Çevrende yollu çok galiba. Biriyle ciddi bir ilişki yaşarsın, evliliğe doğru giderken daha önce birkaç kişiyle yattığını öğrendiğinde evlilikten vazgeçerse şaşırma.
O sakliyomu acaba dedim sadece niye celallendin ayrıca ben ozellikle birine saklama çabasına girmezdim tamam dini açıdan desen başka bişey ama bir erkek için yapmazdım bu benim kendi fikrim
Olabilir o kız öyle düşünüyor buda gayet doğru bişey şu devirde bu tarz insan çok az kaldı bende onlardan biriyim mesela en azından evlenirim yaşarım evlenmeden yaşayıp beni yarı yolda bıraksınmı
Mesele o değil ama sen çok yalnıs anladın herkesi doğrusu başka o kıza göre doğru olanda bu özel bişey sonuçta bu sevdiği insanla evlenip yaşamak istiyor belliki ve çok gördüm okudum birlikte olup sevgilisi tarafından terkedilen çok kız var şu an kime o kadar güvenip nikahsız birlikte olucaksın su devirde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
En iyisini yapıyorsun
Tamamen senin tercihin
Yanlış en azından sanalda yap dokun rahatla
Senin pıttığın senin kararın
Ver kurtul be
Hayır, neden yanlış olsun?
Niye yanlış olsun ki?
Kesinlikle
ne zaman evleniyorsun
Yok daha biri
Neresi yanlış millete uyup hayatını karartma
Evlenmeden ölmezsin inşallah
Helal olsun sana
En doğru ve en güzel şeyi yapıyorsun
Patlak lastik olmaktan sa doğru yoldasn 😄😄😄😄
İyi yapıyorsun. Şanslı erkekmiş.
Bana sacma geliyor.
Evet. Evlenince pişman olacaksın.
Aslaaa
kaç yaşındasın k?
21
bence iyi yaparsın diğer şekil pişman olursun ya evlenemden yaptığında ama kendıne hakim olabiliyosan cok iyi
Sence yanlış mı?
Çevrem yanlış diyor
Çevrende yollu çok galiba. Biriyle ciddi bir ilişki yaşarsın, evliliğe doğru giderken daha önce birkaç kişiyle yattığını öğrendiğinde evlilikten vazgeçerse şaşırma.
Yanlis tabi
Belkide adam höduğün biri ve sen yillarca oyle bi adam icin bekleyecek yaslanacaksin
En iyisiii
Sen adamsın
En doğrusu sa hormonlar işte.
Ben sakladım ve pişman oldum
Doğru
Konum at
En güzeli
Evet
Değil
Bilmem
Doğru düşünüyorsun
Bu senin hayatın isteğini yapabilirsin
En doğrusı
Yanlış degil
o saklamayacak ama
En güzeli
senin düşüncen
Çok uzun bi yol
Masta devam
doğru
Nasıl saklıyorsun sanal seks yaparak mi
Çok doğru
En doğrusu
Bir yerden sonra patlayacagiz sanırım
En doğrusu
Gayet doğru yapıyorsun
Olması gereken
Doğru yapıyorsun
O sakliyomu acaba
Kendimi strecleyip dolaba koydurcam
Gerek yok bence zaten hzhskskwjwhwuwuwuwjwuejsisksi
Hdjdjfjf abi sen cok guzelsin ya
@ahmetcann16 Sen de çok karaktersizsin lan ahahahah
Eyvv
O saklamıyor diye kızdami saklamasın şimdi ne saçma bi soru bu
O sakliyomu acaba dedim sadece niye celallendin ayrıca ben ozellikle birine saklama çabasına girmezdim tamam dini açıdan desen başka bişey ama bir erkek için yapmazdım bu benim kendi fikrim
Olabilir o kız öyle düşünüyor buda gayet doğru bişey şu devirde bu tarz insan çok az kaldı bende onlardan biriyim mesela en azından evlenirim yaşarım evlenmeden yaşayıp beni yarı yolda bıraksınmı
Aşkım adamla yatmayinca elinde tutmuş olmuyosun yani yatmakla bitiyosa sana olan herşeyi evlense de yine biter çok sürmez
Mesele o değil ama sen çok yalnıs anladın herkesi doğrusu başka o kıza göre doğru olanda bu özel bişey sonuçta bu sevdiği insanla evlenip yaşamak istiyor belliki ve çok gördüm okudum birlikte olup sevgilisi tarafından terkedilen çok kız var şu an kime o kadar güvenip nikahsız birlikte olucaksın su devirde
evlenip 3 ayda boşarsa ne b. kk yicek
Aynen
Saygı duyulur
Senin veresin gelmiş
hatalısın
Yaş kaç