2 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşım, başta mesafeli ve tanışıp bir yola başlamayı çok istemiyor gibiydi. İlk birliktelikten sonra müthiş bir ilgi, alaka, düşünceli. Özledimler, hediyeler. Çocuk sanki bunu bekliyormuş gibiydi. Ve sürekli bunun içinde hareket etmiyor. Ben daha istekli ve libidosu yüksek tarafım. Erkek cinsellikten sonra bu kadar sevgi dolu olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek duygusal bağını cinsellikten sonra geliştirir. yani evet mümkün. bende de böyle olmuştu. ben ilişkiye ciddi bakmıyordum, cinsellik için ilk adımları ben atmıştım karşı taraf evlendikten sonra da olur kafasındaydı. yaşadıktan sonra ilgisi alakası daha fazla arttı. ilişkinin ilk aylarında bile kendisini kocam zannediyordu:D çok fazla sahipleniciliği arttı vs. sonunda da evliliğe ikna etti beni zaten evlendik şimdi.
ama tabii şunu da göz önünde bulundur. eğer cinsellikte senden istediği hazzı aldıysa, nasılsa bedavadan yaşama imkanım var diye de bu kadar ilgi alaka geliştirmiş olabilir. dışarda para vererek yapacağına sen ona bedavadan sunmuş oluyorsun. sırf bu devam etsin diye de bazen erkekler ilgi alaka geliştirebilir ona çok dikkat et zamanla ciddiyete binecek mi ilişki kontrol et.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen iyi bir deneyim yaşamış. Bi daha almak için böyle yapıyor olabilir. Veya bazı erkekler durumu farklı yorumlar Kimisi bana verdiyse başkasınada hemen verir veya benden öncede birilerine vermiştir der. Kimiside demek ki beni çok seviyor bana güveniyor diye hoşuna gider İlgisi artar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet genelde mümkün ama bu yaşanan cinselliğin uyumuyla da alakalı uyum yoksa ya da kötüyse uzaklaşabilir
00 YorumlaBelli olmaz
Cinsellikte senin tenin ona öyle bir haz verir ki aşka dönüşür bilemezsin00 Yorumla
+1 yılUmarım ciddidir yoksa devamı gelsin diye göz boyama olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkekden erkeğe değişir bu kimi tınlamaz kimi daha çok bağlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle ilk bulusmalarda cinsellik yasadiysaniz kesinlikle duygusal bir şey beklemeyin. Erkekler ilk bulusmalarda seks yaşadığı bir kadına duygusal bakmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek öyle olmaz çoğu odun kanka olur. Romantik erkek zor denk gelir
00 Yorumla Vallahi asla kafalarının içini tahmin edemezsin ya tekrar olsun diye yapıyor ya da seni sevdiği için bak bakalım düşünceleri değişti mi ciddiye yöneliyor mu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahiplendi çünkü seni eşi gibi görüyor erkekte böyle olur
00 Yorumla
+1 yılTam tersi üç kuruş ilgisi bile biter
00 Yorumla
+1 yılErkekler duygusal bakmaz olaya ve baglanmazlar yani nedeni devami gelmesi icin iyi davranma olabilir sana karsi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik le etkilemiş olabılırsin
AKtıf mıydın
00 Yorumlatabiki de aksi olsa her evlenen boşanırdı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinselliği ne sanıyorsunuz siz :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok bağlanmıştır, sahiplenmistir seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bağlanır normal
00 Yorumla
+1 yılEvet iyi olursa aşırı olur ya
00 Yorumla
+1 yılmumkun ama bu performansına baglı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç sanmama cok nadir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik Oldumu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin cinsellikten sonra daha bağlı daha aşk böceği haline gelmesi mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat