Gizli Üye(36-45)+1 yılboşaldığımda muhteşem bir zevk hissi olur peniste, rahatlama ve huzur hissederim, hafiflik hissederim... ama boşalmadan boşalmaya fark var zevk açısından, mesela bir mastürbasyon yaparak boşalma ile bir kızla ilişki esnasında boşalma arasında zevk ve his açısından dağlar kadar fark var, veya kızın eliyle okşayarak boşaltması ile oral yaparak boşaltması arasında da his ve zevk açısından fark vardır. mastta boşalırken zevk hissi sadece penisin baş kısmında hissedilirken, kızla sevişerek ilişkiyle içinde git gel yaparken vajina içinde boşalmanın zevki daha boşalmadan çok önce başlar, kıza ilk sarıldığında kokusunu hissettiğinde çok tatlı bir haz hissi başlar peniste ve hemen kalkmaya başlar sertleşir ama o sertleşme esnasındaki his çok tatlıdır, kızla sevişirken gıdım gıdım zevk hissi başlar bacaklarımda peniste, kızın içine ilk girince git gel yapmaya başladığımda git gide zevk hissi çoğalmaya başlar peniste, boşalma ilk başlayacağı anda penis iyice kasılır gerilir daha bir sertleşir başı şişer kütük gibi olur, boşalma başladığı an en şiddetli zevk ilk penissin başındaki ilk kasılmayla olur ve penisin başından penisin tamamına t*şaklarıma, dizlerime ve ayaklarımın ucuna kadar ritmik olarak sanki elektrik akımı gibi gider o zevk hissi, 20 volt elektrik çarpması gibi bir his eşliğinde dehşet güzel bir zevk hissi olur tüm belden aşağılarımda ama en çok penisin tamamında ve t*şaklarımda olur, penis boşalma esnasında bir kasılır bir gevşer her saniyede bir kez, bu her kasılma şiddetli zevk hissi olur ve tüm belden aşağılara yayılır.. kalp atışlarım hızlanır... kızın içinin en dibine kökleyip öylece penisi bekletirken boşalırım ve kızın enn dibinde sanki penisin başını vakum gibi emen hafiften bir his olur ve çok ayrı bir tat verir zevke, kızın içinden sanki penise ve tüm belden aşağılarıma meltem esintisi gibi yayılır zevk hissi, en şiddetli ilk kasılmadan sonra penis 2-3 saniye öylece kasılmış kalır ve çok şiddetli olur zevk, sonra her saniyede bir kez kasılır gevşer, 15 saniye bu şekilde kasılıp gevşer zevk ile hem penis hem t*şaklar... mastürbasyon yaparak boşalınca bu kadar şiddetli kasılma ve zevk olmaz, mastta sadece penisin baş kısmında zevk olur, dizlerde bacaklarda hafiften bi zevk hissedilir.. bir erkek penisteki hislerden boşalmanın başlayacağını hisseder ve tam olarak boşalmanın ne zaman başlayacağını kesinlikle hisseder çünkü tam boşalma başlamadan 2 saniye önce çok şiddetli bir orgazm kasılması ve şiddetli zevk sarar bir anda penisi, bu histen 2 saniye kadar sonra boşalma başlar boşalma dediğimiz aslında spermin penisten dışarıya fışkırarak akmasıdır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçgüdüsel olarak bir kadını döllemek erkeğe zaten müthiş haz veren bir şey.
Ama sadece içiyle değil, bunu diğer bölgelerde görmenin verdiği görsel şölende hazzı kat kat artırıyor.
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişi karşı taraftan aşırı etkilendi ise aşırı tahrik oldu ise inleyebilir argo cinsel kelimeler istemsizce de olsa söyleyebilir
00 Yorumla
+1 yılO an doruk noktasında fışkırdığını hissediyorsun. Özellikle penis ucu çok fazla hassaslaşıyor yani çok değişik bir zevk...
00 Yorumla
+1 yılBen baya zevk alıyorum bazen böğürüyorum boğa gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
Noldu?
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O an tarifi zor vücuda komple öyle nahoş bir şey oluyor ki
00 Yorumla
+1 yılİnanılmaz zevk alırız kendimizden geçiyoruz o sıvı çıkarken 🥵🥵
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. En zevk aldığımız wn kokledikce fışkıran meni ve iyice kayganlasan vagina bizi bizden gecirir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Kasilma hiriltili inleme ve tansiyon dusmesi
00 YorumlaKişiye göre değişecek olan bu durumu genelleme yapamayız
00 Yorumla
+1 yılDuygular da boşalıyor, azgınlık gidince kadına olan ilgi de biter.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılilişki anındaysa genelde ter içinde, damarlarım çıkmış, tüm hayvani iç güdülerimle dünya ile bağlantımı 10-15 saniye keserim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhh aşkııııııııııııımmmmmmm diyee inliyorummm
00 Yorumla
+1 yılo an zevkten daha ötesini istiyor daha fazlasını istiyor insan
00 Yorumla
+1 yılDerin derin nefes alıyorum ve hızlı hızlı hızlı durmadan ve sonunda fışkırtmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. İnleyerek boşalıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGece gece aklımıza sokma lütfen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişmek boşalmaktan daha zevkli
00 Yorumla
+1 yılKasılıyor vücudumuz pimiz gidiklaniyor 🤣
00 YorumlaBitene kadar ortalığı inletiyorum😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siz nasil hissediyosaniz biz de onu hissediyoruz.
00 YorumlaGerçekten özel bir his ve rahatlatici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Imparator gibi
00 Yorumla
+1 yılZevk verici kısmı boşalmamak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Nasıl hissediliyorsa öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu bende merak ediyorum 😄😄🤣
74 Yorumla- +1 yıl
😅
Cevap sahibi+1 yılSapıklar toplandı
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yükünü bosaltmis kamyon gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunun tarifi yok. Uçuyorsun zevkten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen boşalırken osuruyorum 🫣
56 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet parmağımla anüsümükapatıyprum
- +1 yıl
İlginç
- +1 yıl
İki tarafın da bir şekilde dolması gerekiyor demekki
- +1 yıl
Hep mi
+1 yılBen de 27 yaşındayım