Eşim sekste çok yumuşak kıyamıyorum diyor bıktım bu durumdan sert ilişki istiyorum sürekli açım kaba tabirle taş gibiyim gel gelelim cinsellik hayatıma çok kötü evli olduğum halde video izliyorum berbat hissettiriyor gün içinde aşırı sinirli ve gergin oluyorum inançlı biriyim ama dayanmıyorum artık rahatlıkta birini bulabilirim aklımdan geçmedi böyle bişey fakat düşünmeye başladım artık çocuğum var boşanmak istemiyorum bunun için. Çok doluyum kimseye anlatamıyorum içimde tutamıyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇift terapisine gidin cinsel destek alın buradakiler gibi gel altıma yat Kafasında olacak çok tip var yapma çocuğun var yakalanırsan yazık çocuğuna. Yakalanmasan da adama yazık zaten o yüzden destek alın baktın çözülmüyor başka çözümler bul ama ilk çözümün başkasıyla olmak olmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Anladığım kadarı ile sert ve acımasızca davranması, ruhunu iliklerine kadar seni becerdiğinimhisssettirmesini istiyorsun.
Bu gayet normal bir istek. Her kadın düşman gibi becerilmek ister. Erkeğin altında çaresiz kalarak istemsizce inleyerek seks yapmak ister.
Erkek de bunu bir acımasızlık olarak düşğnmemesi gerekir. Senin isteğine göre hareket etmeli...
00 Yorumla
Zor bir durum öncelikle sorunu çözmeye gayret edin evliliklerin çoğu gerçekten bu sebeple bitebiliyor. Alabileceğiniz profesyonel yardımlardan çekinmeyin psikiatri ile görüşebilirsiniz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBi kocanın, karısını bu denli bi ruh haline sokası hiç hoş değil! Uçmak ve zevkten teslim olmak varken seni videolara mahkum etmenin cezasını da çekecektir bence!!! ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsiniz,.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılNunun inancla alakasinyok zaten insaniz ve istekler oluyir kimi soft kimi sert kimi uzun seviyo ama seninkinin bence esinle bunu keskin dinlle. konusman lazim evlilikte sadece bedenen tatmin yetmiyo ruhende tatmin onemli evliyim bende seni birax anlayabiliyorum kocanin tstmin edemeyip videoyla tatmin olmak zordur muhtemelen
00 Yorumla
1 yılYeni arayışlara girme zamanın gelmiş diye yorumladım
61 Yorumla- 1 yıl
Evet sadece cesaret için görüş bekliyor gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılVallahi aynı durumdayız buraya sardım bende konuşuyorum dersimi anlatıyorum ama güvenecek kimse yok herkes saçmalıyor empati kuran yok hiç yorucu oluyor bu inan yıpratıyor insanı en çok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAynı durumdan şikayetçi milyonlarca erkek ve kadın var bu ülkede. Ya boşanacaksın, ya da günah işlemek de insana özgü bir durumdur deyip evlilik dışı ilişkilere yöneleceksin.
00 Yorumla
1 yılhata yapma yani eğitime sok eşini bence ne biliyim böyle şeyler hataya sürükler pişman olucagın bir şey yaparsın geri dönüşü olmaz fazla abartıyorsunuz cinseliği aşırı hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılBende aynı durumdayim 18 cm kalin ve damarli var her kadınin hayali gibi ama bizde ayda 1_2 oluyor azginim libidom yüksek enerji doluyum. ama bunu anlayan eşim yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAç kurt sürüsü gibi 3 dakikada yorumlara bak bunu açık açık konuş kocanla yoksa boşanmadıkça dahada zorlar
04 Yorumla
Soran1 yılBurdan arayış içinde değilim aşırı doldum anlatmam gerekiyordu
- 1 yıl
Senin için demedim zaten bıkkınlıktan yazıldığı belli millet için söyledim ama düşününce tabiki senin açındanda zor bi durum
Soran1 yılHayattan soğudum defalarca konuştum aynı değişen tek şey sinir kat sayım oldu kıyamıyorum diyor insan sekse nasıl yumuşak olur anlayamıyorum
- 1 yıl
Bazı insanlar bu konuda bayağı tuhaflar seninde kocan onlardan biri soft seven biride desen çokta soft bişey hissetirmez konuştuğun halde drğişmiyorsa kendi kendini tatmin etmek kalıyor geriye
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerçekten zor, senin de çok sert ve arka arkaya defalarca kendinden geçirilmeye ihtiyacın var çok net.
11 Yorumla
1 yılDirek olarak eşine bunun senin için artık ne kadar büyük bir sorun haline geldiğini anlatmayı denersen belki bir çözümü olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aga %100 de aynisi olmaz ki be... eminim tanidgim illa birileri vardir boyle ama iste bilemiyosunn. umarim aradigini bulursun, mutlu ol daima.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSertlikten kastınız nedir hızlı girip çıkması mı daha sert ateşli öpüp emmesi mi neyi sert istiyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlilerin bile sevgilisi var ki senin gibi istekli bir kadın çok rahatlıkla senin hayallerini yaşayacak erkeği bulur
00 Yorumla Esinde bağlılık var gibi yürürken vs de ayaklarını biri tutargibi mi yurur
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Seni çok iyi anlıyorum ve bu konuda yanlız değilsin bir sürü kadın seninle aynı durumu paylaşıyor. Gerçekten ne istedigine emin olmalısın kendini iyi tanimalisin yani.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormalde ben de sert davranmak istemeyen biriyim ama eşim böyle isterse isteğini kirmayacak da biriyim adamı gaza veriyir musun mutlaka veriyirsundur ama sorayım dedim
00 Yorumla
1 yılNr bicim erkek yaw seni parçaladın duvardan duvara yapıştırsin
00 YorumlaBen olmalıydım. Yatağa çivilerdim resmen sert sert yapmaktan
01 YorumlaBana denk gelmez boylesi.. sertce becerip bagirta bagirta altimda ezmem gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBi çok kiide çok eksikler var bunlar doldurulmazsa bi çıkış yolu aranıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBi durumda eşini qaldat veya yalan söyle demiyorum ama sert konuşman gerekiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz bu tipleri evlilik için.
%5 I geçmez kocan gibi adamların oranı00 YorumlaÇak ağzının ortasına iki tane yapcaksan erkek gibi yap de sabaha kadar belini ikiye böler 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİçinde tutma anlat istersen belki tanımadığım biriyle paylaşmak iyi gelebilir ne dersin?
00 Yorumla
1 yılCinsel terapiste gittiniz mi? Belli ki eşinizin desteğe ihtiyacı var…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılBunları eşine söyle al karşına aynısını söyle yazdıklarını
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılİşte hep ters insanlara denk geliyoruz, biri cinselliği çok seviyorsa diğeri sevmiyor. Evlenmeden sormak lazım ama o da olmuyor işte, durumlar hep aynı ben saldım gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPekii ne yapmayi dusnuyorsun bende bekarum ve sert seviyorum sert hir kadinim olsun ist dim hep ge bu yuzden evlenemdim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO bulacağın kizi konusunda cididmsiim bende temziim ve hayatimda duzenli tek bir kadin olsun istiyorum
Cevap sahibi1 yılYani parçalayarak vahsice isirmak falan bunlar asıl güzel olan hence
Gizli Üye(30-35)1 yılBurada paylaştığın şikayetlerini, eşine aynı şekilde aktardım mi peki?
09 Yorumla
Soran1 yılDefalarca anlattım durum aynı sinir kat sayım arttı
Cevap sahibi1 yılAçıkçası üzüldüm adına. Söylediğin halde yapmaması ilginç. Beraber istediğin tarzda film mi izleseniz aceba? Örnek alması açısından?
Soran1 yılYanaşmaz ona göre ayıp
Cevap sahibi1 yılBunun nesi ayıp. Çok saçma.
Cevap sahibi1 yılAksine daha güzel ve tetikleyici...
Soran1 yılBende bilmiyorum ne yapacağımı
Cevap sahibi1 yılİsin baya zor. Yas kacti
Soran1 yıl27
Cevap sahibi1 yılDaha cok gençsin. Ve en güzel zamanlar...
Gizli Üye(30-35)1 yılBen. Eşim şu an uyuyor bense üst katta kendi kendlme takılıyorum.. dertleşelim mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKıyamıyoruma kadar konuşuyorsanız kıymasını da isteyebilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMüslümansan soft sevmelisin, sünnetli pipi çok büyük olmaz, gavur seksi bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de yumuşağım eşine demedin mi peki bu durumu :(((
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKüfret yaparken, iyice aşağıla, yapıştır suratına.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli sevgilim seninle aynı problemleri yaşıyordu, uzun süreli olmayan cinsel birliktelikten sonra artık bu durumdan rahatsızlık hissediyordu. Terapi almayı düşündünüz mü? Konuşularak çözülecek bir sorun değil bu.
00 Yorumla
1 yılBence aile danışmanına git. Konu biraz derin. Aslında eşinle gitmelisin. Çözmeniz gerek. Bikaç önerim var aöa
00 Yorumla
1 yılSen kıyamazsan başkası kıyar de, gaza gelir bunu dediğine pişman eder ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliyken aklından bile geçirme başka birini. Yine film izle
00 YorumlaMutlulugu baskasinda aramaya baslamissiniz sanirjm
00 Yorumla
1 yılşöyle sert isteyen bize denk gelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle o zaman sert davransın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılSeni iyi anlıyorum soft takılıyo eşin sana karşı
00 Yorumla
1 yılSenin gibi kadın herkese nasip olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKalabalık bir ekip kur
00 Yorumla
1 yılEşinle konustunmu bu konuyu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıloluyor bu açlık bitmiyor
00 Yorumla
1 yılEvli olmasan yazacağım şey belliydi...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılKız altında ezilmeli bebcede
00 Yorumla
1 yılSesli sohbet ederek mastürbasyon dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılEşinle paylaştın mi bunu
00 Yorumla
1 yılNe kadardır evlisin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılAhahhaa bizde de tam tersi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka erkeklerle sanaldan konuştun mu hiç
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEşinle ciddi bir şekilde konuştun mu
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılHangisine hayır dedin
Soran1 yılSanaldan kimseyle konuşmadım ve eşimle bu durumu defalarca konuştum aynı
Cevap sahibi1 yılReel yapmaktansa sanal yap baktın yetmiyor o zaman reele dön ama bence boşa
Cevap sahibi1 yılYardımcı olayım mı
Gizli Üye(30-35)1 yılArayış başlamış
22 Yorumla- 1 yıl
Arayışlar içinde bende arıyorum ama yok bulamadim daha
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu çözebilirsiniz aslında
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHem anlatmak hem çözüm önerileri ister misin
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konuş kocanla daha sert olsun
00 YorumlaEşine söyle, konuş. Gaz ver sert olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çatır çatır ısıra isira
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılKötü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hard yaparım
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam