Özellikle dini veya geleneksel açıdan, insanların daha önce cinsel ilişkiye girmiş kadın ve erkeğe bakışı net ve sert oluyor. Özellikle kadınlara olan bakış çok daha sert oluyor.
Bakirelik/Bakirlik sizin için ne kadar ve neden önemlidir?

Özellikle dini veya geleneksel açıdan, insanların daha önce cinsel ilişkiye girmiş kadın ve erkeğe bakışı net ve sert oluyor. Özellikle kadınlara olan bakış çok daha sert oluyor.
Bakirelik/Bakirlik sizin için ne kadar ve neden önemlidir?
Din falan anlamam da bakire biri isterim bu zamana kadar kendimi saklamışsam hakkımdır öyle biri yoksa da yabancılara yönelirim orada yoluma devam ederim bir sürü kız ile bu kadar basit
Bilmiyorum bak sorgulamam ama sevdigim kız da gelsin bana bunları anlatmasin ya eğer öyle bir şey yaşamışsa bende farketmiyim yani. Yoksa kendim sorgulayıp bulmam.
Sadece dinci ve yobazlar bekarete önem verirler çünkü kızlık zarı denilen şeyin sadece insanlara özgü olduğunu zannediyorlar
En iyi görüş için teşekkürler
Rica ederim.
O konuda seçici olsun hani yol geçen hanı olmasın. Takıldığım bir konu değil ama olabilir.. çok fazla ten’e değmiş biri bana dokunmasın.
Teşekkür ederim 🥳
Cevap
6Cevap
Benim için önemli değil. sevdiğim kadının geçmişine bakmam
konu bekaret olunca herkes hacca gitmiş müslüman kesiliyor
Hahaha. :D Doğru.
İkinci el mi , sıfır mı sen hangisini tercih ederdim dürüst ol?
Benim de çok tecrübem oldu, o yüzden bana fark etmiyor. Esc. Tarzı bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok benim için.
Bekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
Ben yaptıysam karşımdakinin bakire olmasını beklemem. Ne ekersen onu biçersin. He Konya ovası olmuş birini de istemem
Önemliydi ama 28 yaşına geldim artık dayanamıyorum. Kendi kendimi bozdum
Kendini bozacak kadar mı...
Evet. Kendimi bildim bileli istekli biriyim zaten
Mmhh harikaa
Elime geçmemen lazım, kötüyüm şu an...
Dinle işim yok bekaret önemli dikilmiş karılar tarzım değil
Bilmem bende önemi yok
Önemli bence. Çünkü bu herkesle yaşanmamalı.
Hiç bir önemi yok kişilik daha önemli
Bir önemi kalmadı artık benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?