Anlatılmaz yaşanır falan yazmayın merak ediyorum nasıl bir his ne gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşaldığımda muhteşem bir rahatlama ve huzur, hafiflik hissederim... ama boşalmadan boşalmaya fark var zevk açısından, mesela bir mastürbasyon yaparak boşalma ile bir kızla ilişki esnasında boşalma arasında zevk açısından dağlar kadar fark var, mastta boşalırken zevk hissi sadece penisin baş kısmında hissedilirken, kızla sevişerek ilişkiyle kızın içinde boşalmanın zevki daha boşalmadan önce önce başlar, kızla sevişirken gıdım gıdım zevk hissi başlar bacaklarımda s*kimde, kızın içine ilk soktuğumda git gel yapmaya başladığımda git gide zevk hissi çoğalmaya başlar, boşalma ilk başlayacağı anda penis iyice kasılır gerilir daha bir sertleşir başı şişer kütük gibi olur, boşalma başladığı an en şiddetli zevk ilk penissin başındaki ilk kasılmayla olur ve penisin başından penisin tamamına t*şaklarıma, dizlerime ve ayaklarımın ucuna kadar ritmik olarak sanki elektrik akımı gibi gider o zevk hissi, 20 volt elektrik çarpması gibi bir his eşliğinde dehşet güzel bir zevk hissi olur tüm belden aşağılarımda ama en çok penisin tamamında ve t*şaklarımda olur, penis boşalma esnasında bir kasılır bir gevşer her saniyede bir kez, bu her kasılma şiddetli zevk verir ve tüm belden aşağılara yayılır.. kalp atışlarım hızlanır... kızın içinin en dibine kökleyip öylece penisi bekletirken boşalırım ve kızın enn dibinde sanki peniisin başını vakum gibi emen bir hiss olur ve çok ayrı bir tat verir zevke, kızın içinden sanki penise ve tüm belden aşağılarıma meltem esintisi gibi yayılır zevk hissi, en şiddetli ilk kasılmadan sonra penis 2-3 saniye öylece kasılmış kalır ve çok şiddetli olur zevk, sonra her saniyede bir kez kasılır gevşer, 15 saniye bu şekilde kasılıp gevşer zevk ile hem penis hem t*şaklar... mastürbasyon yaparak boşalınca bu kadar şiddetli kasılma ve zevk olmaz, mastta sadece penisin baş kısmında zevk olur, dizlerde bacaklarda hafiften bi zevk hissedilir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eline batan diken küçüktür uzunn uzun uğraşırsın bi ara artık bezer çaresizlik ve sinirle karışık delirirsin ve tam o anda çeke çıkarırsınn... işte tam o anın verdiği haz rahatlama ve sinir sitresten uzaklaşmak gibi düşün. Bi kadına sanırım böyle bir betimleme fikir sunar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Belime doğru minik bir kasılma oluyor ve kendini tutamıyorsun rahatlama ve zevk ile boşalıyorsun. anlatılabiliceğim en kolay yol bu peki ya kadınlar ne hissediyor?
00 YorumlaSen orgazm olunca ne hisediyorsan aynisini, bosalirken aklina bizi geitr, benziyor ama sizler dhaha siddetli, daha zevkli ograzm oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne hissediyorsan ondan işte
Penisin orada boşalırken güzel bir his oluyor ve beyne şimşek cakıyor sanki00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bosalirken ne hissediyorsan o aynısı hiçbir farkı yok
00 YorumlaBikaç saniyelik zevk ve anında libidonun ortadan kayboluşu. Erkekler ampül gibi parlayıp söner kadınlar kalorifer peteği gibi yavaş yanıp yavaş söner.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVücudundaki bütün kaslar kasılıyormuş gibi hissediyorsun ve her şey o noktaya yoğunlaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO cussenin çekilip bir anlığına iğne deliğinden geçmesi gibi bisey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBütün vücut rahatlıyor
00 Yorumla Kadınların aldığı haz kadar yakındır birbirne.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı zevk hoormonları yükselir o anda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıliyide ne yazalım ki. zevk işte
00 Yorumla Bunu sana nasıl anlatalım söyle
00 Yorumla
+1 yılZevk alıyor cookk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Rahatlama.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTest edelim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gülüyorum ya neden bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutluluk :) başarma hissi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Acayip bir zevk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı