Konu şu. 😳😳 Benim lise zamanlarimda bir sevgilim vardı. Ama bu çocuk bayağı libidosu yüksek biriydi. Nerdeyse lise zamanları sadece seks yapmak için ve okul çıkışlarında görüşürdük onun evi bizim okula baya yakındı. Şimdi evlenmiş boşanmış. İki çocuğu var. Boşanma sebebi de karısı cinsellik bakımdan ihtiyaçlarını karşılamiyormuş o yüzden. Yani ayda bir ancak yapıyormuş çok saçma değil mi? Neyse biz bununla buluşacağız ama ben bunu evlilik için nasıl ikna edebilirim? Gerçi etsem mi bilmiyorum görüşlerimiz çok farklı. Ona inat gidersem Atatürk imzalı tişörtümü giyeceğim çünkü benim Atamdan nefret ediyor pislik.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mal mal konuşma. Beynini nerede düşürdüysen git ara bul tekrar.
Neden bu arada yorumun süper.
Herif boşanmış ve 2 çocuklu ve belli ki zihnşyeti iğrenç bir hayvan. Seninle s*k*ş*p s*k*ş*p gidip eline erkek eli değmemiş bir kkz bulup evlenmiş. Böyle iğrenç yaratıklardan uzak durun artık. Bublar için kadın bir mal.
El değmemişse evde köle yapılacak bir mal
Evlenmeden veriyorsa kullanılıp atılacak bir mal.
O hayvanı bir b** sanmanın tek sebebi başka bir erkek görmemiş olman.
Yoo çok erkek gördüğüm beğendiğim tüm erkeklerle birlikte oldum.
Olabilir bu senşn en doğal hakkın. Hadi her şeyi geçtim herif senden çok büyük ve 2 çocuğu var. Ayrıca 20lerini hayatını yaşamak yerine evlilikle harcarsan ileride çok pişman olursun çokkk.
Ben 32 yaşındayım oda 36 yaşında
Profilinde 18 yazıyor ama.
O yanlış ben ilk açarken yanlışlıkla öyle yapmıştım sonra düzelmedi.
Anladım peki olabilir tabi ama. Erkekler konusunda deneyimli ve belli bir yaşa gelmiş bir kadın olarak umarım en kısa zamanda seçebileceğin en yanlış erkeği seçtiğinin farkına varırsın.
Ben onu seçmedim o zaten vardı ben onu lise 1den beri tanıyorum seks dışında da bir şey yaşamadık.
E baksana seks dışında bir şey yaşamamışsın. Bu herif yğksek ihtimalle sorunlu ve geçimsiz bir tip. İnan bana evlilik o kadar farklı bir şey ki. Seks belki de en sonra gelen şeydir. Onun için evlilikte bir erkeği asla seksle değerlendirme.
Eşi seks yapmıyor diye ayrılmış bu kisi
Boş laflar. Klasik evli erkek yalanları volüme :6828556885694123
Diyorsun ama seks yapmayı çok seven biri
Evlenince öyle olmuyor o işler cınımmm. Belli bir süre sonra Karısına s*k* kalkmaz. Dışarıda hatun buldumu da hiç inmez. Bahane de hep hazırdır.
Yani ayda bir yapıyorsa belki
Neden bir kadın olarak kusuru hep hemcinsinde arıyorsun? Neden o herifin k*r*ktersiz bir yalancı olma ihtimalini görmezden geliyorsun.
Çünkü o çok seks seven biri karısı sevmiyorsa bu yüzden ayrılması normaldir o kadar libidosu yüksek biri
O seninleyken öyle... evlenince değil. Denemesi bedava ben uyardım gerisi sana kalmış. Sonra ağlarsın ama
E hafta sonu yapalım dedim çok istekli konuştum şimdi nasıl vazgeçeceğim
Başka erkek mi yok. Kes muhabbeti olsun bitsin
bence ayni hatayi tekrar yapmaz
Aynı hata ne
evlenmek
Ya neden hata olsun evlenmek
bence öyle ben evlenip bunu tavsiye eden gormedim