- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için hiç önemli değil ya kesinlikle hiç önemli değil umursamıyorum çünkü karşı tarafın ben önce cinsel ilişki yaşamış olması ya da olmaması pek bir şey bir şey ifade etmiyor olabilir insanlık hali ve ben olmadığım zamanlar için adamı uyu yargılama şansım yok çünkü ozamanlar ben zaten yokmuşum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen geleneksel olarak ya da geri zihniyetle düşünmüyorum. Ama benim için bakir olması önemli. Asla evlenmem bakir değilse demiyorum ama bakir olmasını isterim evlendiğim kişinin. Çünkü genel olarak kıskanç biriyim ve daha önce biriyle cinsellik yaşamış olması beni üzer. Ama eminim ki her erkek yaşamak ister bekarken
17 Yorumla- +1 yıl
Her erkek değil her insan ister yaşamayı fakat iradeli kişileri tercih ederiz
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıoğlann bazı kadın düşünmüyor bile emin ol. Düşünen kadın sevgilisi yüzünden düşünüyor çünkü sevgilisi yaşamak isteyince kadın acaba diye düşünür. Ama bir erkek hayatında biri olmasa bile yaşamak istiyor
- +1 yıl
Öyle kadınlar tanıdım erkeklere şükredersin
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıoğlann genelleme yapmıyorum zaten illa ki vardır öyleleri de
- +1 yıl
Ben diyorum ki bu işin erkeği kadını yok
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıoğlann ya ben onun için demiyorum. ama düşünsene erkeklerin bakır olup olmadığı belli bile olmuyor o yüzden tamamen bu konuda özgür olduğunu düşünüp yaşamak isteuen oluyor. Bunu kastediyorum
- +1 yıl
Kadınlar da sadece sevişerek elime erkek eli değmedi bakireyim diye ortada gezebiliyor kankacım. Soru sahibi sövmek üzere bize 😂
Toplumun dayattığı bir tabudan ibaret..
Kişinin tercihine de bağlı bir durum. Bakireyse bakir ister gibisinden..
Benim için sorun olmazdı. Sevdiğim kişinin geçmişini eşeleyip deşmem...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılönemli değil diyen erkek boş konuşur. önemli diyende ona göre hareket etmez.
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde bekareti bacak arasında arayanlar var namus orada değil yürekte olmalı bence
10 YorumlaÖnemli değil. Bakir erkek ile işim olmaz. Tecrübeli ve usta erkek seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılÖnem verdiğim bir konu değil sevmişsek zaten bunun ne önemi var ki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Kendim bakir olmadığım için önemsiz. Zaten kendi yaş grubumda tuhaf karşılarım.
10 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli, ben ne diye o zaman kendimi tuttum bu zamana kadar , ki hala da tutuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemli benim için biri bakir değilse sevgim azalır ona karşı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Önemli değil. Çünkü bende bakır değilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHiç önemli değil insan olsun duyguları olsun ve sevsin
00 Yorumla
+1 yılHic takilmam oyle seylere
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alt tarafı zar umurumda olmaz
01 Yorumla
+1 yılÖnemli değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat