Eşim cinsellikten kaçıyor ve ben artık konuşmak istiyorum doğru kelimler için bana yardim eder misiniz lütfen?

8 aylık evliyim oncesinde 6 yıllık bir beraberligimiz oldu ama o 6 yil icinde birlikte olmadik hic sadece yuzeysel sevismlerdi gerci o zaman pek anlamiyordum esim hep kendiye ilgilendirirdi bende bosalmak istiyorum dedigimde evlenmeden once seni bosalirken gormek istemiyorum derdi o zamanlar evlilik heycani yasamak istedigi icin bunlari soyledigi saniyordum neyse evlendik evlendigimizden beri esim hep sekse karsi soguk duruyor ben istegimi belli ettigim halde hattan ben ustundeyken kafasini cevirip televizyon izleyecegim diye ugrasiyor ve su 2 haftadir hic birlikte olmadik bu sefer denemek istedim ben yaklasmayacagim diye cunku ben onun icin biseyler yaptikca onun kacmasi gururumu yeterince kiriyor hani herkese soruyorsunuz ya yok adam tiksinmistir bilmem ne iste oyle bir durum degil bu temizligine kendine dikkat eden bir insanim esimin beni sevdigini de biliyorum ama sorun ne anlamiyorum nasil konusacagim hangi kelimeleri kullanacagim hic bilmiyorum
Eşim cinsellikten kaçıyor ve ben artık konuşmak istiyorum doğru kelimler için bana yardim eder misiniz lütfen?