Merhaba bana instagram üzerinden bir çocuk yazdı. 2-3 gün güzel bir şekilde konuştuk okuluma gelmeyi planlıyordu Numaramı istedi bende" görüntülü konuşmadan veremem" dedim. Sonra konuşacak konu bulamadık "sen bul" dedım "ben bulursam sen konuşmazsın boş ver " dedi " libidosu yüksek olan konu " dedi ve bende "karakterini belli ettin benden uzak Allah yakın ol" dedim engelledim. Engeli kaldırdım o da beni engellemiş. Bu yüzden mi konuştu benle belkide buluştuğumuz zaman taciz edecekti neden beni öyle bir kız olarak gördü?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne olacaktı ki iki bacak arasına düşkün nesilden birisi işte
Doğru
bir erkek mesaj atıyorsa sadece cinsellik düşünüyordur. aksini aklıma bile gtirmiyorum artık
Kesinlikle katılıyorum
burada %90 öyle. instagramda biraz daha az ama 62 yaşında adam bile yavsadı. biz sosyal medyaya girince gece kulübünde çalışıyor muamelesi yapıyorlar. asosyal bunlar eminim evden bile çıkmıyorlar yanımızda konuşamazlar. sağlık çalışanıydım kısa süre önce insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum sadece
Ben erkek milletine güvenmiyorum hersey beklenir
sanalda birkaç kişiyle görüştüm ciddi ilişki istiyorsan şu saatte buluşalım diye inan gelen olmadı. reelde tanış iyi niyetli terbiyeli biriyse devam et
Engel attım o da atmış demek amacı o yöndeymiş konuşmadım engel atmış ve fake hesaptan yazdım cevap vermedi ona da engel attı
canım bu da asosyal anla artık niyeti eğlenmek. iyi bir erkek sana bunları söylemeye utanır
Daha önceden sevgilisi olmadıgını söyledi ne kadar doğru bilemiyorum
Numara istedi buluşma ayarladı okuluma gelecekti demek bunların hepsi kötü niyettenmiş
olmazki zaten bunların sevgilisi ben hiç görmedim olanı..
Bilemiyorum
bil.. instagramdan karı yaptım diye anlatırlar çok duydum işyerinde
Çok kızı takip ediyor sanmıyorum tek benle konuştuğunu çok kızla konusuyordur ve bana hep giderler ooo olan kızlara değer veren ben öyle biri değilim bana da bu tarz yaklaşan erkek denk gelir.
yüzlercesini gördüm içkide içmiyorum vücudum güzel diye bara davet ediyorlar sonra ne olacak yatak.. niyetleri hep seks yapmak.2 defa evlendim zinada yapmadım
Düzgün erkek yok ki hepsi şeyi için menfaatçi
yakın çevrende bul 2. kocam komşumuz sayılır tanıyordum iyi biri olduğunu biliyordum güvendiğim birisi şüphe yoktu içimde. hiç tanımadığın erkekler risk demektir ben bunu yaşadım birkaç ay evli kaldım
Benım erkeklere olan güvenim kalmadı ki
Tatlım dediğimi yap evlenmeye niyeti olan kişiyi bilirsin böylece iyi pazarlar dilerim 🌹
Teşekkür ederim sizede iyi pazarlar 💕
Seni cinsellik içinmiş düşünmüş. Sende duygusal çıkınca en iyisini yapmışsın. İşte erkek biraz kafasız bunu zamana yaysa belki istediği yakınladma olabilirdi.
Dediği laf için Pişman olmasını istiyorum ne yapmam gerek
Pişman olması için tekrar engelin kalkması ve senin bir erkekle flört etmen lazim
Kaldırmaz ki
O zaman nasıl bir pişman edeceksin gözünün icine sokmalisin
İşte engell var
Neden seni öyle gördü değil aslında devir bozuldu herkes s1ks icin yazıyor cidden devir bozuk
Haklısın
Bunu sadece senden yola çıkarak demiyorum sosyal medyada aşırı cok görüyorum 2 günde muhabbeti cinsellige getiriyor diyen kızlarla dolu sosyal medya , o kadar cok olyo yani bu olay resmen patlama yaşanmış artışta
burada okuyorum gerçekten yapıyorlar onu valla ben öyle birsey yapamam namusumı yolda satmadım iki günlük çocuğa verecek kadarda karaktersiz değilm sonucta nikahlı kocam değil vermem
Zaten olması gereken bu kü , ama bazı kızlar yüzünden (önüne gelenle yatan) bir nesil bozuluyor , instada cok görüyorum bilyonmu bakıyorum kız 2000 fotosu atmış owww Halime bak şarkısı koymuş ve 2022 fotosu atmış g0t göbek her şey açık, ulan çocukluktaki o map masum kız bu hale mi gelmiş diyorum geçiyorum yazık…
İşte öyle insanlar yüzünden erkekler sapıtıyo
Aynen öyle
Erkek libidosu yüksek olunca sapık kadının libidosu yüksek olunca herkese verir herkesle istediğini yapar ne güzel dünya
Valla öyle
Cinsel gerelim her ilişkide yaşanır unutma
Nikahlı kocan değil sonucta iki günlük çocuk bence yaşayan tam bir ooooı yanı
Adam istemiş yazmış bunda sapıklık nerde.. Sen istemediğin halde zorlaması sapıklık olur
Sevgili değiliz birsey değiliz böyle birşeyin konusu açması sapıklık eğer bugün konusuna açan insan yarın birgün buluştuğumuz zaman daha fazlasını ister.
Senin için anormal belli ki ama yolda gördüğü adamla sevişenler var
Ben o kadar karaktersiz bir insan değilim
Bu onu bilemez tabi
Yo dedi zaten libidosu yüksek konular ama sen konuşamazsın boş ver dedi konuşmayacağımı bile bile böyle bir konu istedi
Yok ya konuşmayacağını bildiği için değil seni denemek için. Konuşmayacağını gerçekten bilse onu söylemezdi..
Seni denemiş işte alttan alta
Eee madem öyle ben engelledikten sonra neden engelledi başka hesaptan gelip yazabilir demek ki deneme değil gerçekten konuşmak istedi
Hayır denemek istemiş dediğim.. Acaba cinsellik konuşur musun diye denemiş.
Yani konuyu söylemiş konuşmazson diye.
Sende yoo konuşurum desen işine gelecekti
Ama konuşmayacağını anlayınca gitmiş
Peki pişman olmasını istiyorum ne yapmam gerek
Yapamazsın.. Belki başka bir hesaptan yazsan ve konuşma ss lerini aldım polise şikayet ettim seni pis tacizci falan dersen biraz korkak. Ama bilemem
Yazdığını hemen çekti
O zaman bilmiyorum ne yapabilirsin.. Belki fake bir hesap açıp ona yazıp seks falan konusu açarsın
Sonra da buluşalım diyip gitmezsin. Ya da uzaktan izlersin. Ne biliyim bunun pişman etme yolu yok ki
Hmm anladım
Sen nerden buldun peki bu kişiyi 😊
İnstagramdan yazdı
Tesadüfen mi yazdi. Sevgili olmak için mi. Birkaç gün konuştuk dedin okuluna gelmeyi istediğini söyledin. Sen de sevgili mi bulmak istiyordun
Hayır amacım sevgili bulmak değildi normal bir arkadaş olarak konuşuyordum onun böyle niyetli olmasını beklemiyordum
Öncesinde buna benzer şeyler olduysa bu kadar kısa sürede tanışıp senden cinsel şeyler ıstemez.
Kimin öncesi onun mu
Konusmanin öncesi diyorum ilk baştan beri konuşurken buna benzer konusma olduysa aranızda bundan dolayı imkan bulup demiştir diyorum
Böyle tipler dolu takılma çok
Düzgün tipte yok ki
Var var da zaten bizler sağ sola tavlayıp mesaj atmıyoruz
Valla yok
abaza birine denk gelmişsin
maalesef öyle
insanları iyi seçmelisin mal çok var kendini de üzme sakın
Düzgün erkek yokki
var ama zor, şöyle insan olarak düzgün kişi bulmak zor insanlar çıkarcı azcık sevgi olsa her şey mutlu edecek
Hepsi şey derdinde
nasıl böyle şeyler yazıyorlar anlam veremiyorum benim bu hesaba yazan mal bile vardı
onları takma sen mutluluğuna bak çok insan gelir geçer insanlara güvenmek zor maalesef
Bende bir çözebilsem
iyi niyetli birisin bu yüzden üzmeye çalışan da çok olur sen önceliği huzurun ve hobine ver yoksa insanlar çekilmiyor seni anlıyorum
Boş ver
Peki
Ne bekliyordun kş
Demi