Gizli Üye(36-45)+1 yılboşalmadan boşalmaya da fark vardır erkeklerde zevk açısından, mesela bir mastürbasyon yaparak boşalma ile bir kızla ilişki esnasında boşalma arasında zevk ve his açısından dağlar kadar fark var, veya kızın eliyle okşayarak boşaltması ile oral yaparak boşaltması arasında da his ve zevk açısından fark vardır. mastta boşalırken zevk hissi sadece penisin baş kısmında hissedilirken, kızla sevişerek ilişkiyle içinde git gel yaparken vajina içinde boşalmanın zevki daha boşalmadan çok önce başlar, kıza ilk sarıldığında kokusunu hissettiğinde çok tatlı bir haz hissi başlar peniste ve hemen kalkmaya başlar sertleşir ama o sertleşme esnasındaki his çok tatlıdır, kızla sevişirken gıdım gıdım zevk hissi başlar bacaklarımda peniste, kızın içine ilk girince git gel yapmaya başladığımda git gide zevk hissi çoğalmaya başlar peniste, boşalma ilk başlayacağı anda penis iyice kasılır gerilir daha bir sertleşir başı şişer kütük gibi olur, boşalma başladığı an en şiddetli zevk ilk penissin başındaki ilk kasılmayla olur ve penisin başından penisin tamamına t*şaklarıma, dizlerime ve ayaklarımın ucuna kadar ritmik olarak sanki elektrik akımı gibi gider o zevk hissi, 20 volt elektrik çarpması gibi bir his eşliğinde dehşet güzel bir zevk hissi olur tüm belden aşağılarımda ama en çok penisin tamamında ve t*şaklarımda olur, penis boşalma esnasında bir kasılır bir gevşer her saniyede bir kez, bu her kasılma şiddetli zevk hissi olur ve tüm belden aşağılara yayılır.. kalp atışlarım hızlanır... kızın içinin en dibine kökleyip öylece penisi bekletirken boşalırım ve kızın enn dibinde sanki penisin başını vakum gibi emen hafiften bir his olur ve çok ayrı bir tat verir zevke, kızın içinden sanki penise ve tüm belden aşağılarıma meltem esintisi gibi yayılır zevk hissi, en şiddetli ilk kasılmadan sonra penis 2-3 saniye öylece kasılmış kalır ve çok şiddetli olur zevk, sonra her saniyede bir kez kasılır gevşer, 15 saniye bu şekilde kasılıp gevşer zevk ile hem penis hem t*şaklar... mastürbasyon yaparak boşalınca bu kadar şiddetli kasılma ve zevk olmaz, mastta sadece penisin baş kısmında zevk olur, dizlerde bacaklarda hafiften bi zevk hissedilir.. bir erkek penisteki hislerden boşalmanın başlayacağını hisseder ve tam olarak boşalmanın ne zaman başlayacağını kesinlikle hisseder çünkü tam boşalma başlamadan 2 saniye önce çok şiddetli bir orgazm kasılması ve şiddetli zevk sarar bir anda penisi, bu histen 2 saniye kadar sonra boşalma başlar boşalma dediğimiz aslında spermin penisten dışarıya fışkırarak akmasıdır.. bir araştırmaya göre 40 km hızla fışkırdığı tespit edilmiş... zevk hissinin şiddetinin o anki ruh haliyle de çok bağlantılı bir durum hem erkeğin hem kızın... senin modun yerindedir ama karşındaki düşüktür negatif durum hemen etkiler zevk hissini de... ya da pozitif durumda olumlu yönde etkiler... daha bir sürü şey yazabilirim ama çok uzattım keseyim şimdilik son olarak şunu da söyleyeyim ki orgazm anındaki bir kızın o anki hal ve hareketleri inleyişi kıvranması bütün bu hallerini seyretmek çok hoşuma gidiyor ayrıca kız orgazm yaşarken penisi içine kökleyip göğüslerini avuçlayım vücut kasılmalarını hissetmek bana da aşırı zevk hissettiriyor, vajina kasıldıkça penisi sıkıştırmasının muhteşem bir zevk hissi oluyor peniste.. özetle böyle :d
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler büyük zevk alarak kokleye kokleye boşalırken alet en büyük halde olur ve içine ılık ılık sperm dolarken vagina iyice kayganlasir ve tamamını içine girmesi için yüklenir alet içinde hareketsiz dururken aletin üzerinde kadının ritmik kasılmalarini aletinde hisseder birsure içinde en iyiliğini muhafaza ederken üzerine yıgilir ve hareketsiz kalır bir süre bekleyince alet inmeye başlar bir süre sonrada inik halde içinde kalır bu aşama tüm gerginliklerin yok olmasına ve mutlu bir şekilde partneriniz üzerinden kalkar bu duygular yaşanır peki siz kadınlar nasıl boşalır ve nasıl bir his duyarsiniz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahatlik bildigin ruhunu teslim ediyormus gibi elin kolun iyice bosaliyor gevsiyor kaslarin falan sanki tutmuyormus gibi. Hani boyle igneyle uyusturucu kullanan falan olur da onu bi yaptilar mi boyle gozler kayar kendilerinden gecerler ya rahatlarla iyice sakinlesirler falan ona benzer bir sey fkdgjdfkgjfdg
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede zevk alır ve o zevkin etkisi ile bir rehavet Çoker
00 Yorumla Boşaldığında boşluğa düşüyor.
boşalma esnasında ise uçuyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk 1 dk içinde kimse dokunmasın bana , ben niye buradayım hissi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherseyden soğur pismanlık duyar heryer battı sperm oldu ıyy der
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatlama ve zevk sen peki orgazm oldugunda ne hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılSizinkiyle aynı herhalde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Sizinkiyle aynı bi rahatlama gelir
00 YorumlaBütün dertlerimden kurtulmuş gibi hissediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanirsin dunyalar onun olmuş :)))
00 Yorumla
+1 yılRahatlatma hissi işte sıradan
00 Yorumla
+1 yılRahatlama ve uyku başka bişi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmış gibi hisseder 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben genel olarak heyecanlanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHalsizlik ve muazzam bir uyku
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Full rahatlama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlamak
00 Yorumla
+1 yılrahatlık
00 Yorumla
+1 yılrahatlama ve uyku
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlama doyum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl anlatılır ki
00 Yorumla
+1 yılGüçç
00 Yorumla
+1 yılHazz zevk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Boşalmış 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel diygular 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaşadin mi ilişki
00 Yorumla