sorum sevenlere arkadaşlar sevmeyenlerde neden sevmediklerini belirtebilirler

sorum sevenlere arkadaşlar sevmeyenlerde neden sevmediklerini belirtebilirler

Kadınlar genelde acı çekmeyi severler bu yüzden olabilir. yani bir kadın sert cinsel ilişki sevmesi tabi ki normaldir ama acı çekilmesi kendisine acı çektirmeyi sevmesini ben doğru bulmuyorum yani itaatkar kadınları sevmiyorum pek kadın dediğin baskın olmalı biraz
Orgazma yaklaşmak belli bir yerden sonra erkek sert olunca daha kolay oluyor ondan olabilir. Bir de şöyle bir şey var normalde acı can yakan bir şey ama cinsel ilişkideki acı can yakan bir acı türü değil acı dan zevk alıyorsun zaten aşırı derecede olmadığı sürece🙃
Evet bu konuda bir makale okumuştum acı nöronları ve zevk nöronları yakın ileti hatlarına sahipmiş ve eğer zevk alırken acı çekmeye başlarsan o acıyı da zevk olarak algılarmışsın diye demekki doğru
Cevap
3Cevap
Bence bazı kadinlarin itaatkar bir tarafı var. Bazen bu taraf biraz daha ağır basıyor gibi.
evet şahsi tecrübelerime dayanarak düşündüğümde normalde çok feminist diyeceğin kadınlar bile seks esnasında o iteatkar tarafını gösteriyor bu aslında gerçekten üzerine araştırma yapılması gereken bir durum
Burdan araştırmacılara duyurulur 😂
Bu karakalem çalışmalarına bakınca cinayet işliyorlar gibi geliyo :/
Böyle cinayet varsa ölelim sıkıntı değil 😁
@1prensannesiii :) bak burada bir cevher var :)
Ne kadar çok istenildiği hissi verdiği için seviyorlar
Kendimizi anlamiyoruz içgüdüsel sanirim
olabilir tabiki ama bundan inanılmaz haz alıyorsunuz bence özellikle zorlanmak ve hareketsiz kalmaktan
Açıklamanın doğru olmadığını düşünüyorum 🫠
bence bunu bilmeli erkekler bence öğrenmeliyiz çünkü her kadın eminim ki bu hissi farklı yaşıyor ve farklı anlatabilir
Daha tahrik edici sanırım
Çok arzulandigi hissi veriyor sizlere
filmler etken olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?