Mantıklı bir erkek ilşkisini bu neden ile bitirmez.Çünki içrisinde yaşadığı toplumun değer yargılarının nasıl olduğunu bilir ve özellikle bayanlar üzerindeki baskısınıda bilir yarın evleneceğinin garantiside yoksa bunu isteme hakkına sahip olmadığınıda bilir.Nedemekmiş ağlama noktasına gelmiş sevgilisi tama birleşmeyi kabul etmiyor diye ve ayrılıyormuş ayrılsın o zaman ,Giden gitsin deyin daha iyi olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle diyorum zaten. o zorlamadı bi defa konusu gecti. kafasında muhakemesini yaptı ve bu şekilde olamayacaımıza karar verdi. bende üzüldüm ama belkide ayrılık en hayırlısı bizim için
Soran+1 yılyok sanmam evlenmekte istiyor. sürekli bu konuda zorluo beni.
- +1 yıl
Ben askerden geldikten 1 ay sonra 2.5 yıl çıktığım sevgilim oldu seviştik fakat hiç bir zaman tam bir birleşmeyi istemeye kendimde bir hak görmedim .Fakat ondan başka spontane gelişen farklı bayan arkadaşım oldu cinsel ilşkiyi tam olarak yaşadık fakat o bayan arkadaşımında bu durumda bir çekincesi yoktu karşılıklı gelişti ve oldu.Kişiye göre değişebilir asla tek tarflı erkek böyle birşeyi bekleme hakkına sahip değildir sevgilisinden ve ya vayan arkadaşından.
- +1 yıl
O zaman cinsel birleşmeyi değilde gelecek ile ilgili ne yapabilirsiniz ne zaman ve nasıl evleneceksiniz nasıl yaşamınızı sürdereceksiniz bu konular üzerinde tartışın ve konuşun çözüm arayın başka daha ne ciddi sorunlarınız var aslında evlenmek ciddi bir konu değilmi herşey bitti cinsellikmi kaldı sorun olarak.
Soran+1 yılbi defa söledi zaten bana bende hayır diince uzatmadı düşündü ve baya içinde biriktirdiği için ayrılmak istedgni söledi. ayrılmak istesede aramaktan bahsedio beni yani sözde ayrılık diim sana.çocuk özlediği için dayanamayıp arıo beni. benden ilşkiye grmei beklemedi bir şeklde oral yolla falan tatmin etmemi istedi. bana abartı geldgi için yapamazdım. oyuzden bu noktaya geldi
- +1 yıl
Benim 2.5 yıl çıktığım sevgilim ile velenmedik farklı nedenden bitti .Fakat hiç bana oaral yapmadı bende sevişirken istemiştim fakat üstelemedim fakat çırılçıplak sürtünmede dahil seviştik.Onun bekaretine önem vermesi kadar doğal bir şey yokki bende doğal kabul ettim.Tek sorun evlilik öncesi oaral yapmak veya penisi vagi'nasına sokmakmı kaldı benim anlattımdan analmıyormusun.
Soran+1 yılbelkide bu kişiye göre değişcek birşey. nasıl cinsel arzular erkekten erkeğe farklı derecede gelişirse bu da öyle birşey. çnkü bana ağlama noktasına geldgni çok zorlandğnmı falan sölüo.
- +1 yıl
Neden ağlama noktasına geliyor çocukmu bu Anne ve Bbasından oyuncak istiyor almayınca ağlıyor.Benim kendi yaşamımdan örnek verdim sana bende düşünebilirdim beni neden hayatının tek ve son erkeği olarak görmüyormu beni geçekten istemiyormu diye kompleks yapmadım Benim eşim benim kadınım olmak istemiyormusun demedim.Tek sorun ve konu aramızdaki cinsel birleşme değildi diyorum sana.Bak bitti ne olacaktı peki sonunda herşey cinselliğe takılı kalacaktı öylemi,evlenmek için erken yaşım henüz 24'tü.
En İyi Cevaplar
kişiye göre değişir bence
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin yalanı o aynısı benim de başıma geldi oralla tatmin etmemi istedi yapmadım diye ağladı 1 yıl olması ve ciddi düşünmesi o erkeği iyi yapmaz sakın acıma biz o kadar yılımızı verdik sonra öğrendim ki sevmiyormuş :( sevmeden beni buna nasıl zorladı bilmiyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılsiz ne kadar görüştünüz peki. vala doğru söylüyorsun insan evladını çözmek çok zor. belki benim çıktığım çocuk beni seviyor bile olsa dediğin gibi ben biçok şeyini görmeme rağmen güvenemiyorum. hala içimde acabalar oluyor. ancak evlenince anlayacağım ve güveneceğim. dünya çünkü çok acayip olmuş. dürüst ve samimi insana denk gelmek çok zor. ben şahsen öyle bir insanım. bu zamana kadar ne yalan söyledim ne de bir allahın kuluna umut verdim yada yarı yolda bıraktım. allah bunu görüyor.
Soran+1 yılallah karşıma hiç kötü birini çıkarmadı bu zamana kadar. ama buna güvenip bu zamandan sonrada çıkarmaz diye düşünmüyorum. oyuzden kimseye 4 4lük güvenmiyorum. güvenmek zorundada değilim. bundan dolayı gecen hafta ayrıldık hiç umrumda bile olmadı dayanamadı yine kendisi özleyip aradı beni. kendi sorunu ve kendi tercihi. nefsi sevgisinden ağır basıyorsa zaten benim yanımda işi olmasın. çok sevsemde arkama bakmam. o da beni iyi tanıyor
Cevap sahibi+1 yılseni ayrılıkla tehdit edip dediklerini yaptırmaya uğraşır inanma canım ben yaşadım biliyorum seven insan asla bu yüzden soğumaz asla ama asla ben 12 yıldır tanıyordum düşün
Soran+1 yıl12 yıl mı? neden o kadar görüşüpte evlilik olmadı diye sorgulamadın mı hiç ilişkini? benim dediğim bu kişi evlilik istiyor ama? zaten canım bu konuda düşüncemin değişmiceğini anladı. ben bir lafı bir defa söylerim gerisine karışmam. sevsede sevmesede erkek azrsularını yaşamak için her yolu dener? aslnda sevip sevmediğini burdan anlayamazsın.. gercekten bundan dolayı bırakıp giderse işte o zaman anlarsın.
Cevap sahibi+1 yıl6 yıl arkadaştık 6 yılda çıkıp çıkıp ayrıldık güya ciddi düşünüyordu ben evlenmeden yapmam dedim evlenince de yapmazsın dedi algılamıyor işte kafası
Soran+1 yılseni sevmediğin kanısına nereden vardın peki?
Cevap sahibi+1 yılbeni bu yüzden bırakması bu bir sonra öğrendim bir şekilde sevmediğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılya benim sevglm 2 senedr bekliyo evlenene kadar yapmıcam dedm istesede sabredio oda etsin çatlarmı sanki :P
08 Yorumla
Soran+1 yılo sabredemio işte. hatta hemen evlenmek istio dayanacak hali kalmamış. çıldırma noktasnda diim ben sana bazende ağlıcak hale gelio :(
Cevap sahibi+1 yılevlen gitsin :D
Cevap sahibi+1 yılherkes senin gibi değil çok şükür
Soran+1 yılben kendime engel olabiliorum elbet benimde isteklerim var. ben ilerisini düşünüyorum sonuçta biz sevgiliyiz karı koca değiliz. ileride dielim ki bişe oldu bitit sonraki ilişkime kendiminası laik göreceğim. sonucta içinde yaşadığımz toplumu az cok bliorz.
Cevap sahibi+1 yılen doğrusunu yapıyosun şimdi istedini verrsin sonra basit biri olursun ayrılır vermessn yine ayrılır erkekleri anlamak zor ama seven sabreder
Soran+1 yıl1 yılda çok alıştık brbirimize o arzularını içindeki aşka bağlıo ve bana bugün yermde kim olsa bu kadar dayanamazdı inan cok zor falan dierek kenedeni anlattı. bende kız olduğum için onu anlayamayabilirim die düşünüorum. ben bi çözüm arıorum napsam acaba. naparsam bu iş çözülür
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum valla işin zor gerçekten güveniyosan evlenckse senle kabul et madem bukdr zor onun için benim sevglmde bazen artk dayanamıyorum karşıma çıkan ilk kıza atlıcam falan dio ama ayrılmak istemedi hiç ii sabırlı çıktı şansıma :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılona buna oral yapıp sonra da bir başkasıyla mı evleneceksin ben hiç bir şey yapmadım diye koruyacak bir şey yok bunu kabul ediyorsan ötekini koruma yani dürüst olmamış olursun o zaman. eğer istiyorsa evlensin ondan sonra her istediğini yap ne bu böyle nasıl bir aşk anlayışı. adam sevdiğinin ağzına mı verir evlenmeden? öyle adama adam mı denir?
218 Yorumla
Soran+1 yılevlenmekte istiyor zaten ama daha benim başka planlarım var hazır dilim evliliğe
Cevap sahibi+1 yılhazır olana kadar bekle o zaman
Soran+1 yılyukarıda dürüst davranmamaktan bahsetmişsiniz fakat ben a dan z ye çıktığım insanlara karşı dürüstüm. kmseylede oral yapmadm seviştiğimde birkaç kişi oldu evet. bunu şuanki çocukta bilio. aramızda dürüstlüğe dayalı bir bağ var. seviyoruz aslında. ama bana sanki evet diyeceğimi sanarak ayak yapıo gbi gelio. madhate çocukla demin konuştuk herşeyde anlayış göstersede bu konuda çok dolu bana karşı ağlama oktasına gelmş o derece.
Cevap sahibi+1 yılMadhate peki sen birilerine oral yapmış bir bayanı ister misin
Cevap sahibi+1 yılbunlar numara ya aldırma sırf bu yüzden gidecekse gitsin
Soran+1 yılyok zaten buyüzden biterse birşey yapmayacağım. çünkü yapılacak birşey yok. he seviyor muyum çok seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılsevsen ne fark eder ki kendini kullandırma kimseye adam belki gidecek bir gün
Soran+1 yılzaten bi dediği bi dediğini tutmuor. arzuları canlanınca farklı konuşuyor. arzuları dinince iyiki yapmadın iyiki yapmadık falan diyor. kendide ne yaptğının farkında dil
Cevap sahibi+1 yılşizofrenmi bu adam ya
Soran+1 yılacaba suç benim miydi sevişip yakınlaşmasamıydım hiç. baştan mı hata yaptım bilmiorum.
Cevap sahibi+1 yılevet suç sen de sen adamı azdırmışsın şimdi de toparlayamıyorsun ileri gitme aynı yerinde say. hatta sevişmekten de vazgeç sen kötü oluyorsun de
Soran+1 yılben zaten sevişmekten vazgecelim die tercih sundum ona. kabul etmedi. nefsine engel olamıo artık. senin de dediğin gbi en bastan yapmıcaktık hiçbişe.
Cevap sahibi+1 yılöyleyse böyle idare edeceksin giderse de gitsin ya takma. bu kadar berbat olan adam gider biriyle mutlaka yatar o günlük seks arıyor kendine inanma böyle şeylere yalan dolan hepsi
Soran+1 yılgünlük seksi istese bulyr otrdgu çevre o konuda çok rahat bi cevre. ben ona güveniorum biçok konuda fakat işte bu noktaya gelip mutsuz olucaımızı kestiremedik
Cevap sahibi+1 yıladam sana da sahip olmak istiyor işte.. tipik erkek ya yüz tane hatunla yapsa 101 der değişiklik olsun diye :)))
Soran+1 yılnefis doyumsuzdur her zaman zaten ama konu bu dil. konu saygı var ve bu saygıdan dolaı ısrar etmeip gtmei tercih edio ve 1 yılda dayandı bu duruma. kullanıcak insan zaman koymaz bu kadarda uğrasmaz. ailesi vs herkesle tanştım anneme sölememi evlilğe daie bişiler yapmamızı istio ama o durumada daha çok var. gerci bizim ilişkimz bu konudan dolaı btmez de ben soğudum bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılbak sen onun istediğini yaparsan yaptıktan sonra düşünceleri davranışları herşeyi değişecek bunu gerçekten evliliğe saklamalısın..
terk ederim. sevsede cinsel arzuları yarım kalsa diye bişey olmaz çünkü öyle bişey olsa onu sevmem zaten. sadece cinsellik için çıkarım demiyorum öyle yaptığı için beni üzer ve onu sevmemeye başlarım
02 Yorumla
Soran+1 yılkendinden uzaklaştırıosun falan demişti zaten. belki de senin anlattığın şeyi hissettiği için öyle dedi.
+1 yılHata sende. Sevgililik hayatında seks önemli yer tutar. 1 yıl boyunca hiç seks olmadan ilişki mi olur ya ? O erkeğinde bir dayanma noktası var. Bu kadar dayanan bir erkeği zor bulursun söyliyim. Ya karşılıklı olarak birbirinizi mutlu edin ya da o çocuk yakında bırakır gider, başkası da bu kadar kahrını çekmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılsevişme oldu ama ilerisi olmadı oda biliodu ilerisi olmayacaını sonra nefsi iyice kabarınca böle konuşmaya başladı. artık ağlama noktasına gelio bende o durumda olmasını istemorum ama ikimzde vazgecmiorz düşüncemizden. ne o ileri gidip tatmin olmaktan vazgecio nede ben bu kararımdan. erkek olsan beni anlardın diyip duruo. bu soruyuda oyuzden sordum zaten. onu daha ii anlamak için
- +1 yıl
e tamam kabul et seviyosan ? hayır 1 haftalık birisi değilmiş ki bırakıp gitsin işi bitince. 1 yıldır bu duruma rağmen seninle birlikteyse neden ilişkiyi kabul etmiyorsun ki ?
Soran+1 yılbana ağır geleceğini biliyorum yaptıktan sonra utanc duyucağımı vs biliorum. yoksa tabi ikimzde seviorz neden sorun olsun.
- +1 yıl
şaşırdım. neden ağır gelsin ki ? fiziksel olarak düşün çok basit bir olay. ilk ilişki yaşadığın insana da aşıksan bundan güzel ne olabilir ki ? evlilik öncesi ilişki o kadarda utanılacak bir şey değil. bir imza eksik sadece. kaldı ki bu imzayı atmayı da sen istemiyorsun, o değil. ailenin ve çevrenin görüşlerinden korkuyorsan boşuna korkuyorsun. senin bedenin üzerinde kimsenin söz hakkı yok, olamaz.
Soran+1 yılaşk var sevgi var tutku var ama korku da var. neden biliyor musun çünkü biz böyle yetiştik böyle bilinçaltımız gelişti. evlilik öncesi ilişki kmine göre normal olabilir ama bana göre değil işte. bu duyguyu aşamıyorum.
Bir erkek bir kızla yatmak için 1 sene beklemez, hikaye o.
Erkek ağlıyorsa durum ciddiye alınmalıdır. Erkek ağlıyorsa, bir kızın sıkıldığından 10 kat daha çok sıkılmış, çıkış yolu bulamamış demektir.01 Yorumla
Soran+1 yılzaten evlenmek dahi istiyor. ailesiyle falan tanıştım aileme sölemem için de ısrar ediyor fakat ben hazır dilim evliliğe bu şekilde de tatminde olamıyor. çok zor durumda kalıo cinsel yönden.. sabretti ama tükendi öyle söliim
yok bırakmaz bir gün sevişme olayını videoya alıp internette yayınlar sonra da çekip gider. x şahıslar da videodaki bayana nasıl ulaşırım diye sorular sorarlar yorumlar yaparlar meşhur oldun gülümse :==)))
00 Yorumlahayır bitirmez..şahsen kendi açımdan öyle ... her şey cinsellik değildir... sadece onun gözleri her şeye bedel diyebilmelidir insan.
22 Yorumla
Soran+1 yılbakalım ayrılmada bir ayak olabilir. gecen hafta daha bu konudan dolaı ayrıldı dayanamdı döndü geri. şimdi tekrar ayrlma aşamasında :).. zaten bu konudan dolaı biterse bende çok üzülmicem. sonuçta kndi secimi saygı duyuyorum ve benim içinde öyle. seven insan için gözleri herşeye gülüşü insanlığı herşeye bedeldir
Bu nasıl bir aşk anlayışıdır öyle mutlaka cinsellik olmak zorunda mı,gerçekten seven erkek onun bedeniyle ilgilnmez onu o kadar çok sever ki ,eğer ona dokunursa onu inciteceğini bildiği için ona dokunamaz,ona kola kolay bakamaz gerçek aşk budur,gerçek sevgi budur yoksa öteki türlü aşk falan değil tek amaç cinsel arzuları doyurmak.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. o senin anlattığın şey sevgi değil 1 yıl ugraşmış alabilirmiyim diye olmamış bitirmiş tek acıklaması o sevgiyle ilişkiye girmrnin hiç bir alakaı yok seevişmede varmış üstelik sen kurtulduğun için kurban filan kes
02 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmek istemedi sadece tatmin etmemi istedi. edemediğim için kendisi zaten uzun zamandır yakınıyordu. ama zorlama yoktu hiç bir şekilde. o da bilio buna hakkı olmadığını. git gide mutsuz etmeye başladı bu durum onu. ve btrme kararı aldı
Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. 00 Yorumlacinselik bu konuda okadar öenmli diyildir bence erkek saten bırakmaz ve iyi bi şekilde karşılayabilir
00 Yorumlahiç sevişmese bile seviyorsa ayrılmaz ...siz kadınlar baze cok seytansı oluyorsunuz bazen oyle saf saf sorular soruyorsunuz bunu anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılşeytansılık ve ben iki ayrı kulvar..ayrılıktan bahsedıo ama ayrılamıyor . biraz da bana güveniyor.çnkü daha öncede ayrılsakta özledik döndük yapamadık.
bilmemki ben olsam bitirmezdim herhalde ama sonuclarına katlanırdı.neticede biizmde ihtiyaclarımz var böyle uyarsa okey
04 Yorumla
Soran+1 yılartık dayanamıorum diyip sitem ediyor. yani belkide blöf yapıodur istediği olsun die
Soran+1 yılöyle ama ben o kadar uzun boylu birşey yaşamadım kimseyle. ağır gelio bana kendside bunu bildiği için zorlamadı ama böle bi karar aldı.
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. cıks sevgi değil diyorum o kadar boşalmak istiyosa masturbasyon yapar ne dir bu illa oral anal vajinal ilişkiyemi girmek gerekiyo sevgi bumudur.
00 Yorumla
+1 yılolayi "bi arkadaş anlattı da" ya bağlamasaydın keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kendi olayım da böyle anlatmak istedm:)
- +1 yıl
baskın taraf sen ol erkeğe verme ipleri
ben sahsen ilerisini görmüyorsam bırakırım 1 sene diyorsun az bi zaman değil
012 Yorumla
Soran+1 yılçıldırıcak noktaya geliorum dior. elimden de birşey gelmio .. ağlayacak gbi oluo falan. bu durumdan bende memnun dilim . bi çözümünüde bulamıoruz.
Soran+1 yılzaten ayrılmaktan bahsetsede ayrılamıo. ama sanırım ben bu şekilde zamanla ondan soğuyup önüme bakıcam. olan ona olucak. o sanıoki ben her zaman yerimdeyim onu seven kişi olarak kalıcam hiç bırakmıcam falan. fakat bu durum beni sıkıo ve gitgide ondan soğutuo
Soran+1 yılgelin ata binmiş ya nasip demiş. şimdi evlenrm dersn yarın öyle olaylar olr ki evlenemezsiniz. ben ozaman bu vicdan azabıyla nası kendme yeni bir eşi yada sevgiliyi laik bulacağım. benim için ağır şeyler. yapamıcaım şeyler. o da bunu en bastan beri biliyordu zaten.
Soran+1 yılay nolur beni iste :) aklım kalır.ben ailem de demiorum ileride kuracağım aileden bahsediorum. ve bu noktada ilerisini düşünmemek bence bencillik olur. ben avrupalı değilim sonuçta dimi. yaşadığım toplumu iyi biliorum hepsni gectim vicdanen içime oturcak birşeyi neden yapayım ki.
Soran+1 yılyani bi çözüm arıorum iice düğüm halini aldı herşey. e seviorumda onu. acaba tamamen cinsel olrak soğutsammı kendmden bu bir yol mudur:) ya artık bilmiorum iice çıkmaza düştüm. kendsi cinsel yakınlığını zaten aşka bağlıo. aşkım bterse ancak o arsularda bter falan dio.
Soran+1 yılyok neyse onu paylaştım. peki soğutmak için ne yapmamı önerirdin
neden reddettiğine bağlı.sevişiyorsa daha ileri de gidebilir aslında.altında bir sebep ararım
03 Yorumla
Soran+1 yılaltında ne gibi bir sebep aradın kız senden kendini çekseydi
Soran+1 yıldemekki cinselliğe çok normal bir şey oalrka bakıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılben ayrılmam. Cinsel ihtiyaçlarımı dışarıda görürüm, sevgilimle gene birlikteliğimize devam ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yıldışarda görmek istemiyor ise. aldatmayı da istemyorsa
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi bana asist yapıyorsun sonra ben terbiyesiz oluyorum... En normal cevabı vereyim o zaman.
İkisi de yoksa sorun da yoktur o zaman. Kendisini bastıracak. Zaten öyle bastırılacak bir duygu değil ki bu yahu... Ben hiç anlamıyorum bu konuyu vallahi.
+1 yılİnsan sevdiğini bekler orala bile gerek duymaz bence.
00 Yorumla
+1 yılayrılanı da var ama çoğu aldatır.
04 Yorumla
Soran+1 yılyani olabilir diosun. bu ilişkide öneml bi sebeptir diosun.
- +1 yıl
olabilir tabi hatta bazen kızlar ''tamam istediğinle seviş ama duygusal olarak aldatma'' bile der, ama işte yalancının mumu yatsıya kadar, sevgilisi onunla sevişmezse eğer, çocuk sevse bile aldatır bir şekilde, duygusal olarak olmasa da aldatır, seni bırakmayışının sebebi de sana değer vermesindendir bence
Soran+1 yılo başkalarıyla beraber olduğunda bana olan duygularının azalacağını sölüo. aldatmaya yanaşmıo oyuzden. hatta evlenmei istio en kısa zamanda. bende şuanda evliliğe hazır dilim iki arada bi derede kaldım bilmiorum artık
- +1 yıl
aldatıyodur belki belli olmaz :) evlen gitsin ya
Bir erkek sevmemeli, sadece zikmeli
00 Yorumla
+1 yılAğlamayan çocuğa meme vermezler hesabı :D
00 Yorumlakısıden kısıye degısır
00 YorumlaYaş +25se bitirmek neki seni bitirir öyle gider
00 YorumlaAyrılmaz emmoğlu..
00 Yorumla
+1 yılsen kaç yaşındasın
07 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasındaım
- +1 yıl
soru16 lık olmuşta ... o erkekte bi dengesizlik vardır eğer bu sebepten ayrılırsa
Soran+1 yılkim bilir belkide istediği olsun die blöf yapıodur.
- +1 yıl
istediğini verdinmi hiç ona yada başkasına
Soran+1 yılvermedim bunu kendisi biliyor zaten oyuzden bana güvendiği için benle başladı. şuanda seviyoruz birbirimizi ama bu sebepten dolaı biticek hatta bitti
- +1 yıl
bu sebepten bitirecek erkeklede senin işin olmasın bacım
Soran+1 yıl1 hafta evel bitirdi sonra tekrar özledi aradı şimdi gene btrio ayak yapıo da olabilir. bilmiorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar