2 haftalık sevgiliyiz ama benden penisini yalamasını söyledi bende hayır dedim böyle ufak ufak tatlı tatlı bir kez seviştik o kadar nerde durmasını iyi bilirim bugün bi anlık oldu açtı yala dedi ben şok oldum ilk defa gördüm bide biraz zorladı bana dedi ben seninle bazı şeyleri yaşamak istiyorum başkalarıla birşey yaşamaktansa seninle yaşamayı isterim seninle ciddi düşünüyorum sana sadık bir inssnım dedi ama iki haftdır birlikteyiz dedim o da ben biraz hızlıyım napayım bu klnuda seninle olmak istiyorum diyor sana zarar verecek birşey yapmak istemiyorum diyor ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi bu kadar kısa sürede bunu senden istiyor ve emri vaki şekilde açıyorsa sormadan etmeden bu büyük bir saygısızlıktır. hic hoş bir davranış olmamış ciddi düşunmeye gelince 2 haftada ciddiyete bağladı olayi öylemi çok standart yalanlar oldu artık bunlar. sana gelince kuzum güvenme derim suanlik şu an bunu isteyen ileride seninle ciddi düşünüyorum ilişkiye gitmemizde problem yok dicek seni elde edip hevesini alana kadar bu devam edicek eğer sen cinsel birliktelikte yaşamak istemiyorsan bu kişiyle ki bana kalırsa bu kişi o yönden saygısız biri yinede sen gözlemle zamanla istemiyosan yanaşma he yok benlik sıkıntı yok anı yaşarim zevkime başlarım diyorsan sorun yok demektir iyi geceler 🤗
41 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar zaman gecmeli peki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenme kesinlikle. Eminim birlikte olduğu ya da olmaya çalıştığı kızları da böyle kandırmıştır. Eğer öyle önemliysen birlikte olmak yerine önce bir tanıma fırsatı versin sana. Bir güven biraz tanı. Bu ne 2. Haftada neler istiyor senden.
Seven adam seviyorum demez hissettirir.10 Yorumla
Enişte baya hızlıymış. 2 haftada ciddi düşünmek vay anasını arkadaş. Biz ciddi düşünmek için 5 yıl boşa anlaşıp evlenmişiz :) Seni seks için görüyor bence. 2 haftada neyi yaşıyorsunuz ya?
43 Yorumla- +1 yıl
İki haftada bı gençler nasıl sevisicek kıvama geliyorlar böyle ya şaşıyorum vlla 😄😄
- +1 yıl
Aynen ya günümüz gencligi nereye gidiyor böyle 😄😄 iki hafta da saksoya bile geçmişler b😄
+1 yılona asla güvenme böyle birisi seninle ciddi düşünen birisi değil aç gözünü
18 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum nedense benimle ilgili şeylere merak etmiyorda cinselliğimi merak ediyor ama söylüyorum ben böyle olsun istemiyorum felan filan anlattıyorum o da ben senin eşin olacam diye tutturuyor anlamadım ki
- +1 yıl
eşin olma niyetinde ki birisinin davranışları asla değil bunlar
senle ciddi düşünen birisi seni sıkıştırmaya çalışmaz istemediğin bi şeyi yapmaya zorlamaz
en önemlisi dertlerini dinler sevdiğin sevmediğin şeyleri öğrenmeye çalışır sana sorular sorar ve sıradan günlük şeylerden konuşur
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum bazen öyle bazen bçyle değil sorular soruyor konuşurız dizimde uyur benim saçlarmla oynar okşar ama bazende böyle olaylara hızlı dalar anlamadım bu yüzden
- +1 yıl
madem olaylara hızlıymış gelip istesin seni babandan da görelim?
Soran+1 yılBen evlenmek istemiyorum gencim bir iki yıl sonra olabilir o da aynı şekilde düşünüyor
- +1 yıl
nişanlı kalamazsın diye bişey yok ama ciddiymiş ya hani yapsın bakalım ciddiyetini
Soran+1 yılDoğru konuşayım onunla bu konuyu
- +1 yıl
@merakettimmiste Evlenmeden olur mu sence
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
51Cevap
+1 yılResmen Seni kullanıyor
kızım gelme bu oyunlara
gider kiminle yaparsa yapsın
Kendini kullandırtma
Bak sonra pişman olacağın şeyler yaparsın
Onun oyununa gelme
Belli ki çok büyük yalancı
Bir an önce bu ilişkiyi bitir20 YorumlaSakın inanma ona üzülürsün sadece cinselliğini düşünmek hayatını merak etmemek tokat atmak ne demek hele? şakayla da olsa kendine hakim olamıyor belli ki, daha kötü şeyler görebilirsin böyle bir adamdan. Birden çıkarıp yala nedir? Kullandırma kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltürk kızlarından soğumamın tek sebebi oral seks sevmemeleri.. kendilerine yapılmasına bayılırlar ama iş bize yapılmaya gelince kabul etmezler. bakımlı olsan falan yine imkanı yok yapmalarının sonuçta türk erkeğisin. ama koreli, penisi kıllı bir erkek istese seve seve yaparlar.
00 YorumlaDert belli zaten ben 4 buçuk yıl nişanlı kaldım böyle birşey yapmadım. Sadece öpüş o kadar. bu nedir ya. Davranış yanlış olmuş bence.
30 YorumlaHahahaha dedi mi harbiden bunları
Şeyde dedimi ilkim değilsin sonumsun 😁😁😀
O anın verdiği heycana kapılmış beyin istediğini elde etmek için çalışmayı bırakıp aşası harekete geçmiş10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen onun bunun sozunu bosver canim onemli olan senin ne istedigin.. istemedigin hic birsryi yapma
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. oha ya. oyle bodozlama sorulurmu bu. ayrica sadece seks icin bi kizla beraber olunurmu asik olur insan uzun sure birliktelik olur. 2 haftalik sevgilisin ve hemen seks bildigin okuzmus
00 YorumlaO çocuk seni gram seviyorsa ben adımı değiştiririm.
30 YorumlaAbicim, iki sakso için neden iki saat açıklama yapmak zorunda kalıyorlar? Sevgilisin işte emecen yalayacan awk. Ne mesele ediyonuz şunları
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Iki haftalık sevgili iken böylesi şeyler yapması hiç normal değil zaten. O kişiden sana zarar gelir biran önce ayrılıp uzaklaşmaya bak.
10 Yorumla
+1 yılBak bence inanıp sözlere sakın çok ileri gitme bozar seni ayrılır sende pişman olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılHerşey bozmak değil benim demek istediğim kendini bozmamış ama herkesle aynı şeyi yaşayan insanlarda var ama ben o insanlardan olmak istemiyorum ben biriyle yaşayayım onunla olayım istiyorjm bana sadık olmasını istiyorum
- +1 yıl
İşte ben de sana şunu diyorum sen bunu düşünüyor olabilirsin ama o düşünmez yasadıktan sonra terkeder pişman olma diyorum ben sana
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hızlı giden atın bolu seyrek olur deseydin :D :D
neden yalamanı istedi ona anlam veremedim penis yalanır mı ya öğğkkk10 YorumlaDuygusu ile değil dürtüsüyle hareket ediyor. Şu an yaşı çok genç galiba. Kaldırıp herkes sallayacaktır. Ciddiye alma ama dediğini de yapma.
00 Yorumla
+1 yılHem 2 haftada ciddi düşünüyor hem de "ben biraz hızlıyım" diyor. :D :D
Bu ne saçma bir yalan yahu?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeti ciddi falan degil yaa amaci gercekten farkli yani
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAksine seni tanimak isterim her konuda
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılIki haftada ciddi bir niyeti olamaz yani
Cevap sahibi+1 yılTanismak istersen hada kinusmak konusabikirjz yani seni tanimayi isterim
Demekki amaci sadece seni kullanmak zevkini alip atmak🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma niye yapıyorsun seni kullanıp kaçacak bir erkek evlenmeden ilişki istiyorsa o ciddi falan değil kendini kandırma seninle yatıp temiz kızla evlenecek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı cinsellik kullanıp ayrılacak 2 haftalık ilişkide ne sevişmesi ne saksosu arkadaşım tam uzak dur ciddi düşünüyormuş bide yaşlar kaç
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok hızlı olmuş, sevgiliden farklı birşeye dönüşmüş bu durum…
40 Yorumlaseni basit kız olarak görmüş hemen yatağa atarım demiş. sen evlen sonra de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılOndan kesinlikle ayrıl, seni sevmiyor, kullanıyor, senden faydalanmak istiyor, yalan söylüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar zaman gecmeli sence
Kendn de diyorsn daha 2 haftalık sevgilisiniz sevismen bile hata bırak yalamayı ne kadar tanıdın tanıyabilirsn bi insanı 2 haftada santajı var resmi videosu var ilerde pişman olma biraz tanı derm bn ama genede sen bilirsin tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep öyle derler. sdninle ciddi dusunuyorum, evlenecez der, sonra sikeer atar. kalirsin dımdızlak ortada.. aptal kadınlar..
10 Yorumla
+1 yılSakin yapma klasik yalan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İki haftalık ciddi düşünüyor ve çıkarıp ağzına almani istiyor.. gerçekten söylediği gibi ileriye yönelik hareketler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞok olman açıp öyle demesinden ötürümü , başka bişeyden mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın inanma seni kullanıyor keşke hiç ilişki yaşamasaydın 2haftalık birisiyle
00 Yorumla
+1 yılNe olucak yala sevgilin o senin zaten ona güvenmiyosun niye sevgili oldun 🤦♀️
30 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin sen istemedikten sonra hala çabalaması saçma
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPişman olursun ve bu çok küçük düşürü bişey kadınlar için de erkekler içinde. Çok dokunmak istiyorsan normal sevişirsin ya da ilişkiye girersin. Ve daha iki haftalık bi heves, kandırılma iki güzel söz söyledi diye
10 Yorumla
+1 yılUzak dur bundan
Bir bahane uydurup seninle ilişkiyi kesecek
İstedigini alinca10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. İlerde takarsın der t etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu soruyu sormamış ol.. birak o veleti
10 Yorumla
+1 yılYalatmaya alışmış. sen benim 🍑 yala deseydin 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. tatlı tatlı sevişince canı cekmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun 2 haftalık olunca sevişirsen ister
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi çoğu erkek saksoyu sever
00 YorumlaToprak olucak toprak kuruyup gidicek
00 Yorumla
+1 yılBaya hızlıymış. İçinden gelmiyorsa yapma elbette
00 YorumlaOlacak kız sevaptır boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBen biraz hızlıyım napayım...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamaktan zarar gelmez ki bizde ayniyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün bunu isteyen yarın neler neler istemez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın inanma, seni kullanmaya çalışıyor
052 Yorumla- +1 yıl
Sen yapmadin mi hic
Cevap sahibi+1 yılSana ne
- +1 yıl
Yanlis sordum pardon. Evlenmeden yapilir mi sence desem daha dogru olcak
Cevap sahibi+1 yılTabiki yapılmaz bana göre, yinede herkes kendisi bilir
- +1 yıl
Cok sevdigin biri isterse peki
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Sevgilin var mi Şu an
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne kadar oldu
Cevap sahibi+1 yıl10 Ay
- +1 yıl
Hic cinsellik konusmadiniz mi
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç konuşmadık
- +1 yıl
Ciddi misin
Cevap sahibi+1 yılEvet.. neden
- +1 yıl
10 ay boyunca hic konusmamasi garip degil mi sence
Cevap sahibi+1 yılYooo
- +1 yıl
Evlencek misniz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, ciddi düşünüyoruz
- +1 yıl
Kapali misin acaba
Cevap sahibi+1 yılYok kapalı değilim
- +1 yıl
Yas kac peki
Cevap sahibi+1 yılİkimizde 27
- +1 yıl
Opustunuz mu peki hic
Cevap sahibi+1 yılHayır öpüşmedik
- +1 yıl
Hic gorustunuz mu siz. Uzak mesafe sanki
Cevap sahibi+1 yılYarım saatlik yol var yani, uzak değil
- +1 yıl
Gorusuyo musunuz
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır görüşmedik
- +1 yıl
Neden ki
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ona sormalısın
- +1 yıl
Araniz acik mi
Cevap sahibi+1 yılBiraz karışık diyelim
- +1 yıl
Ne gibi
Cevap sahibi+1 yılYani Koronanın yüzünden yasaklar girdikten sonra buluşamadık.. bu aralar zaten çok kızgınım.. bana değer vermiyor gibi geliyor bana, neyse ya
- +1 yıl
Nasil anladin deget vermedigini
Cevap sahibi+1 yılPek ilgilenmiyor, benimle buluşmak için çabalamıyor
- +1 yıl
Nasil sevgililik bu. Benim sevgilim olsa her firsatta bulusurdum
Cevap sahibi+1 yılBende anlamıyorum
- +1 yıl
Seni seviyo mu acaba
Cevap sahibi+1 yılBilmem..
- +1 yıl
Mesaj atsaydim keske sana
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
Bi suru yorum oldu burda :)
Cevap sahibi+1 yılEvet kıza karşı da ayıp oldu, kusura bakma bunu okuyorsan 🙈
- +1 yıl
Coktan bildirimleri kapatmistir bence :)
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yoksa söylerdi bir şey kesin 😅
- +1 yıl
Kufur etmek gibi mi 😀
Cevap sahibi+1 yılBilmem bazıların ağzı bozuk burada 🙄🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılSana güvenebilirmiyim
- +1 yıl
Sana bi zarar vermem
Cevap sahibi+1 yılTamam sana yazıyorum o zaman
- +1 yıl
Bekliyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle sadece cinsellik için birlikte ayrıl ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Kaç kurtar kendini :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanıyor musun canım
60 Yorumlaarkana bakmadan kaç saplayacak :D
00 Yorumla
+1 yılelalemin kızından mı istesin
00 Yorumla
+1 yılAzmiş 👌
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yaptın mı peki
10 Yorumlaİlişkiye giresi var
10 Yorumla
+1 yılHepsi isterki
12 Yorumla- +1 yıl
Peki roller degsiup tam tersi olması ni istermiydin
- +1 yıl
Yani güvenmediğin bir insanla neden birlikte olursun? güveniyorsan da onunla her şeyi yapamayacaksan birlikte olmanın ne anlamı var.
+1 yılİnanma ya
10 Yorumla
+1 yılBırak gitsin yalancı
10 Yorumla
+1 yılAç gözlü
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl iğrenç
00 Yorumla
+1 yılSen yalamak istiyo musun
00 Yorumla