Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şunu diyeceğim zaten çoğu erkekte gidecek en fazla 15 dakika kızlar gibi değil erkeklerin yapısı daha hızlı erekte olurlar ses sizler görüntü etkiler.
Erken olursa ikincisinde uzun olur o yüzden erkeğin ilk boşalmasını sevisme anında olsun ki, ikincisi hızlı gitsin08 Yorumla
Soran+1 yıl15 dka da yok 5 dka 10 duayı bile çok zor ihtimal içimde boşalmadan indiğini gördüm
Soran+1 yıl2. yi kesinlikle yapmaz
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin eşinin sıkıntısı bir doktora görünun
Soran+1 yılGeciktiriciyi bile kabul etmiyor ki onuda kabul etmez bu hikâyede yanan ben oldum
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir dil ile, dile getirmelisin
Soran+1 yılKaç defa söyledim inan umrunda değil durum
Cevap sahibi+1 yılBu ilişkiyi bitirtir, aklını başına alması lazım
Soran+1 yılBen 24 o 33 yaşında arkadaşları genç kadın aldın diyormuslar gün içinde dokunur sever sarılır öper filn izler bana kahve yapar ama seks esnasında 0
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılknk bazen siz kadinlar da biraz anlayissiz oluyorsunuz bence tamam evet az olabilir daha uzun olmasi daha iyidir ikiniz icin de falan ama bir seyi de anlamaniz lazim erkek organiyla kadin organi bir degil ki, sizin uyarilmaniz da bosalmaniz da cok daha zor ve uzun surer erkegin de anlik bir sey yani bir gorsel gormesiyle etkilenip hazir hale gelebilir hani durum boyleyken kendinizle kiyaslamaniz pek dogru olmaz ustelik sizin bosalmanizin ustune bir cok kez daha bosalabilir ama erkek bir kere bosaldi mi tekrar hazir hale gelmesi icin ustunde az zaman gecmesi lazim hani yaratilis olarak boyleyiz bunlari akilda tutarak hareket etmek lazim yoksa evet 5-10dk da cok uzun sure degil daha kisa surenler de var ama uzatmak icin de tedavi olmasi gerekebilir ya da bilmiyom korunma falan kullanmiyorsa onu kullanarak hissiyati azalttigi icin biraz daha uzatabilir...
00 Yorumla
Ya peki yeni yeni mi ilişki yaşamaya başladınız hani erken boşalma zamanla ilişki yaşadıkça düzelebilecek bir şey yani Mesela benim Düzenli bir partlerim olmadığı halde ilk yaptığım derken boş oldum ama şu an 25-30 dakika git gel yapabiliyorum yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını döndü sonra bir şey olmamış gibi başka muhabbet açtı
Soran+1 yıl2 aylık evliyiz
- +1 yıl
E tamam işte deneyimsiz olduğu için erken boş ver Hani zamanla yaptıkça alışır Hani ve Yani bunu sen de destek olman lazım Mesela Gelmeye yakın devam etmesin içinden çıkıp beklesin mesela ya da hani oral'da atıyorum çok yapıyorsan azalt gelmesini engelle beklesin Belli bir zaman geçtikten sonra tekrar devam etsin yani
+1 yılÖn sevişme esnasında boşalsa ilişkiye girince 2. kez boşalacağı için daha uzun sürebilir. Önceden sık sık mastürbasyon yapan biriyse erken boşalma sorununa yol açmış olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılOn sevişme yapmıyor bosalicak erken diye hemen otur bosalcam yoksa diyor yalatmiyor bile ve içimde seks esnasında boşalmadan indiğini gördüm 2 defa normalde sarılır beraber kahve yapar ikimize temas bağımlısı benden ayrı uyumaz ama gel gelelim seks esnasında erken bosalcak diye on sevişme de yo 2. yine tekrarlamıyor bile
- +1 yıl
Ozaman Orgazm Olamıyorsundur yüksek ihtimalle konuş bence yani seks = boşalmak değildir ön sevişme olması daha iyi olur bir posta atim bitireyimle olmaz o iş seninde Cinsel ihtiyacını karşılaması lazım ve erken boşalma pek iyi bir şey değil
Soran+1 yılBende bosancam ama 2 aylık evliyiz bahanem yok kimseye sunmaya çünkü ben indan gencim 33 yaşında ben 24 bana diyor herkes söylüyor genç kadın aldın diyorlar diyor gencim ama onda hayır yok
- +1 yıl
Oo Yaş farkı Biraz Çok Boşanma konusunda sevmiyorsan boşan yani ancak sırf cinsellik ile ilgili ise konuşmayı deneyebilirsin ancak 5 dakika kendi boşalıp seni düşünmeyip seni cinsel obje olarak gören biri ise onunlada ömür geçmez
Soran+1 yılYad farkımız var arkadaşları genç aldın kadın diyormuslar yaşından kaynak li mi bu durum yoksa bilemiyorum niye böyle zaten cinsel obje olarak görüyor sevişmez etmez boşalır ve biter beni düşündüğü yok yanlız o yokken boşalıyorum bunu 1 defa söyledim kendisine tedavi geciktiriciye yakın bakan bri değil çözüm e yaklaşmıyor yani gün içinde beraber film izlesek bana kahve yapsa gün içinde temas halinde olsa da fayda etmez çünkü seks esnasında 0
- +1 yıl
Yaş farkındandır yüksek ihtimal Bu şekilde bir cinsel hayat olamaz tedavi geciktirici falan kullanmayıda red ediyorsa kötü yani gerçekten severek evlendinmi bilmiyorum ama gerçekten seviyorsan ikna etmeyi dene baktın olmuyor ozaman istersen boşanırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Bu bir kusursa en azından o yataktan seni doyurarak kalkması lazım
Yeni evli olduğunuz için zamanla çözecektir olayı
Fakat ilki erken olduktan sonra biraz dinlenip 2. yi denemeli en azından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSık sık mastürbasyon yapmış eskiden onun için de erken boşalır. biraz nefes egzersiz yapsın biraz sakın olsun sonuç odaklı değilde seks odaklı olsun gerekirse sen yönet geç boşalır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalmanın çözümleri var elbet. Uzun uzun anlatamam ama bir uzman size yardimci olaxaktır. Çekinmeden gidin tedaviye derim. Bir de ilkinde mi erken boşaliyor hep 2. 3. Postada nasıl. Ve ayrica oral yaptiginda da hemen bosaliyor mu
00 Yorumla
+1 yılÇünkü seks yapmayı bilmediği için. Uzun uzun ön sevişme yapılır ve bol pozisyon denenir ise daha uzun bir birliktelik yaşanır
00 Yorumla
+1 yılKocanın penis kapasitesi düşükse biz napalım. vibratör vibratör falan alın da alacağın zevki arttırsın kocan.
00 Yorumla
+1 yılAslında çözülmeyecek bir problemin yok, Eşini seviyorsan, yuvan dağılsın istemiyorsan ve O da çözüm istiyorsa birkaç tavsiye verebilirim..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme hariç mi içinde kalan süre mi 5-10 dakika
029 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını… [+]
Soran+1 yılOn sevişme yok
Soran+1 yıl2 defadır da boşalmadan içimde indi
Soran+1 yılŞaşırdım sorunu olduğunu kabul etmiyor
- +1 yıl
Ön sevişme olmadığı için böyle oluyor bence sen onu ön sevişmeye ikna et bence
- +1 yıl
İçinde nasıl iniyor anlamadım
Soran+1 yılBoşalmadı kendisi içimde sondu penis i bosalmadan
- +1 yıl
Senden hoşlanmıyor olabilir mi acaba ya da farklı bir şey mi var
Soran+1 yılBende düşündüm sevmiyor mu dır ama gün içinde sürekli temas halinde film izleyelim der kahve yapar sarılır öper seni seviyorum der yapar bunları seks esnasında gelince 0 bende anlayamadım sence hormonel sıkıntı mi beni seviyor rolü mu yapiyor
Soran+1 yılHerkes ona genç kadın aldın diyormuş ben 24 o 33 yaşında yaştan dolayı mi neyden kaynak li cozemedin
- +1 yıl
Seviyor rölü büyük ihtimal bence sana karşı bi çekim hissetse içinde inmez o penis
Soran+1 yılPeki bunu neden yapıyor?
- +1 yıl
Sen fizik olarak nasılsın boy kilo kaç
Soran+1 yılBeyaz tenli yeşil gözlü saçım belime kadar kestane rengi boy 1.68 kilo da 58 kilom sarkan yerimde yok evlenene kadar hep düğün e 1 hafa varken bile isteyen çıktı çirkince değilim
Soran+1 yılBelki ten uyumu yoktur bana göre de o istediğim biri değil 2 yıldır pesimi bırakmadı kaçırmak bile istedi
- +1 yıl
Dediğine göre çok güzel kızsın ten uyumu olmayabilir sen ona dokununca zevk alıyormusun
Soran+1 yılHayır almiyorum ama seksi güzel yapsa belki beni kendine çekerdi onuda beceremiyor evlendiğim. pisman etti onca insan arasından bunla evlendim yazık oldu bana
Soran+1 yılAlmanya urfa heryerden istediler beni düğününe 1 hafa varken bile istendim i hayatimdayken 2 3 kişiyle görüştüm kendimce istemedim oysa guvenlikcisi süsü busu doluydu hata yaptım bunun böyle çıkacağını bilemedim
- +1 yıl
Bilinmiyor işte eğitsen öğretsen olmazmı
Soran+1 yılAçık biri değil benim bu ilk ilişkim degil
Soran+1 yılBen biriyle oldum ve her hafta sonu görüşür 9 10 da ya da 11 en geç diyeyim akşam 5 6 ya kadar ilişki yapardık
Soran+1 yılVe bu ilişki 4 yıl sürdü böyle en son ben türk o kurt ailesi memleketten bul dedi benim ailem de ilerde alır götürür seni dedi olmaz dedi bana kaç evlenelim ailemle yaşarız dedi çok uzaktı ailesi yenge abi çocuk anne hepsi bir aradaydı kaçamadım
Soran+1 yılYoksa çok güzel bi seks hayatım vardı
- +1 yıl
Tamam işte onu sen yönlendirirsin ya da ilişkide kontrolü eline al hemen içine sokturma oral yapsın sana
Soran+1 yılOndan sonra karşıma çok insanlar çıktı bunu seçip hata yaptım
Soran+1 yılOlmadı gizliden hap atayım diyorum geciktirici
- +1 yıl
Takip atarsan sevinirim konuşuruz
- +1 yıl
Yorumlar karışıyor takip et beni
- +1 yıl
Nerdesin
+1 yılBoşalmadan patlamadan senin için seks bitiyor ve içindeki azgınlık öylece kalıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını döndü 3 5 dka sonra bir şey olmamış gibi başka mevzu konustu
- +1 yıl
Tedavi şart yoksa sen kaçamak yapıcaksın.
+1 yıl10 dakika çok çok erken ya neredeyse 1 saatte zor boşalıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Bence ön sevişme yapmıyorsunuz değil mi hiç yalamıyor mu yalatmıyor mu
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını… [+]
- +1 yıl
Ya yalatmadan seksin tadı çıkmaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılAblam bunun psikolojik nedeni olabilir başka bir çok sebebi olabilir bunu dert etmeyin zaman rekoru geliştirmeye ugrasin
01 Yorumla- +1 yıl
Bizim dk iyimiş yaaa 🤣
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılrahatsız, ondan.. isterse senş sırtında taşısın.. işini yapamıyosa , sorun.. kocan için yarım kalan neskafe gibisin demekki.. hüpletemedikten sonra ne anlamı var.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani benden kaynak li mi diye düşündüm ama değil çünkü normalde sarılır öper bana nescafe türk kahvesi yapar sabah kelebek uyandırır benim le uyumadan yatmaz ayrı ama düşündüm benden mi kaynak li diye ama. baktum böyle iyi davranıyor içimde boşalmadan indiği oldu 2 defa utandı arkasını döndü söyleyince 5 dka sonra bir şey olmamış gibi döndü konuştu benle sorun bende mi rol mu yapıyor yoksa beni sevmiyor mu çözemiyorum
Cevap sahibi+1 yılöyledir.. farkında dırumunun.. bu ileride büyük sorun olur.. şimdi sende tölere ediyosundur bi şekilde ama ileride senin içinde zor olur.
Soran+1 yılÖyle zaten ilerde iyice ilişkiyi bitireceğini düşünüyorum peki neden kaynak li böyle bu adam
Cevap sahibi+1 yılbilsem keşke ama valla dr bilir.. her şey olabilir.. tedavi şart..🤷♂️.. dr için ikna olur mu? o ayrı muamma..
Cevap sahibi+1 yıloyuncak alsan, o onu kullanırken aynı anda kli. ni ylyark seni bşltsa🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHer güzelde bir kusur o da bu ne yaparsın ya nazar nazar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı. Neden düzenli seks yapınca bu süre 1 saate kadar uzuyor nasıl 5 dk da gelir
00 YorumlaTedavi almasına yardım et konuş onunla sana zor oluyor dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni evliysen normal 👍
Ne kadar çok birlikte olursanız o kadar süre uzar. İkinci veya üçüncü postada sen orgazm olursun.
011 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden belli
Cevap sahibi+1 yılSeni cinsel olarak istemiyor mu?
Soran+1 yılBekarken de böyleydi Sevişirdik ilişkiye girmeden yaladigim da hemen boşalırdı ya da ağzımda boşalmadan penisi inerdi
Soran+1 yılGün içinde dokunur öper sarılır ama seks esnasında dokunmaz bile erken bosalcak diye
Cevap sahibi+1 yılBoşalsın sen devam et. 2, 3 hatta 4 gücü yeterse 5 posta birde üstüne 6 cila olsun o zaman süre uzar.
Cevap sahibi+1 yılBen yurt dışına çıktim ve sevgilimle 1 ay cinsel ilişkiye giremedik 1 ayın sonunda 3 sn boşaldım ama tum hafta sonu dinlene dinlene 20 posta attık ptesi günü iş başı yaptım ama tüm gün uyudum 😂😅🤣🤣
Soran+1 yılNeden Böyle bir adam bu peki beni mi sevmiyor daha önce ilişkim vardı 4 yıl her hafta sonu sabah 11 akşam üstü 5 6 ya kadar defalarca yatardık
Soran+1 yılHormonel mi bybyn problemi yoksa sevgisizlik mi
Soran+1 yılMaşallah 20
Cevap sahibi+1 yılSenin kocan orasını bilemem onu sen bileceksin 👍 ben kendimi biliyorum sevgilimle birleşmeye içine girmeye ve içine boşalmaya doyamıyorum tekrar tekrar yapıyorum. Yurt dışında çok güzel bir eskort kız çağırdım ama istemeye istemeye yaptım çünkü aklım sevgiljmdeydi.
Cevap sahibi+1 yılTek bir kadına karşı doyumsuzluk var bende 👍 eğer cinsel gücü artıracak şeyler yedirirse daha fazla olduğu oluyor.
+1 yılÇünkü evlilik sekse en uzak şeydir. İleride o da olmayacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5-10 dakika yetmiyor mu? Bence normal ya sevisme soyunma oynasma 1 saati bulur
08 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını döndü sonra bir şey olmamış gibi başka muhabbet yapti
Cevap sahibi+1 yılKac yıllık evlisiniz hep mi böyle yoksa sonradan mi oldu
Soran+1 yılYıl değil 2. aydayiz daha çok yeni evliligimiz
Soran+1 yılEvlendigimizden beri böyle bekarken sevisirdik ilişkiye girmeden o zaman da yaladigimda hemen boşalırdı fark etmiştim bunu ama ilişkiye girişme farklı olur belki diye düşündüm ama yanildim
Cevap sahibi+1 yılYanı su ana kadar hic tatmin olmadın. Esin peki hayret etmiyor mu tut bırak yapsa boşalmaya yakın çıkarıp biraz durup devam etse
Soran+1 yılHayır beni düşünmüyor ki kendi boşalınca bitiyor yanlız boşalıyorum bak die dile getirdim belki utanır kendine çeki duzenverir diye ama oda yok
Cevap sahibi+1 yılMusaitseniz detaylı konuşalım özelden
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hikayede yaziik olan belli.. ne heyecanlar var yasayamadigin ahhh ahhh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltıbbi açıdan boşalma süresi 5-7 dakikadır ve normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaaaaa 1 saat seni kendinden gecirecek sekilde bagirtmais lazim di
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken bosalma psikolojiktor genelde heyecan yapıyordur
00 Yorumla
+1 yılBiraz okudum yorumlari ama sorun yas farki degil.. esinde saglik sorunu var bunu kabul etmiyormu..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doktora gitsin sen bu durumda sanıyorum ki ortada kalıyorsun
00 Yorumlagenelde ortalama surelerı bu
17 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını döndü sonra bir şey olmamış gibi başka muhabbet açtı
Soran+1 yılHer ilişkimiz de durum bu 5 dka sürüyor 10 dka bile yok geciktirici vs red etti sorunum da yok diyor tedaviye yatkın değil
Soran+1 yılBeni sevmiyor mu gerçekten hormonelmi
- +1 yıl
Pozisyon değiştirmeyi deneyin. Girdiği gibi patlayana kadar gidip gelmesin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDr a gitmeli, istemiyorsa sprey kullanın, seni uçursun evliliğiniz daha iyi bir hal alır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. 10 dk az değil yeterli bence
00 YorumlaUzatmanın teknikleri var tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBunu çözersiniz ya.
00 Yorumla 10 dakika ortalama bir süredir bu arada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki ön sevişme yapmıyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani normalde ideal sure
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu vardır
Tedavi olsun00 Yorumla
+1 yılGeciktirici sprey veya condom alsın
00 YorumlaSık yapmiyonuzdur daha sık yapin duzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen görünce bosaliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkılolu bırısı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunu vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller ve hayatlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılSen mi çok iyisin yoksa o mu çok kötü 🤔
02 Yorumla
- +1 yıl
Psikolojik bi durum da olabilir benim de başıma gelmişti daha önce istersen konuşabiliriz elimden geldiğince anlatmaya çalışırım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkinci hatta üçüncüyü yapmıyor mu?
042 Yorumla
Soran+1 yılHayır on sevişme yapmıyor hemen otur bosalcam yoksa diyor içimde boşalmadan indiğini gördüm 2 defa uutandınasil oldun böyle dedim dondu arkasını sonra da bir şey olmamış gibi başka muhabbet açtı yeni 2 aylık evliyiz boşasam bahanem yok geciktirici vs problemi olduğunu kabul bile etmiyor
Soran+1 yılGün içinde sarılır öper sever bana nescaffe türk kahvesi yapar oturur film izleriz benden ayrı uyumaz ama seks konusunda 0 neden böyle
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma sorunu bizlerin %90da var ama dediğim gibi seni orgazm etmesi lazım. Oral yapıp okşayıp kıvama getirip öyle becermeli ki o an sende boşal rahatla
Soran+1 yılHiç birşekilde yapmıyor yanlız rahatlıyorum seks bitince bir daha yardımcı olmuyor o yokken evde rahatlıyorum ve bunu yüzüne söyledim yanlız boşalıyorum diye
Soran+1 yılBosancam Ama 2 aylık evliyiz bahanem yok şu an anlatilcak bi durumda değil
Soran+1 yılTedavi geciktiriciye yakın bile değil
Cevap sahibi+1 yılKötü durum, bende de erken boşalma sorunu var ama çok istekliyim hergün 2 defa isterim haa kabul eden yok o ayrı konuda.
Cevap sahibi+1 yılGeciktirici prezervatif deneyin, sprey ya da anestol pomad kremi sürsün, epimediumlu macun belki fayda eder
Cevap sahibi+1 yıl2 aylık yeni evlisin gençsin seni hergün 3-4 defa becermesi lazım açıkçası
Soran+1 yılGün içinde sarılır öper dokunur temas bağımlısı bana kahve yapar film izleyelim der ama seks esnasında 0
Soran+1 yılBenden kaynak li mi sevmiyor mu beni kendi problemimi sevmese bana hoş davranmaz düşünüyorum bende bilemedim gercekten
Soran+1 yılBen 24 o 33 yaşında yaşı ile mi kaynaklı
Soran+1 yılArkadaşları genç kadın aldın kendine diyormuş anlatıyor ama kendinde hayır yokki
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok ben 45im 18 gibi istekliyim
Soran+1 yılO zaman kendisi gerçekten sorunlu hormonel
Cevap sahibi+1 yılBizde az sıklıkla oluyor diye hep tartışıyoruz mesela
Cevap sahibi+1 yılEşime kalsa ayda 3 günde yetiyor
Soran+1 yılSeninde esin o zaman istekli değil
Cevap sahibi+1 yılAynen. Aramız iyi olunca 1 yapar 2 gün mola verir tekrar yapar. Ondada zaten ayda 3 defa boşalır kendisi
Kötü olunca 2-3 hafta yapmaz
Soran+1 yılSen sekse ikna et hup atla üstüne
Soran+1 yılKaçmasına izin verme
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor öyle işte. Oral yapmaz, 2 ayda 1 belki, benim ona yapmama ayda 1 izin verir. Babydoll kıyafet senede 1-2 anca, fantezi yok. Bende bu konuda mutsuzum
Soran+1 yılBastan da böyle miydi sorna mi monotonlasti
Cevap sahibi+1 yılİlk aydan hamile kaldı sonra hep böyleydi. Bu sitede de herkes bundan şikayetçi niyeyse hep bi istekliye odun isteksiz eş denk geliyor
Cevap sahibi+1 yılHangi sıklıkla yapıyorsunuz peki?
Soran+1 yılBende farkettim bunu çoğu kişi bu durumdan yakınıyor ve istekliye istekli isteksiz isteksiz denk gelse iyi oluyor yoksa istekliler isteksizleri aldaticak gibi ya da boşar bir ilişki böyle gitmez çünkü herkes acisindan
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle maalesef
Soran+1 yılHergun yapardı günde 1 defa şu an 2 gündür ses i çıkmıyor geçen ben sataştım ama çarşıya gidicekti akşam dedi akşamda bir şey olmadı bakalım ne zaman sesi cikicak bende pas atmadım sürekli temas için de ama seks yaklaşımı yok
Cevap sahibi+1 yılHergün yapıyorsa 7-8 dk sürüyorsa iyi yine, tek eksiklik seni boşaltması o zaman
Soran+1 yılYok işte hergun yapardı 2 gündür yapmayı kesti 7 8 dka bile çok zor gerçekten 5 dka var yok arası
Soran+1 yılDüşüşü görünce ilerde hiç yapmaz gibime geliyor çocuk istiyor çocuk için sık yaptığını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni emmiyor okşayıp yalamıyor 69 yapmıyor kendi işini görüp seni düşünmüyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yapma hemen o zaman, boşanmayı bile düşünüyorsun sanırım
Soran+1 yılHayır kesinlikle yapmıyor bunları dediğim gibi gün içi temas hali benden ari sarsılmadan uyumaz göğüs öper emme yapmaz oda seks esnasında değildir dudaktan öpüşmek sevmiyor yanaktan öper dudaktan opse de op çek yapar sürekli
Soran+1 yılHap kullanıyorum haberi yok
Cevap sahibi+1 yılBenimkide arkadan sırnaşma öpüşme falan sevmez gün içinde, sekste de ayda 1 anca
Soran+1 yılBen öpüşmek çok güzel şehvet arttırır severin bunları kişisine denk düşemedik hep yanlış ksderlerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılSorma maalesef
Cevap sahibi+1 yılburada şu an herkes diyor bu kadın bende olacaktı da, off off😄😄
Soran+1 yılBen gibi birini isterler bizimki kıymet bilmez
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi yaparsın sen kesin dimi?
Cevap sahibi+1 yılNeyse canım çeker yine, konuşursak, yapanda yok zaten bu saatte
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılTakviyeler kullanın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tekrar kaldır
00 Yorumla
+1 yıl2 3 devam etmiyor mu peki
00 Yorumla
+1 yılZamanla süre uzar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. zor durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu çok kötüymüş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yıl5 dk iyi :)
00 Yorumla
+1 yılÇok erken boşalıyor doymassin ki
00 Yorumla
+1 yılErken bosalma problemi var
00 Yorumla
+1 yılVAR'a gittiniz mi 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Hep mi böyle
09 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle 5dka da boşalıyor 10 dkayi bile bulmuyir
Soran+1 yılEtmiyor içimde boşalmadan indiğini gördüm senin tedavi olman lazım nasıl böyle oluyorsun dedim utandı anlık arkasını döndü sonra bir şey yok gibi konuştu başka mevzuya
Soran+1 yılYeni evliyim terk etmem için çok erken 2. ayin içindeyiz yoksa boşanmayı bende düşünüyorum suanlik bahanem yok zamanım lazım
Soran+1 yılBura küçük yer babası ile aynı sitede oturuyoruz ve çok taninam kişileriz benim ailem ben onun ailesi yakalanma ihtimalim oldukça yüksek birde öğle yemeği akşam yemeği sürekli evde benim çalışmama dahi izin vermiyor yani aldatma gtimal im düşük aldatsam yakalanirim
Soran+1 yılIlla biri iletir dediğim gibi çok tanımıyoruz ve kendisi öğlen akşam evde
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeytan diyor al altına sabaha kadar bağırt
02 Yorumla
Soran+1 yılYalatmiyor bile erken bosalcak diye otur hemen bosalcam yoksa diyor gün içinde temas bağımlısı sever öper sarılır bana kahve yapar film izleyelim der benden ayrı uyumaz ama seks esnasında 0 geciktirici vs kabul etmiyor içimde 2 defa boşalmadan indiğini gördüm utandı nasıl oldu böyle dedim boşaldım ben dedi yalan söyledi boşalsa hissederim penis hareketinden utandı arkasını döndü sonra bir şey olmamış gibi başka muhabbet yaptı ben 24 o 33 yaşında arkadaşları genç kadın aldın diyormuş ona dese nolcak ki kendinde hayır yoj
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsan sohbet etsek detaylı? aöayım mı gizli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeninle ilişki çok zevkli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi bilmiyor
051 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİçine girince kaç dk git gel yapıyor. 5 dk kökleyebiliyor mu. Çıkarmadan nekadar yapıyor
Cevap sahibi+1 yılSağlık sorunu olabilir. Yoksa boşalmadan inmez. Diyeceğim ki zevkine dayanamıyor erken boşalıyor. Ama alışması lazımdı zevkine ona göre daha çok seni yormaya içinden çıkmamaya odaklanmalıydı. Ki yalattırmıyor bile diyosun. Yalatmaya kadını yalamaya bayılır erkekler. Senin için işkenceye dönüyodur yatak. Ki isteklisin doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılOo daha yeni hemde. Hadi erken bitmesini geçtim. Nasıl kuru giriyor yalattırmasa bile kendi ıslatıp girmeli. Seni baştan aşşa yalayıp hazırlayabilmeli. Seninki seksi bilmiyor olabilir mi peki sence
Soran+1 yılKrem sürelim bari dedim onuda istemiyor öpüşmek bile erken bosalcak diye istemiyor şehvet arttiramiyor
Cevap sahibi+1 yılDaha önce çok tecrübesi olmasa bile ilk bir iki girmede zevkine dayanamayıp erken boşabilir ama sonra alışır ve erken boşalsa bile o ara sen devam istiyosan seni evire çevire öpüp parmaklayıp yalayıp kıvama sokmalı. O ara yine girebilecek hale grlir zaten. Ki 2 ay olmuş. Şimdiye seni hazırlayabilmeli sana yatakta mecaxen diyorum işkence derecesinde zevk almanı sağlayabilmeliydi. Kadın için çok kötü istekli yatağa girip bu tarz bilinçsiz ya da erkenden biten adamla olmak
Soran+1 yılBeni mi sevmiyor acaba yoksa hornalen mi durumu normalde seviyor gibi öyle his veriyor yaklaşımı ama sekste böyle biri
Soran+1 yılKendi sorunu mu bekarken sevisirdik yaladigimda hemen boşalırdı
Cevap sahibi+1 yılO seksi kadını doyurmasını bilmiyor. Bekarken yalardın hemen boşalırsa sağlık sorunu da olabilir. Ama bence yatak dışında ilgisi olması yatakta işi bilmesi anlamına gelmez. Çoğu erkek eşini doyuramıyor tam anlamıyla. Böyle olunca da er geç kadın adamı düzelremezse canıda seks istiyor. Huzursuzluk çok olur
Soran+1 yılAynen yalardım hemen boşalırdı yaşadığım da da boşalmadan indiğini gördüm 2 yıl bir sevgililik dönemimiz oldu o zaman anlamıştım ama ilişkiye girmedigimizden dır die düşünürdüm şimdi ilişkiye girip kia boşalır on sevişme yapmaz on sevişme yapsa boşalır diye Yapmıyor zateb
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma sorunu var demekki. Tedavi için ikna etmeye çalış ama zor senin durumun. Senin şuanda yatağa girmen işkence gbi psikolojik olarak doyuramaz oluştu kafanda artık. Normalde bugün ne şekil bağırtacak gbi acaba diye düşünmen lazım. O istekle
Soran+1 yılBenim ilk ilişkim değil evlendiğim adam 4 yıllık çok güzel seks hayatım vardı ben türk o kürttü ailesi memleketten bul dedi ona benim ailede yarın öbürgün götürür o seni olmaz dediler çocuk kaç bana ailemle yaşarız memlekette dedi abi yenge çocuk anne bri evde yasıyordular kimseyi tanıyıp etmediğim sülale bir arada yasayamazdim kaçmadım yoksa çok güzel seks hayatım vardı obdan sonra hayatıma bunu aldim o varkende çok kişi çıktı karşıma bir kaciyla gorustum kendim istemedim hata yapmışım belki iyidirler sekste yanlış adam secmisim
Cevap sahibi+1 yılSeks de önemli. Sadece yatak dışında iyi olması kibar olması değil onlarda önemli ama yatakta da seni doyurabilmesi aşkı büyütür. Bu zamanda bi kadını yatakta doyuramıyorsan o ilişki zora girer. Benim eski yıllar önce konuştuğum bi kadın ama sevişmemiştik. Evlenmiş bigün beni ekledi baktım resimlerde mutlu ama yazıştık ciddden yatakta kopmuş adamdan. Keşke senle olsaydım demişti. Ki cidden aklını alırdım yerinden. Tensel uyumda olurdu aramıxda hissettiğim. Sende doymak istiyosun tatminsizlik zor. Kadın için daha da zor bnce
Soran+1 yılZaten ilişki mutlu eder bağlar insanı
Soran+1 yılAdam in ne sorunu varmış uyummu yokmus
Cevap sahibi+1 yılSağlık sorunu var seninkinde erken boşalma bnce
İşin zor
Soran+1 yılÖyle gözüküyor gün içi dediğim gibi yakın ana seks sırasında bosalcak diye dokunmaz bile buda şehvet e getirmiyor hiç bir halt anlamıyorum sexsten
Cevap sahibi+1 yılSeksde kadını sözlerinle öpmenle okşamanla dil gezdirmenle önce ruhunu tatmin edip gireceksin ki kat kat zevk alsın sanada çok şey sunsun. Seninki direk iniyor. Sen daha yatağa girmeden işkence gbi geliyodur ki istekli bi kadınsın
Soran+1 yıl4 yıl birlikteligim oldu hiç böyle bir şey boşalmadan inmek vs görmedim daha çok o 1 saat boşalmaz günde 2 3 posta yapardı bende defalarca rahatlardım bu adam in hormonları sıkıntı olabilir ama tedaviyi kabul etmesi gerek en azından gizliden yapması lazım ezik lik utanma yasamamasi için bunuda yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle tedaviyide önemsemeyen adamlar kadını kaybeder. Karşı tarafıda düşünmek lazım. Ozmn sen cidden tadını özledin güzel bi sevişmenin
Soran+1 yılKesinlikle 4 yıllık ilişkiden sonra kimseyle olmadım güvenmedim evleneyim bari dedim ondada iş yok
Soran+1 yıl5 yıldır nerdeyse kimse ile olmadan 5 yılın acısını çıkartırım diyordum olmadı
Cevap sahibi+1 yılBişey diyim mi. Senin adam böyle devam eder sende bıkarsan. Olaki hoş ilişkiyi bilen senide hoş bulan biri karşına çıkarsa. Ki uzun zamandır doymamışsın aklını alır. O da çok büyük zevk alır biliyosun dimi 😅
Soran+1 yılYa aileler karışmasaydı 4 yıllık ilişkimle çok mutlu olurduk onun gibisini aradım mesajlar da eşim herşeyi yaparız işte şöyle böyle pozisyon yalarım. seni sende beni yalar sin filan diyordu mesajdaki gibi çıkmadı 4 yıllık bitirdigim kişi evli olsan yine senle olurum demişti ama şu an dereden çok sular aktı yazsam güvenemem ki ina tekrar dan
Cevap sahibi+1 yılEvet uzun zamandır rahatlamamışsın. Birlikte olsanız o da çok zevk alır sürekli isteyebilir
Cevap sahibi+1 yılKocasının doyuramadığı ya da adamdan kopan ama ayrılamayan kadınlar çok çok vahşi oluyor 🙃
Soran+1 yılIşte tekrardan ona güvenemem dönsen ona o kadar sene sonra nasıl olur çok o dereden sular geçti
Soran+1 yılBelki yeni biri lazımdır ama çevremden olmaması lazım
Cevap sahibi+1 yılYeni biri daha mantıklı ama güvenilir biri olmalı. Seni hoş bulduğundan emin ol sende hoş buluyosan ki. Bütün bilgilerini vermen gerekmiyor. Baktın olur bu iş. Gizli çok zevkli olur. Öyle çok kadın vardır emin ol. Ama yinede güven önemli zaten o da ses edemez etmez. Gerek yok. Hoş istekli seni isteyen bi kadın zaten başbaşasın doyurdukça doyuracaksın o zaten aklını alır yatakta
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın 😁
Soran+1 yılBugün yine on sevismesiz 5 dka civarı altı sürdü öğle molalarında mesajlastim Bugün de bozmak istemezdim doğum günümdü supriz hazirlicagini biliyordum ama sıkıldım artık düzelmezsen seni bosiycam on sevişme yok öpmüyor sun bile yükselemiyorum ilişkiye girmek istemiyorum senle dedim böyle de gidersen bosanicam dedim
Cevap sahibi+1 yılEe ne yaptı. Anlamaz anlayacak olsa başında anlardı. Erken boşalcak olsa bile ön sevişmede sendini kendine hapsettirirdi
Soran+1 yılBeceremiyor işte bu öğlen molada aramış 5. dka mi sürüyor ahaha diyip gülüyor umrunda değil durum ciddiyetinin farkında değil gül sen eşyayı toplayıp birgün goremediginde anliycan dedim ve bu hafta sonu hafta sonu tatilinde görür o
Soran+1 yılTatile bir yarın kaldı başayım tekmeyi bakalım bir
Cevap sahibi+1 yılO değilde senin mod düştü istek zirve. Uzun zamandır tatmin olamamışsın çok vahşisindir çok. Haha 😁
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç 😅
Soran+1 yılBugün 25 e adım attım
Cevap sahibi+1 yılGüzel yaşlar 🌸 Keşke doğumgününde sana bi organizasyon yapıp seni doyurabilseydi. Senin gbi bi kadına nasıl oral yapmadan durabiliyor. Harikasındır
Soran+1 yılBen çirkin biri olduğumu düşünmüyorum beyaz tenli kesta saçlı belime yakın oldular artık az kaldı 168 boyunda 58 kilo da birisiyim yani bana yazık oluyor
Soran+1 yılDüştüğüm adama bak
Soran+1 yılYo seks değil doğum günü ailemle kutladık onlar gittiler tv de mac izliyor yaparsa sabah yapar onda 5 dka sürmez
Cevap sahibi+1 yılDoğumgününü başbaşa da kutlamanızı sağlayacak ortamı hazırlaması lazımdı. Uzun zamandır doymamışsın. İşi bilen hoş biriyle yatakta olsan sana saatlerce neler yapar varya. Aklın çıkar. Defalarca rahatlarsın
Soran+1 yılTabiki güzel bir yemeğe çıkabilirdik mesela sonra eve geli0 devamı gelebilirdi yanlız organize etmesi lazımdı benim annemler babam kendi babası hepsini toplamış üstelik işten çıktım yemeğe davet etmiş ayrıca milleti olan bana oldu yemek yetiştir temizlik yetiştir yoruldum daha cok
Cevap sahibi+1 yılDüşün ki senin eşinde iş yok diye hoş güvenilir seni çok hoş bulan sevişmeyi bilen birini bulmuşsun. İmkanda var saatlerin uygun buluşabileceksin. Bak gör bi öpüşmeden sonra yorgunluğu hissediyor musun. 😅
Cevap sahibi+1 yılNaptınız 🙄
Soran+1 yılSelam
Cevap sahibi+1 yılSelam. Nasılsın? :) Ne yaptın nasıl gidiyor mutsuzluğa devam mı düzelme var mı 🙃
Soran+1 yılDüzelme yok aynı devam çocuk istiyor ya birde üstüne erken boşalmak sperm kalitesini düşürürmüş uğraşıp durur heralde seneyle rengl olduğumda bana trip atıp morali bozuluyor
Soran+1 yılSen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyiyim bende idare eder sağol 🙃 Cidden okadar vahim mi durum ya. Gizliden çıksam yazar mısın yoksa burdan mı yazayım. Merak ettim durumu. Bide seni ondan yazdım 🙃
Soran+1 yılCik cik gizliden yazarim😀
Cevap sahibi+1 yılYaz bakim :) Mesaj kısmını kontrol edeyim kapalıysa açıyorum hemen :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldat onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıntı ya
00 YorumlaBazıları 2 dakika
11 Yorumla
+1 yılTecrübe
01 Yorumla- +1 yıl
Zevki çıkmaz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem