Beni cinsellik heycanlandirmiyor. Canım istemiyor. Dönemsel bi durum olduğunu düşünmüyorum çünkü 1 yıla yakın evliyiz yani çok nadir cinsellik yaşıyoruz. Üzülüyorum o da bende.
Öneri ve düşünce istiyorum. Mantıklı olanından.
Beni cinsellik heycanlandirmiyor. Canım istemiyor. Dönemsel bi durum olduğunu düşünmüyorum çünkü 1 yıla yakın evliyiz yani çok nadir cinsellik yaşıyoruz. Üzülüyorum o da bende.
Öneri ve düşünce istiyorum. Mantıklı olanından.
Erotizm ve fantezilerle renklendirebilirsiniz. Hatta bunları katmalısınız. Burada aseksüel bir bayan vardı. Seksten hiç hoşlanmıyordu. İğrenç buluyordu. Ama bunun doğal olmadığının da farkındaydı. Kendisini cinselliğe çekeceği fanteziler buldu. Ve bu konuda yaşantısını ona göre şekillendirdi. Bazı şeyler size ayıp, yasak, tabu gelebilir. Ama unutmayın ilişkinizde 3. Bir kişiye, bir ortama, zarar vermiyorsanız. Bunu yaşamaktan kendinizi alıkoymayın. Ayrıca kesinlikle sınır çizmeyin kendinize. Daha denemeden olmaz demeyin. Deneyip beğenmedim diyebilirsiniz.
Bir çeşit fantezinin özellikle hoşuna gittiğini farketmişti. O fanteziyi de hayatına alıp denemeye karar verdi. Ardından acele etmeden yavaş yavaş cinsellik anlamında tatmin duygusunu hissettiğini söylemişti. Öncesinde cinselliği o fanteziyle yaşıyormuş. Orgazm olmayı ve bundan keyif almayı öğrendikçe cinselliği daha çok keşfettiğini söylemişti.
İnternetten fantezileri, erotizm ile ilgili şeyleri araştırabilirsin. Bununla ilgili forumlar var. p*rno sitelerinden videolar izleyebilirsin. Neticede yaşayamak istediklerini anlaman için insanların bunları yaşarken aldığı zevki görmekte ilgini artırabilir. Bu bahsettiğim aseksüel arkadaş, bdsm'nin ilgisini çektiğini söylemişti. Ama fanteziler çok geniş.
Rica ederim. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsiniz.
Takip isteği attım.
Cinsel isteğin azalması veya cinselliğe ilgi göstermemek, birçok farklı nedenle ilişkili olabilir. Özellikle uzun süreli ilişkilerde veya evliliklerde bu tür durumlar zaman zaman ortaya çıkabilir. İşte bu durumu ele almanıza yardımcı olabilecek bazı öneriler:
1. **İletişim**: Öncelikle eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmanız önemlidir. Duygusal olarak birbirinize nasıl hissettiğinizi ve bu konudaki endişelerinizi paylaşmak, sorunun neden kaynaklandığını anlamanıza yardımcı olabilir.
2. **Stres ve Baskı**: Stres, cinsel isteği azaltabilir. İş, aile sorumlulukları veya diğer dışsal faktörler cinsel isteği etkileyebilir. Stresle başa çıkma yöntemleri öğrenmek ve baskıyı azaltmaya çalışmak cinsel isteği artırabilir.
3. **Sağlık Kontrolleri**: Cinsel isteksizlik, bazen altta yatan sağlık sorunlarının bir belirtisi olabilir. Hormonal dengesizlikler, depresyon veya diğer sağlık sorunları cinsel isteksizliğe yol açabilir. Bu nedenle bir doktora danışmak faydalı olabilir.
4. **Duygusal Bağ**: Duygusal olarak yakın ve sağlam bir ilişki cinselliği artırabilir. Eşinizle duygusal olarak bağlı olduğunuzdan ve birbirinize güvendiğinizden emin olun.
5. **Çift Terapisi**: Eğer sorunlarınız çözülemiyor ve bu konuda duygusal bir kopukluk yaşanıyorsa, bir çift terapistine başvurmak ilişkinizi ve cinsel yaşamınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir.
6. **fantezi ve Yaratıcılık**: Cinsel isteği artırmak için farklı cinsel deneyimlere açık olun. fanteziler paylaşmak veya yeni deneyimler denemek cinselliği canlandırabilir.
7. **Zaman ve Sabır**: Cinsel isteksizlik durumu zamanla gelişebilir ve çözüm süreci sabır gerektirebilir. Endişelenmeyin ve birbirinize destek olun.
Unutmayın ki cinsellikle ilgili sorunlar her ilişkide zaman zaman ortaya çıkabilir ve bu tür sorunların üstesinden gelmek için çaba harcamak normaldir. Eşinizle birlikte bu sorunu ele almak ve çözüm aramak, ilişkinizi güçlendirebilir. İhtiyacınız olan destek için bir terapistten yardım almayı da düşünebilirsiniz.
Teşekkür ederim
seni cinselliğin heyecanlandırmaması demek adamı beğenmediğini gösterir. belki fiziksel belkide zihin tavır olarak. yoksa bakışırken bile iki karşı cins birbirlerini zaten gözleriyle düzmeye başlarlar. büyük ihtimal birleşmenizde çok kısa sürmüş ve sen orgazmda yaşamamışsındır. detaylandırırsan belki yardımı dokunacak birşeyler tavsiye edebilirim.
Yoo beğeniyorum. Eşim inanilmaz sportif fiziği eli yüzü düzgün biri. Karakteristik özellikleri beni gıcık ediyor. Bazı konularin sorumlulugunu alamadigi ya da almak istemediği şeyler itici yapiyor kendisini benim gözümde
Adamla nikahliyimm bir ömür dedik. Sokakta mi satılıyor sanki dört dörtlük biri
Kendinizi kasıyorsunuz demekki eşinizde işini bilmiyor. Kendinizi kasmayın anın tadını çıkarın sevişmeyi uzatın tahrik noktalarınızı keşfetin ne kadar tahrik olursanız o kadar tadı çıkar.
👏👏
Cevap
68Cevap
uyumlu değilsinizdir. zaten önemli olan sevmeniz.. cinsellik bu kadar önemli olmamalı
öncelikle belirtmeliyim ki bu tür durumlar her evlide yaşanır. kiminde yeni evlendiği yıllarda kiminde ilerleyen yılarda olabilir. kocanızı sevdiğinizi söylemeseydiniz az önceki cümlelerim asla bu şekilde olmazdı.. ama kocanızı seviyorsunuz yani sevgi bağlamında problem yoksa bu dediğim sebepten oluyor. peki bu neden böyle oluyor nasıl bunu aşarım diyorsanız sürekli kulandıgınız bir ilaç var mı mesela buna bakın. ya da depresyonda olmanıza sebep yaşantınızda hep zihininizi meşgul eden bir şey var mı buna bakın. bir de her sabah pekmez için sulandırıp. bu yumurtalarınızı harekete geçirecektir diye düşünüyorum. cinsellikle ilgili kitaplar okuyun. yanni sizde eksik olan bu duyguyu harekete geçirecektir okumalar.
Nasıl bi seks yaptığınızı bilmeden görüş bildirmem doğru olmaz Belkı de partnerinizin cinsellik yaklaşımı iyi değildir veya sizin cinsellik istegininiz yoktur. Herkes istekli veya herkes tecrübeli olacak diye bi kanun yok sorunu bulup o şekilde çözüme gitmeniz daha sağlıklı olacaktır
Ama dan önce kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmuş. Sadece kendini avutmak için söylenen bir cumleymis.
Gelelim sizin duruma. Bir süre korunun asla çocuk yapmayı düşünmeyin
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Eşiniz duzelmek için çaba harcamiyorsa seks olmadan evlilik yürümez. O yüzden bosanin çocuk olmadan bir ömür çekilmez
Bende karım ile aynı durumu yaşıyorum çözüm bulursan eğer soruyu güncelleme yap lütfen bildirim gelsin
Kocan çok ağır canlı biri demek ki... İnsan karısını Bi azdirir iştahını kabartir bişeyler yapar. Yatağa gir, kilotu çıkar, içine gir boşal hadi hayırlı işler. İlişki bu değil
Gerçekten karakter olarak ta ağır...
maalesef karım da beni etkileyemiyor artık. Cinselliğe soğuk birisi olduğundan dolayı bende de artık ona karşı peki istek kalmadı kendi elimle hallediyorum artık
E nolacak böyle
Eskiyi hurdacıya verin yenisini alın...
ya da sitemizdeki hayırseverlerden istifade edin.
Cinsel ilişki yaşadığınız zaman nasıl oluyor ön sevişme öpüşme falan ve en önemlisi de eşin hemen boşalıyor mu ikinci üçüncü seferi istiyor mu
Şimdi böyle sorunca da tam karışık bi durum olduğunu farkettin. 1 kere bile zor boşaliyor. Yani prezervatif takamiyor yoksa iniyor mesela.. ikimizde sorunlu
Seni mi canı istemiyor acaba ya da ten uyumu mu yok aranızda
Böyle gitmez
Doktora başvurun.
Belli bir yere kadar bekler kocanız sonrası çaktırmadan da olsa birseyler yapabilir 3. Bir şahısla
Yuhhhh
Yuhhh değil yolun sonunu görebiliyorum
Antidepresan falan mi kullaniyorsun genelde onlar isteksizlik yapar. yoksa fantezi camasirlar giyin. aynada bak kendine. kendini begen. esini op yaklas dokun ne bileyim isve cilve yap. belki boyle davrandikca istegin artar. ama evliligin %90 i cinsellikten ibaret. bir gun canina tak eder diyim ben sana. doktora falan git yani
Gerçek cinsellik yaşamamışsın bu evlilik süresince sanırım. eşin biraz acemi omalı yoksa seni o ana hazırlardı bence ve zevk alırdın bu işten.
Bilemiyorum. Olabilir
İsteöeyen siz misiniz? Genelde talep eden taraf kim?
Kocam
Heyecanlandırmama sebebini analiz et. Nesi heyecanlandırmıyor ise onjnla konuş ona yönelik şeyler yapın
Ne öneri verebiliriz ki istemiyorum diyorsun zaten soruyu ben mi anlamadım acaba 🤔
Anlamamışsın
Ne yapabilirim istemesi için? Çözüm önerisi? Fikir... belki tecrübe bişeyyy
Kocanla öpüşürken sevişirken mutlu oluyormusun
Cinsel ilişkide boşalınca mutlu olmuyormusun
Mutlu olma durumu o an? Nasıl bişey? Bilmiyorum
Yani kocan vücuduna dokunduğunda seviştiğinizde kocan elini vücudunda gezdirdiginde istek gelmiyormu hiç ve öpüşürken hiç istek gelmiyormu
Hayır :( onu seviyorum ama öyle bi isteğim yok. Offf
burada çare arama... Psikologa vs gidin.. cinsel şeyleri var
Değişik şeyler yaşamak istermisin peki... cok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
Kendine sorduğunda bilinç altındaki cevaba ulaşman gerek. Neden diye sor bakalım ne cevap çıkıyor?
böyle zaten evlilik gitmez, yürümez. yeni evlisin, boşan.. başka evlilik yaparsın.. an itibarıyla ona buna ver demicem tabiiki..
Bu nasil nir zihniyet yazik
frijitsin. tedavi olman lazım, sana yazık.
Gidin bi jinekoloğa. Ya sen s2ilmeyi bilmiyorsun ya da kocan s2kmeyi bilmiyor. :D
Konuşun yani. Bir şeyler yapsın, accık romantik olsun. Kafanda ne varsa açık açık söyle.
Önce otur konus, bir rahatsızlığı mi var, varsa doktora gidin yoksa da başka sebep ararsin
Aynı ben, kendimi gördüm sende, ateşle barut yanyana gelirmiki acaba?
Yani isteksiz oldugunuz icinse sorun etmeyin arada yapsaniz yeter bence
Eğer birbirinize dokunmak sizi heyecanlandirmiyorss bu iş bitmiş daha ilk yıldan
Eşinle aranda uyum yok demekki. Bilinç altı da olabilir
Sorun sendeyse tedavi olmalısın korku varsa psikolojiktir vajinusmus olabilir
o zaman sadece sevişin seks arkasından gelsin takılmayın seks seks diye
Hmm yani buda mantıklı geldi. Yani illa sonu öyle bitmemeli dimi
Bal yedir kuvvet veren karışımlar var aktarda onlardan al ver reisine
altina alip nefessiz birakilacak kadinsin.
Cinselliği bir görev gibi görmeyin ve hayatınıza yenilik kayın heycan ve adrenelinli yerlerde deneyin
Valla 10 aydir evlilikte topu topu 6-7 kere seks yaşadıysan ister istemez strese sokuyosun kendini
heycanlanmiyosun simdiye kadar olmadiysa sonrasinda da pek olmaz
Bırbırınızın hoşlantılarınızı kesfedın degısık kesıfler olabılır
Kullandığınız ilaçlar hormonal etki yapabilir ama sizin durum daha çok cinsellik önce gelen birseylerin olmasi
İstediğiniz. cinsel performans ve uyumu yakalayamiyor olabilirsiniz
Dogrudur. Napmam lazım
Ten uyumu gerçekten önemli 🥲
Uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Kokusunu seviyorum. Ama işte ben istiyorum ama bedenim ısrarla başka reaksiyon veriyor. Çıldıracam yaa
Bana kalırsa aranızda o uyun olsaydı saglıklı bir ilişkiniz olurduu birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz falann ama
Gelir mi peki o uyum ne dersin?
Yaanii gelebiliirr
Ateşli kadın ol
Gerçek bi ten uyumu yok demek ki
Psikkolojik terapi alman faydalı olabilir.
Tam tersi olur genelde
Nasil yani?
Evlenmeden öncede cinselliğe uzakmıydın
Ay ne azgındım ozamanlar
Eşinle işgili bi durum değildir inşallah
Aranızda tensel uyum yok. bunun sebepleri var
Mesela?
Destek aldınız mi
Yooo
Neden
Siz bilmelisniz erken mi boşalma var
O zaman değişim ve başkalaşım geçirmeniz gerekiyor, peki böyle bir planınız var mı?
Canın onu mu istemiyor yoksa herkese mi öyle
Hormonların mı öldü bebeğem 😏
Sitedeki arkadaşlar yardımcı olurlar 🤣🔥😈
Yaşlar kaç kaç
Doktora gitmeli evde tedavi olmuyor
Senin demini veremiyor demekki eşin
Ayrıl
Başka adamla sevis
Eşin erkek olmayabilir
Farkli mekanlar pozisyonlar fanteziler
Psikoloğa gidin
O ne düşünüyor bu konu da?
Bence beni sevmiyosun diye saçmalıyor arada
Yaşlar kaç? Garip bu adam ya
?
Dikkat et hamile kalma 👍
Doktora gidin
Sonra?
Heyecanlı yeni şeyler deneyin
Deneyecek kadar bi istek bile yok desem?
Denemeyi isteyecek şeyler olsun klasik şeyler olmasın
İlaç at :)
Daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?