Ee zaten daha reelde yüzyüze tanışmadan sexting yaptığınız birinden ilk buluşmada seks için olacağını artık anlamaniz gereken yastasiniz. Ve bu ilişkide ciddiyet beklemek Bülent Ersoydan çocuk beklemek gibi bir şey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sexting yaptınız belki istemeye vekinmistr diye düşünüp atmak istemiştir olabilir başka kiza atsa dahami iyi 😂 konuştuğu kıza atmış işte
Yani şöyle bir şey oldu 1 yıl önce öylesine sexting yaptım bununla sonra araması kesildi birkac hafta sonra yazdı cevap vermedim sonra sevgilim oldu 1 yıl takıldık ve ona açık vatsap durumu yaptım sadece o gördü umursamadım onu çünkü o bitmişti gözümde nasıl birini kaybettin gör diye attım hikaye neyse bir süre paylasmadim foto ayrıldınız mı yazdı gerçekten de ayrılmıştık neyse orada konuşmaya başladık 1 gün sonra sexting istedi konuşmak ısrar etti baya bn de konuştum önceden konuştuk diye kolay oldu bu sefer 1 hafta sonra da görüşcez sözde. İşte bu insan sahiden ciddi olmaz mı benimle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ee zaten daha reelde yüzyüze tanışmadan sexting yaptığınız birinden ilk buluşmada seks için olacağını artık anlamaniz gereken yastasiniz. Ve bu ilişkide ciddiyet beklemek Bülent Ersoydan çocuk beklemek gibi bir şey
Sexting yaptınız belki istemeye vekinmistr diye düşünüp atmak istemiştir olabilir başka kiza atsa dahami iyi 😂 konuştuğu kıza atmış işte
sana da hiç attılar mı?
Hayır. Adam nude istiyor. Sen de cesaretlen diye önden atıyor
Bnmle ciddi mi değil mi
Onu sen bileceksin. Ben bilemem
Görüşmede seni bu karşılayacak diye önceden mesajı veriyor işte anla sende
elinde kalacağına aklında kalsın demiş atmış demek ki :D
E seksting yaptıysan atabilir niye atmasın her seksting yaptığınla ciddi mi düşünüyorsun sen 😂
Beğenecek misin ilgini çekecek mi ne düşüneceksin erkekler için önemli olabiliyor böyle şeyler o yüzden
Görüşme amacı eve davet etmekte olabilir diye düşünüyorum sıkıntı bence
benimle muhattap olma, bundan sonra muhattabın mematibaş demek istemiş bence:)
ne yiyeceğini gör demek istemiş :D
Sence bu ciddi olur mu görüştükten sonra bnmle yoksa öylesine mi konuşuyor
bak öncelikle ciddi olacağın adamla onu tanımadan seksting yaparsan ne kadar ciddi olabilir ki?
Sahiden mi
tabikide işini görür sonra önemsemez seni bakire misin?
Ama ben konuşmak istemedim o ısrar edip durdu ilişkinin tuzu biberi bunları yapmasak zarar görur ilişkimiz diye
Bakireyim
önce bire birde tanıyalım diyemedin mi kabul etmiyorsa yol verseydin
senin tercihin kararın bir şey diyemem
İşte o Ankara'da bnse İstanbuldayım
zaten o iş olmaz kardeşim uzak mesafe ilişkisi mi olur yürümez başlamadan bitir bence üzülen sen olacaksın
Yani şöyle bir şey oldu 1 yıl önce öylesine sexting yaptım bununla sonra araması kesildi birkac hafta sonra yazdı cevap vermedim sonra sevgilim oldu 1 yıl takıldık ve ona açık vatsap durumu yaptım sadece o gördü umursamadım onu çünkü o bitmişti gözümde nasıl birini kaybettin gör diye attım hikaye neyse bir süre paylasmadim foto ayrıldınız mı yazdı gerçekten de ayrılmıştık neyse orada konuşmaya başladık 1 gün sonra sexting istedi konuşmak ısrar etti baya bn de konuştum önceden konuştuk diye kolay oldu bu sefer 1 hafta sonra da görüşcez sözde. İşte bu insan sahiden ciddi olmaz mı benimle
Ama arabası var gelirim diyor ve İstanbula taşınmayı duusunuykr babası annesi ayrı ve babası istenbulda annesi Ankara'da
olmazz
Ne olmaz
ciddi olmaz
Peki o zmn onunla ayrılik konuşması yapim beraber olamayız sexting konuştum kendimi kötü hissediyorum diyeyim
bence öyle yapma eğer gelirse görüş sadece seninle cinsel anlamda görüşemiyeceğini söyle mesafe koy kabul ederse devam etmezse yol verirsin
Söyledim seks istemediğini sadece sevişme istediğini söyledi öpmek sarmak dokunmak gibi
sen ne düşünüyorsun?
Bilmiyorum senin düşüncelerin benim için önemli erkekleri gerçekten tanımıyorum
yaz veya tkp et istrsn
Yazamadım ama takip isteği attim
Nereden buluyorsun böyle sülükleri
begenecekmısın dıye gondermıstır
daha onceden sana talebı oldumu
tabuların var mı
Penis atmak nedir ya insan hayal eder dimi
sen hiç hayal ediyo musun?
Ben hayal etmem bakarım
Neden şu an görmek isteyim ki
Konuşma şansımız var mı?
Var tabi ki
Direk yaşamak mı lazım diyon
Nasıl bir şey in tadına bakacaksin görmeni istemiş
Peki sexting konuşmak isteyip konuştuğum erkek görüstukten sonra benimle ciddi düşünür mü
Kolay kolay düşünmeyebilir sonuçta buluşma yatak üzerine planlı ama zaman ne getirir belli olmaz
Peki ciddi olması için ne yapmalıyım
Ya da sexyting yaptım ya onunla nasıl bir konuşma yapmalıyım ki bana olan fikirleri degissin
Şimdiden sor bize dair yorumun nedir düşüncen nedir
Hemen yatağa gitmemeyi teklif et
İşte evlenmek istediğini söyledi
Evlilik gözüyle baktıgini
Söyledim tamelam seks olmasın ama sevisme olsun tadı tuzu ilişkinin sevişme dedi yoksa ilişkimiz zarar görür dedi sevişme olmadan
Seks yapmam tabiki sen ne zman istersen o zmn dedi ama sevişelim istiyor
Hemen ilk buluşma sevisme olmasjn de
tepkini ölçmek içindir.
Seni düşünmüyor çakıp gidecek
ne penisini mi attı yok artık
Hahahha niye korktun mu?:)
Seks istiyor olabilir dikkatli ol
Seni istiyordur
sen naptın görünce
Önceden gorvdiye..
Yiyeceğin şeye bak diye mi attı ki
Sexting de penisini göstermiyor mu Zaten