan hoşlanır, çünkü bu, fantazilerinin bir parçasıdır. Bu, kadınların cinsel ilişkiyi daha heyecanlı ve zevkli hale getirebilir.
Ancak, cinsel ilişkide sert davranılması her zaman kadınların hoşuna gidecek anlamına gelmez. Kadınlar da diğer insanlar gibi farklıdır ve her kadın kendine özgü tercihlere sahiptir. Önemli olan, partnerler arasında açık bir iletişim ve karşılıklı saygıdır. Partnerler arasında sınırların belirlenmesi ve her iki tarafın da rızasının alınması son derece önemlidir.
ben sert severim ilişkide herzaman erkek bir adım önde olsun görüşündeyim kadının tek görevi erkege zevk vermek olacak erkege zevk verdikcede erkegin zevk aldıgını gördülçede daha cok mutlu olacak zevk alacak o gücü hissettirmeye bayılırım ben kadın karsımda aciz ve caresiz kalsın bana yapma diye yalvarsın bende o yalvardıkca daha cok yapıym naz yapsın hatta bazen gerçekten koksun titresin karsımda ama zerre umrumda olmasın aliym altıma nezaman benim istegim geçerse ozaman bırakıym her istedigimde birlikte oliym ustunu basını cıkartırken normal cıkartmıymda yırtarak çıkartıym mesela ya da operken normla yavas yavas degilde sanki yıllardır görmemiş gibi nefes nefese öpiym dahasıda var ama burada anlatamam
Abi iyi hoş da korkmaya başladım senden korkmalı ksfmmfks
offf en iyi cevap sen tam erkeksin ya çok iyisin var ya
@deniz47 hahaha
@AtesliPrens03 evlenmeden yaptırmak istiyorsam peki?
@AtesliPrens03 adı üstünde o sence
@AtesliPrens03 belki kocamın performansı dha iyi olur daha tutkulu geçer
@AtesliPrens03 ne alakaası var
@AtesliPrens03 yani sonuç olarak
@AtesliPrens03 eski sevgilim sigarada alkolde kullanıyordu bildim bileli performansından hiç ama hiç ödün vermedi
@AtesliPrens03 evet
@LeeCooper2002 önünden ye iki kişi konuşurken araya girene ne düşer biliyorsun
@AtesliPrens03 poh yemek düşer abi
@AtesliPrens03 bir hadi ordan git sen ya
@AtesliPrens03 kalman için geçerli ve yeterli bir sebep göremiyorm
@LeeCooper2002 ney?
@AtesliPrens03 banane aq
@AtesliPrens03 sen neden bana yazmak yerine hala yorumlarda yalandan yere bnimle polemiğe girmeye çalışıyorsun ki anlamıyorm
@AtesliPrens03 aynen kanka
@AtesliPrens03 bilemicem artk
@AtesliPrens03 okeyyyyyyy
@LeeCooper2002 profiller aynı olunca isime dikkat etmemiştim
Offf yazmayın bildirim geliyor sürekli şu herifi engelledim yine bildirimi geliyor
@AtesliPrens03 banada geliyo yaa napcas?
@Diplomasız_Doktor konu nerden nereye geldi saçmalığa bakar mısın? Ne boş saçma insanlar var burada!
@AtesliPrens03 aynen abi ssttret takma bas engeli ikisinede salla gtsn
@Diplomasız_Doktor haklısın değmez böyleleri için zaman harcamaya
Şu soran olan kişi anonim olan tam aradığım erkek
Cinsel ilişkide sertlik, erkeğin gücünü ve hakimiyetini ortaya koyar. Bu durum kadına seks açısından zevk ve doyum, evlilik hayatında da erkeğin kolları/kanatları altında kendini emniyetli hissetmenin mutluluğunu ve güven duygusunu yaşatır
Cevap
52Cevap
Acı olursa daha çok keyif alıyorlar
Aceminin sert davranması kadına sadece zarar verir. Cinsellikten soğutur.
Deneyimli sert ilişkide kadını roket gibi yapar.
Erkeğin kadına hükmetmesi, amiyane tabirle yatakta evire çevire becermesi kadına erkeğinin gücünü gösterirken, aitlik, sahiplenilme ve korunma, ne kadar arzulandığını yaşama imkanı sunduğu için kadınlar ne söylerse söylesin yatakta ona hükmeden ve evirip çeviren, hatta dozunda kadının ne dediğini umursamayıp devam eden erkeği sevmez: erir, ölür biterler.
Ben bunu gerçekten merak ediyorum. Kadınlar normal şartlarda aşağılanmaya katlanamazlar ama cinsel ilişki esnasında aşağılanmaya bayılanlar çok oluyor. Nedeni muhtemelen fizyolojik uyarının üst düzey koşullanması diye düşünüyorum ama başka bir neden de olabilir.
Balık eti ve üstü; ayyy oram acıyo, yok orayı tutma. Oldu o zaman dokunmadan... Normalden zayıfa doğru sert seks isteği artıyor. Elimde kalacak dediğin hatunun içinden canavar çıktı çıkacak...
Bi'bilen de eğlenceliymiş. :D
Ahahahaha aynen 42kg ben 😃🙈... bendede var içten çok sesis tatlı olmama ramen
@CinderellaXxX666 Var da, paylaşacak döt yok deme?
Herkes sert sevmez ama akışa göre zaten sonradan hızlanır ben çok soft başlamayı severim tadını ala ala
İnşallah öğledir. Aşka inanmayan bir çoğunuz için mesele sadece para, menfaat, çıkar olunca, ortaya sahte ve boş bir seks çıkıyor ve ne yapsan boş yani...
Sert davranma derken yuzune gozume vurup tokat atmasindan bahsetmiyorsunuz herhalde. Tabiri dogruysa popoma şaplak atilmasi ve isirilmasi hoşuma gidiyor sadece vajinama el ile vurulmasindan hoslanmiyorum.
Ağzından burnundan kan getirecek sertlikte değil sonuçta
Kalçaya tokatı sevmeyen kadın var mı
@_Burak63 sanirim nerdesin bebegim geliyorum sana 😀
Anala bakışın nedir senin gizli?
Dozunda olursa iyi tabi biraz hakimiyet kurmak iyidir.
Karşı taraf sert davranırsa daha heyecan verici olur. Ama bazı insanlar çok yumuşak. Sert davranmayı beceremiyorlar.
İçinde aşk olmayan hiç bir ilişkiden gerçek ve doturucu bir seks çıkmaz. Hep yarum ve eksik olacaktır...
Zevk meselesi kişiden kişiye, moddan moda bile değişebilir. Bazen soft bazen hard bazen ortaya karışık isteyebilirsiniz. Papaz her gün pilav yemez kjhjhkjhkjh
çoğunlukla ve genellikle bu p*rno ile yönetilen yönlendiren bir algı, hic hoşlanmayan kadınlarda çok var erkek için bir iktidar sembolü kadın bedeni üzerinden iktidarını yeniden üretmek boyun eğdirmek gibi bir bilinçaltı olabilir öfke kontrolü sorunu şiddet eğilimi olma durumu da etkileyebilir kadın açısından sert yapılması veya sert yapmanın psikolojisini ise böyle seven bir kadın anlatabilir
Cinsel zevk, haz ve doyum hissi daha fazla olduğundan sert seviyoruz sanırım 🥰🥰🥰
kadının gotu de guzelmıs ya baba o bosalma agnına yakın yavaslıycak yapıstırcak sora bı hızlancak ah
vallahide dediğin doğru kadının poposu füze maşallah bakarken bile ağzım sulandı
Olmuş adamı diriltir
@seni_seviyorum21 hemde nasıl resme baktığım da bile tahrik oluyorum
Bakma kanka o zaman
@benbircezveyim hahaha
@esrwa deme ama bu popoya sağlam bel lazım birde kas adamı tuşa getirir sonra
Azdırdın laa
@Hellohello123 azılmayacak gibi değil hani
Yavaşlayıp, yapıştırıp sonra tekrar hızlanma arasında bütün spermleri içeri en derinlere boşaltmış olacak.
Kadının her yeri güzel de ya aklı, kalbi, ruhu? İşte asıl mesele bu. Ner de bu devir de her şeyi ile dört dörtlük kadın olacak insan? Sen bile çok tuhafsın mesela...
Karşı cinse zevk aldırmak ise sertliğe bence gerek yok vücutta ince ve konulduğunda etki edilecek yerleri bildikten sonra gerisi boş.
Gürültü çıkartmak sesinizi başkalarına duyurmaksa niyet, onu bilemem.
Aynen
Siz o zaman başkaları için yaşayanlardansınız.
Ben kendime saygımdan yaşarım fakat baskalarıni da bu şekilde mutlu ederim.
Herkesin hayata bakış açısı aynı olmak zorunda değil buna inanırım, anlarım.
Anlamadığım bir şey var bir insan aklını bir bakasina niye kiraya vermekten mutluluk duyar.
Cevabını bulamiyorum.
Yok ben evlenmek istiyorum
Sadece sese ne gerek var hayvan gibi
Benim de niyetim.
Gönlü gibi yuzude guzel olursa gerisi boş.
Kesinlikle
Ama erkekler illa ses bekliyor nedense 😂
Ne bekliyor
Sesss inlemek
Ses bir yerden sonra sahte kalıyor.
Vücut tepkileri daha gerçekçi geliyor.
Etkilenmenin bir çok çok tepkisi var.
böyle popo olsun da sert olsun böyle popo ya sahip olan kadın zaten hard Seksi sever soft seks iyi olmaz bu popoya en azından hakkını vermek gerek
Her zaman sert olunması hoşuma gitmiyor. Bazen insanın o anda hissettikleri sertlik arzusunu arttırıyor, o aşamaya gelinebilen güzel anlar olmasa ne yapardık bilemedim.
Karşımdakinin güçlü olduğunu hissedip daha çok zevk alıyorum
Küfür seviyor musun sen?
@SeyyahÖküz1 öküz işte
Ne bileyim her şeyleri tuhaf. Bir yandan da acıyor yavaş da derler. Yavaşlamayınca hafif sövebilirler de ama hoşuna da gider.
Bence tam tersi zora gelemiyorum. Sakin yavaş seviyorum 🤷
Yavaş başlamak lazım zaten hızlı başlayan ergendir sjfjjs
tecrübelerime dayanarak söylüyorum genelde kadınlar normal hayatlarında yönetmeyi seviyorsa belli bir süre sonra bu yönetmenliği yatakta partnerine bırakmayı istiyorlar. En azından yatakta ben yönetmeyim modunda oluyorlar.
Orta dereli sertlik iyidir. Erkeğe yakışır.
Nezaket ve yumuşaklık kadına yakışır
Bu her zaman değil o anki uyum durum ihtiras zevk alma isteğine bağlıdır bazı gece vardır ki usul usul olsun istersin... sadece şunu biliyorum aşkla olmalı o güzel zevkleri...
Sporcu kişiliğimden olsa gerek yavaş soft tarzı yumuşak ilişkiye gelemiyorum. Bana hukmetsin öyle istiyorum
İyi becersin istiyorsun
Bence kadınlar yatakta sertlikten çok zevk alıyorlar çünkü bu onlara güçlü bir erkeklerinin var olduğn gösteriyor. onlar da bu durumu zevkten titreyerek orgazm olarak ödüllendiriyor. Her kadın güvenlik sağlyan ona ilgi gösteren bir erkekle cinsellik yaşamak ister. Ayrıca ne kadar kabul etmeseler de itaat etmek hoşlarına gidiyor ve seks sırasında şaplak yemeye nerdeyse hepsi bayılıyor hem de kıpkırmızı olana kadar :)
Çünkü kadın aşka inanmıyor. Hazzı sevgide değil, şiddette arıyr. Sonuç olarak iki durumda da adrenalin yükselir, bedenuyanır, dinç ve dinamik olur, duygular tavan yapar...
ee çünkü sertleşmek seksin doğasında var canını seven kişiler genelde yumuşak davranılsın ister ama biraz fetişst biraz sadist insanlar sert olmayı sever daha istekli ve tutkulu olur
Sert olması haz noktalarına ulaşma hızını arttırıyor.
Sert davranmaktan kastınızın kalçaya şaplak, memelere tokat, mandal takma ve mum damlatma gibi absürt şeyler olması şoku
Darbeli seviyorlar daha çok.
😎👍
Benim hiç gitmiyor , daha önce hiç birlikteli m olamdı ama sertseveceğimi düşünmüyorm yinede
Soft olunca bir süre sonra sıradanlaşılıyor bence ve sıkılıyoruz. Sert davranılınca sıkılmaya vakit olmuyor
Çok sert ilişki hiç bir kadına aşırı zevk vermiyordur. Heyecan ve orgazma yönelik biraz sertlik normal olabilir
Abi gorsel on numara ya kalcalara baksana ne saplak atilir oral yapilir
nirvanaya erdirir insanı cennete götürür getirir kendini
aşırı sertlik değil de soft başlayıp hızlanan sertleşen ilişki güzel olur bence sertlik de güçlü oldugunu hissettirdiği için içgüdüsel iyi geliyor bence
kadınlar erkeğin gücünü hissetmek istiyor. bazı kadınlarda yumuşak seks istiyor. herkesin zevki farklı.
Duruma göre bazen daha bi libiodus yüksektir erkeğini hissetmek ister yaşadığı güzel anıyı canı acısın tadiyim der ama nabza göre şerbettir bu durum
daha hızlı ani ve sert uyarıldığımızdan daha çok zevk alıyoruz diyedir.
Dozajında hard iyidir. ama sanırım ben biraz dozajı aşıyorum gibi
Bence sadece kadınların hoşuna gitmiyordur :)
Kadınlar gerçek erkeklere hayran olurlar. Doğalarımız bu...
Kadınlar güç sever erkeğin sertliği güçlü olduğunu gösterir
Acı eşiğimiz yüksek abartılmadığı sürece benim de hoşuma gidiyor
Ön sevişme de gayet soft, gerekli ıslanmayı yakalayonca, sazı elime alırım, kaçış yok!!!
Acı olmadan haz almiyorlar
😎👍
🌹👍
Sertlik sevildiğini biliyordum da nedenini bilmiyorum öğrenmiş oldum.
Daha yoğun ve tutkulu bir deneyim hissedilir.
İstekli olan kadın için evet. Farklı kadınlara yaşadım bunu fark ettim.
Her an sertlik olmalı sadece yatakta değil
Bu benim çok hoşuma gidiyor
Yalın kaç kız senin 😁🤥
@Fırat014721 ne diyorsun be
seks hayvani dürtülerin ortaya çıktığı bir andır. kibarlığın lüzumu yok
Farklı bir zevk veriyor sert olduklarında..
Hizmet etme güdüsyle alakalı. Beni aşağılamasına izin vererek fedakarlıkta bulunuyorum.
bazıları sanıyor ki uzun boylu olunca hızlı oluyor halbuki öyle değil
sert sevmem yavaş yavaş
Daha çok tahrik oluyorlar sert olnca
😎👍
Bence aptal kadınalar öyle sever aklı başında kadın öyle istemez
Kadın gibi hissediyorum
Kadının tabiatında erkekle aitlik ve sahiplik durumu ve güçten etkilenmesi gibi sebepler olduğunu düşünüyorum.
Bilmem neden ama bende sert seviyorum
Millet grup yapiyor biz daha bir tanesi ile bile bulaz olduk
Çünkü libido yükselir heycan artırdığı için sertlik kabul görür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kadın algıları acı eşiği ve yaşama olan direnç katsayısı oldukça yüksektir. Zerafetin için de bir o kadar dayanıklılığının yüksek olma sebebi budur.
Doğum; sancılıdır ama tekrar tekrar yapar!
Cinsellikte yaşanan sert ve hırpalayıcı tavırlar ise erkeğin gücünü hissetmesini ve güven olgusunu içgüdüsel olarak besliyor.
Seksoloji ilminin duayenlerinden Havelock Ellis bir eserinde " Şunu kabul etmeliyiz ki erkeğin kadına karşı kuvvetini göstermek için onun canını acıtmaktan zevk alışı, onun cinsel içgüdüsünün normal unsurudur.
Normal bir erkek cinsellik sırasında sert davranabilir. Amacı işkence değil, kadınına ne kadar güçlü olduğunu ve onu nasıl koruyabileceğini sevgisini göstermektir. Kadın da bu gösteriyi sevgi aşk şehvet çığlıklarıyla süsler. Demektedir.
Seks sırasındaki sertliği izah etmek için Kadına şiddeti, "erkek seni nasıl seviyor ve korur bunu göstermek için sana şiddet uyguluyor" örneği ile açıklamanız çok absürt olmuş...
@Monakoluyum aynen one be
Kadın hormonsal sevgi içgüdüsel o bebekle kafadan sinyal... Allah'ım yaaaa
Seksde döv beni demiyor herkes sadece orgazm istyor ya
Ahhh bir de şu paraya olan tapınmalarından vazgeçseler de bi sadete gelseler.
@CinderellaXxX666 ya şimdi anlatımı yanlış olabilir ama sert olmasını istemeyen de yok işte güzel hmmmmnnna koyim Nalet seks azimle çabayla güçle yapılacak ksjfjjs hareketli olacak ne biliiim seksolog uzman onlar ksjfnfjd
@CinderellaXxX666 sen ne istiyorsun biliyormusun? :)
İçgüdü kelimesini çok kullanmışsınız ama insanda annelik dışında bir içgüdüsel davranış yok bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin lütfen
@derya-alageyik
derya hanım bana ulaşırmısınız size sormam gerekenler var rica ediyorum?
@_Burak63
instagram.com/pskozumderyaalageyik
İnstagram Açılmazsa Psk. Özüm Derya ALAGEYİK olarak arama yapın ulaşabilirsiniz. ya da burada online görüşme talebi oluşturabilirsiniz.
Size instagramdan yazıcam @derya-alageyik lütfen cvp verin şimdiden teşekkür ederim