İnşallah olayın gerçek yüzünü anlarda sana tekmeyi basıp ailenin evine yollar rezil eder.
Erkeklerde bu işlere takmayan takanların zaten umrun da olmazda oda folloş oda folloş nede olsa ne takacak. Takanlarda uyanık olsun bu karı milleti çok çakal. Zaten kızken saf oluyorlar karı olunca götü aman gözü açıyorlar. Ninem hep der kız aklı kaz aklı karı aklı şeytan aklı.
Şeytanlarda kendinizi sakının.130 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle soruya böyle cevap vereyim. Kansızlık parayla değil ya.
Benimle de birlikte ol seni ameliyat ettireyim hadi buyur.131 Yorumla- +1 yıl
Bana uyar sbsbbs
Gizli Üye(36-45)+1 yıladetliyken diyelimki beraber oldunuz eee bu adam o kadarmi salak sence?sonucta senin vajinan zaten kafam kadar olmustur digeriyle yata yata ve erkek arkadasinda senden önce cinsel iliskiler yasadiysa zaten anlar ve o zamanda boku tam yersin bence sen nasil kandirabilirim diye care ariycagina gec adamin karsisina adam gibi yüreklice anlat inan bana vajinandan önce ruhunun bakireligini kanitlamis olsursun
234 Yorumla- +1 yıl
Vijana 25 cesitten olusur jinekoloklar bile ilk muaynede anlamazken o adam müvetcin mi anlicak yapma yaa
Cevap sahibi+1 yıljgloqörkew35 sen*dokturumusunda biliyon 25 cesit diye konusuyon dingil
- +1 yıl
Duzgun konus cahilsen bilmem net elinin altinda arastir o zaman sonra konus
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladetliyken beraber ol. kimse kusura bakmasın karşısındaki kızı bekaretten ibaret gören erkek kandırılmayı hak etmiştir. elinden geleni ardına koma bacım
4612 Yorumla- +1 yıl
kendini bakir koruyabilen erkeğin doğal hakkıdır bakire kız, kızlığını verme cesareti olan kız bunu da çıkıp açık açık söyleme cesareti olsun yoksa*sin gitsin onun gibi bir erkekle evlensin. herkesi sizin gibi azgın eli donunda yazıyor sanmayın burası Türkiye daha Avrupa olamadık, özlüyorsanız havalanları sınır kapıları açık
Cevap sahibi+1 yılbi gr lık bir damar örüntüsüne bin anlam yükleyen zihniyete sahip olanlar terk etmeli bu dünyayı... bence hepinizden sabun yapılmalı. oksijeni tükettiğinize değmez
- +1 yıl
Bende evleniceğim kızın bakire olmasını isterim bu konuyu başka yerlere itmeyin siz bakire değilsiniz diye bakire olmayanlarıda zinaya itmeyin bakirelikten ibaret görmüyoruz karşımızdaki kızı biz bakirsek onlarda bakire olucak sizin gibi or*uspu ona buna veren biri olucağına
Cevap sahibi+1 yılbakire olup olmadığımı bilmeden haybeye yazmaya kimsenin hakkı yok. bakire olmayana o* diyen zihniyetin asıl kendisi o* çocuğudur. hem de en alasından...
- +1 yıl
Bir gr lık damar görüntüsü diyorsun da madem ne diye verdin başkasına ve ne diye bir başkasını bir gr lık damar görüntüsü için kandırma çabalarınız? Siz de önemsemiş olmasaydınız bu soruyu sorarmıydınız demekki sizin için de geçerli kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz yahu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama..
- +1 yıl
asıl bakire olmadığı halde yalan üzerine evliliğini inşa ettiği hayatımın adamı dediği insana yalan söylediği protein israfı insanları sabun yapmak lazım.
yaptığınızın arkasında duramayacak kadar zavallısınız madem neden yapıyosunuz? madem yaptınız neden yalan söyleyecek biriyle evlenme ihtiyacı duyuyorsunz sınıfınızdan kimseyle evlenmek yerine ? bunu sorarlar adama - +1 yıl
+1
- +1 yıl
katilıyorum +1
- +1 yıl
biri nasıl kandırabilirim demiş öteki yol göstermiş en ii cevap seçilmiş..al birini vur ötekine..arkdaşım kimsenn namusu bir zardan ibaret gördüğü yok sen açık açık söle durumunu adam kabul edecek belki..ama soruda ne diyor NASIL KANDIRABİLİRİM? bu düşünceyle yola çıkarsanız adam size ne muamele yapsa haktır kusura bakmayın.. bekaret sizin içinde önemli demek ki ki ondan böyle çareler arıyosunuz,diğer taraftan zara bakan adama kızıyosunuz oda çok acayip bir çelişki !
Cevap sahibi+1 yılwalla kim ne derse desin. ben bir bayanın tek erdemini bekaret olarak gören zihniyetin her türlü muameleye layık olduğunu düşünüyorum. bedeni bir şeyi kadınlara baskı uygulamak için kullanan toplumsal algının yıkılması gerekiyor. elbette bunun için cinsel ilişkilerini özgürce yaşayan bayanların bunu açık bir şekilde ifade etmesine ihtiyaç var. ancak bunu göze alamayacak ortamlarda yetişmiş bir bayanın bunu öylece yapmasını beklemek de ahmaklık olur. herşey zamanla olması gerektiği gibi olacak :)
- +1 yıl
Cevaplayan karaktersizlikte master yapmış arkadaşlar bence hiç uğraşmayın. "Nasıl kandırabilirim" nasıl bir cevaptır yahu? Karşısındaki erkek bakir ve karşısındakini de öyle isterse de cevabın bu mu olacak? Zar örüntüsü diyorsun, eline diline ve beline sahip çıkamıyor ardından erkekleri duygusuz bir fckbuddy olarak gösteriyorsun.
Cümle alemin üstünden geçmesi müstehaktır, çekeceksin! -1
Cevap sahibi+1 yılherkes dünyaya kendi gözlüğünden bakar. cinellik algın sağlıksız olduğu için bunu yapanları da tü kaka diye etiketliyorsun. cinsellik dünyadaki en doğal şeydir. senin ve benim var oluş sebebimizdir. bir bayanın cinselliği yaşamış olmasını ayıp karşılayıp onu reddeden bir zihniyet yalanı hak eder demek istediğim bu sadece. cümle alemin üstümden geçtiği de yok ayrıca. ben istersem yaparım istemezsem yapmam bu kadar basit. cinselliği erkeğin hakkı olarak gören zihniyettir ki sana bunları söyletiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl bır sorudur ya be ne karaktersızlıktır.. En ıyı cevap sectıgın kısıyıde katıyorum cevap verırken bır erkegın hakkıdır bakıre kız ıstemesı baskasının yatagından cıkanı ıstememesı gıbı bır hakkı var.. Bu kadar kucumseyın zinayı yazıktır gunahtır bu genişlik ne... Sız ancak kendınızı kandırırsınız yazıklar olsun ya nefsıne hakım olama gıt yat elın adamıyla sonrada sevgıden one gecerırse hakkeder yalan soyle dıyosun... Tabıkı ustun tutacak yarın cocugunun annesı olacak kadının tertemız olmasını ıstemesı onun hakkı ve bıraz allah tan korkuyorsan bunu ona soylersın kabul ederse bıze laf dusmez etmesse zaten adamdır adamlarda boyle seyı kabul etmez yol alırsın yaptıgın pislıkle...@@@@@@
1312 Yorumla
Soran+1 yıladetliyken yapcam
Cevap sahibi+1 yılins.anlar ne diyimm
Soran+1 yılerkekler saf
Cevap sahibi+1 yılyazık rabbim akıl fikir versin birazda vicdan böyle düşünerek evlendıgın yuvadan mutluluk beklıyosun oylemı :)
Soran+1 yılasıl söylersemmutluluk olmaz,benim arkadaşımda eşini kandırarak evlenmiş ve şuan çok mutlular
Cevap sahibi+1 yılpeki senin vicdanın rahat olacakmı şimdi eşine yarın çocuguna karsı
Soran+1 yılsanki eşim çokmu temiz olcak
Cevap sahibi+1 yılya bak acıkcası merak ettiğim şuan hangi aşamada oldugunuz.. ve eşinde temiz degilse o zaman bunu problem yapmayacaktır
Soran+1 yılduyarsa bitirir ilişkiyi
Cevap sahibi+1 yılİŞTE BU HAİNLİK BİR ADAMIN DEGER YARGILARINI HİÇE SAYMAKTIR
Soran+1 yılherkes yapıyor ama.sanki ben yalan söylücem tek
Cevap sahibi+1 yılnasıl biliyosan öyle yap ya eger gerçekten seni haketmeyecek biri ise zaten rabbim nasip etmez... sorun yok !
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılverilen cevaplara bak... beyinsiz yemin ediyorum bunların hepsi. iki gün sonra bakire olup yatmayı kalkmayı bilmeyen biriyle evlenip sonra karım beni tatmin etmiyor diyerek milletin karısına kızına sulanan tipler olacaklar hepsi... allahın açları
313 Yorumla- +1 yıl
her kelimesine katılıyorum +1
Cevap sahibi+1 yılen acısı da bayanların erkeklerin cinsellik algısı üzerinden kendilerine değer biçmeleri. kimse da kalkıp demiyor ki yahu yıllarca kadınlığımı bastırdım bir zar yüzünden kişiliğim oluşmadı.
+1 yılSen adamı kandıracağını düşüneceğine seni seven bekarete önem vermeyen birini bulmayı denesen daha iyi olmaz mı?
121 Yorumlaneden kandırıyosunki anlat herşeyi açık açık zaten seviyosa seni her halinle kabullenir yalanla iş yürümez
92 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama aklını bekarete takmış erkekler de her türlü kandırılmayı hatta boynuzlanmayı hak ediyorlar
- +1 yıl
yani sende haklısın bissürü kızla yatıp kalkmış adam bakire birini istiyo ama yalanlada iş yürümez o yalan er geç ortaya çıkar daha kötü şeyler olur adam zaten seviyosa kabullenir bitane fıkra okumuştm kız bakire değilmiş bir arkadaşıda kırmızı mürekkep dök demiş kızda mürekkepleri karıştırmış adamda salakmış vay bee bırak kızlığı bozmayı tüm organlarını bozmuşum demiş :)
Hani derler ya namus 2 bacak arasında değil diye mesele bakirelik bakirlik değil olur veya olmaz vs vs.mesele insan beyninin folloşlaşmaması insan beyni folloşlaşırsa bu şerefinede yansır yoksa olay sadece 150 gramdan ibaret değil 2 damla kandan ibaret değil
20 YorumlaBak burda biri senin gibi adetliyken gece bakir bir çocuğa kendini geçirdi siyah külot giymiş belli olmasın diye sen bozdun beni diyor ötekide kanı görünce ben bozdum diye gururlanıyor
kızın 7 bayram işi rast gitmiyor
şimdi başkasını buldu diktirdi
ama Allah razı gelmiyor işi rast gitmiyor00 YorumlaProfesyönel o*sun... Herkesin sana vermek istediği cevap.
130 YorumlaBekarete önem veren erkekle evlenme, niye geri kafalı adam bulup kandırma peşindesiniz, modern adam ile evlen sende
81 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıoru
Canım çok seviyorsan ve değer veriyorsan sakın söyleme. Şimdi kızlık zarı dikimine bir sürü alternatif var. Kafanı yorma bu tarz şeylerle derim. Bak bende evlilik öncesinde cinsel ilişkide bulundum ama şuanda evliyim. Hemde bakire olarak evlendim. Biliyorum şuanda nasıl yani diye sorup merak ediyorsun biliyorum merak etme söyleyeceğim.
31 Yorumla- +1 yıl
Dm lütfen
madem yedin haltı o zaman git senin gibi haltı yemiş birini evlen bırak bu masum ayaklarını.
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle evlenecveğin kişiye yalan söylemen ayrı bir konu... Bunu o kişiye yapıyorsan zamanla ona karşı sevgin bittiğinde başkası ilede beraber olmaya başlarsın demektir.
Daha önce ilişkiye girdiğin için haliyle gerdek gecen ilk gecenmiş gibi olmayacak. Eşin olacak kişide rahat girişten dolayı anlaması yüksek olasılıktır.Tam gireceği sırada kendini kasarak darlık hissi vermeye çalışmaktan başk bir yolun yok gibi... Yersen hesabı...20 Yorumlacocugun oldumu onun yüzüne nasıl bakacan onu nasıl kandıracan bide burdan düşün :) at kendini köprüden be ugrastırma bizi
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ona buna vererek kendini kandırmışsın zaten o adam hertürlü anlar bakire olmadığını ben bakirim ama bir kızın bakiremi değilmi en ince ayrıntısına kadar anlarım inşallah anlarda seni kapnını önüne koyar adın oru*spuya çıkarda görürsün ona buna vermek ne demekmiş
50 Yorumlabence bu yollara başvurma zaten şahıs seni seviyorsa buna takılmamalı takılıyorsa uzak dur bence sevgi bazen yeterli olmaz saygı yoksa inan mutlu olamazsın bunu takan biriyle sen mutlu olmazsın
32 YorumlaDoğruyu söylemek en güzeli bence ama yok yalanla dolanla halledecem diyorsan adet günü o kişiyle ilişkiye gir %90 kan gelir ve ben seninim artık dersin .
30 Yorumla
+1 yılÖle bir şerefsizlik yapmasaydın bu durumda kalmazdın ?
110 Yorumlasen asıl kendini nasıl kandıracağını düşün... bekaret inan bana yalanından daha az değerli. bekaretini birgün nasılsa kaybedeceksin ama yalancılık sana yapışacak bir ömür. üzgünüm...
30 YorumlaKarşına kandırmayacağın, bakireliğe değilde insanlığa önem veren bir erkek çıksın bence... Benim gibi düşünen bir sürü erkek var etrafta...
30 Yorumla
+1 yılevleneceğin adamı kandırmana gerek yok açık yaraya kurt düşmezmiş sende açık olacaksın sonra o yalan bir gün senin başına bela olur
20 Yorumla
+1 yılKizi o* bellediniz be... biz bakirmiyizde bakire kiz bekliyoruz adaletli olun git evlencegin gun diktir dikimi yapiliyor
60 Yorumla
+1 yılkandırma baştan söyle evlenirse evlenir zaten sonra ömür boyu o vicdan azabıyla yaşayabilirmisn bilmem
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit diktir. Sanki adam bakir mi de sende bakirelik arasin.eger ki ariyorsa kandirilmaya mahkumdur
142 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe eksiliyorsilunuz p*cler hepiniz yataga kari stma pesindesiniz.bakire kiz ararsiniz.insallh diktirmisler denk gelir sizin gibilerine
+1 yılBöyle bir yalandan sonra hayatın boyunca onun yüzüne nasıl bakacaksın
50 Yorumla
+1 yılallah belanı senin eğer ii bilene düşersen kandıramazsın
70 Yorumlaonun yerine bunu dert etmeyecek ve gerçekten sevdiğin, dürüst olup omzunda ağlayabileceğin biri ile evlen. adamın da başını yakma.
20 Yorumla
+1 yılonu değil kendini kandıracaksın ne yaparsan yap o yalanla yaşacaksın...
10 Yorumlabence her şeyi anlatmayı dene...
en azından kaybetsen de dürüstlükten kazanmış olursun..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru kaldırılmalı.
100 Yorumla
+1 yılhaltı yemeden önce düşünecektin
100 Yorumla
+1 yılBakir biriyle evlenme bari çocuğa yazık olur
80 YorumlaNeden bakire değilsin önce onu söyler misin?
50 Yorumlayalan oldunu öğrenip seni sokağa atarsa kapım açık
81 Yorumla
+1 yılKuzu yapay bakirelik diye birsey duydum ama henuz denemedim onu bir dene derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkma senin karakterinde birisi bunu dert etmez
201 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu dünyada kandırdın ya öteki tarafta inş öğrenir evleneceğin kişi
10 Yorumla
+1 yılDiktir qnq kesin çözüm.
10 Yorumla
+1 yılkandırmak yerine dürüstçe söyle
50 Yorumla
+1 yılkandırma sonradan daha kötü olur dürüstce söyle
30 Yorumlabu kızlık zarı başa bela ha
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılouuoo gerdek gecesinden sonraki gün hemen boşarım
20 YorumlaNeden dürüst olmayı tercih etmiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinana ketçap doldur :D
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaksana ne yaptin Şu an nasil atlattinn?
00 Yorumlaoda bakir mi bir sor önce...
00 YorumlaAcik acik soyle ne bu bakirelik takintisi yaa
00 Yorumla
+1 yılzarı diktir.. çok klasik değilmi ?
10 Yorumlakandırma dürüst ol
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat