Eşim ile gün içinde ya da gece ilişkiye girdiğimizde erken boşalıyor.
Ama sabah uyandığımız zaman yaparsak 15-20 dakika sürüyor.
Bu neden oluyor?
Eşim ile gün içinde ya da gece ilişkiye girdiğimizde erken boşalıyor.
Ama sabah uyandığımız zaman yaparsak 15-20 dakika sürüyor.
Bu neden oluyor?
sabah seksi bebek için gece yapılan keyif için. Sabah kadınlar uykuda sevmez ama asıl bebek sabah saat 5-730 arası yapılandır. Sabahki sebepiz erkesiyon uzun surer. onun setrleşmesi cinsel değil sabahki erkeksel bir durum. ama erkek akıllılık edip onu sizde boşaltaak rahatlıyor. İşese inecek sabahki erkesiyon sizinle alakası yok. Spermler sabah soguk oldugu için harketli çogumuz sabah seksiyle doğduk siz bile sabah anneniz uyku mahmurluğuyla offf şimdi mi canın istiyor cok ukum var dediğiniz zaman dunyaya geldiniz. Spermler sabah soğukken hareketli ve kortizon tazeliğinde. Kadın olarak yapılacak şeyler var admın boşalmasını uzatmak için penisteki bazı damarları keşfetmeniz gerekiyor. Kadın için pnis sadece sosois 2 yumurta değil, olmamalı sırlarını keşfetmeniz gerekiyor. mesela 2 bacağını ayırırsanız prostat sıkıştırmayacağı genişleyeceğinden ayrılacağı için boşalmasını uzatabilirsiniz : Dışarıdan bakınca herkes herşeyi çözdü goırunsede ögrenmenin yaşı yok. Elinizdeki makineyi tanıyın :)
sabah seksi erkeklerin seks saati ereksiyon ve penisin en aktif olduğu zaman o zaman birde psikolojik olarakta beyin rahat sadece sekse odaklı bir beyin olunca daha uzun sürmesi normal
Cevap
20Cevap
Sabah ereksiyonu uzun sürer çünkü kafa dinç oluyor gadası
doktora gidin.
15-20 dakika da bir kadının orgazm olabilmesi için yeterli süre değil ama erken boşalmadan iyidir tabiki , şimdi şöyle bir durum var erkekler cinsel ilişkiye bakış açısı olarak biraz sığ bakıyorlar boşalmak rahatlamak İçin cinsellik yapma psikolojisi var bu da akşam ve gece saatlerinde bilinç altında bitsede yatsak ya da oldu mu oldu kadının gönlü olsun mantığıyla yaklaşıyor , maalesef doğru cinselliğin bedensel boşalmada değil zihinsel ruhsal ve duygusal bir orgazmla mümkün olacağını bilmiyor
Çünkü eşin karanlıkta değil loş ışıkta ön sevişme yaşayıp ilişkiye girmeli. Karanşıkta kendini kontrol edemeyip ister istemez erken geliyor. Ön sevişmenizi uzatmak istersende eşin gözü açık sevişsin daha geç gelir
kocanın bencil öküz oluşundan. sana değil kendine odaklanıyor kendi hevesini gideriyor sen umurunda değilsin
Sabah uyanamıyor dur ne yaptığını anladığında 🤣🤣🤣
sabahlaei vucut daha direncli bence sabah yapin
Zamanla düzelir, ne kadarlık evlisin, ben eşim isterse 2 saate kadar yapıyorum
Onun için diyorum ya en verimli seks sabah olur dinç vücut çünkü
Sabahları kalkmasının sebebi azgınlık değilde ondan. Çiş birikmesinden dolayı sabah kalkar.
Sabah daha az zevk alıyor ya da uykulu oluyor odaklanamiyor
Sabah temiz olan işte 2. De mi erken diğerlerinde
Eşin de benim gibi libidosu sabah yüksek oluyor daha fazla istekli oluyor
Sabahları daha sakin oluyor demek ki, diğer anlarda kendisini kontrol edemiyor olabilir
Çünkü Sabah sabah döl olmuyor istek olmuyor Sabah sabah ondan geç boşalıyor
Evet erkekler bunun da cevabını verin bakalım
Demekki sabah tam adapte olamıyor
Ne sıklıkla yapıyorsunuz ki
Sabah beyin tan ayik olmuyorda ondan.
Erken dediğin kaç dk
Bilemedim garipmiş
Sabahları öyle olur
15dk uzun mu yani?
Sabah yapın sizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?