Sizlere biraz dert yanmak istiyorum... 24 yaşındayım 1 senelik evliyim. 5 yıllık birliktelik yaşayarak evlendim. Eşimle birbirimizi seviyoruz her şey güzel gidiyor. Tek sorun eşim cinsellik konusunda biraz isteksiz. İlk evlendigimiz günden beri bana cinsel olarak yaklaşımı sanki sevdiği biri değilde zorunlu olduğu bir şeyi yapiyormus gibi. Onu çok seviyorum onun her davranışı benim için çok özel ama o benim isteyerek evlendigim kocam. Kendisi masa başında memur ben ise özel eğitim öğretmeniyim. Ona bakarak ben daha çok yoruluyorum. Bunu eşimle nasıl konuşabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle cinsellik konusunda bir diyaloğunuz yoksa öncelikle bu konuda bir diyalog kurmanız gerekiyor. Eğer bir diyaloğunuz yoksa ve bu diyaloğu doğrudan bir sorunu konuşmak üzerine kurarsanız bu sizi çözüme ulaştırmayacağı gibi çözümden uzaklaştıracaktır. Sağlıklı bir diyalog kurma konusunda endişeleriniz varsa da kesinlikle bir profesyonel desteği almaktan çekinmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, isteksizlik ile yetersizlik farklı şeyler. Bence fanteziler ise yarayabilir. Denemekte fayda var. Bizimde eşimle seks hayatımız monotonlssiyor bazen ama fantezi hayatımız güzel. O yüzden iyi gidiyor.
00 Yorumla
Bir psikolog dan yardım almanız en doğrusu olacaktır, ona bunu söylemeyin benim sorunum var sende yanımda ol diyerek götür sonrasını doktor halledecektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Suçlayarak asla konuşma derim, hatta aksiyon konuşmadan daha etkili olabilir. Sen başlatarak olayı ve daha değişik fantazilere minik minik geçerek. Farklı şeyler yaparak ve yaptırarak.
20 YorumlaBence onu biraz açmalisin seks dünyanizini zenginleştirin fantezi fantezi fantezi birde böyle dene bakalım. Denediysen ve hala aynı ise oturuo konuşmalisin önemli bir konu çünkü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhiçmi birlikte olmazdınız okadar sene boyunca..
bunda utanılacak bişey yok alıp karşına konuşacaksın..
ya da bol bol keçi boynuzu pekmezi içir :D00 Yorumla Hiç cinsellik konusu geçmiyorsa sıkıntı bence çare bulamazsın eğer konuşunca kabul etmezse o zaman işin daha zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle giderse aramıza şeyi kalın ve büyük bir erkek alalım de, bakalım ne diyecek
41 Yorumla- +1 yıl
Sever misin öyle
imkansiz gibi derseniz kendisini aldattiginj bile dusunur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek açık açık konus.. hiç çekinme
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler00 Yorumla
+1 yılO zaman mevzu konuşur gibi al karşına konuş iyi niyetli olarak
00 Yorumla
+1 yılkonuşmakla olma bu işler azdırıcan adamı , konuşursan ilişkini sıkıntıya girer
00 YorumlaBen konuştum mesela çok bozuldu ben de üzüldüm doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği şansa bırakıyorsunuz sürpriz yumurta mı bu
20 YorumlaNasıl konusursan konus ilk konusmada bu durum hoşuna gitmeyecek ama ne yap et konusup bu durumu aşmanız lazım evliliğinizi etkileyecek çünkü konusurken de çözüm sunmayı ihmal etme acaba şöyle i yapsak su ilacımı kullansan Dr a mı gitsek vs gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDağa bu yaşta isteksizlik varsa ilerde daha çok olur. Bize düşmez istekli bir kadın şans işte...
02 Yorumla
Soran+1 yılİstekli kelimesi doğru oldu mu bilmiyorum ama bu bir ihtiyaç yemek su barınma gibi. p*rno yıldızı gibi olsun hep istesin demiyorum ama ben de bir genç kadınım o da genç bir erkek birbirimizden başkasını bilmeyiz birbirimizle açtık gözlerimizi ve insan önünde hiçbir engel yokken gayet normal olan bir şeyi yapmayı neden erteler ya da istemez.
- +1 yıl
Evt haklisiniz sizin adınıza üzüldüm
Direkt söylemelisin bu evliliğin temel taşı sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç güne bir yapıyorsunuz, yaş kilosu nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusamazsin maalesef kardeşim konusamazsin senin gibiyim bende maalesef bir çözümü yok
00 Yorumla
+1 yılKonuş direk aramıza erkek alalım de kendini düzelt de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yıldirek doğrudan konuş. ben öyle yapmıştım
00 Yorumla Direk söyle cinselllik evliliğin %70
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYolunda gitmeyen bir şeyler var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşma ilaç at gazozuna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu baştan çıkarmayı denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBul bir tane saglam pompacı takıl bence
00 Yorumla
+1 yılDirekt söyle
20 YorumlaBir hastalığın mı var acaba ki
00 Yorumla
+1 yılilgisi mi az
00 YorumlaErken mi bosaliyot? ya da haftada kaç gün oluyor
00 Yorumla
+1 yılÇaktırmadan ona takviye hap ver ne olcak?
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu konuşmayı denedinmi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözdün mü durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik oluyomu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin cinsel olarak yetersiz olduğunu eşimle nasıl konuşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat