3 aydır evliyim eşimle çok severek evlendik eşimin sertleşme sorunu olduğu için birlikte olamadık henüz ilaç kullandı faydası olmadı öpmeyi çok fazla bilmiyor ben öpmeyi çok seviyorum fakat onun öpmesi beni tahrik etmiyo kaç kere söyledim şöyle öp böyle öp olmuyo bi türlü ilk zamanlar bana çok güzel oral yapıyordu zevk alıyordum şu an öyle değil o zaman beni çıldırtacak derecede güzel yapıyodu bu konuyu onunlada konuştum fakat eskisi gibi olmuyor bir türlü ben ona çok aşığım evliliğimiz normalde çok güzel beraberken çok mutluyuz ama yatağa gelince böyleyiz sorun bende mi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok üzülüyorum onu tahrik ediyorum oral yapıyorum boşaltıyorum üstüme düşenleri yapıyorum ama böyle sorunlar yaşıyorum sorun kimde benim neler yapmam gerekiyor çok canım sıkılıyor bunlara
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
İlaç kullansa ne olacak bir süre sonra ilaca da bağışıklık saglayacak ve ilaçta çözüm olmayacak
seks evliligin direğidir. ve direği olmayan yapı er ya da geç yıkılır. sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTest sürüşü yapmadan evlenirseniz böyle olur. Yok çok severek evlendik de, bilmemne. Adam kaldıramıyor, skmiyor. Böyle evlilik mi olur? Doğru düzgün seks yoksa evliliğin de anlamı yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora giderse her şey hallolur gadası
02 Yorumla
Soran+1 yılNe doktoruna gidecek
- +1 yıl
Ankara 'da Berkan reşoğlu var ona
Açıkçası sen daha ne yapicaksin ki mesele eşinde sen de değil Bi doktora gitsin sertleşme büyük Bi problem evlilikte
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gitti ilaç verdi onu kullandı bi faydası olmadı açıkçası
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılFilm izleyerek yapın ya da plansız farklı mekanlarda aniden yapmayı deneyin sonuçta hepsi beyinde bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılYani kaç saniye ereksiyon oluyor ve hiç mi olmuyor?
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 - 5 dakika oluyor sonra eski haline dönüyor
- +1 yıl
5 dk ereksiyon az değil ki
Soran+1 yılÖn sevişme yaparken 5 dakika öyle kalıyorsa tam ilişkiye gireceğimiz zaman eski haline dönüyor nasıl az değil
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenlik sorun yok kocanin seni etkileyememesinden dolayi ne yapsa zevk alamiyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzelce konuşuyorum bak hayatım şöyle yap böyle yap öyle haz alırım diyorum bazen kırılıyor söylediklerime ama olmuyor
- +1 yıl
:)) istr bunu senin soylememen lazim onu seni keşfetmesi lazim ama sanirim o gaza gelip olsun bitsin diye takiliyo artik :))
Soran+1 yılAma ne yapayım söylemeden önce bekledim ama söylemeden olmadı nasıl haz aldığımı anlamadı ki bi türlü söylemek zorunda kaldım
- +1 yıl
Yok soyledigin halde yine o hazzi veremiyossa zaten sıkınti yani sen elinden grleni yspiyomussunda kocanin biraz degismesi lazim
- +1 yıl
Bizde duzelttik kendimizi yeri geldi yani
+1 yılilaç derken. Ne kullandınız? problem sende değil bu arada, eşinde.. kendini suçlama
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ben bu yaşıma kadar bekledim niye böyleyiz bilmiyorum
- +1 yıl
100 MG sinegra, aç karnına almalı.. ölüyü diriltir, 48 saat etkisi var
Soran+1 yılReçeteli mi
- +1 yıl
bunun için reçeteye gerek yok. eczanelerin hepsinde mevcut. 100 MG olmasına özen göster, 50mg da var çünkü o kadar etkili diil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende değil kocanda sorun. Ama sanki başka bişey var gibi. Çözemedim
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum bu yaşıma kadar bekledim niye böyleyiz bilmiyorum
- +1 yıl
Sorunu konsantrasyon. O yuzden başka bişey var gibi dedim.
- +1 yıl
Düşüne bakalım bu şekilde ne olabilir
Soran+1 yılNasıl bi konsantrasyon zevke geliyor ama o hazzı bana yaşatamıyor ben bunu anlamıyorum isteksiz biri ondan desem ama neden bilmiyorum
- +1 yıl
Başka şey düşünüyor. Kendi boşalıp pili bitiyor. Seni düşünmüyor ya da düşünemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 3 ayda ne değişti ki 🙄. Psikolojik olabilir mi? Baştan nasıldı?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum anlamadım ki şu an en güzel zamanlarımız olması gerekir ama anlamıyorum ben
Soran+1 yılVücudumu çok beğendiğini tahrik olduğunu defalarca söylüyor hatta açıkça sordum bende beğenmediğin bişey var mı ya da seni tahrik edemiyormuyum o yüzden mi olmuyor diye fakat asla çok zevk alıyorum ben senden diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıldertleşmek isteyenler neyin kafasını yaşıyo ya kocasının skinimi konuşup dertleşicek seninle :D ne gv. tlar var lan etrafta
01 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu buraya yazmak istemedim ama bu konuyu kimseye anlatamıyorum belki akıllı çözüm yolu üretecek birileri vardır diye umut ederek yazdım
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Test sürüşü yapmadan, expere göstermeden alırsınız böyle olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanın sıkılmasın senin hatan değil bunları dile getirirken neler söylüyor peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen kırılıyor söylediklerime ben çözmek için söylüyorum kırılma diyorum tamam dediğin gibi yaparım falan diyor ama pekte başarılı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılMmmh kırılması normal ama başarılı olması için onunda biraz çaba sarf etmesi lazım senin tek demenle olmaz bu işler :)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme sorunu derken tam olarak nedir durum birleşme olmuyor mu?
00 Yorumla Söyleyince dinlemiyorsunuz insanı inanmıyorum maalesef
00 YorumlaPsikolojik sorunu olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence vibratör tarzı oyuncaklar al kendini tatmin et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bir durum ama çokda bırşey yazamıyorum dertleşmek ıstermısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani yapmıyor mu zevkli mi değil artık anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar sanki çok daha isteyerek zevk alarak yapıyordu ve bu zevkide bana veriyordu şu an sanki ilişkiye girmediğimiz için olsun bitsin şeklinde yapıyor kendini mi veremiyor bilmiyorum tam g noktamı bulamıyor gelişigüzel yapıyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılBen çok bilmediğim için tam anlamadım ama zevkli mi değil sen mi zevk alamadın
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. off uzuldim :(
00 Yorumla
+1 yılAnla değiştşr onu
00 Yorumla
+1 yılBaşka partner bul
00 Yorumla
+1 yılHm giLi olmasaydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bir şey diyeceğim ama doyamazsan aç kalırsın ve...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBari sorunu çözesiye elle diliyle boşaltsın seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun çözüm bulmak ister misin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler