• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Bakire değilim evleneceğim adamı nasıl kandırabilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• asparuh
    asparuh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

İnşallah olayın gerçek yüzünü anlarda sana tekmeyi basıp ailenin evine yollar rezil eder.

Erkeklerde bu işlere takmayan takanların zaten umrun da olmazda oda folloş oda folloş nede olsa ne takacak. Takanlarda uyanık olsun bu karı milleti çok çakal. Zaten kızken saf oluyorlar karı olunca götü aman gözü açıyorlar. Ninem hep der kız aklı kaz aklı karı aklı şeytan aklı.

Şeytanlarda kendinizi sakının.

13
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KorhanKara
    KorhanKara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Böyle soruya böyle cevap vereyim. Kansızlık parayla değil ya.

Benimle de birlikte ol seni ameliyat ettireyim hadi buyur.

13
    1 Yorumla
    • GizemKocyigit
      GizemKocyigit
      +1 yıl

Bana uyar sbsbbs

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

adetliyken diyelimki beraber oldunuz eee bu adam o kadarmi salak sence?sonucta senin vajinan zaten kafam kadar olmustur digeriyle yata yata ve erkek arkadasinda senden önce cinsel iliskiler yasadiysa zaten anlar ve o zamanda boku tam yersin bence sen nasil kandirabilirim diye care ariycagina gec adamin karsisina adam gibi yüreklice anlat inan bana vajinandan önce ruhunun bakireligini kanitlamis olsursun

23
    4 Yorumla
    • jgloqörkew35
      jgloqörkew35
      +1 yıl

Vijana 25 cesitten olusur jinekoloklar bile ilk muaynede anlamazken o adam müvetcin mi anlicak yapma yaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

jgloqörkew35 sen*dokturumusunda biliyon 25 cesit diye konusuyon dingil

Yorumla
    • jgloqörkew35
      jgloqörkew35
      +1 yıl

Duzgun konus cahilsen bilmem net elinin altinda arastir o zaman sonra konus

Yorumla
    • savorano
      savorano
      +1 yıl

zuhaaa kafam kadar:)))))))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

adetliyken beraber ol. kimse kusura bakmasın karşısındaki kızı bekaretten ibaret gören erkek kandırılmayı hak etmiştir. elinden geleni ardına koma bacım

46
    12 Yorumla
    • Shhshu
      Shhshu
      +1 yıl

kendini bakir koruyabilen erkeğin doğal hakkıdır bakire kız, kızlığını verme cesareti olan kız bunu da çıkıp açık açık söyleme cesareti olsun yoksa*sin gitsin onun gibi bir erkekle evlensin. herkesi sizin gibi azgın eli donunda yazıyor sanmayın burası Türkiye daha Avrupa olamadık, özlüyorsanız havalanları sınır kapıları açık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bi gr lık bir damar örüntüsüne bin anlam yükleyen zihniyete sahip olanlar terk etmeli bu dünyayı... bence hepinizden sabun yapılmalı. oksijeni tükettiğinize değmez

Yorumla
    • Omer18523
      Omer18523
      +1 yıl

Bende evleniceğim kızın bakire olmasını isterim bu konuyu başka yerlere itmeyin siz bakire değilsiniz diye bakire olmayanlarıda zinaya itmeyin bakirelikten ibaret görmüyoruz karşımızdaki kızı biz bakirsek onlarda bakire olucak sizin gibi or*uspu ona buna veren biri olucağına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bakire olup olmadığımı bilmeden haybeye yazmaya kimsenin hakkı yok. bakire olmayana o* diyen zihniyetin asıl kendisi o* çocuğudur. hem de en alasından...

Yorumla
    • zillizurafa
      zillizurafa
      +1 yıl

Bir gr lık damar görüntüsü diyorsun da madem ne diye verdin başkasına ve ne diye bir başkasını bir gr lık damar görüntüsü için kandırma çabalarınız? Siz de önemsemiş olmasaydınız bu soruyu sorarmıydınız demekki sizin için de geçerli kendinizle çelişkiye düşüyorsunuz yahu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama..

Yorumla
    • RahmetliBaşkanKenedy
      RahmetliBaşkanKenedy
      +1 yıl

asıl bakire olmadığı halde yalan üzerine evliliğini inşa ettiği hayatımın adamı dediği insana yalan söylediği protein israfı insanları sabun yapmak lazım.

yaptığınızın arkasında duramayacak kadar zavallısınız madem neden yapıyosunuz? madem yaptınız neden yalan söyleyecek biriyle evlenme ihtiyacı duyuyorsunz sınıfınızdan kimseyle evlenmek yerine ? bunu sorarlar adama

Yorumla
    • AnarchoComunist
      AnarchoComunist
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

katilıyorum +1

Yorumla
    • kelebekkk
      kelebekkk
      +1 yıl

biri nasıl kandırabilirim demiş öteki yol göstermiş en ii cevap seçilmiş..al birini vur ötekine..arkdaşım kimsenn namusu bir zardan ibaret gördüğü yok sen açık açık söle durumunu adam kabul edecek belki..ama soruda ne diyor NASIL KANDIRABİLİRİM? bu düşünceyle yola çıkarsanız adam size ne muamele yapsa haktır kusura bakmayın.. bekaret sizin içinde önemli demek ki ki ondan böyle çareler arıyosunuz,diğer taraftan zara bakan adama kızıyosunuz oda çok acayip bir çelişki !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

walla kim ne derse desin. ben bir bayanın tek erdemini bekaret olarak gören zihniyetin her türlü muameleye layık olduğunu düşünüyorum. bedeni bir şeyi kadınlara baskı uygulamak için kullanan toplumsal algının yıkılması gerekiyor. elbette bunun için cinsel ilişkilerini özgürce yaşayan bayanların bunu açık bir şekilde ifade etmesine ihtiyaç var. ancak bunu göze alamayacak ortamlarda yetişmiş bir bayanın bunu öylece yapmasını beklemek de ahmaklık olur. herşey zamanla olması gerektiği gibi olacak :)

Yorumla
    • KorhanKara
      KorhanKara
      +1 yıl

Cevaplayan karaktersizlikte master yapmış arkadaşlar bence hiç uğraşmayın. "Nasıl kandırabilirim" nasıl bir cevaptır yahu? Karşısındaki erkek bakir ve karşısındakini de öyle isterse de cevabın bu mu olacak? Zar örüntüsü diyorsun, eline diline ve beline sahip çıkamıyor ardından erkekleri duygusuz bir fckbuddy olarak gösteriyorsun.

Cümle alemin üstünden geçmesi müstehaktır, çekeceksin! -1

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

herkes dünyaya kendi gözlüğünden bakar. cinellik algın sağlıksız olduğu için bunu yapanları da tü kaka diye etiketliyorsun. cinsellik dünyadaki en doğal şeydir. senin ve benim var oluş sebebimizdir. bir bayanın cinselliği yaşamış olmasını ayıp karşılayıp onu reddeden bir zihniyet yalanı hak eder demek istediğim bu sadece. cümle alemin üstümden geçtiği de yok ayrıca. ben istersem yaparım istemezsem yapmam bu kadar basit. cinselliği erkeğin hakkı olarak gören zihniyettir ki sana bunları söyletiyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

37

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bu nasıl bır sorudur ya be ne karaktersızlıktır.. En ıyı cevap sectıgın kısıyıde katıyorum cevap verırken bır erkegın hakkıdır bakıre kız ıstemesı baskasının yatagından cıkanı ıstememesı gıbı bır hakkı var.. Bu kadar kucumseyın zinayı yazıktır gunahtır bu genişlik ne... Sız ancak kendınızı kandırırsınız yazıklar olsun ya nefsıne hakım olama gıt yat elın adamıyla sonrada sevgıden one gecerırse hakkeder yalan soyle dıyosun... Tabıkı ustun tutacak yarın cocugunun annesı olacak kadının tertemız olmasını ıstemesı onun hakkı ve bıraz allah tan korkuyorsan bunu ona soylersın kabul ederse bıze laf dusmez etmesse zaten adamdır adamlarda boyle seyı kabul etmez yol alırsın yaptıgın pislıkle...@@@@@@

13
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adetliyken yapcam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ins.anlar ne diyimm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkekler saf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yazık rabbim akıl fikir versin birazda vicdan böyle düşünerek evlendıgın yuvadan mutluluk beklıyosun oylemı :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

asıl söylersemmutluluk olmaz,benim arkadaşımda eşini kandırarak evlenmiş ve şuan çok mutlular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

peki senin vicdanın rahat olacakmı şimdi eşine yarın çocuguna karsı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sanki eşim çokmu temiz olcak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya bak acıkcası merak ettiğim şuan hangi aşamada oldugunuz.. ve eşinde temiz degilse o zaman bunu problem yapmayacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

duyarsa bitirir ilişkiyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İŞTE BU HAİNLİK BİR ADAMIN DEGER YARGILARINI HİÇE SAYMAKTIR

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkes yapıyor ama.sanki ben yalan söylücem tek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

nasıl biliyosan öyle yap ya eger gerçekten seni haketmeyecek biri ise zaten rabbim nasip etmez... sorun yok !

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

verilen cevaplara bak... beyinsiz yemin ediyorum bunların hepsi. iki gün sonra bakire olup yatmayı kalkmayı bilmeyen biriyle evlenip sonra karım beni tatmin etmiyor diyerek milletin karısına kızına sulanan tipler olacaklar hepsi... allahın açları

31
    3 Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

her kelimesine katılıyorum +1

Yorumla
    • asparuh
      asparuh
      +1 yıl

Allahın Doymşu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

en acısı da bayanların erkeklerin cinsellik algısı üzerinden kendilerine değer biçmeleri. kimse da kalkıp demiyor ki yahu yıllarca kadınlığımı bastırdım bir zar yüzünden kişiliğim oluşmadı.

Yorumla
  • kunteper34
    kunteper34 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 37%
    +1 yıl

Sen adamı kandıracağını düşüneceğine seni seven bekarete önem vermeyen birini bulmayı denesen daha iyi olmaz mı?

12
    1 Yorumla
    • pıtırRcık
      pıtırRcık
      +1 yıl

iiiıııyyyyyyy:D tabi bulamadın benim gibidimiiii

Yorumla
  • elipce
    elipce Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

neden kandırıyosunki anlat herşeyi açık açık zaten seviyosa seni her halinle kabullenir yalanla iş yürümez

9
    2 Yorumla
    • KumruSahin
      KumruSahin
      +1 yıl

kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama aklını bekarete takmış erkekler de her türlü kandırılmayı hatta boynuzlanmayı hak ediyorlar

Yorumla
    • elipce
      elipce
      +1 yıl

yani sende haklısın bissürü kızla yatıp kalkmış adam bakire birini istiyo ama yalanlada iş yürümez o yalan er geç ortaya çıkar daha kötü şeyler olur adam zaten seviyosa kabullenir bitane fıkra okumuştm kız bakire değilmiş bir arkadaşıda kırmızı mürekkep dök demiş kızda mürekkepleri karıştırmış adamda salakmış vay bee bırak kızlığı bozmayı tüm organlarını bozmuşum demiş :)

Yorumla
  • Attalos
    Attalos Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Hani derler ya namus 2 bacak arasında değil diye mesele bakirelik bakirlik değil olur veya olmaz vs vs.mesele insan beyninin folloşlaşmaması insan beyni folloşlaşırsa bu şerefinede yansır yoksa olay sadece 150 gramdan ibaret değil 2 damla kandan ibaret değil

2
    0 Yorumla
  • sortaç
    sortaç Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl

Bak burda biri senin gibi adetliyken gece bakir bir çocuğa kendini geçirdi siyah külot giymiş belli olmasın diye sen bozdun beni diyor ötekide kanı görünce ben bozdum diye gururlanıyor
    kızın 7 bayram işi rast gitmiyor
    şimdi başkasını buldu diktirdi
    ama Allah razı gelmiyor işi rast gitmiyor

0
    0 Yorumla
  • Hera34
    Hera34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Profesyönel o*sun... Herkesin sana vermek istediği cevap.

13
    0 Yorumla
  • husso
    husso Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl

Bekarete önem veren erkekle evlenme, niye geri kafalı adam bulup kandırma peşindesiniz, modern adam ile evlen sende

8
    1 Yorumla
    • 07çılgın07
      07çılgın07
      +1 yıl

aynen katılıoru

Yorumla
  • lordmerve
    lordmerve Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Canım çok seviyorsan ve değer veriyorsan sakın söyleme. Şimdi kızlık zarı dikimine bir sürü alternatif var. Kafanı yorma bu tarz şeylerle derim. Bak bende evlilik öncesinde cinsel ilişkide bulundum ama şuanda evliyim. Hemde bakire olarak evlendim. Biliyorum şuanda nasıl yani diye sorup merak ediyorsun biliyorum merak etme söyleyeceğim.

3
    1 Yorumla
    • GizemKocyigit
      GizemKocyigit
      +1 yıl

Dm lütfen

Yorumla
  • Shhshu
    Shhshu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

madem yedin haltı o zaman git senin gibi haltı yemiş birini evlen bırak bu masum ayaklarını.

10
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Öncelikle evlenecveğin kişiye yalan söylemen ayrı bir konu... Bunu o kişiye yapıyorsan zamanla ona karşı sevgin bittiğinde başkası ilede beraber olmaya başlarsın demektir.

Daha önce ilişkiye girdiğin için haliyle gerdek gecen ilk gecenmiş gibi olmayacak. Eşin olacak kişide rahat girişten dolayı anlaması yüksek olasılıktır.Tam gireceği sırada kendini kasarak darlık hissi vermeye çalışmaktan başk bir yolun yok gibi... Yersen hesabı...

2
    0 Yorumla
  • LaZoPa
    LaZoPa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

cocugun oldumu onun yüzüne nasıl bakacan onu nasıl kandıracan bide burdan düşün :) at kendini köprüden be ugrastırma bizi

8
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sen ona buna vererek kendini kandırmışsın zaten o adam hertürlü anlar bakire olmadığını ben bakirim ama bir kızın bakiremi değilmi en ince ayrıntısına kadar anlarım inşallah anlarda seni kapnını önüne koyar adın oru*spuya çıkarda görürsün ona buna vermek ne demekmiş

5
    0 Yorumla
  • anarshy
    anarshy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 42%
    +1 yıl

bence bu yollara başvurma zaten şahıs seni seviyorsa buna takılmamalı takılıyorsa uzak dur bence sevgi bazen yeterli olmaz saygı yoksa inan mutlu olamazsın bunu takan biriyle sen mutlu olmazsın

3
    2 Yorumla
    • ErCeYLaN
      ErCeYLaN
      +1 yıl

Seviyorsa takılmamalı mı? Evet canım seviyor ve onun başka bir erkekle olduğunu kabullenecek öyle mi? Sevgi anlayışın bu kadar mı?

Yorumla
    • anarshy
      anarshy
      +1 yıl

sevgi anlayışı arkadaş ruh tur bakışlarıdır dokunduğunda ürpermektir boktan bir deri parçası değildir yapılan hataları göz ardı etmiyeceksen ne anlamı kaldı sevgi mi tabu mu olay ayrıca vardır ya en günahsız olan ilk taşı atsın

Yorumla
  • Perater
    Perater Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Doğruyu söylemek en güzeli bence ama yok yalanla dolanla halledecem diyorsan adet günü o kişiyle ilişkiye gir %90 kan gelir ve ben seninim artık dersin .

3
    0 Yorumla
  • adrenalin202
    adrenalin202 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Öle bir şerefsizlik yapmasaydın bu durumda kalmazdın ?

11
    0 Yorumla
  • Tehdit
    Tehdit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

sen asıl kendini nasıl kandıracağını düşün... bekaret inan bana yalanından daha az değerli. bekaretini birgün nasılsa kaybedeceksin ama yalancılık sana yapışacak bir ömür. üzgünüm...

3
    0 Yorumla
  • BiCenk
    BiCenk Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 47%
    +1 yıl

Karşına kandırmayacağın, bakireliğe değilde insanlığa önem veren bir erkek çıksın bence... Benim gibi düşünen bir sürü erkek var etrafta...

3
    0 Yorumla
  • SeNDeYaLaNsn
    SeNDeYaLaNsn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46 , eic 64%
    +1 yıl

evleneceğin adamı kandırmana gerek yok açık yaraya kurt düşmezmiş sende açık olacaksın sonra o yalan bir gün senin başına bela olur

2
    0 Yorumla
  • jgloqörkew35
    jgloqörkew35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Kizi o* bellediniz be... biz bakirmiyizde bakire kiz bekliyoruz adaletli olun git evlencegin gun diktir dikimi yapiliyor

6
    0 Yorumla
  • poyraz51966
    poyraz51966 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

kandırma baştan söyle evlenirse evlenir zaten sonra ömür boyu o vicdan azabıyla yaşayabilirmisn bilmem

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Git diktir. Sanki adam bakir mi de sende bakirelik arasin.eger ki ariyorsa kandirilmaya mahkumdur

14
    2 Yorumla
    • şüpheci92
      şüpheci92
      +1 yıl

Aha bu da ayrı bir ...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne eksiliyorsilunuz p*cler hepiniz yataga kari stma pesindesiniz.bakire kiz ararsiniz.insallh diktirmisler denk gelir sizin gibilerine

Yorumla
  • umursamazzzz
    umursamazzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Böyle bir yalandan sonra hayatın boyunca onun yüzüne nasıl bakacaksın

5
    0 Yorumla
  • ankaralim1
    ankaralim1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

allah belanı senin eğer ii bilene düşersen kandıramazsın

7
    0 Yorumla
  • Tehdit
    Tehdit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

onun yerine bunu dert etmeyecek ve gerçekten sevdiğin, dürüst olup omzunda ağlayabileceğin biri ile evlen. adamın da başını yakma.

2
    0 Yorumla
  • güneşeaşıkkardanadam
    güneşeaşıkkardanadam Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

onu değil kendini kandıracaksın ne yaparsan yap o yalanla yaşacaksın...

1
    0 Yorumla
  • sevilen2
    sevilen2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 50
    +1 yıl

bence her şeyi anlatmayı dene...

en azından kaybetsen de dürüstlükten kazanmış olursun..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu soru kaldırılmalı.

10
    0 Yorumla
  • kültigin-v
    kültigin-v Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

haltı yemeden önce düşünecektin

10
    0 Yorumla
  • RiseofDeath
    RiseofDeath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Bakir biriyle evlenme bari çocuğa yazık olur

8
    0 Yorumla
  • ErCeYLaN
    ErCeYLaN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Neden bakire değilsin önce onu söyler misin?

5
    0 Yorumla
  • NotFound
    NotFound Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

yalan oldunu öğrenip seni sokağa atarsa kapım açık

8
    1 Yorumla
    • peaches
      peaches
      +1 yıl

wuuuu

Yorumla
  • GizemKocyigit
    GizemKocyigit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kuzu yapay bakirelik diye birsey duydum ama henuz denemedim onu bir dene derim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

korkma senin karakterinde birisi bunu dert etmez

20
    1 Yorumla
    • ErCeYLaN
      ErCeYLaN
      +1 yıl

+1000000 vermek isterdim lakın en fazla +1 Harika bir cevap

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bu dünyada kandırdın ya öteki tarafta inş öğrenir evleneceğin kişi

1
    0 Yorumla
  • birtanemmm00
    birtanemmm00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Diktir qnq kesin çözüm.

1
    0 Yorumla
  • kapkarakartal
    kapkarakartal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

kandırmak yerine dürüstçe söyle

5
    0 Yorumla
  • esmerbarbie
    esmerbarbie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

kandırma sonradan daha kötü olur dürüstce söyle

3
    0 Yorumla
  • peaches
    peaches Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

bu kızlık zarı başa bela ha

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ouuoo gerdek gecesinden sonraki gün hemen boşarım

2
    0 Yorumla
  • elize
    elize Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Neden dürüst olmayı tercih etmiyorsun

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vajinana ketçap doldur :D

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Baksana ne yaptin Şu an nasil atlattinn?

0
    0 Yorumla
  • byaxislh
    byaxislh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

oda bakir mi bir sor önce...

0
    0 Yorumla
  • benmete
    benmete Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Acik acik soyle ne bu bakirelik takintisi yaa

0
    0 Yorumla
  • sevismedenuyuyalım
    sevismedenuyuyalım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

zarı diktir.. çok klasik değilmi ?

1
    0 Yorumla
  • jupik
    jupik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

kandırma dürüst ol

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire değilim evleneceğim adamı nasıl kandırabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce bu erkeği evlilik için kandırmam mümkün mü? 2 cevap verildi
Evleneceğim adamı nasıl tahrik edebilirim? 20 cevap verildi
Kendimi evleneceğim adama saklıyorum, yanlış mı yapıyorum? 117 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Payımıza düşen en güzeli değil, en hayırlısı olsun mu bugün 🌧💧Günümüzaydınlar olsun🌤?
  • İlk buluşmaya şortla terlikle gitsem ayıpmidur ula?
  • Sivrisineklere ne sormak/söylemek isterdin?
  • 24 yaş evlilik için nasıl küçük değil mi sizce?
  • Sevgiliyle tatile gider misin?
  • Yağmurlu havalarda ıslanmak hoşunuza gider mi?
  • En çok yaptığınız tatlı nedir?
  • İnsanların senin hakkında en sık yanlış anladığı karakter özelliğin ne?
  • Kendinizde tarz değişikliği yapınca sizde motive oluyor musunuz?
  • Kaç tane kredi kartınız var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨