Kim ne derse desin devam et.. Yıllar geçtikçe sana inanmasalarda, seni sorunlu görselerde devam et.. acaba mi diye düşünme bir an.. emin ol yıllar geçince hep iyi ki diyeceksin.. Benim hep duam Allahim eşimi düşümde bile aldatmayayim. Allah esimiz disinda kimseyle muhattap etmesin.. Gecmiste ruhunda, duygunda, hayalinde, zihninde, dusuncende, bedeninde esin disinda kimseye dair iz olmadiginda evlilik hayatın daha guzel olacak ben tüm kalbimle inaniyorum.
Herkes kendi gibi olanlara denk düşsün.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence çok güzel düşünüyorsun. Böyle düşünen çok az kadın kaldı artık. Ama yine de herkesin kendi hayatı kendi doğruları var, sende böyle yapmayı doğru buluyorsun demekki. Tek kişide her şeyi keşfetmek, cinselliği onunla beraber öğrenme fikri bence çok hoş.🌿
50 Yorumla
+1 yılKesinlikle olması gerekeni yapıyorsun nefsine uyma sakın.
Burada bir çok erkek av peşinde olduğu için libidon yüksek mi?, neden saklayasın herkes yaşıyor, kendini neden objeleştiriyorsun gibi şeyler söyleyecektir onları kaale alma. Olması gereken ve ileride evleneceğin kişiyi de dikkatli seç bu ab*zalar gibi zamanında önüne geçene vurmuş sonrasında bakire kız arayan biri çıkmasın.70 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılsizin tercihiniz bu doğru yanlış yok yani siz nasıl isterseniz öyle.. ben de evlenmeden yapmam zaten. . sevgilim olursa onunla yakınlaşmam evlenmeden yani cinsellik anlamında bir şey yaşamam.. ama sarılır elini tutarım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yapman gereken bu zaten gadası 🙃
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin oyle seviyorsan oyle devam et. Bakma sen is muhafazakarliga geldi mi "namus iki nacak arasinda mi, cinselligin hic önemi yok" derler ama nedense konu bakire asagilamaya geldi mi onemsiz dedikleri cinsellik cok onemli bir mevzu oluyor. Bakire olmak bir nevi asagilik bir seymis gibi davraniliyor. Hani onemli degildi kadinin bacak arasi? Ikisi de ayni bokun laciverti. Düşününce ne onemi var gercekten? Kadin bakire olsa ne olmasa ne, olsa bir dert olmasa bir dert. Amac bakirelik degil iste kadin üstünde tahakkum kurmak iki türlü de, yoksa senin kukun kimsenin umurunda değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger karsindaki erkekte sana sakliyorsa sorun yok. Ben kendimi bir erkege sakliyorum diye nitelendirmiyorum cunku bu benim erkege sunacagim bir lutuf ya da bir hediye degil. Inancim geregi zina en buyuk gunahlardan biri ve Allah icin bundan uzak durmaya calisiyorum. Allah'in bir kulu icin degil. Bunu ayirmak gerek bence.
Yoksa sanki erkege bir hediye goturuyormussun gibi oluyor. Erkekte Allah korkusuyla kendini saklamali, iradesine sahip cikmali benim icin degil. Ve zaten yapmamiz gereken seyler bunlar. Bunu lutufmus gibi, birine sunmakmis gibi yansitmak beni rahatsiz ediyor açıkçası.
Evet kendimizi helalimize saklayalim ama bunu bakire olmazsam bir erkegin gozunde degerim olmaz, evlenemem, bir kadin olarak erkege sunacagim ne var ki bari bunu sunayim gibi dusuncelerle yapmayalim. Kul icin yapmayalim yani, bu bir gunah ve bunun bilinciyle hareket etmek ve buna elimizden geldigince uymak gözüyle bakmak daha dogru.
20 YorumlaKesinlikle yanlış değil. Böyle devam. Bende evleneceğim kiza sakliyorum kendimi. Sakladigim şey duygularım ve ilk yasayacagim seyler. Bunlarin hepsinin ilki ve sonu bir kiside olmalı. Kimseye dokunmam o yuzden
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Yanlış değil ama buna değecek, kıymetini bilecek sana kadınlığını tam hissettirecek bir adam çıkar karşına umarım...
27 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler umarım seninde karşına öyle bir adam çıkar 💕
- +1 yıl
İnsan onu karşısına çıkacak değecek bir adam için değil kendisine olan saygısından verdiği değerden saklar
- +1 yıl
Ya doğru insan emin ol seçilerek bulunmaz kısmettir.
Kendini sakladığın adamda ilk gece şerefsiz çıkabilir evlenmeden kendini verdiğin adam evlendikten sonra aynı şekilde kalitesiz çıkabilir.
Ha ben hersekilde herkese saygı duyuyorum.
İnsanlarin özelini sen yaşamadan bilemessin o yüzden yersiz yorum yapmamak lazim - +1 yıl
Herkes için hayırlısı diyelim:))
Bu doğru olan. Binaya bulaşmak size ne kazandıracak? Sadece dünyalık bir zevk olan ve sadece dünyada kalacak ahireti yakacak bir şeyi yapmak ne derece mantıklı? Aaa bu yaptı şu yaptı ben yapmadım ben geride mi kaldım diye kendinizi kıyaslamayın. Sizinle onlar bir değil. Fikren ve yaşadığınız aile yapınız farklıdır kıyas yaparak sadece kendinize zarar verirsiniz.
11 YorumlaEvet yanlış. Daha hayatına girmemiş hayali bir erkeğe ambalajı açılmamış ürünmüşsün gibi cinselliğini sunmayı beklemek kadar embesilce bir şey yok.
Sonra herifle evlenip verşyosunuz. Sizi 1-2 sene s... kip çocuk yapıp evde hizmetöi gibi sizi çalıştırır. Üatelik hiç beklesşğin bi zevk de almazsın, 1 dkda boşalup uyurkar. Sonra da gelir burada ağlarsınız16 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim sen bakma bunlara.
Kızını evlendirmeden önce tüm memlekete sikkkkktirir hangisi iyi sskkkip hakını veriyorsa ona verirsin.
Karında seni kendini skkkkktirdigi 1000 kişi arasından seçmiş gördüğüm kadarı ile tecrübe konuşuyor.
- +1 yıl
:))) ulan dvveee bilmediğin tanimadigin kadınlara heriflere veriyorsunuz sizi skkkip hizmetçi yapıyor diyorsun ağzımdan lağım akıtan ben oluyorum. Kocalarının erken boşalmasina kadar girmissin sknin resmini atan ben oluyorum:))))
Senin o olmayan beynini skkkimmm yavvvvsak
+1 yılDoğru. Umarım evleneceğin adamda kendini sana saklıyordur.
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle değil kardeşim. Bundan daha hayırlı bir niyet olur mu? Hakikat o dur ki, bunda ciddi bir ödül vardır. İman esasını geçelim. Psikolojik olarak başkalarının sizi kullandığını hissetmeniz bile sizi üzmeye yeter. Karakterinizin gelişmesi dileğiyle kardeşim.
10 YorumlaBu konuda bu soruyu sorup ikileme düşmen bile yanlış olması gereken bu
30 Yorumla
+1 yılyanlış tabi erkekler kendini saklıyor mu sen niye kendini zevkten mahrum bırakıyon me zaman evleneceğin de belli değil pestile mi dönmek istiyon eski vücudun isteğin bile kalmıcak
10 YorumlaAklına bile geçirme yanlış yapmıyorsun bu ikilem tehlike çanları demek erkeğin evleneceğin adama sakla kendini
129 Yorumla- +1 yıl
Söyle bir baktımda şantiyede mavi baret olan birinin yapabileceği maksimum seviyede bir yorum atmışsın. Böyle devam
Soran+1 yılSen milleti küçük göreceğine kendine baksana boyun max 1.70 tip desen oda yok millete laf ediyorsun asansörde ayna karşısında 17 yaşındaki ergenler gibi fotoğraf çekiliyorsun bu yaşa gelmişsin herkes kendi yorumunu yapıyor saygı duymayı öğrenememişsin demekki Fatih arkadaşımız laf etti diye kendi üstüne alınıp cevap verme gereği duydun yazık gerçekten sana acıdım şu an Allah aklı fikir versin
Soran+1 yılboş ver kardeşim sen eline mesleğini almışsın onda oda yoktur siz olmasanız evleri kim yapacak hiç bir meslek başka meslekten üstün değildir benim babamda mütait gayet iyi bir meslek
- +1 yıl
yahu önce bi Türkçe öğren. yazdığın şeyi sen anlayabiliyor musun :) kimler fikir belirtiyor ortamın seviyesi ne hallere düşmüş :) ben büyük inşaat firmalarında yöneticiyim. hiçte çırak çağırmıyorum yani. hele bu seviyede kişiler asla :)
- +1 yıl
gel beklerim Moskovada ramenkideyim. ağırlıyayım seni. kalıpçılara puantaj olarka işe başlarsın.. :)
- +1 yıl
bu arada boyum 1,79 :) o fotoğrafta çok eski bir fotoğraf hoşuma gidiyor sadece :) sen buna ergenlik diyebilirsin sıkıntı yok. yaşadığım hayat dolayısıyla ergenlikten çıkalı çok olduğunu rahatlıkla söyleyebilrim :)
- +1 yıl
sende haklısın. sen kim, kurumsal bir firmada sahaya çıkmak kim :)
- +1 yıl
sıkıntı yok. ayni firmada olsak bile beni görmen karşıma çıkman zor. dediğim gibi aynı firmada olmamızda ayrı zor :)
ha bunu sakın tırstığımdan filan sanma :) şartların imkansızlığından bahsediyorum sadece - +1 yıl
peki tamam :) sen böyle gülüm filan konuşmaya devam et dediğin gibi çıkarsın bir yerde karşıma :)
- +1 yıl
tmmdır :)) ya da kapının önünde bulursun kendini elinde bavulla
- +1 yıl
zıpır zıpır uzatan ta en başta küfürlü konuşan kimde şimdi sus diyorsun acaba :) rahatsız olduysan uzatmayacaksın. karşındakinin kim olduğu önemli değil. küfür etmeden konuşacaksın. takıl sen kampta bundan snrada düzgün konuş. hadi geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış denemez sonuçta bu senin tercihin. ama aşırı komik ve gereksiz diyebilirim :)) ne gerek var. o zmanda pişman olacaksın neden bekledim diye.
15 Yorumla
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
@Kovaa151 gülme şekline bakınca zaten %100 mü bilemem ama senden fazlasını kullandığım belli :)
aşşağıdada yazmışsın kendimi eşime saklıyorum diye.. ilk gece görücem seni :) yazık kadına cidden :) - +1 yıl
@Kovaa151 sevgili kova :) daha 20 yaşında seyrek seyrek sakalları çıkmış bir gençsin :) seninle bir 10 sene sonra görüşelim ancak ozman bu konularda biraz tecrüben ve kaale alınacak bir hayat görüşün olabilir :) şu anda senin bile yüzünü kapattığın tipinle senle yatağa girecek bir kadın bulamamış olmanı ben kendimi eşime saklıyorum olarak yorumlayabilirsin. ama hikaye cidden :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yaptığını bildiği halde bunu niye sorarki birisi
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani karışık bı durum. Bı taraftan doğru iyi bişey gibi ama karşındaki nasıl. Bide sonrası önemli yanı bı test yapmak lazım gibi. Tatminsizlik olabilirm uyum sağlanmaya bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düşünüyorsun dinimize uygun olarak hareket ediyorsun. Ama dünya ahiretten daha önemli dersen beklemen saçma tadını çıkar her anın tamamen inanca ve dünyadan beklentine bagli bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakma sen patlak mallara iş işten geçtiği için etrafındakileri de patlatmaya çalışıyorlar temiz kal temiz birini bulursun Allah bahtını güzel etsin
14 Yorumla- +1 yıl
he hee temiz erkek varda bulacak olsa olsa 10 kızla yatan erkeğe denk gelir
- +1 yıl
hee sonra kocam yapmıyor diyorlar aldatıyorlar
+1 yılBu zamanda evlenecek birini zor iş ama bencede böyle devam et👍umarım gönlüne göre birini bulursun
00 YorumlaMerhaba, bu herkesin kişisel tercihi tabiki, inancin, aile yapın, toplumsal normlara olan bağlılığın belirler bu kararını.
00 Yorumla
+1 yılHayır gayette doğru düşünüyorsun bunu hakedecek erkek bul yeterli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize neden derin dondurucuda ki konserve muamelesi yapıyorsunuz ki …
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılNerede saklanıyor senin gibi kızlar, niye denk gelemiyoruz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yapan sizsiniz. Namuslu insan, hem bu dünyada hem de ötekinde kazanır.
00 Yorumla
+1 yılEvet yanlış yapıyorsun hayatını kısıtlıyorsun cinsellik istiyorsan bunu yaşamalısın
00 Yorumla
+1 yılInşallah evleneceğin insan da kendini sana saklıyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
O biraz zor gibi
+1 yılDoğrusunu yapıyorsun. Zaten olması gerekende bu.
00 Yorumla
+1 yıltabiki dogru yapiyorsun bu devirde kik boyle dusunur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır değil bu kendi seçimin ama bazen sonuçları olumlu olmayabiliyor
00 Yorumla
+1 yıladamda saklıyosa dogrudur cok zorbee o heraltı yesın senınkı saklama olsun sacmayanı
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Umarım karşında ki insanda böyle yapıyordur, çünkü bu durumu sen kaldıramaya bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdiğin adama saklamaktansa evlendiğin adama da saklasan insanlar değişiyor yani doğru yanlış o kadar net değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaldı mı böylesi be. Şu kızın evleneceği adam olmak vardı 😃
04 Yorumla
Soran+1 yıl😄😁
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim gel 😄
Soran+1 yılYok saol ya😄😄
Cevap sahibi+1 yılNiye be normal insanım bende herkes gibi işinde gücünde insan bi şans verir 😃 Denedik olmadı deriz en fazla ne kaybedicez 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru yapıyorsun ama bazı erkekler için yanlış yapıyorsun :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. evleneceğin adam sana kendini saklamış mı? birşeyler karşılıklı olması gerekiyor ya ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu düşüncenin yanlışı olmaz saygı duyulması gereken bir konu
00 YorumlaEn doğrusu. Sanırsam artık bastıra bastıra bu duygunu patlama noktasına gelmişsin doğrumu düşünmüyorum?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hani öyle bir istek mastürbasyon la geçiyor ama çevrem diyor o seni mi bekliyor filan diyolar öyle işte enayı yerine konmak istemem açıkçası
- +1 yıl
Yaw o dedigimiz kisi belli biri degilki, o cevrendeki andav*llar etrafinda gordukleri pi* erkekleri saniyorki butun erkekler ayni. İlerde evlenecgin kisi belli degil yani. Cevrende sana bunu diyenler sana imrenen ve kendileri o b*ku yedigi icin pisman olan tipler. Onlar kendine gore degerlendiriyo sen onlardan degilsinki sen tertemizsin
Hayır bence değil bende öyle düşünüyorum…
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. O da sana sakladığı icin sorun yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo neden yanlış olsun
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayırrr bende öyleyim
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır asla bu düşüncenden vazgeçme derim
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBemd esenin gibi düşünüyorum ama evlilik düşünen yokki eğer cidid anlamda evlilik düşünürseniz bnde cididyim
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istermisin
Soran+1 yılTanımadığım birinden evlilik teklifi almadım da demem 😅
Cevap sahibi+1 yılBende direk evlenelim demedim. basta gkrevez tabiiki begenecez
Soran+1 yılOlabilir aslında
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünürseniz burdayım cidiyim
Cevap sahibi+1 yılSistem kaldırmış yorumlarımızı simdc. k. tm. gz. ldn
Soran+1 yılİnst atsana
Cevap sahibi+1 yılNormalden veriyim istersen kaldırılıyor demin yazmstmm
Cevap sahibi+1 yılOrdysnz gzl... den ckp inst vereym
Cevap sahibi+1 yılSadece brdan açık yazmak istemedim
Kapalı bayanlar istisnalar hariç öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim
Sen obje misin yavrum, saklamak ne
020 Yorumla- +1 yıl
Kıza yaptığın manipülasyon o kadar iğrençki objelik ve saklamak arasında bağlantı kuramıyorum çok sacmalamissin
Soran+1 yılBaşkalarının sktiiği biriyle evlenirmiydin veya karın cinsellik yaşamamış olsa senden önce onada objemi derdin?
- +1 yıl
@Oluştur Kusura bakma ama çok saçmalıyorsun iğrenç zihniyet derken? Bırakta insanların özeli nasıl yaşamak istediği onlara kalsın senin gibi erkeklerden nefret ediyorum objelik konusunu sen açtın ayrıca obje diye kime denir bilmiyosun diye düşünüyorum sizin gibiler yüzünden zaten kızlar erkeklere kanıp ilişkiye giriyorlar sonrada ortada bırakıyorsunuz kandırıp şimdi bunu normalmis gibi anlatıyorsun bide biz suçlu olduk iyimi 😂
- +1 yıl
Ve pis bi zihniyetin varsa oda senin zihniyetindir bu bizi yobaz yapmaz veya obje yapmaz bu herkesin kendi tercihi kimsenin bişey demeye hakkı yok özelliklede senin gibi a*m meraklısı abazaların hiç yok
Soran+1 yıl☺️
Soran+1 yılSaol herkesin cevaplarına beni savundun knk😂
- +1 yıl
Erkekler kadınlarla yatmak için her yolu deniyor ki bu sadece tek gece oluyor. Her erkek tek gece düşünmez ancak tek gece olarak düşünenlerin fazla olduğunu farz edersek. Kadın objeleşmiş olmuyor mu? Sonuç olarak tek bir bireyle yaşayacağı ilişkiyi birden fazla erkekle yaşıyor ve bu erkekler de kadınla tek bir gece geçiriyor sorumluluk yok. Zina'yı meşru göstermeye çalışmak nasıl bir zihniyet? Objeleştirmek kelimesini bir araştırmanı, anlamanın ve ona göre yorum yapmanın tavsiye ederim. Çünkü savunduğum şey birleştirmek olarak nitelendirilebilir ama bir bireyin kendini eşine saklaması objeleştirmek olarak görülmez.
- +1 yıl
@Kovaa151 Doğruyu bilip karalayan insanlar bu yorumdaki arkadaş gibiler. Kadınlar için dünya hevesi ve zevkine kanıp hüsrana uğruyor veya evlenince kıyas yapıyor hepsi değil ama bir çoğu. Bu çok kırıcı kimse istemez kıyas yapılmasını veya ballandıra ballandıra geçmişini anlatan insanları. Ama günümüzde maalesef bu tarz insanlar var. Bu durum erkek için de geçerli. Aklında başkası olacaksa evlenmenin bir manası yok.
- +1 yıl
Ah be çocuklar, hiçbirinizin bir tane mantıklı ve rasyonel açıklaması yok, hepiniz sizlere sırf öyle dayatıldı diye körü körüne bu saçmalığa inanıp savunuyorsunuz. Bu üstüne bomba yeleği giyip kendini patlatan bağnazlardan farkınız yok, elalem bunu dayatsa ve kendini patlatmamayı tü kaka gösterse hepiniz kendinizi patlatmayı savunursunuz sağda solda. Zeka seviyeleriniz tek hanelerde, söylediklerimi içten içe mantıklı bulup, hayatınızda ilk defa sorgulattığı için saldırmayı seçiyorsunuz. Yazık size :d
- +1 yıl
Şöyle düşün , şu an benim sevgilim var diyelim ve beni onu onunda isteği sonucunda s*tim diyelim. Ve benden ayrildi sonra yolu seninle kesişti ve seninle aralari baya iyi oldu evlenmeye karar verdiniz ve baktinki daha oncedenn ilişki yasamis ve saklams senden hep. Kiza şunu demezsin "ya olsun geçmisinle yargilamiyorum seni , başka biri sana pompalamis olabilir olsun ben seninle evlenirim" demezsin güzel abicim. Kıskanırsın gururna yediemezsin.
+1 yılSakla sakla madalya yakar sana
10 Yorumla
+1 yılSenin kararın elbette.
11 Yorumla- +1 yıl
güzel kadın olup bakire olan görmedim ben
- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılGayet mantıklı 👍☺️
10 Yorumla Olması gereken bu zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu senin tercihin, neden kötü olsun ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDevam et en garantili olan
00 Yorumla
+1 yılDoğru canım doğru sakla gitsin
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru ve bu düşünceden vazgeçme
00 YorumlaEn doğru olanı yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, en doğrusunu yapıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYo gayet güzel nesi yanlış olsun
00 Yorumla
+1 yılNesi yanlış, tam olarak en doğru şeyi yapıyorsun
00 YorumlaSakla samanı gelir zamanı
00 Yorumla
+1 yılDoğru csnim bsey olmas
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu tercihtir yanlış denemez
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar