Sevgilimle güzel bir ilişkimiz var cinsellikte bazen aklında olan şeyleri ya da izlediği şeyleri benimle denemek istiyor gibi geliyor. Birden bana masaj yap hadi dedi sırtına omuzlarına falan yaptım üstüne oturup sonra döndü işte öyle başladı. Acaba böyle bir şey mi izledi de etkilendi benimle yapmak istedi? Sizce bunları benimle denemek istemesi iyi bir şey mi? Hoşuma gitti ama ne izleyip görüp etkilenip benimle yaşayamak isteyecek daha insan merak ediyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi bir şey bu. Sakın uzak durma. Daha da yakınlaş ve ona cesaret ver.

🔥❤️🥰 Her insan sevdiği ilgi gördüğü güvendiği hoşlandığı eşi, sevgilisi, dostu hatta arkadaşı ile çok daha yakın olup onunla karşılıklı haz alacak şekilde etkileşime gitmek, mümkün olduğu ölçüde çok daha yakın ilişkiye girmek, onunla hem hal olmak tüm fantezilerini senin izin verdiğin ölçüde de her pozisyonda sınırsızca denemek ister.

💋 Bu her seven arzulu insanın doğasında vardır. Sekssiz bir yaşam olmaz olamaz. Böyle bir sevgilin olduğu için çok şanslısın.

🔥🔥 Sen de ona kendi yaşamak istediğin fantezilerini açık seçik söyle, ondan beklentilerini hissettir, ona kapılarını daha fazla aç ki ilişkiniz zevkle daha da ilerlesin. Mutluluk herkesin hakkı ve bunun için hepimize düşen şeyler var. Cömert olmak kimseye zarar vermez değil mi efendim. Haz dolu keyifli günler. 🤗😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. O an onu yapmak istemiş olabilir bu illa izlediği anlamına gelmez tabi ama insanlar bazen gördüğü duyduğu şeylerden etkilenebilir ve uygulamak ister. Bence bu konu üzerinde fazla takılma, mutluysanız sıkıntı olmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılmutluyum haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılBu senin umurunda değil ki, sen zevkine bakıyorsun o kesin. Hatta çocuğun izleyip yaptıkları daha da hoşuna gidiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yıle gidiyor tersini iddia etmedim
Hayal ettiği veya özendiği şeyler olabilir bilemeyiz. Numarasını ver sorayım nasıl olur?
13 Yorumla
Soran+1 yılerkek bitti dunyada benim erkegime mi goz diktin, oha..
Soran+1 yılanlamak istemiorm
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin değişik fantezileri ve bu anlikta gelişebilir yılların hayali de olabilir.
İzleyerek hayal ederek seni deneyerek keşfedebilir gayet normal010 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte o an nasıl bir şekilde başlamasını istedi etkilenip mi yoksa planinda olan mi buydu onu çözemedim
Cevap sahibi+1 yılAkışına biraktiysa plansız
Ani hareketlerle ve seni devre dışı bırakarak devam ettiyse planlı
Soran+1 yılBiraz birden aklına gelmiş gibiydi her türlü güzeldi sorun yok
Cevap sahibi+1 yılSorun yoksa neden soru var 😄 sırf benim ilişkim var demek için mi
Senin fantezilerin var mı?
Soran+1 yılHayir sorun değil ama erkekler boyle planlayıp ya da başka bi şeyden etkilenip mi yaklasabilir onu merak ettim. Benim fantazim var ve o bunları bilmemesine rağmen biliyor gibi nokta atışı yapıyor fena
Cevap sahibi+1 yılGerçekten fena.
Sana çaktırmadan zevklerini keşfedip ona göre muamele yapıyor anlaşılan 😄
Fantezilerin mesela en son ne yaşadın 😄
Soran+1 yılYok ya en başından beri tavır olarak istedigim şeyin karşılığı resmen o 😁 Guzel bir uyum var. Küçük örnek vereyim boğazımı tutması beni en etkileyen şeydi benim için önemli detay
Cevap sahibi+1 yılGiderek sertlesiyor o zaman 😄
Soran+1 yılEvet sert davranması güzel
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım daha sert sevismeler
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesele o mu.
Cinsel objesin sen ya asıl mesele o02 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka cok umrumda senin gorusun 🤓
Cevap sahibi+1 yılHee kanka. Sende seyimizde degilsin😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılizlemek değil insanın içinden gelir seni arzular gerçekten içinden geliyor seni istiyor eğer sende mutluysan yapın bence ne olacak
010 Yorumla
Soran+1 yılYok sorun değil de bunu mu planladı merak ettim
Cevap sahibi+1 yılplanlama yapmıştır çünkü seni istiyor peki güzel mi böyle şeyler
Soran+1 yılGüzeldi
Cevap sahibi+1 yılya peki sevgiline ne kadar güveniyorsun nereye kadar ileri gidersin onunla
Soran+1 yılGüveniyorum daha napabiliriz ki neyi kastediyosun
Cevap sahibi+1 yılsevişme falan daha ilerisi yani bir şey sorucam müsait misin
Soran+1 yılBirlikte oluyoruz zaten neyini soruyosun
Cevap sahibi+1 yılbirliktelik var aa ne güzel ya müsait misin ya gzldn çksm eklr msn
Soran+1 yılhayir
Cevap sahibi+1 yılneden ki ya
+1 yılsanmam masaj yapınca seni cani istemistir temas ediyor sun sonubta
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ya
- +1 yıl
direk altına mi aldı
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başkasıyla mı deneseydi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabi kiiii ama görüp mü denemek istedi yoksa anlık mi gelişti bilemedim
Soran+1 yılBaşkasıyla denemiştir demiyosundur insallah kıskanırım
Soran+1 yılEh normal tabi ama benim ilkim o bu yuzden biraz üzücü geliyor duygusal düşününce
Soran+1 yılTabi oyle
Bedava havai ve Dubai tatili...
10 Yorumla
+1 yılUmaeım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu çoğu erkek ister filmle alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenisikerken mi öyle yapıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSeni ssiikerken mi öyle yapıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel objesin... bu kadar basit yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen asko
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha ne istiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle